Οι άνθρωποι σχεδιάστηκαν εξαρχής γενετικά;

Οι άνθρωποι σχεδιάστηκαν εξαρχής γενετικά;

30 Ιουνίου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:488
Μοίρασέ το

 

 

Ζούμε σε έναν άκρως πολιτικοποιημένο κόσμο όπου τα στοιχεία, η αλήθεια και η επιστημονική μέθοδος περνούν σε δεύτερη μοίρα έναντι της μεθόδου του “προσκυνημένου της επιστήμης” ή του “ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!”.

Αλήθεια, για ποιού είδους επιστήμη θα μιλήσουμε;
Γι αυτή που έχασε τελείως το δρόμο της εδώ και αιώνες και ξέρουμε ποιοί φρόντισαν γι αυτό, ή για την επιστήμη που είναι ανοιχτή σε αποδεδειγμένα στοιχεία;
Για την “επιστήμη” που μας επιβάλλεται, ή γι αυτή που ανοίγει νέους και καθαρούς ορίζοντες γνώσης;
Σ’ αυτά τα ερωτήματα απαντά το βίντεο που μετέφρασε ο αγαπητος NIOLAND και που αξίζει να γίνουν σκέψεις αφύπνισης…
Καλλιόπη Σουφλή

Nioland

 

Οποιαδήποτε θεωρία είναι πιθανή μέχρι να έχουμε αποδείξεις για το αντίθετο. Θα μπορούσαμε να έχουμε εξελιχθεί σε αυτό που είμαστε, αλλά αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι τα κενά μεταξύ του πώς υποτίθεται ότι αρχίσαμε να εξελισσόμαστε και μετά κάναμε ένα τεράστιο άλμα σε ένα θεωρητικά αδύνατο χρονικό διάστημα σε κάτι τόσο ευφυές.

Χρειαζόμαστε μια νέα θεωρία της εξέλιξης; Είναι η επιστήμη αληθής ή απλά ένα σύμπλεγμα πολιτικοποιημένης προπαγάνδας;

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

Ωστόσο, κατά τις πρώτες δεκαετίες του 21ου αιώνα, η κλασική επιστημονική μέθοδος κατέρρευσε και αντικαταστάθηκε από τη μέθοδο της λατρείας της επιστήμης ή αλλιώς: “Αγαπώ την επιστήμη”.

Μέθοδος, η οποία ουσιαστικά συνοψίζεται στο να διαλέγεις μια ιδέα που ευθυγραμμίζεται με την τρέχουσα πολιτική ατζέντα, να κατασκευάζεις ένα μοντέλο με βάση προκατασκευασμένες ιδέες, να βρίσκεις δεδομένα που συμφωνούν με το μοντέλο και να αγνοείς τα δεδομένα που δεν συμφωνούν.

Ορίστε! Η ιδέα έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά! Και μετά οι άνθρωποι συμφωνούν με αυτή την ιδέα διότι είναι “επιστημονικά αποδεδειγμένη”.

Λοιπόν, τότε ξεκινούν να λογοκρίνουν και να εξαλείφουν κάθε κριτική, και στη συνέχεια χαρακτηρίζουν όλους εκείνους που διαφωνούν ως: “δεν ακολουθείς την επιστήμη” ή αλλιώς “είσαι αρνητής της επιστήμης.”

Πολλά από αυτά που θεωρούμε δεδομένα όσον αφορά την επιστήμη δεν βασίζονται σε αμετάβλητες αλήθειες, αλλά σε θεωρίες που μπορούν και πρέπει να αλλάξουν μόλις παρουσιαστούν νέα στοιχεία, αλλά δεν ζούμε σε έναν τέτοιο κόσμο.

Ζούμε σε έναν άκρως πολιτικοποιημένο κόσμο όπου τα στοιχεία, η αλήθεια και η επιστημονική μέθοδος περνούν σε δεύτερη μοίρα έναντι της μεθόδου του “προσκυνημένου της επιστήμης” ή του “ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ!”.

Αν είμαστε κατασκευασμένοι, ποιος συνέθεσε τα γονίδιά μας; Περισσότερα από τον “Black Pigeon Speaks”.


Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία… ένας ενημερωμένος πολίτης δεν ξεγελιέται!

Γίνετε κυνηγός πληροφοριών >> Telegram @nio_land


Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγές:

  • Humans Were Engineered

  • Morrissey – I will see you in far off places

Πηγή https://nioland.substack.com/p/44e

Προβολές : 488


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα