Ο Νίκος Αντωνιάδης, επέδωσε Εισαγγελική Εντολή, στην Επτροπή των... “λοιμωξιολόγων”...

Ο Νίκος Αντωνιάδης, επέδωσε Εισαγγελική Εντολή, στην Επτροπή των... “λοιμωξιολόγων”...

27 Οκτωβρίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:911
Μοίρασέ το
ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 
 
Να αρχίσουν τα βιολιά και τα νταούλια;;;
 
Ή οι ΜΕΓΚΕΛΕ θ’ αρνηθούν να δώσουν την εισήγηση, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους, την εισαγγελική εντολή;;;
 
Δεν γνωρίζω που θα οδηγήσει όλος αυτός ο αγώνας του Νίκου Αντωνιάδη, με μια κατά κοινή πλέον ομολογία “μη αξιόπιστη δικαιοσύνη”… είδατε τι ωραία που τα γράφω;;;
 
Ξέχασα και τα … “γαλλικά μου”…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Την Παρασκευή επιδόθηκε, με δικαστικό επιμελητή στο Υπουργείο Υγείας, η εισαγγελική εντολή που έλαβα από την Εισαγγελία προς την εθνική επιτροπή για τη χορήγηση σε μένα αντιγράφου της εισήγησης των Τσιόδρα, Σύψα & ΣΙΑ, για την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας. Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας.
 
Σημειώνω ότι πρόκειται για απευθείας εντολή, το οποίο σημαίνει ότι σε περίπτωση αρνήσεως κινείται αυτεπαγγέλτως ποινική διαδικασία για απείθεια -άρθρο 169 Ποινικού Κώδικα.
 
Είμαι σε επικοινωνία με τη νομική σύμβουλο του υπουργού, την οποία συμπτωματικά γνωρίζω από πολλά έτη.
 
Το γεγονός ότι απαιτήθηκε η προσφυγή μου στην Εισαγγελία και η έκδοση εισαγγελικής εντολής, εγείρει σοβαρές υποψίες για το περιεχόμενο της εισήγησης.
 
Άλλως, η λογική λέει ότι θα μου την είχαν δώσει ήδη από τον Σεπτέμβριο, με το πρώτο αίτημά μου.
 
Τα πράγματα νομίζω ότι δεν είναι πολύ απλά για την επιτροπή… Καθώς, εκτός της συγκεκριμένης εισήγησης που αφορά στα παιδιά μας, το όποιο περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων άμεσα συνδέεται και με το αντίστοιχο για την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας παντού και από όλους.
 
Έχει ενδιαφέρον, δεν νομίζετε και εσείς…;
____________
 
“Παρακαλώ να εκδώσετε εισαγγελική παραγγελία προς την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, – Αριστοτέλους 17 – Αθήνα, για τη χορήγηση σε εμένα αντιγράφου της από 20.8.2020 εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 Κ.Υ.Α., προκειμένου να γνωρίζω τους επιστημονικούς λόγους και τα επιστημονικά στοιχεία, δεδομένα και τις μελέτες, στα οποία στηρίχθηκε η επιτροπή για να εισηγηθεί την έκδοση της ανωτέρω Κ.Υ.Α. περί υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων και ο υιός μου μαθητής της Β΄ Λυκείου, εν αντιθέσει με τις έως τότε αντίθετες επιστημονικές παραδοχές και εισηγήσεις”.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 911


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα