Ἡ ἰσλαμοποίησις τῆς Ἑλλάδος...

16 Ιουνίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:382
Μοίρασέ το

 

Ἡ ἰσλαμοποίησις τῆς Ἑλλάδος…

Δέν μπορεῖτε νά φαντασθεῖτε πόση δουλειά γίνεται πρός τήν κατεύθυνσιν ἰσλαμοποιήσεως τῆς Πατρίδος μας ! Λυτοί καί δεμένοι,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ,ἔχουν πέσει νά τήν ἐπιβάλλουν !

 
 
 
Κι ένας λαός, που στην πλειοψηφία του, απέδειξε μέσα από μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ με τον κορονοϊό, πως είναι φοβικός, κομπλεξικός και άπατρις…
 
Ένας λαός, που απέδειξε πως ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, καθώς βλέπει την Πατρίδα του να εξαφανίζεται και εξακολουθεί να ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.
 
Αν ποτέ αφυπνιστεί, θα έχει γίνει ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
 
Κι όπως είχε πει ο Αριστοτέλης: “Η ανοχή και η απάθεια,. είναι “αρετές”, μιας κοινωνίας που πεθαίνει”…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 


Ἐμεῖς τά γράφουμε τόσο συχνά,χρόνια τώρα,γι᾿αὐτό πού προσπαθοῦν ΟΛΕΣ οἱ κυβερνήσεις τῆς ἑλλαδικῆς,τοὐλάχιστον τά 10 τελευταῖα χρόνια,καί ἔχει νά κάνει μέ τήν περίεργη (πραγματικῶς πολύ περίεργη) ἰσλαμοποίησιν τῆς Ἑλλάδος ! Ἀπό τίς «πολιτικές» περί τοῦ «μεταναστατευτικοῦ» ἕως καί τίς φυλλάδες πού ἐσχάτως ἔχουν βαλθεῖ,κυριολεκτικῶς,νά μᾶς «ἐκπαιδεύσουν» περί τοῦ ἰσλάμ! Μεγάλη ἀγωνία λέμε ! ! !

Ὅλοι,πλέον,στήν ὑπηρεσία τῆς ἀπολύτου προδοσίας !

Ποιούς ὁδηγεῖ στήν «γῆ τῆς ἐπαγγελίας» ὁ Νέος Μωϋσῆς/Κούλης; 

 Δυστυχῶς,τήν τελείωσαν τήν Ἑλλάδα …

Η Πλατεία Βικτωρίας (παλαιά ονομασία Πλατεία Κυριακού) είναι μεγάλη πλατεία η οποία βρίσκεται στον Δήμο Αθηναίων μεταξύ των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Αριστοτέλους.


Ονομάστηκε Βικτωρίας προς τιμή της βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, με αφορμή την παραχώρηση στην Ελλάδα των Επτανήσων το 1864, ως δώρο για την ανάδειξη στον ελληνικό θρόνο του ανιψιού της Βασίλισσας, Πρίγκιπα της Δανίας Γουλιέλμου Γεωργίου. Τη κίνηση αυτή πραγματοποίησε το 1872 ο τότε δήμαρχος Αθηναίων, Παναγής Κυριακός, ο οποίος διέμενε στην περιοχή. Αργότερα μετονομάστηκε προς τιμή του ίδιου σε Πλατεία Κυριακού. Ο θάνατος βέβαια της βασίλισσας Βικτωρίας το 1901, συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη και οδήγησε στην επικράτηση της παλαιάς ονομασίας, η οποία επισημοποιήθηκε το 1943.(ἐδῶ)

 


Το σύμπλεγμα το είχε φιλοτεχνήσει ο Γερμανός γλύπτης Johannes Pfuhl (1846-1914) για πλατεία του Μονάχου. Μαρτυρείται ότι το αγόρασε το 1924 ο Δήμος Αθηναίων επί δημαρχίας Σπυρίδωνος Πάτση (1862-1954). Το έργο ανιδρύθηκε μπροστά στον Κήπο των Μουσών στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ το 1938 μετατοπίστηκε στην Πλατεία Βικτωρίας (τότε Κυριακού).Θέμα του η αιτία της Κενταυρομαχίας, που την έχουμε σε όλη την έντασή της στον Παρθενώνα.


…στέκει, σιωπηλό, παράταιρο, σε ένα από τα πιο πολυπολιτισμικά και επικίνδυνα σημεία της κεντρικής Αθήνας.

Πλημμύρισε ξανά με πρόσφυγες και μετανάστες η πλατεία Βικτωρίας

 
The Boat Refugee Foundation wants to make a difference in places that need it the most. Through our volunteers we offer specific, practical help to desperate and vulnerable people on the run. Thousands of refugees are stuck in the overcrowded camp Moria on Lesvos. You can help by donating today or becoming a volunteer! (ΕΔΩ)
 
Το Ίδρυμα Boat Refugee θέλει να κάνει τη διαφορά σε μέρη που το χρειάζονται περισσότερο. Μέσω των εθελοντών μας προσφέρουμε συγκεκριμένη, πρακτική βοήθεια σε απελπισμένους και ευάλωτους ανθρώπους που κατατρέχονται. Χιλιάδες πρόσφυγες είναι εγκλωβισμένοι στο καταπράσινο στρατόπεδο Moria στη Λέσβο. Μπορείτε να βοηθήσετε δωρίζοντας σήμερα ή γίνοντας εθελοντής!
 
 
 
Το Boat Refugee Foundation (BRF) είναι μια ολλανδική ΜΚΟ που ιδρύθηκε το 2015 για να βοηθήσει τους πρόσφυγες σκαφών με διάφορους τρόπους σε διάφορες τοποθεσίες στη Μεσόγειο. Από τα μέσα του 2015 έως την 1η Ιανουαρίου 2018 εκτελέσαμε μια ιατρική αποστολή μέσα στο στρατόπεδο Moria τα βράδια και τις νύχτες για πρωτοβάθμια και επείγουσα περίθαλψη. Προς το παρόν λειτουργούμε το μοναδικό κοινοτικό κέντρο εντός της Μόριας που περιλαμβάνει σχολείο και κοινωνικές εγκαταστάσεις και φιλοξενεί μαθήματα ψυχικής υγείας και ομάδες υποστήριξης. (ἐδῶ)
 
Ἄ,δεῖτε καί αὐτό : 
 
 
 
To Διαπολιτισμικό Κέντρο του ΕΣΠ ΠΥΞΙΔΑ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1996 μετά από την έκκληση προσφύγων και των οικογενειών τους, οι οποίες υπέφεραν από κοινωνική απομόνωση και ένιωθαν αποκλεισμένες από την ελληνική κοινωνία. Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, το Διαπολιτισμικό Κέντρο έχει διευρυνθεί  λειτουργώντας με μια μικρή ομάδα προσωπικού και με τη βοήθεια εθελοντών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων ένταξης που συμπεριλαμβάνουν:

Εκπαιδευτικά μαθήματα και μαθήματα ελληνικών όλων των επιπέδων (Αρχαρίων, Ενδιάμεσο και Προχωρημένο)
Καθοδήγηση σχετικά με τις σχολικές εγγραφές και τα προγράμματα σχολικής υποστήριξης που διευκολύνουν την ένταξη των παιδιών των προσφύγων στα σχολεία

 
Ψυχοκοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά των προσφύγων και τους εφήβους
Συμβουλευτική προετοιμασία για εύρεση εργασίας και μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης (π.χ. μαθήματα υπολογιστών)
Συνηγορία και πληροφόρηση σε επίπεδο κοινότητας σε σχέση με τα εμπόδια στην ένταξη και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νεοφερμένοι πρόσφυγες που επιδιώκουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα
Εκπαιδευτικά μαθήματα με αντιρατσιστικό και πολιτισμικό περιεχόμενο, για μαθητές, δασκάλους και γονείς.

Δέν μπορεῖτε νά φαντασθεῖτε πόση δουλειά γίνεται πρός τήν κατεύθυνσιν ἰσλαμοποιήσεως τῆς Πατρίδος μας ! Λυτοί καί δεμένοι,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ,ἔχουν πέσει νά τήν ἐπιβάλλουν !
 

Θά ἔχουν,πλέον,πολύ δουλειά τά παιδάκια τοῦ δημοτικοῦ,μέ τό νά συντάσουν ἐπιστολές στούς δημάρχους γιά νά λυπηθοῦν τούς …κακομοίρηδες τούς …μετανάστες καί νά τούς κρατήσῃ στίς γειτονιές τῶν Ἀθηνῶν καί νά καλυτερέψῃ μάλιστα τήν ζωή τους ! Ἄλλως τε,τόσα χρόνια τώρα,τό ἑλλαδικό ἐκπαιδευτικό σύστημα,κάνει τόση μεγάλη προσπάθεια γιά τήν εὐαισθητοποίησιν τῶν ἑλληνόπουλων,ἐπί τοῦ θέματος …

 
Τέλος δεῖτε καί αὐτό,ὥστε νἀ καταλάβετε πόσο πίσω πηγαίνει αὐτή ἡ …ἱστορία καί πόσο πλέον,ἐν τῇ ἀδρανείᾳ μας ἔχει ὡριμάσῃ καί ἔχει φθάσει στό χείριστο βαθμό ἐπικινδυνότητος γιά τήν Πατρίδα μας.
 
Σ᾿ἕναν βαθμό, πού πολύ φοβοῦμαι πώς εἶναι πολύ ἀργά γιά τήν ὅποια ἀντίδρασιν…
 
 

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο του ασύλου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από την Χάρη Μπρισίμη* και άλλους 20 συμπολίτες της, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των προσφύγων στην Ελλάδα.

Η Χάρις Μπρισίμη ήταν η πρώτη γυναίκα επικεφαλής διεθνούς οργανισμού καθώς υπήρξε Διευθύντρια της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες στη Γενεύη. Έχει τιμηθεί με «Αργυρούν Μετάλλιον» από την Ακαδημία Αθηνών «για την πολυσχιδή κοινωνική της δραστηριότητα», καθώς και από το Σύνδεσμο για τα Δικαιώματα της Γυναίκας με την απονομή του «Βραβείου Γυναικείας Κοινωνικής Προσφοράς ΑΛΙΚΗ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ» για την προσφορά της στον τομέα της προστασίας και περίθαλψης προσφύγων.(ΕΔΩ)

Ἡ Πελασγική


Πηγή

Προβολές : 382


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα