Ανελέητο  σφυροκόπημα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, στον Σωτήρη Τσιόδρα και στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων με νέα ερωτήματα που ... “βάζουν φωτιά στα πατζάκια τους”...

Ανελέητο σφυροκόπημα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, στον Σωτήρη Τσιόδρα και στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων με νέα ερωτήματα που ... “βάζουν φωτιά στα πατζάκια τους”...

29 Ιουνίου, 2020 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Ανελέητο  σφυροκόπημα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, στον Σωτήρη Τσιόδρα και στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων με νέα ερωτήματα που ... “βάζουν φωτιά στα πατζάκια τους”...

 

Νίκος Αντωνιάδης: ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 17 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!

ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19, TO ΤΕΣΤ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Ή ΜΕ ΒΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ-ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ-ΘΑΝΑΤΟΥΣ:

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί απαντήσεις.

Ο ελληνικός απαιτεί να μάθει εάν καταστράφηκε με ψευδή στοιχεία και υποθέσεις.

Ο λαός το απαιτεί, και εσείς είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε.”

Ανελέητο  σφυροκόπημα του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, στον Σωτήρη Τσιόδρα και στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων με νέα ερωτήματα που ... “βάζουν φωτιά στα πατζάκια τους”...

Με νέο ανελέητο σφυροκόπημα στον Σωτήρη Τσιόδρα και στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων, επιστρέφει δρυμήτερος ο έγκριτος δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης, θέτοντας νέα ερωτήματα που βάζουν “φωτιά στα πατζάκια τους”,  αποφασισμένος να ξεγυμνώσει την αφερεγγυότητα Τσιόδρα και Επιτροπής για το.. ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Και καθίσταται σαφές πως το πρώτο ανελέητο σφυροκόπημα του κ. Αντωνιάδη με το πρώτο εξώδικο, έχει προκαλέσει πανικό και ταχυπαλμίες, γιατί μέχρι σήμερα, δεκαεπτά μέρες μετά, όχι μόνον δεν έχει απαντηθεί, αλλά από την πλευρά του αρμόδιου υπουργείου, προσπαθούν με γελοίες υπεκφυγές να καθυστερήσουν την οφειλόμενη απάντηση.

Και είναι επίσης σαφές, πως βρισκόμαστε ακόμα μπροστά στην πρώτη “βολή”… γιατί ο κ. Αντωνιάδης, έχει ξεκαθαρίσει πως θα φτάσει την υπόθεση της ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ.

Αν όλα αυτά τα …”ανθρωπάκια” (και είναι ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός που μπορώ να δώσω”, που μολονότι φέρουν τον τίτλο του γιατρού, επιχορηγούμενοι σύμφωνα με τις δημόσιες καταγγελίες του δημοσιογράφου  Γιώργου Τράγκα από διεθνείς κολοσσούς φαρμακοβιομηχανιών, προδίδουν τον όρκο τους για να θησαυρίσουν και υποκύπτουν στις απαιτήσεις εγχώριων και διεθνών βρώμικων πολιτικών και επιχειρηματικών φαρμακευτικών συμφερόντων, οδηγώντας έναν ολόκληρο λαό σε οικονομική ένδεια και ψυχική παράκρουση, αλλά και στον θάνατο, τότε, όχι μόνον πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αλλά να τους επιβληθεί η μεγίστη των ποινών, έστω κι αν έχει καταργηθεί.

Οι νομικές ενέργειες του έγκριτου δικηγόρου κ. Νίκου Αντωνιάδη, έχουν λάβει τεράστιες διαστάσεις μέσα από το διαδίκτυο και ο ίδιος ξεκαθαρίζει στην προσωπική του σελίδα στο f.b. απαντώντας στα εκαντοντάδες σχόλια, πως “αν απαιτηθεί να γίνει η πρώτη ομαδική κίνηση, θα το ανακοινώσει και ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΝΤΕΣ”! (η δήλωσή του, υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης).

Οφείλω να επισημάνω, πως χαίρομαι ιδιαιτέρως, αισιοδοξώ και ευελπιστώ το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, καθώς διαπιστώνω πως στο πλευρό του κ. Αντωνιάδη, βρίσκονται και πρόσωπα με πολύ σημαντικές ιατρικές γνώσεις, όπως ο NICK KILO, τις αναρτήσεις του οποίου έχουν φιλοξενήσει τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ (θα επαναφέρω και τις παλαιότερες που έχω κρατήσει, από το κατηργημένο μου ιστολόγιο), παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και εμπλουτίζοντας το νομικό πλαίσιο, στο οποίο όπως όλα δείχνουν, θα κινηθεί ο γνωστός αγωνιστής δικηγόρος. (στο τέλος της ανάρτησης, και τα ιατρικά σχόλια του NICK KILO).

Θεωρείται πλέον βέβαιο, πως στο πλευρό του κ. Αντωνιάδη, θα σταθούν με ομαδικές αγωγές και μηνύσεις, χιλιάδες Έλληνες και η … “δικαιοσύνη”, θα έλθει σε πολύ δύσκολη θέση να αθωώσει τους λοιμωξιολόγους ή να τους ρίξει στα μαλακά…

Το μόνο που έχω να επισημάνω στον κ. Νίκο Αντωνιάδη, είναι πως πρέπει να προσέχει τόσον ο ίδιος, όσον και η οικογένειά του, γιατί έχουμε να κάνουμε με ΑΔΙΣΤΑΚΤΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Οι υπόλοιποι δεκάδες χιλιάδες δικηγόροι, ΣΙΩΠΟΥΝ…

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΣΙΟΔΡΑ:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!!

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 17 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ !!!

ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19, TO ΤΕΣΤ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ Ή ΜΕ ΒΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ-ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ-ΘΑΝΑΤΟΥΣ:

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ:

“κ. Τσιόδρα,
Ο ελληνικός λαός απαιτεί απαντήσεις. Ο ελληνικός απαιτεί να μάθει εάν καταστράφηκε με ψευδή στοιχεία και υποθέσεις. Ο λαός το απαιτεί, και εσείς είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε. Είναι το ελάχιστο που οφείλετε πλέον να κάνετε γι αυτόν”

ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ κ. ΣΩΤΗΡΙΟ ΤΣΙΟΔΡΑ:

Προς τον κ. Σωτήριο Τσιόδρα, Λοιμωξιολόγο

Την 16.6.2020 απαντήσατε στην από 11.6.2020 εξώδικη πρόσκλησή μου, αναφορικά με τα ερωτήματα που σας έθεσα, με αντικείμενο τη δημόσια παραδοχή του Π.Ο.Υ., δια της επικεφαλής του αρμοδίου τμήματος Maria Kerhove, ότι ο νέος κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς. Στην ανωτέρω εξώδικη πρόσκλησή μου επεσήμανα τη μεγάλη σοβαρότητα του ζητήματος αυτού, σοβαρότητα που προφανώς και εσείς εκτιμήσατε, κρίνοντας από την απόφασή σας να το παραπέμψετε στην επιτροπή των 26 εμπειρογνωμώνων του Υπουργείου Υγείας.

Έχει παρέλθει πλέον χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ημερών από την αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μου της απάντησής σας και διάστημα δέκα επτά (17) ημερών από την παραπομπή της εξωδίκου προσκλήσεώς μου στην επιτροπή, και απάντηση δεν έχω ακόμα λάβει.

Πέραν της σημασίας της αναμενόμενης ( απάντησης για τα όσα έχουν έως σήμερα λάβει χώρα από την επιβολή του lock down, η ζωή των Ελλήνων εξακολουθεί και καθορίζεται με βάση την παραδοχή ότι ο νέος κορωνοϊός μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς.

Κυρίαρχο ρόλο, μεταξύ άλλων, έχει η χρήση μάσκας, η οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι υποχρεωτική, ενώ είναι αναγνωρισμένη η επικινδυνότητά της από πολλές αναμφισβήτητης επιστημονικής αξιοπιστίας διεθνείς μελέτες, όπως και εσείς άλλωστε έχετε πολλάκις επισημάνει, κυρίως κατά τη διάρκεια του lock down, αφού μετά από αυτό μάλλον επιδείξατε τουλάχιστον περίεργη, σε επιστημονικό επίπεδο, αντιφατική στάση.

Είναι δε προφανές ότι αν ο Π.Ο.Υ. επιδεικνύει εξίσου αντιφατική στάση, εσείς και η επιτροπή δεν μπορεί να έχετε την αποστολή απλά να ακολουθείτε και να αναπαράγετε κάθε φορά τις θέσεις του Π.Ο.Υ., ακόμα και αν αυτός τις αλλάζει σαν τα πουκάμισα, άλλως δεν θα είχε ανάγκη το Υπουργείο να συστήσει επιτροπή, και δη από 26 μέλη, αλλά θα είχε έναν άνθρωπο απλώς και μόνο να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις του Π.Ο.Υ., να τις μεταφέρει στην κυβέρνηση και αυτή να πράττει αναλόγως, χωρίς να χρειαστεί να έχει εν Ελλάδι κανένας την ευθύνη των σχετικών εισηγήσεων.

Στην πράξη άλλωστε απεδείχθη ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν από την κυβέρνηση κατόπιν εισηγήσεών σας κατά της διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, τόσο κατά την επιβολή του lock down, όσο και κατά τη διάρκεια αυτού και μετά από αυτό, είχαν πάντα μία σχετική αυτοτέλεια. Συμπεριφορά που επιβάλλει και για έναν ακόμη λόγο παραπάνω την άμεση τοποθέτηση της επιτροπής επί των ερωτημάτων της εξωδίκου προσκλήσεώς μου.

Πολλώ μάλλον όταν παρακολούθησα μία προσπάθεια απαξίωσης της κ. Kerhove, δια του υποβιβασμού της από γνωστά και μη εξαιρετέα Μ.Μ.Ε. σε απλή “υπάλληλο” του Π.Ο.Υ. Και μία προσπάθεια να περάσει το μήνυμα, από τα ίδια μέσα, ότι ο Π.Ο.Υ. ανασκεύασε ή διέψευσε την δημόσια παραδοχή του δια της “υπαλλήλου” του Maria Kerhove ότι ο Covid-19 δεν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς. Αυτό όμως, που ο υγιώς σκεπτόμενος πολίτης διαπίστωσε, είναι ότι η κ. Kerhove απλώς δήλωσε ότι το δείγμα από το οποίο εξήχθη το συμπέρασμα του “very rare” είναι ακόμα μικρό και ότι η έρευνα εξελίσσεται. Αντίστοιχη δε μελέτη που να τεμηριώνει την μεταδοτικότητα του ιού από ασυμπτωματικούς ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε. Αντιθέτως, η πράξη απέδειξε, όπως εκτίθεται κατωτέρω, ότι ισχύει η παραδοχή του Π.Ο.Υ. της 9.6.2020.

Άλλως, εάν υπήρχε σαφής διάψευση και τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει, δεν θα χρειαζόταν να παραπέμψετε τα ερωτήματά μου στην επιτροπή αλλά θα μου είχατε άμεσα απαντήσει εσείς στο πνεύμα αυτό, και θα είχατε ξεκαθαρίσει τα πράγματα μια και καλή.

Δεν το κάνατε:

 

κ. Τσιόδρα,

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει τεράστια δυσκολία στη λήψη της σχετικής απόφασης από την επιτροπή, γεγονός που αποδεικνύεται, αφενός από την απόφασή σας να παραπέμψετε την εξώδικη πρόσκλησή μου στην επιτροπή, άλλως, αν υπήρχε “εύκολη” απάντηση, αυτή θα μου είχε δοθεί απευθείας από εσάς, αφετέρου από τη μεγάλη πλέον καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης.

Αντιλαμβάνομαι ότι τυχόν απόρριψη της παραδοχής του Π.Ο.Υ. θα δημιουργήσει τεράστια ερωτηματικά για πλείστα γεγονότα και δεδομένα που άμεσα σχετίζονται με την παραδοχή αυτή και καταρρίπτουν την απόρριψή της στην πράξη.

Αντιλαμβάνομαι, δηλαδή, ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε, πριν το lock down, και ενώ ο νέος κορωνοϊός ήταν παρών, δεν “θέρισε”, όπως θα ήταν το φυσιολογικό εάν μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς. Υποθέτω ότι την απόφαση για το lock down δεν την πήρατε ενόψει της άφιξης του νέου κορωνοϊού, σαν να επρόκειτο για καιρικό φαινόμενο, για το οποίο υπήρχε πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας: Ήταν ήδη εδώ. Πολύ καιρό. Περίμενε το lock down για να δράσει;

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν, όλοι οι αλλοδαποί που βρέθηκαν θετικοί στον ιό στη δομή φιλοξενίας στο Κρανίδι και δεν μετέδωσαν τον ιό και στους υπόλοιπους.

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν οι αλλοδαποί που μεταφέρονταν σε καραβάνια, o ένας πάνω στον άλλον, όσο εμείς παραμέναμε κλειδωμένοι στα σπίτια μας την περίοδο του lock down. Έτυχε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έρχονταν κατά εκατοντάδες, να μην είναι, κανένας από αυτούς, θετικοί στον Covid-19; Ή αν υπήρξαν κάποιοι θετικοί, αρρώστησε βαριά ή πέθανε κάποιους από αυτούς; Και γιατί δεν μετέδωσαν τον ιό σε όλους τους υπόλοιπους και αυτοί σε μας;

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν, όλοι οι Ρομά που αρνούντο να συμμορφωθούν στα μέτρα, και τους οποίους μάλιστα και εσείς ο ίδιος είχατε επισκεφτεί στους οικισμούς τους, προκειμένου να τους συνετίσετε, χωρίς όμως και εσείς να τηρείτε τα μέτρα ασφαλείας.

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Κεραμέως, οι οποίοι επισκέφτηκαν σχολεία κατά την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, χωρίς να φοράνε μάσκα, χωρίς να τηρούνε τις αποστάσεις ασφαλείας και ακουμπώντας με γυμνά χέρια τις επιφάνειες στα σχολεία αυτά. Έτυχε να μην ήταν κανένας στα σχολεία αυτά θετικός και ο ιός να αποφεύγει τις σχολικές αίθουσες; Ή αν υπήρξαν κάποιοι θετικοί, αρρώστησε βαριά ή πέθανε κάποιους από αυτούς;

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν, όλοι όσοι συμμετείχαν στα εγκαίνια του συντριβανιού της Ομόνοιας, στα οποία παραβιάστηκε το σύνολο των μέτρων ασφαλείας. Έτυχε να μην ήταν κανένας θετικός από τους εκατοντάδες ανθρώπους, Έλληνες και αλλοδαπούς, που συμμετείχαν στη “λαμπρή εκδήλωση” των εγκαινίων, όπως χαρακτηρίστηκε η μαζική παραβίαση των μέτρων ασφαλείας από εκείνα τα Μ.Μ.Ε. στην Ελλάδα, που αυτές τις μέρες αφιερώνουν ολόκληρα πρωτοσέλιδα για τα “ρεσιτάλ ανευθυνότητας” των Βρετανών στα πάρτι που διοργανώνουν και συμμετέχουν, γιατί προφανώς κατάλαβαν επιτέλους ότι δεν υπάρχει ο κίνδυνος που επιμένουν να μας πείσουν ότι υπάρχει; Ή αν υπήρξαν κάποιοι θετικοί, αρρώστησε βαριά ή πέθανε κάποιους από αυτούς;

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν, όλοι όσοι συμμετείχαν στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, μηδέ του κ. Μητσοτάκη και των δεκάδων φωτογράφων που συνωστίστηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου εξαιρουμένων. Έτυχε να μην είναι κανένας θετικός από όλους αυτούς που συμμετείχαν στη συναυλία αυτή, ως πρωταγωνιστές ή θεατές, ή σε όλες αυτές τις περιπτώσεις υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση με τον νέο κορωνοϊό να απουσιάζει από τις εκδηλώσεις αυτές; Ή αν υπήρξαν κάποιοι θετικοί, αρρώστησε βαριά ή πέθανε κάποιους από αυτούς;

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν, όλοι όσοι συμμετείχαν στα πάρτι της Μυκόνου, για τα οποία επιβλήθηκαν βαριές κυρώσεις. Έτυχε όλοι αυτοί να μην είναι, κανένας από αυτούς, θετικοί στον Covid-19, η και εδώ υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση με τον ιό να μη συμμετάσχει στα πάρτι αυτά, καίτοι αρέσκεται στις διασκεδάσεις; Ή αν υπήρξαν κάποιοι θετικοί, αρρώστησε βαριά ή πέθανε κάποιους από αυτούς;

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε η συντριπτική πλειοψηφία των θανάτων λόγω Covid-19, αν όχι όλοι, που έχετε ανακοινώσει ήταν θάνατοι ανθρώπων μεγάλης ηλικίας που ήδη έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, όπως συμβαίνει σε κάθε εποχική γρίπη.

Αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να μας εξηγήσετε γιατί τότε δεν αρρώστησαν βαριά ή δεν πέθαναν, οι μαθητές και οι καθηγητές τους που επέστρεψαν στα σχολεία, με δική σας εισήγηση, ενώ τα παιδιά προφανώς αντιπροσωπεύουν μία μεγάλη μερίδα του πληθυσμού των ασυμπτωματικών. Δεν έχω πληροφορηθεί ότι έγινε επιλογή των μαθητών για την επιστροφή τους στα σχολεία με βάση τεστ που έγιναν. Ή αν υπήρξαν κάποιοι θετικοί, αρρώστησε βαριά ή πέθανε κάποιους από αυτούς;

 

κ. Τσιόδρα,

Ειδικά για τα παιδιά, για τα οποία επιδείξατε αντίστοιχη αντιφατική συμπεριφορά με αυτήν για τις μάσκες, ενώ αμφότερες οι περιπτώσεις δεν έχουν να κάνουν με την εξέλιξη της μελέτης του ιού, αλλά πρόκειται για πάγιες, κανονικά, επιστημονικές θέσεις:

Αφού σας θυμίζω ότι αρχικά ήταν υγειονομικές “βόμβες” και είχατε αποκλείσει την επαφή των παππούδων και των γιαγιάδων τους μαζί τους, μετά μας προέκυψαν ακίνδυνα, γι αυτά ισχύουν, δυστυχώς, δύο τινά:

-Εάν η επιτροπή απαντήσει ότι ο νέος κορωνοϊός μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς και επομένως ΚΑΙ από τα παιδιά, θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις γιατί τα εκθέσατε σε τεράστιο κίνδυνο της υγείας και της ζωής τους, και μαζί με αυτά και όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους, ενώ για την επιστροφή τους δεν υπήρχε κανένας υπέρτερος λόγος δημοσίου συμφέροντος που να δικαιολογεί την επιστροφή τους στα θρανία, λίγο διάστημα μόλις πριν τη λήξη του σχολικού έτους και τις πανελλαδικές εξετάσεις, και ενώ σχολεία και μαθητές είχαν ανταποκριθεί άριστα στα διαδικτυακά μαθήματα.

-Εάν η επιτροπή απαντήσει ότι ο νέος κορωνοϊός ΔΕΝ μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς, ώστε μόνο έτσι εξηγείται η απόφαση να επιστρέψουν στα σχολεία, θα πρέπει τότε να δώσετε εξηγήσεις γιατί εξακολουθούμε και ζούμε υπό συνθήκες μεταδοτικότητας του ιού και γιατί καθυστερεί τόσες ημέρες να απαντήσει η επιτροπή και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Αντιλαμβάνομαι, δηλαδή, ότι στην περίπτωση αυτή, για όλα τα παραπάνω και για πάρα πολλά άλλα, αφού τα ανωτέρω όλως ενδεικτικά εκτίθενται, θα πρέπει να δώσετε πολλές απαντήσεις και εξηγήσεις, και ότι επομένως η επιτροπή πράγματι και δικαιολογημένα αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες.

Πλην όμως, κ. Τσιόδρα, η επιτροπή ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να απαντήσει. Είναι αδιανόητο για ένα τόσο μεγάλης σπουδαιότητας για τους Έλληνες ζήτημα, όπως και εσείς άλλωστε, επαναλάμβάνω, κρίνατε, να έχουν περάσει 17 ημέρες και απάντηση να μην υπάρχει.

Σημειώνω ότι τυχόν απάντηση ότι ο νέος κορωνοϊός ακόμα εξετάζεται και η επιστημονική κοινότητα δεν έχει εισέτι καταλήξει επί του ερωτήματος αυτού, δεν θα γίνει ανεκτή.

Και αυτό, διότι αφενός, σύμφωνα με τα παραπάνω, έχει αποδειχθεί στην πράξη ότι ο νέος κορωνοϊός ΔΕΝ μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς, εκτός και αν έχετε να μας ανακοινώσετε νοσηλείες και θανάτους από όλες τις περιπτώσεις που σας ανέφερα, τις οποίες έως τώρα μας τις κρατάτε μυστικές, αφετέρου, και επειδή μόνο με υποθέσεις θα μπορέσετε να δικαιολογήσετε τη θέση σας για παράταση των μέτρων, οι οποίες, επαναλαμβάνω δεν μπορούν, εξ όσων γνωρίζω και σύμφωνα με τα ανωτέρω, να στηριχθούν σε αντίστοιχα περιστατικά νοσηλειών και θανάτων, ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί τον περαιτέρω περιορισμό των συνταγματικών ελευθεριών και δικαιωμάτων του και την παράταση της έκθεσής του στη χρήση μάσκας, επί τη βάση υποθέσεων και δη έωλων.

Σημειώνω, για να σας προλάβω, ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων που ανακοινώνεται, δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Διότι πρόκειται απλώς για κρούσματα και όχι για νοσηλείες και θανάτους. Η ανακοίνωση αραιά και που του θανάτου ενός ακόμη ηλικιωμένου ανθρώπου, με ένα ή και περισσότερα νοσήματα, δεν μας λέει επίσης απολύτως τίποτα.

Όπερ μας οδηγεί σε ένα άλλο μείζον ζήτημα:

Ήδη αυτό το διάστημα ασχολούμαι με πληθώρα περιστατικών καρινοπαθών σε τελικό στάδιο της νόσου (ή και με άλλα βαριά νοσήματα), οι οποίοι ενώ εισήχθησαν με επιπλοκές της νόσου, στα ειστήρια στα δημόσια νοσοκομεία καταγράφεται ως λόγος εισαγωγής ο Covid-19, ενώ είτε δεν είχε διαγνωστεί σε κανένα διαγνωστικό κέντρο ο Covid-19 (περίπτωση καρκινοπαθούς στο νοσοκομείο “Σωτηρία”, για την οποία έχω υποβάλει σχετική μηνυτήρια αναφορά, με το επιπλέον αίτημα να ελεγχθεί το σύνολο των παρόμοιων εισαγωγών σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία όλης της χώρας), είτε αναφέρθηκε ότι έγινε το τεστ εντός του νοσοκομείου, ότι αυτό βγήκε θετικό, πλην όμως τα νοσοκομεία αρνούνται να δώσουν τα αποτελέσματα στους ίδιους τους ασθενείς (περίπτωση καρκινοπαθούς στο τελικό στάδιο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: στην περίπτωση αυτή έχω εξωδίκως ζητήσει τα αποτελέσματα αυτά για λογαριασμό της ασθενούς, ενώ τα στοιχεία της υπόθεσης θα τα υποβάλω στη σχηματισθείσα στην Αθήνα ως άνω δικογραφία).

Και το κυριότερο, για το οποίο σας καλώ να μου απαντήσετε:

Το τεστ για τον Covid-19, το οποίο γίνεται και με τα θετικά αποτελέσματα του οποίου καταγράφουμε και ανακοινώνουμε τα νέα κρούσματα, είναι ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για τη διάγνωση ΕΙΔΙΚΑ του Covid-19, του ΝΕΟΥ κορωνοϊού, ή το τεστ αυτό ανιχνεύει ΟΛΟΥΣ τους κορωνοϊούς;

Είναι γνωστό ότι τα ζώα έχουν στον οργανισμό τους κορωνοϊούς. Επομένως, σας ρωτάω πολύ απλά: Εάν γίνει το τεστ αυτό στον σκύλο μου, θα βγει θετικός στον Covid-19; Το τεστ αυτό, επομένως, ανιχνεύει όχι μόνο τον Covid-19 αλλά όλους τους τυχόν κορωνοϊούς που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και το αποτέλεσμα ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΓΚΑΙΑ ότι ο άνθρωπος στον οποίο έγινε το τεστ έχει τον Covid-19;
Δηλαδή, όπως με υποθέσεις αποφασίστηκε το lock down, ακόμα και οι διαγνώσεις (όποτε υπήρξαν στην πραγματικότητα) και αυτές ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ έγιναν;

Και αν ισχύει αυτό, παρακαλώ να μου εξηγήσετε γιατί παρά ταύτα εσείς έχετε ζητήσει ή ανεχθεί να καταγράφονται ΟΛΑ αυτά τα αποτελέσματα ως θετικά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τον Covid-19. Ώστε, αν ισχύει αυτό, σημαίνει ότι όλα τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν θα μπορούσαν και να ΜΗΝ είναι κρούσματα οπωσδήποτε Covid-19;

Με δύο λόγια, κ. Τσιόδρα, διαπιστώνω ότι τόσο το lock down, και κυρίως η παράταση του, όσο και η επιβολή των μέτρων μετά την έξοδό μας από το lock down, στηρίζονται σε αριθμούς κρουσμάτων, νοσηλειών και θανάτων, οι οποίοι αριθμοί:

1. Εις ό,τι αφορά στους θανάτους, έχετε ο ίδιος δηλώσει ότι “χρεώνατε” στον Covid-19 και θανάτους ασθενών με ένα ή περισσότερα υποκείμενα νοσήματα και ότι “πιστεύατε” ότι “κάνατε καλά”. Δηλαδή “πιστεύατε” σημαίνει ότι δεν είσασταν και βέβαιος, άλλως θα είσασταν κατηγορηματικός. Ώστε διαπιστώνω ότι πάλι με υποθέσεις λειτουργήσατε. Νεκροψίες δε, δεν επιτράπηκε να γίνονται. Θα ήθελα την απάντησή σας και επ’ αυτού: Ποιος ο επιστημονικός λόγος να μη γίνονται νεκροψίες; Ποιος ήταν ακριβώς ο κίνδυνος για τους ιατροδικαστές και τους λοιπούς συμμετέχοντες σε μία νεκροψία;

2. Εις ό,τι αφορά στα κρούσματα και τις νοσηλείες, αποδεινύεται κάθε μέρα και με περισσότερα στοιχεία, ότι πάρα πολλοί ασθενείς εισάγονταν, και εξακολουθούν και εισάγονται, με βαριές νόσους, στο τελικό στάδιο αυτών, και παρά ταύτα στα εισιτήριά τους κατεγράφετο, και εξακολουθεί και καταγράφεται, ως αιτία εισαγωγής ο Covid-19.

3. Σε κάθε περίπτωση, ούτως ή άλλως, και στις περιπτώσεις που τα αποτελέσματα κοινοποιούνται στους ασθενείς, πρόκειται για κρούσματα και αιτίες νοσηλείας, και πέραν των υφιστάμενων άλλων υποκείμενων νοσημάτων, που βασίζονται σε ένα τεστ, για το οποίο πρέπει κατά τα άνω να απαντήσετε εάν ανιχνεύει ΕΙΔΙΚΑ τον Covid-19, ώστε να μπορούμε μετά βεβαιότητας να αποδώσουμε το αποτέλεσμα στον Covid-19.

Επαναλαμβάνω ότι σε αυτούς ακριβώς τους αριθμούς στηρίχθηκε η παράταση του lock down, που κατέστρεψε την οικονομία μας, διέλυσε επιχειρήσεις, έστειλε στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους, κατέστειλε τις δημοκρατικές λειτουργίες και τσαλαπάτησε τα συνταγματικά δικαιώματά μας και τις ατομικές ελευθερίες μας.

Εις ό,τι αφορά δε στο επίμαχο τεστ, αυτό υποτίθεται ότι γίνεται σε όλους όσοι έρχονται από το εξωτερικό για την προστασία, υποτίθεται, της δημόσιας υγείας. Επειδή υπήρξαν πολλές δημόσιες και επώνυμες καταγγελίες ότι σε πολλές περιπτώσεις, ενώ οι επιβάτες καλούντο να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, σύμφωνα με την οποία θα υποβάλλονταν στο τεστ, το τεστ αυτό δεν έγινε ποτέ, ώστε σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, υπήρξε, με βάση αυτά που μας λέτε μέχρι σήμερα, τεράστιος κίνδυνος μετάδοσης του νέου κορωνοϊού, παρακαλώ να μου απαντήσετε εάν εν τέλει τα τεστ αυτά γίνονται δειγματοληπτικά, σαν να λειτουργεί ο ΕΟΔΥ εν είδει στατιστικής υπηρεσίας, και τι σχέση μπορεί να έχει η πρακτική αυτή με την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τέλος, παρακαλώ όπως μου διευκρινίσατε τι εννοούσατε όταν δημόσια δηλώνατε ότι το εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό, όταν θα είναι έτοιμο, ΔΕΝ θα είναι υποχρεωτικό.

Σας το ρωτάω, γιατί όταν κάνατε αυτές τις δηλώσεις, είχε ήδη εκδοθεί ο νόμος 4675/2020, σύμφωνα με τον οποίο, ο εμβολιασμός ΕΙΝΑΙ υποχρεωτικός με απόφαση του Υπουργού Υγείας, μετά από γνώμη της επιτροπής. Δηλαδή μετά από και δική σας γνώμη, κ. Τσιόδρα: Εσείς, και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, η οποία άλλωστε συστήθηκε με τον ίδιο νόμο, θα εισηγηθείτε, και επομένως στην πράξη θα αποφασίσετε, όπως σας ξεκαθάρισα στην απάντησή μου προς εσάς της 17.6.2020, την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολίου, για την οποία έχει ήδη ξεσηκωθεί τεράστιο κύμα αντιδράσεων. Επομένως, σας καλώ να μου απαντήσετε εάν εν τω μεταξύ είχε καταργηθεί αυτή η πρόβλεψη όταν κάνατε αυτή τη δήλωση, άλλως να μου εξηγήσετε γιατί την κάνατε.

Στα ερωτήματα αυτά, τα οποία σας μεταφέρω για λογαριασμό χιλιάδων Ελλήνων πολιτών και τα έχουν διατυπώσει στις σχετικές αναρτήσεις μου στο Facebook, πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να απευθυνθείτε στην επιτροπή. Μπορείτε και επιβάλλεται να μου απαντήσετε εσείς απευθείας.
Κατά τα λοιπά, επαναλαμβάνω ότι η επιτροπή πρέπει να απαντήσει άμεσα στα ερωτήματα, τα οποίας εσείς πλέον της έχετε θέσει, δια εμού. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ανεχθεί άλλη καθυστέρηση.

Με μεγάλη έκπληξη, δε, με πληροφόρησε ο δικαστικός επιμελητής μου, ότι προ δύο ημερών έλαβε κλήση από το Υπουργείο Υγείας και του ζητήθηκε να επιδώσει την εξώδικη πρόσκλησή μου στη νομική υπηρεσία του Υπουργείου. Εκτός του ότι μία τέτοια επίδοση δεν είναι νόμιμη, και βεβαίως ο δικαστικός επιμελητής μου την απέρριψε, εκτός του ότι του ζητήθηκε να επιδώσει μία εξώδικη πρόσκληση επί της οποίας όμως εσείς έχετε ήδη απαντήσει, δημιουργούνται πολλά ερωτήματα για την ενέργεια αυτή:

Τι ακριβώς συμβαίνει, κ. Τσιόδρα; Δεν έχει κανένα νόημα όλο αυτό, παρά μόνο εάν θέλετε να δικαιολογήσετε την καθυστέρηση της επιτροπής να απαντήσει και επιδιώκετε να αρχίσει να μετράει ο χρόνος από την επίδοση αυτή. Το κείμενο αυτό όμως σας το έστειλα και με ηλεκτρονικό μήνυμα, προ πάσης επιδόσεως και εσείς έχετε ήδη απαντήσει. Η επίδοσή του πλέον και με δικαστικό επιμελητή έχει καταστεί άνευ αντικειμένου. Τα ερωτήματα έχουν τεθεί στην επιτροπή ήδη από τις 11 Ιουνίου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Ούτε το ότι από την ημέρα αυτή έχουν παρέλθει 17 ημέρες χωρίς απάντηση.

κ. Τσιόδρα,

Ο ελληνικός λαός απαιτεί απαντήσεις.

Ο ελληνικός απαιτεί να μάθει εάν καταστράφηκε με ψευδή στοιχεία και υποθέσεις.

Ο λαός το απαιτεί, και εσείς είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε.

Είναι το ελάχιστο που οφείλετε πλέον να κάνετε γι αυτόν.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Nick Kilo Να μας απαντήσει επισης, αν κάποιος από τους 26 εμπειρογνώμονες εκτέλεσε ( ΟΠΩΣ οι αρχές της επιστημονικής επιβεβαίωσης και απόδειξης επιβάλουν) αναδρομικές δειγματολειπτικες μελέτες (ΠΡΙΝ πάρουν αντισυνταγματικά και επικίνδυνα μέτρα) για το αν όντως ο SARS-COV-2 είναι κάτι νέο που ΔΕΝ υφίσταται ουδέποτε, γιατί όπως φαίνεται ο ιός ειναι μαζί μας για πάρα πολύ καιρό https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.04.12.038554v1 και επιπρόσθετα αφού οι ισπανοί τον βρίσκουν ακόμα και σε περσινά σκατα https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2890610141050186&id=100003036865843

 

Nick Kilo Επισης μιας και στη Γαλλία (που “υπέφερε” από την κορονοπλανδημια, όπως μας πούλαγε η τρομοκρατία του τύπου “θέλετε να γίνετε Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία?”) οι αρμόδιοι επιστήμονες ανέδειξαν (με τη παρούσα μελέτη στο λινκ) ότι ΔΕΝ υφίσταται τίποτα διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι ακόμα και στο σημείο κορύφωσης της επιδημίας https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2889433631167837&id=100003036865843

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 477


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα