ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Από ολόκληρη την Ελλάδα, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! Ιωάννης Νασιούλας: “Ανοίξτε την Θεσσαλονίκη – Το κλείσιμο είναι καταστροφή”!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Από ολόκληρη την Ελλάδα, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ! Ιωάννης Νασιούλας: “Ανοίξτε την Θεσσαλονίκη – Το κλείσιμο είναι καταστροφή”!

5 Νοεμβρίου, 2020 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:831
Μοίρασέ το

Ιωάννης Νασιούλας: “Σας καλώ να αναθεωρήσετε την απόφαση της Κυβέρνησής σας και να ανοίξετε την Θεσσαλονίκη, αίροντας όλους τους περιορισμούς.

Αντλώντας από την ιδιότητα και την εμπειρία μου ως Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Μέτρηση Κοινωνικών Επιπτώσεων, σας καλώ να διευρύνετε την σύνθεση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει την Κυβέρνηση, με την συμμετοχή Κοινωνιολόγων, Ψυχολόγων, Ψυχιάτρων, Οικονομολόγων και Νομικών.”

 

Οκτώ μήνες και δεν ακούστηκε από κανέναν δήμαρχο κάποιο διάβημα προς την κυβέρνηση.

Το έκανε ο Ιωάννης Νασιούλας, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Μέτρηση Κοινωνικών Επιπτώσεων, ιδιαίτερα γνωστός για τους αγώνες του και στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, αλλά και σε άλλους κοινωνικούς αγώνες.

Με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον καλεί όχι μόνον να άρει την καραντίνα στην Θεσσαλονίκη, αλλά και να πράξει αυτά που επιτάσσουν η λογική και οι νόμοι.

Οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, τι κάνουν;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΩΡΕΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ιωάννης Νασιούλας

Επικεφαλής, Δημοτικός Σύμβουλος

Δημοτική Παράταξη «Ιωάννης Νασιούλας – Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη»

Δήμος Θεσσαλονίκης

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, 54640, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 6984458885

E-mail: [email protected]

 

Πρόεδρον της Κυβέρνησης της Ελλάδος

κ.κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού

Μέγαρο Μαξίμου

Ηρώδου Αττικού 19

10674 Αθήνα

 

Θέμα: Ανοίξτε την Θεσσαλονίκη – Το κλείσιμο είναι καταστροφή

 

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

 

Το κλείσιμο της Θεσσαλονίκης επιφέρει ανυπολόγιστη καταστροφή.

Σας καλώ να αναθεωρήσετε την απόφαση της Κυβέρνησής σας και να ανοίξετε την Θεσσαλονίκη, αίροντας όλους τους περιορισμούς.

Επίσης, σας απευθύνω έκκληση να αναλάβετε δράση ενάντια στον γενικευμένο εσμό κατατρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που διαστρεβλώνουν και μεγεθύνουν καταστροφικά τον υπαρκτό κίνδυνο από τον Νέο Κορονοϊό 2019.

Ο γενικός και αδιάκριτος περιορισμός προκαλεί ανήκεστο οικονομική βλάβη στην οικονομία, άγοντας στην εξαθλίωση επιχειρηματίες, επαγγελματίες και εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, που με την τίμια εργασία τους βιοπορίζουν τις οικογένειές τους και χρηματοδοτούν το κοινωνικό κράτος πρόνοιας, τους μισθούς και τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων.

Ενεργοποιεί νοσογόνες καταστάσεις για το πλήθος των ανηκόντων σε ευάλωτες ομάδες, όπως οι μόνες μητέρες, οι ηλικιωμένοι, οι ταλαιπωρημένοι στην σωματική και ψυχική υγεία, οι μακροχρόνια άνεργοι.

Δεν συμβάλει στην προστασία των ελάχιστων ευάλωτων από τον Νέο Κορονοϊό 2019, αλλά (ίσως) απλώς αναστέλλει την μόλυνση ορισμένων, όπως τεκμηριώνεται από την επιστημονική έρευνα σε περιπτώσεις που έχουν επιβληθεί τέτοιοι περιορισμοί.

Το ποσοστό επιτυχημένης αντιμετώπισης της COVID-19, για ασθενείς χωρίς (σοβαρά) υποκείμενα νοσήματα, βαίνει εξαιρετικά βελτιούμενο, χάρι στην καλύτερη γνώση της κατάστασης από τον Μάρτιο ως σήμερα.

Είναι πολιτικά απαράδεκτο και ποινικά κολάσιμο να ταυτίζονται όλη την ημέρα από μέσα μαζικής ενημέρωσης οι νοσηλευόμενοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με μελλοθανάτους.

Είναι πολιτικά απαράδεκτη και ποινικά κολάσιμη διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση πως η Θεσσαλονίκη είναι «εστία μόλυνσης του Νέου Κορονοϊού 2019», με μόνη την επίκληση του πλήθους φορέων που έχουν διαπιστωθεί από τις άτακτες και στατιστικά ασυνάρτητες διαγνωστικές δοκιμές και οι οποίοι φορείς χαίρουν άκρας υγείας.  

Δεν έχουμε δημοσιευμένες προσωπικές γνώμες ή υπηρεσιακές εισηγήσεις επιστημόνων προς την Κυβέρνησή σας, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε την επιστημονική τους ευστάθεια και την σχέση οφέλους-κόστους από την εφαρμογή τους.

 

Αντλώντας από την ιδιότητα και την εμπειρία μου ως Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας και Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Μέτρηση Κοινωνικών Επιπτώσεων, σας καλώ να διευρύνετε την σύνθεση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύει την Κυβέρνηση, με την συμμετοχή Κοινωνιολόγων, Ψυχολόγων, Ψυχιάτρων, Οικονομολόγων και Νομικών.

Επίσης, θεωρώ απαράδεκτο πως δεν τηρούνται Πρακτικά των εργασιών, αντίγραφα των εισηγήσεών της, καταγραφή των μειοψηφουσών γνωμών και δημοσίευση όλων αυτών των κρίσιμων τεκμηρίων για την νομιμοποίηση της πολιτικής που υιοθετείτε.

 

Κύριε Πρόεδρε,

 

Τα δύο μεγάλα μητροπολιτικά συγκροτήματα της χώρας, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, είναι τα δύο πνευμόνια από τα οποία ανασαίνει η χώρα. Τώρα, σας διαμηνύουν: «Δεν μπορώ να ανασάνω».

Σας καλώ να άρετε τους καταστροφικούς περιορισμούς για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τους κατοίκους της, εργαζόμενος για ένα καλά συγκροτημένο σχέδιο προστασίας των ευάλωτων συμπολιτών μας από τον Νέο Κορονοϊό 2019, αλλά όχι εις βάρος του 99,5% του πληθυσμού της χώρας μας.

 

Μετά τιμής,

Ιωάννης Νασιούλας

 

Πηγή email

Προβολές : 831


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα