Αυτή η προσέγγιση στα Ελληνοτουρκικά των ημερών, κρύβει μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

15 Οκτωβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:523
Μοίρασέ το

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ.

ΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΑΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΥ.

Μόνον ένας τρόπος υπάρχει να ανατραπεί:

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Όχι όμως όπως το 1967… δεν χρειαζόμαστε άλλους υπηρέτες του σιωνισμού.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γ. Γεραπετρίτης: Στα έξι μίλια η κόκκινη γραμμή

 
Eρωτηθείς σχετικά με το ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές», ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε ότι “έχουμε αποδείξει την επιχειρησιακή μας ετοιμότητα. Η κόκκινη γραμμή είναι η εθνική κυριαρχία, και όταν λέμε εθνική κυριαρχία εννοούμε αυτονοήτως τα εθνικά χωρικά ύδατα τα οποία σήμερα είναι προσδιορισμένα στα έξι ναυτικά μίλια. Οι εύκολοι λεονταρισμοί για την επέκταση μονομερώς στα 12 μίλια που αποτελεί ένα δικαίωμα της ελληνικής Πολιτείας και το οποίο θα ασκήσει σε χρόνο τον οποίο η ίδια θα επιλέξει, δεν είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να τεθεί εν θερμώ.”.
“Είναι υποχρέωσή μας να αναδείξουμε την υποκρισία της Τουρκίας και να την απομονώσουμε διπλωματικά. Η διπλωματία δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας αλλά ένας αγώνας δρόμου που θέλει στρατηγική. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε ένα περιθώριο προς τη Τουρκία έως το τέλος Δεκεμβρίου να προχωρήσει σε αποκλιμάκωση, ώστε να προσέλθει στις συζητήσεις και από την άλλη πλευρά έχουμε μια αναβάθμιση της επιχειρησιακής θέσης της Ελλάδος. Απεδείχθη στο Ανατολικό Αιγαίο, απεδείχθη στη Μεσόγειο. Το ζήτημα των κυρώσεων σε βάρος της Τουρκίας, βρίσκεται πάντοτε δυνητικά στο τραπέζι. Αφήνουμε ένα παράθυρο στη διαμεσολάβηση, εμείς είμαστε πάντοτε με την γνήσια συζήτηση και με το διεθνές δίκαιο, απειλές και εκβιασμούς δεν πρόκειται να ανεχθούμε”. (εδώ)

ΚΟΥΡΗΤΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ.

 
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ.
 
ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΟΒΑΡΩΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΩΝ Ν.Μ ΣΤΑ 12.
 
ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ, (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ/ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
 
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ/ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ.
 
ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
 
ΟΛΟΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ-ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ…”ΤΙΜΙΑ ΗΤΤΑ”, (ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ.
Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΨΟΦΟΔΕΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΟΝΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ. (Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ).
 
ΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΣΑΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΥ.

 

Πηγή

Προβολές : 523


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα