ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. Συνέντευξη ΣΕΙΣΜΟΣ  ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, και η μόνη ελπίδα ΣΩΤΗΡΙΑΣ. (βίντεο)

ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ. Συνέντευξη ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, και η μόνη ελπίδα ΣΩΤΗΡΙΑΣ. (βίντεο)

8 Μαρτίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:596
Μοίρασέ το
Δημήτρης Γιαννόπουλος: “Το Σκεπτικό μιας Συνέντευξης
Το ισχυρότερο επιχείρημα που θα μπορούσε να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την αναγκαιότητα της αντίστασης στην τεχνοφασιστική δικτατορία και τον υγειονομικό Ναζισμό, δεν είναι, ούτε οι επιδημιολογικές στατιστικές ούτε η αποδεδειγμένη απουσία επιστημονικής τεκμηρίωσης της «πανδημίας».”

Από τις πλέον εξαιρετικές συνεντεύξεις, αυτή του συναδέλφου Δημήτρη Γιαννόπουλου, ο οποίος ωμά παρουσιάζει την τραγικότητα και τον εφιάλτη που ζει και θα ζήσει η ανθρωπότητα όλη και κυρίως ο ελληνικός λαός που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς στην Ελλάδα έχουν επιβληθεί τα σκληρότερα μέτρα της ιουδαϊκής κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την σιωπηρή συνεργασία όλων των κομμάτων του Κοινοβουλίου.
Οφείλω όμως στην πρόταση που καταθέτει ο εκλεκτός συνάδελφος, να καταθέσω τις παρατηρήσεις μου:
Δεν φτάσαμε τυχαία στις μάσκες των παιδιών μας…
Προηγήθηκαν δεκαετίες διάλυσης του κοινωνικού ιστού και δυστυχώς η πλειοψηφία ενέδωσε…
Όταν δεχθήκαμε αδιαμαρτύρητα εκεί κάπου στην δεκαετία του 1980 την αφαίρεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑΣ από τα μαθητικά βιβλία, την αλλοίωση των θρησκευτικών, την διαστροφή με τα ομοφυλοφιλικά βιβλία που διδάσκονται εδώ και λίγα χρόνια οι μαθητές, όταν δεχθήκαμε την αφαίρεση της Ιστορίας μας από τα σχολικά βιβλία, ήταν δεδομένο πως θα φτάναμε και στις μάσκες των παιδιών από τους ίδιους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς… και έρχονται και τα τεστ…
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ… ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΛΕΠΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Όταν εμείς δεν νοιαζόμαστε για τα παιδιά μας και για το μέλλον τους, γιατί να νοιαστούν οι ξενόδουλοι και ξενογονιδιακοί πολιτικοί για εμάς και τα παιδιά μας;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Δημήτρης Γιαννόπουλος
Πίσω από το ζοφερό Προσκήνιο του μεγαλύτερου Εγκλήματος κατα της Ανθρωπότητας υπάρχει το βαθύ Παρασκήνιο των Επικυρίαρχων του πλούτου και της τεχνοκρατίας, οι οποίοι διαθέτουν πλέον την «υψηλή» τεχνολογία και το οπλοστάσιο του ψυχολογικού πολέμου για να χειραγωγούν εξωθεσμικούς μηχανισμούς Εξουσίας σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.
Έτσι κινούν τα νήματα γεγονότων μεγάλης κλίμακας που καταστρέφουν τη ζωή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, όπως το παγκόσμιο Πραξικόπημα της 11 Μαρτίου 2020.
Ταυτόχρονα προσχεδιάζουν και υλοποιούν — μέσω των κατά τόπους πειθήνιων ανδρεικέλων τους — την ολομέτωπη επίθεση εναντίον του Ανθρωποκεντρικού Πολιτισμού με λίκνο και προπύργιο τον Ελληνικό Χώρο.
Δεδηλωμένος στόχος τους είναι η Μεγάλη Επαναφορά (Great Reset) της προελληνικής Βαρβαρότητας, «μεταμφιεσμένης» κάτω από εξωφρενικά υγειονομικά προσχήματα, για την «μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου» (Οδυσσέας Ελύτης).
Στα απώτερα σχέδια τους είναι η εγκαθίδρυση μιας πλανητικής τυραννίας ολοκληρωτικού ελέγχου της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς, παράλληλα με την γενοκτονία («μείωση πληθυσμού») και μετάλλαξη του ανθρώπινου είδους σε αγέλη ή σμήνος τηλεκατευθυνόμενων από τεχνητή νοημοσύνη υβριδικών Υπανθρώπων-Ρομπότ, δηλαδή τον υποτιθέμενο «Μετάνθρωπο» της νοσηρής φαντασίας τους.
Ανιχνεύοντας την εσωτερική λογική αυτής της Στρατηγικής, η μεθοδολογία της Βαθιάς Πολιτικής διερευνά και αναδεικνύει τις αδυναμίες του Εχθρού, τα ανοιχτά μέτωπα και τις ρεαλιστικές προϋποθέσεις Αντίστασης και Επανάστασης Συνειδήσεων, μέσα από συλλογικές δράσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.
Το ισχυρότερο επιχείρημα που θα μπορούσε να πείσει και τον πιο δύσπιστο για την αναγκαιότητα της αντίστασης στην τεχνοφασιστική δικτατορία και τον υγειονομικό Ναζισμό, δεν είναι, ούτε οι επιδημιολογικές στατιστικές ούτε η αποδεδειγμένη απουσία επιστημονικής τεκμηρίωσης της «πανδημίας».
Το μόνο πράγμα που μπορεί να συγκινήσει ακόμα και τον πιο υποταγμένο πολίτη είναι ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
Αυτή τη στιγμή, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας σε όλο τον κόσμο ακρωτηριάζονται ψυχικά μέσα σε ένα αντικοινωνικό περιβάλλον μαζικής παράνοιας, απομόνωσης, έλλειψης συναισθηματικών ερεθισμάτων και αποπροσωποποίησης, ενώ καθηλώνεται η ανάπτυξη του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού τους συστήματος με υποξία, υπερκαπνία και βακτηριακή αυτό-μόλυνση που προκαλούνται από την πολύωρη χρήση της φοβικής και εξευτελιστικής μάσκας-φίμωτρου.
Αν δεν υπάρξει άμεση και άνευ όρων απαγόρευση της νοσηρής αντικοινωνικότητας και μασκοφορίας, τα παιδιά αυτά στην εφηβεία θα πάσχουν από τεχνητό Αυτισμό που θα τους στρέφει να ψάχνουν εναγωνίως την Φυγή στον εικονικό κόσμο που θα τους προσφέρει η σύνδεση του εγκεφάλου τους με το υπέρδικτυο της τεχνητής νοημοσύνης, μετατρέποντας — πρώτα αυτά — σε υπνωτισμένα ζόμπι.
Δίπλα δηλαδή στη γενιά των ανθρώπων που δεν πρόκειται να γεννηθεί λόγω μαζικής στείρωσης, θα προστεθεί η γενιά που δεν πρόκειται ποτέ να ενηλικιωθεί λόγω ψυχοβιολογικού ακρωτηριασμού.
Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Ποιος γονέας είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για τη ζημιά που προκαλείται στο παιδί του με τη δική του ενεργητική ή παθητική σύμπραξη, ασχέτως αν είναι πλούσιος ή φτωχός;;;
Επιπλέον, η εμπειρία της Αντίστασης σε πολλές δυτικές χώρες έχει δείξει πως είναι δυνατόν το σύστημα του τεχνοκρατικού ολοκληρωτισμού να διασπαστεί και να χάσει την δύναμη της μαζικής Εξαπάτησης και Υστερίας που αναπαράγεται από τα εξωνημένα ΜΜΕ.
Αυτό συμβαίνει όταν τα δήθεν «επιστημονικά» επιχειρήματα εκλογίκευσης της Απάτης και των αποτρόπαιων ιατρικών εγκλημάτων, καταγγέλλονται και καταρρίπτονται «εκ των ένδων» από συλλογικές πρωτοβουλίες επιστημόνων — κυρίως ιατρών και νομικών — που τιμούν το λειτούργημά τους μέσα από αντιπαραθέσεις στα επαγγελματικά τους σωματεία ή επιμελητήρια, ενεργοποιώντας αλυσιδωτές αυτόνομες συσπειρώσεις και αντιστάσεις στην Κοινωνία των Πολιτών.
Ποτέ άλλοτε το σύνθημα της Ελληνικής Επανάστασης «Ελευθερία ή Θάνατος» δεν είχε αποκτήσει τέτοια οικουμενική επικαιρότητα και απήχηση όσο στην επέτειο των 200 χρόνων του!

Δημήτρης Γιαννόπουλος: Βαθιά Πολιτική και Πλανητική Τυραννία

 

Πηγή

Προβολές : 596


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα