Βρισκόμαστε στα Τελικά Στάδια της Μετάβασης Προς τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Great Reset). Πρέπει Να Κερδίσουμε Τώρα ή να Χάσουμε για Πάντα.

Βρισκόμαστε στα Τελικά Στάδια της Μετάβασης Προς τη “Μεγάλη Επανεκκίνηση” (Great Reset). Πρέπει Να Κερδίσουμε Τώρα ή να Χάσουμε για Πάντα.

11 Μαρτίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,574
Μοίρασέ το

 

Θα πρέπει να είσαι τυφλός, ηλίθιος ή εξαγορασμένος για να μην βλέπεις την πλοκή που εκτυλίσσεται και το τελικό παιχνίδι πλησιάζει γρήγορα.

Θα πρέπει να είσαι αφελής σαν πεντάχρονο παιδί για να μην καταλάβεις ότι η Δύση μεθόδευσε αυτόν τον πόλεμο- χειραγωγώντας τον Putin στη θέση του σαν σκακιστικό πιόνι.

Δεν θυμάμαι μεγάλη ανησυχία του κατεστημένου όταν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί σκότωναν ένα εκατομμύριο μωρά στο Ιράκ. Δεν θυμάμαι τα μέσα ενημέρωσης να διαμαρτύρονται για την επίθεσή μας στη Λιβύη.
 
Οι τιμές των καυσίμων και των τροφίμων θα εκτοξευθούν στα ύψη. Τα καύσιμα και τα τρόφιμα θα λιγοστέψουν. Ο πληθωρισμός θα φτάσει σε νέα ύψη. Το αποτέλεσμα θα είναι η εξαθλίωση και ο θάνατος.
 
 
 
Η τραγωδία είναι ότι για μια ακόμη φορά, τα σχέδια των σατανιστών, θα τα πληρώσουν οι λαοί… βαδίζουμε προς αφανισμό κι ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσουμε…
 
Ένα σατανικό παιχνίδι στημένο και σκηνοθετημένο από τους συνωμότες της ανθρωπότητας…
 
Πολύ φοβάμαι πως όταν αντιληφθούμε τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος μας, θα είναι πολύ αργά… εξακολουθούμε να λειτουργούμε με το συναίσθημα και όχι με την λογική…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Ο Sir Klaus Schwab (χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα για τις υπηρεσίες του στη συνωμοσία) ανυπομονεί να προχωρήσει στη Μεγάλη Επανεκκίνηση. Το ίδιο και οι συνωμότες του. Γνωρίζουν ότι βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στη νίκη.

Από τον Dr Vernon Coleman

Η απάτη του Covid τρόμαξε, αποθάρρυνε και εκπαίδευσε τους αφελείς και τους αδαείς και δρομολόγησε ένα πλήθος ασθενειών και θανάτων που προκλήθηκαν από τα εμβόλια. Η απάτη της κλιματικής αλλαγής δημιούργησε έναν πληθυσμό γεμάτο ψευδείς ανησυχίες. Και τώρα η σκόπιμα κατασκευασμένη υστερία σχετικά με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει προκαλέσει μαζικές ελλείψεις καυσίμων και τροφίμων που θα οδηγήσουν σε εκατοντάδες εκατομμύρια θανάτους.

Η υστερία συντέθηκε, ενορχηστρώθηκε και διεξήχθη από τα συνήθη ύποπτα μέσα ενημέρωσης, με το BBC και τον Guardian στην πρωτοπορία. Το BBC έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι πάροχος ειδήσεων και έχει μετατραπεί σε μονάδα προπαγάνδας – αρνούμενο, αποσιωπώντας ή διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με υπερηφάνεια αντί για λύπη ή αμηχανία. (Όταν το BBC ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι δεν πήρε συνεντεύξεις από γιατρούς που αμφισβητούσαν τον εμβολιασμό, εγκατέλειψε κάθε ισχυρισμό ότι είναι ειδησεογραφικός οργανισμός).

Η ιστορία που λένε τα μέσα ενημέρωσης είναι ότι ο Putin αποτελεί απειλή για τη δημοκρατία. Αν κάποιος μπορεί να βρει αποδείξεις για οποιαδήποτε δημοκρατία στη Δύση, θα ήμουν ευτυχής αν μου τις έδειχνε. Πού είναι η δημοκρατία στον Καναδά; Στην Αυστραλία; Στη Νέα Ζηλανδία; Στο Ηνωμένο Βασίλειο; Στις ΗΠΑ; Οπουδήποτε;

Θα πρέπει να είσαι αφελής σαν πεντάχρονο παιδί για να μην καταλάβεις ότι η Δύση μεθόδευσε αυτόν τον πόλεμο- χειραγωγώντας τον Putin στη θέση του σαν σκακιστικό πιόνι.

Έχουν γίνει δεκάδες πόλεμοι, εισβολές και σφαγές τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ πριν δεν υπήρξε τέτοια μαζική υστερία. Ποτέ άλλοτε οι πολιτικοί δεν είχαν αθλητικές χρωματιστές εύνοιες για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους πλευρά στη σύγκρουση. Δεν θυμάμαι μεγάλη ανησυχία του κατεστημένου όταν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί σκότωναν ένα εκατομμύριο μωρά στο Ιράκ. Δεν θυμάμαι τα μέσα ενημέρωσης να διαμαρτύρονται για την επίθεσή μας στη Λιβύη.

Η Sainsbury’s, ένα βρετανικό παντοπωλείο, λέει ότι είναι ενωμένη με το λαό της Ουκρανίας. Δεν θυμάμαι να στέκονται ενωμένοι με τους ανθρώπους που πεθαίνουν σε δεκάδες άλλες συγκρούσεις.

Θα πρέπει να είσαι τυφλός, ηλίθιος ή εξαγορασμένος για να μην βλέπεις την πλοκή που εκτυλίσσεται και το τελικό παιχνίδι πλησιάζει γρήγορα.

Και όμως η τύφλωση, η βλακεία και η διαφθορά είναι κοινός τόπος.

Για παράδειγμα, οι αρχές ισχυρίζονται τώρα ότι το Covid μπορεί να συρρικνώσει τον εγκέφαλο. Οι πληρωμένοι σχολιαστές των μέσων ενημέρωσης αγνοούν το γεγονός ότι είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι αυτά που προκαλούν εγκεφαλική βλάβη.

Η επίσημη γραμμή είναι ότι το μόνο πραγματικό σημάδι του Long Covid είναι η απώλεια της όσφρησης. Και αυτό είναι σχεδόν σίγουρα αποτέλεσμα της βλάβης του οσφρητικού νεύρου που προκύπτει από τις άχρηστες εξετάσεις PCR.

Η επίσημη άποψη είναι ότι ο παίκτης του κρίκετ Shane Warne πέθανε από συγγενές καρδιακό πρόβλημα. Κανένας επίσημα αποδεκτός σχολιαστής δεν έχει καν προτείνει ότι μπορεί να υπάρχει σχέση με το εμβόλιο του Covid-19. Και κανένας από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν αμφισβήτησε το συμπέρασμα ότι ένας ακόμη σούπερ γυμνασμένος επαγγελματίας αθλητής εμφάνισε ξαφνικά ένα θανατηφόρο, προηγουμένως ανύποπτο συγγενές καρδιακό πρόβλημα. Ούτε καν ο Shane Warne δεν κατάφερε ποτέ να κάνει τόση περιστροφή (Σημ.: Στο κρίκετ).

Οποιοσδήποτε φανατικός υπέρμαχος του εμβολιασμού που δεν αναρωτιέται, έστω και για μια στιγμή, αν ο κ. Warne θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί από το εμβόλιο είναι ηλίθιος. Κάθε γιατρός που δεν αναρωτιέται πόσους σκοτώνουν τα εμβόλια θα έπρεπε να διαγραφεί από το ιατρικό μητρώο για βαθιά βλακεία.

Η καναδική επαρχία του Quebec θα επιβάλει στους πιο έξυπνους κατοίκους της ειδικό φόρο υγείας για το Covid. Το 13% του Quebec που ήταν αρκετά έξυπνο ώστε να μην εμβολιαστεί με ένα τοξικό φάρμακο θα πρέπει να πληρώσει επιπλέον φόρους – προφανώς για να βοηθήσει στην πληρωμή της πρόσθετης υγειονομικής περίθαλψης που απαιτείται από τους λιγότερο έξυπνους και λιγότερο ενημερωμένους κατοίκους που υπέκυψαν στην πίεση και επέτρεψαν στον εαυτό τους να δηλητηριαστεί.

Ο πρωθυπουργός, Francois Legault, παραδέχτηκε ότι οι εκφοβισμένες και απλοϊκές ψυχές που δέχθηκαν το τσίμπημα “έκαναν κάποιες θυσίες” και “τους οφείλονται αυτού του είδους τα μέτρα”.

Όπου κι αν κοιτάξετε υπάρχουν σημάδια ότι οι συνωμότες σφίγγουν το δίχτυ.

Οι τιμές των μετοχών σε όλο τον κόσμο καταρρέουν, καθώς η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου συνεχίζει να ανεβαίνει στα ύψη. Όλοι όσοι ελπίζουν να έχουν σύνταξη επηρεάζονται από αυτό. Οι υπάλληλοι των συμβουλίων που πιστεύουν ότι οι συντάξεις τους είναι ασφαλείς θα χάσουν, καθώς πολλές τοπικές αρχές έχουν προβεί σε απερίσκεπτες επενδύσεις που καταρρέουν σε αξία.

Τα τοπικά συμβούλια παντού διπλασιάζουν την τιμή των εισιτηρίων στάθμευσης – όλα μέρος του συγχρονισμένου σχεδίου για τη χρεοκοπία των τοπικών επιχειρήσεων και όλα μέρος της διαδικασίας οικονομικής καταστροφής της Ατζέντας 21.

Οι ανενημέρωτοι πολίτες παντού ανταποκρίνονται στην επίθεση των μέσων ενημέρωσης και απαιτούν την απαγόρευση του ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αναρωτιέμαι πόσοι από τους ανθρώπους που παραπονέθηκαν ότι η Shell αγόρασε ρωσικό πετρέλαιο θα παραπονεθούν όταν δεν θα υπάρχει καύσιμο για τα αυτοκίνητά τους ή για τη θέρμανσή τους.

Τα μέσα ενημέρωσης ανακοινώνουν με υπερηφάνεια ότι οι αυτοκινητιστές θα κάνουν λιγότερες και μικρότερες διαδρομές. Αυτό είναι υπέροχο αν δεν σας πειράζει να περπατάτε 10 μίλια κάθε φορά ή να πηγαίνετε με το ποδήλατο στα μαγαζιά. Οι αγροτικές κοινότητες θα πεθάνουν από χίλιους προσεκτικά σχεδιασμένους θανάτους. Και οι ηλικιωμένοι και οι ασθενείς θα εγκλωβιστούν στα σπίτια τους. Είναι όλα μέρος του σχεδίου, φυσικά.

Στη Σκωτία θα είναι σύντομα νόμιμο για τα παιδιά των σχολείων να αλλάζουν φύλο όπως και όποτε το επιθυμούν – χωρίς ιατρική διάγνωση. Τα αγόρια θα αλλάζουν αναμφίβολα σε κορίτσια τις Πέμπτες, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα αποδυτήρια των κοριτσιών για τα μαθήματα PT. Και στη συνέχεια θα αλλάζουν πάλι πίσω τις Παρασκευές για να μπορούν να παίζουν ποδόσφαιρο και να αποφεύγουν το αντίστοιχο της οικιακής επιστήμης του 21ου αιώνα.

Μιλούν ήδη για αυστηρότερους ελέγχους στο διαδίκτυο. (Όσον αφορά εμένα, οι έλεγχοι δεν θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο αυστηροί. Έχω απαγορευτεί από κάθε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης που έχω ακούσει ποτέ). Πόσο ακόμα μέχρι να εξαφανιστούν οριστικά οι ιστότοποι; Θα εκπλαγώ αν είμαστε ακόμα εδώ σε έξι μήνες.

Οι περισσότερες μεγάλες επενδυτικές εταιρείες (ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο) επιθυμούν διακαώς να απαγορεύσουν το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους λατρευτές της υπερθέρμανσης του πλανήτη, οι οποίοι έχουν αποκτήσει δύναμη και επιρροή πολύ μεγαλύτερη από ό,τι δικαιολογεί ο αριθμός τους. Η έλλειψη πετρελαίου θα σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι οι αγρότες δεν θα μπορούν να αγοράσουν λιπάσματα. Οι προμήθειες τροφίμων θα πέσουν κατακόρυφα.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το εκπαιδευτικό σύστημα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταστραφεί προσεκτικά και συστηματικά και σκόπιμα τα τελευταία χρόνια. Περίπου οι μισοί Βρετανοί ενήλικες έχουν την αριθμητική ικανότητα ενός παιδιού δημοτικού σχολείου. Μόνο ένας στους πέντε ενήλικες του Ηνωμένου Βασιλείου έχει λειτουργική αριθμητική ικανότητα. Αυτή η άγνοια σημαίνει ότι οι άνθρωποι εξαπατώνται εύκολα από την παραπληροφόρηση που διαδίδεται από το BBC, άλλες ομάδες μέσων ενημέρωσης και κυβερνητικούς συμβούλους.

Οι κυβερνήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεσηκώνουν τον λαό έτοιμο για έναν μακρύ πόλεμο. Μας έχουν πει ότι ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μια δεκαετία ή και περισσότερο. Πώς το ήξερε ο Όργουελ;

Οι συνωμότες εμπνέουν μίσος και δαιμονοποιούν τους φιλειρηνικούς πολίτες παντού. Όλα αυτά μάλλον μου θυμίζουν εκείνη την κάποτε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή που λεγόταν “Η τιμή είναι σωστή”. Πριν αρχίσει το σόου, ένας άνθρωπος που έκανε προθέρμανση έφερνε το κοινό σε φρενίτιδα. Αυτό συμβαίνει και τώρα. “Γιούχα και σφύριγμα αν δείτε έναν Ρώσο!”

Οι τιμές των καυσίμων και των τροφίμων θα εκτοξευθούν στα ύψη. Τα καύσιμα και τα τρόφιμα θα λιγοστέψουν. Ο πληθωρισμός θα φτάσει σε νέα ύψη. Το αποτέλεσμα θα είναι η εξαθλίωση και ο θάνατος. Η άνοδος του πληθωρισμού θα καταστρέψει όσους έχουν αποταμιεύσεις. Η άνοδος των επιτοκίων θα καταστρέψει όσους έχουν υποθήκες με κυμαινόμενο επιτόκιο.

Εκατοντάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν από την πείνα στην Αφρική, αλλά οι διαδηλωτές του Black Lives Matter θα είναι πολύ απασχολημένοι με το να κλαψουρίζουν για τα αγάλματα για να το προσέξουν.

Οι συνωμότες γνωρίζουν ότι η Κίνα αποθηκεύει τρόφιμα και μέταλλα εδώ και μήνες. Οι Κινέζοι δεν ενδιαφέρονται για τις ανοησίες περί υπερθέρμανσης του πλανήτη. Κατασκευάζουν σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα και έχουν δώσει στις οικογένειες την άδεια να κάνουν τρία παιδιά.

Η Κίνα και η Ρωσία συνεργάζονται και οι συνωμότες γνωρίζουν ότι αν οι Κινέζοι και οι Ρώσοι δεν συμμετάσχουν στη Μεγάλη Επανεκκίνηση, τότε η Δύση θα συρρικνωθεί μόνη της – και θα είναι αδύναμη και ευάλωτη.

Και έτσι το μίσος, ο φόβος και η οργή κατά της Ρωσίας (και της Κίνας) θα αναμοχλεύονται όλο και περισσότερο.

Ο πόλεμος είναι αρκετά αληθινός, φυσικά, αλλά χρησιμοποιείται (και πιθανότατα πυροδοτήθηκε) από τους επαγγελματίες της συνωμοσίας- τους κακούς δισεκατομμυριούχους των οποίων το σχέδιο να καταλάβουν τον κόσμο μπορεί να ακούγεται σαν κάτι από μια παλιά ταινία του Τζέιμς Μποντ, αλλά το οποίο είναι πολύ αληθινό.

——————

Δικτυογραφία :

We’re in the final stages of the move towards ‘The Great Reset’; We must win now or lose forever – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/03/10/move-towards-the-great-reset/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,574


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα