Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ κατά του κορονοϊού

Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ κατά του κορονοϊού

28 Ιουλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ κατά του κορονοϊού

 

Το αν θα εμβολιαστεί κανείς είναι καθαρά προσωπικό του θέμα, και θα πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν πάρα πολλές παραμέτρους όπως ηλικία, πιθανά νοσήματα, αλλεργίες, επικινδυνότητα εργασιακού περιβάλλοντος κ.λπ.

 

 

 

Όποιος θέλει να ζήσει, ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ, ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ κατά του κορονοϊού

Παραθέτω όσο πιο συνοπτικά μπορώ τους λόγους για τους οποίους εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να μην εμβολιαστώ κατά του κορωνοϊού.

Φυσικά οι λόγοι αυτοί δεν αποτελούν παρότρυνση προς κανέναν να πράξει το ίδιο.

Το αν θα εμβολιαστεί κανείς είναι καθαρά προσωπικό του θέμα, και θα πρέπει να λαμβάνει υπ’ όψιν πάρα πολλές παραμέτρους όπως ηλικία, πιθανά νοσήματα, αλλεργίες, επικινδυνότητα εργασιακού περιβάλλοντος κ.λπ.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλεύεται πρώτα και τον προσωπικό του γιατρό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον το ιατρικό του ιστορικό.

 

Δεν θα εμβολιαστώ:

 

1) Διότι δεν θεωρώ ότι ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν βλέπω τον λόγο να πάρω ένα ρίσκο που το θεωρώ δυσανάλογα μεγάλο για αυτά που θα μου προσφέρει ως ανταπόδοση.

Πολλοί συνάνθρωποί μας πιθανώς να θεωρούν εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο το γεγονός ότι έχουμε ήδη στην Ευρώπη [***] νεκρούς εξαιτίας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού (και μάλιστα σχεδόν όλοι άνθρωποι που είναι βέβαιο πως δεν θα πάθαιναν τίποτα αν κολλούσαν τον ιό), αλλά για εμένα ο αριθμός αυτός είναι απλά ανατριχιαστικός για να τον προσπεράσω με ευκολία.

Αντιθέτως, όλοι οι επιστήμονες λένε ότι η φυσική ανοσία που αποκτά κανείς αν κολλήσει τον κορωνοϊό είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την τεχνητή ανοσία που παρέχουν τα εμβόλια, και διαρκεί και πολύ περισσότερο.

2) Διότι όταν κυβερνητικά στελέχη αποκαλούν καθημερινά τους μη εμβολιασμένους ως «τζαμπατζήδες της πανδημίας» ή ανθρώπους που «καλύπτονται πίσω από τα εμβόλια που κάνουν οι άλλοι», υπονοούν προφανώς ότι τα εμβόλια εγκυμονούν μεγάλη επικινδυνότητα και δεν είναι ηθικό να μην μοιραζόμαστε όλοι αυτόν τον κίνδυνο στο μερίδιο που αναλογεί στον καθένα.

Άρα αυτοδιαψεύδονται όταν δηλώνουν ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

 

3) Διότι έπρεπε από πέρυσι να καταλάβουμε πως όταν έλεγε ο Τσιόδρας ότι «ακόμη κι αυτούς που πέθαναν ΜΕ covid, εμείς τους καταγράφουμε ότι πέθαναν ΑΠΟ covid» αποκάλυπτε άθελά του μία τεράστια απάτη η οποία συνεχίζει να υπάρχει ακόμη και σήμερα.

Κανείς δεν μπορεί να είναι απολύτως βέβαιος αν οι νεκροί που αποδίδονται στον κορωνοϊό οφείλονται όντως σ’ αυτόν.

Το γεγονός ότι η διάμεση ηλικία των νεκρών λόγω του ιού είναι σταθερά τα 79-80 έτη, δηλαδή ακριβώς το προσδόκιμο ζωής στην Ελλάδα για τους άνδρες, με κάνει να υποψιάζομαι βάσιμα ότι η πλειονότητα των νεκρών απλούστατα καταλήγουν από άλλα αίτια αλλά «χρεώνονται» πολύ βολικά στην επιδημία του Covid-19.

 

4) Διότι μου προκαλεί αηδία και απέχθεια η ενορχηστρωμένη προσπάθεια κυβέρνησης, ΜΜΕ και πολλών άλλων να μου ασκήσουν πίεση και να με εκβιάσουν να κάνω κάτι που αποτελεί καθαρά προσωπικό μου δικαίωμα κατοχυρωμένο από τις πιο ισχυρές διεθνείς συμβάσεις και την ιατρική δεοντολογία.

Θεωρώ ύψιστη υποχρέωσή μου να υπερασπιστώ πρώτα απ’ όλα τα δικαιώματά μου για τα οποία χύθηκαν ποταμοί αίματος επί αιώνες ώστε να τα θεωρώ σήμερα δεδομένα.

Επομένως αποκρούω μετά βδελυγμίας κάθε προσπάθεια του κράτους να μου επιβάλει το τι θα βάλω στο σώμα μου.

Θεωρώ δε μέγιστη ανηθικότητα το να παριστάνει ένας βολεμένος με παχυλό μισθό κρατικός αξιωματούχος ότι νοιάζεται για την υγεία μου, και την ίδια ώρα να με απειλεί απροκάλυπτα ότι αν δεν υπακούσω στα κελεύσματά του θα χάσω τη δουλειά μου και θα καταδικαστώ εγώ και η οικογένειά μου σε φτώχεια και πείνα.

 

5) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου όλα αυτά τα κυβερνητικά στελέχη που με παροτρύνουν με κάθε τρόπο να εμβολιαστώ.

Δύο χρόνια τώρα που βρίσκονται στην εξουσία δεν έχω ακούσει ούτε ΜΙΑ αλήθεια από το στόμα τους. Μόνο ασύστολα ψεύδη και ξετσίπωτες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας έχω ακούσει, τα οποία υποτιμούν τη νοημοσύνη μου.

Πώς να χαρακτηρίσω, για παράδειγμα, τους υπουργούς μιας κυβέρνησης που μας έλεγαν τον Ιανουάριο του 2020 ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Ορούτς Ρέις» το «είχε πάρει ο άνεμος» και το είχε φέρει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα (δήλωση Πέτσα), ή ότι το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2020 έπλεε επί 4,5 μήνες στα δικά μας νερά χωρίς να έχει απλωμένα καλώδια και να εκτελεί εργασίες (δήλωση Βορίδη);

 

6) Διότι μου προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ότι τάχα η κυβέρνηση ξαφνικά κόπτεται για τη δημόσια υγεία και πασχίζει «να μην χαθεί ούτε μια ζωή», μη διστάζοντας να καταστρέψει την οικονομία και την ψυχολογία των ανθρώπων γι’ αυτόν τον σκοπό, ενώ την ίδια ώρα επιτρέπει να πουλιέται ελεύθερα ο καρκίνος του πνεύμονα στα περίπτερα με τη μορφή τσιγάρων για να εισπράττει τον ΦΠΑ (κι ας έχουμε περίπου 10.000 νεκρούς τον χρόνο εξαιτίας αυτής της μάστιγας), και αδιαφορεί παντελώς για τα 300.000 αγέννητα παιδιά (στη συντριπτική τους πλειοψηφία απολύτως υγιέστατα) που δολοφονούνται κάθε χρόνο στην πατρίδα μας μέσω των εκτρώσεων.

 

7) Διότι ακόμη και όταν η κυβέρνηση συνειδητοποίησε ότι εξελίσσεται (κατά τα λεγόμενά της) μια πανδημία σπάνιας μορφής που συμβαίνει μία φορά κάθε 100 χρόνια, δεν άλλαξε τον επικεφαλής του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, του οποίου το μοναδικό προσόν για να καταλάβει αυτή τη θέση το 2019 ήταν η κουμπαριά του με τον Κικίλια.

Επομένως είτε η κυβέρνηση μας δουλεύει ψιλό γαζί γνωρίζοντας ότι στην πραγματικότητα η πανδημία είναι μία απάτη, είτε γράφει στα παλιά της τα παπούτσια την προστασία της δημόσιας υγείας προκειμένου να κρατήσει στις παχυλά αμειβόμενες θέσεις τους τα κομματικά της φιλαράκια.

Ό,τι από τα δύο και να συμβαίνει, το να μου λέει μετ’ επιτάσεως να εμβολιαστώ κατά του κορωνοϊού επειδή το λένε οι «ειδικοί» σύμβουλοί της (τους οποίους η ίδια επέλεξε και διόρισε) είναι τουλάχιστον γελοίο, για να μην πω ξετσίπωτο θράσος.

8) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου τα μπουκωμένα με κρατικό χρήμα ΜΜΕ που με περνούν για ηλίθιο, και μου παρουσίαζαν τον Μάιο ως δήθεν «τραγωδία» τους 3.600 νεκρούς ημερησίως που είχε από τον κορωνοϊό η Ινδία του 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων, ενώ τους 72 νεκρούς ημερησίως της Ελλάδας των 12 εκατομμυρίων τους παρουσίαζαν ως «τεράστια επιτυχία» της κυβέρνησης που μας εξασφάλιζε την «επιστροφή στην κανονικότητα».

Ούτε βέβαια θεωρώ τυχαίο ότι την ημέρα των Θεοφανίων του 2021 τρία ιδιωτικά κανάλια μεγάλης τηλεθέασης έπαιξαν ΤΟ ΙΔΙΟ βίντεο του 2015 προσπαθώντας να εξαπατήσουν τον κόσμο λέγοντάς του ότι ιερείς παραβιάζουν τα μέτρα του lockdown και κάνουν αγιασμό των υδάτων παρουσία πολλών πιστών που δεν φορούν μάσκες.

Το «ατύχημα» αυτό των καναλιών, απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η εκστρατεία τρομοκράτησης της κοινής γνώμης είναι μεθοδικά οργανωμένη, και τα ΜΜΕ που συμμετέχουν σ’ αυτή παίρνουν εντολές από το ίδιο κέντρο.

9) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου το αφήγημα διαφόρων διεθνών οργανισμών και κυβερνήσεων για τον κορωνοϊό που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι, και άλλα το βράδυ.

Το 2020 ήταν «συνωμοσιολόγοι» όσοι έλεγαν το προφανές, ότι δηλαδή ο κορωνοϊός είναι ένα βιολογικό όπλο που αναπτύχθηκε σε κινεζικά κρατικά εργαστήρια, ενώ σήμερα είναι μία αλήθεια που την αποδέχεται επίσημα η Δύση.

Τι αποκλείει συνεπώς αυτοί που σήμερα είναι επιφυλακτικοί για την ασφάλεια των εμβολίων, αύριο να αποδειχθεί ότι είχαν δίκιο;

10) Διότι όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω την παραμικρή λογική εξήγηση για το ότι η κυβέρνηση επέβαλε να κάνουμε φέτος Ανάσταση στις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παραβιάζοντας μία δογματική θέση αιώνων της Εκκλησίας, όταν:

1) επικράτησε στα προαύλια των ναών απίστευτος συνωστισμός πιστών, και

2) λίγες μέρες αργότερα το όριο απαγόρευσης της νυχτερινής κυκλοφορίας μετακινήθηκε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Αυτά με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον κορωνοϊό για να επιτύχει άλλους σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με τη δημόσια υγεία, και δεν επιθυμώ να παίξω το νοσηρό και ύποπτο παιγνίδι της.

 

11) Διότι δεν εμπιστεύομαι καθόλου τους «ακαταδίωκτους» ειδικούς που συμβουλεύουν την κυβέρνηση, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται από στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν νοιάζονται τελικά και τόσο πολύ «για τον άνθρωπο» αλλά μάλλον για την τσέπη τους, την οποία φούσκωσαν με απίστευτα γενναιόδωρες αμοιβές από φαρμακευτικές εταιρείες κατά το διάστημα της επιδημίας, την ίδια ώρα που κατέστρεφαν με περισσή ευκολία με τα lockdown ολόκληρες κατηγορίες επαγγελματιών και τις καταδίκαζαν στην πείνα και στην ανεργία.

 

12) Διότι θεωρώ ελεεινή κατάντια των κυβερνώντων (και ενίοτε του ίδιου του πρωθυπουργού) το να απευθύνονται στους Έλληνες πολίτες με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς όπως «ψεκασμένοι», και να επιτρέπουν να φιμώνεται συστηματικά κάθε αντίθετη άποψη στον δημόσιο διάλογο, σε βαθμό που να αναγκάζονται οι άνθρωποι να μιλούν με συνθηματικές λέξεις για να μην λογοκριθούν.

Φαινόμενα του τύπου «εγώ κατέχω την απόλυτη Αλήθεια, και απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να την αμφισβητήσει» παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα του παρελθόντος, και όχι σε δημοκρατίες του 21ου αιώνα.

Αυτός που φιμώνει τους άλλους, σίγουρα δεν το κάνει για το καλό τους, αλλά γιατί έχει κάτι να κρύψει. Η πραγματική επιστήμη δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους φασιστικές πρακτικές για να ακουστεί δημοσίως και να πείσει. «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

 

13) Διότι θεωρώ ως χειρότερη από όλες τις μεταλλάξεις όχι την υποτιθέμενη «Δέλτα» του κορωνοϊού, αλλά τη μετάλλαξη του Μπιλ Γκέιτς από κλεφτάκο προγραμματιστή σε παγκόσμιο οργανωτή εμβολιασμών.

Εφόσον διεθνείς οργανισμοί κύρους όπως ο αμερικανικός FDA δεν αναμένεται να χορηγήσουν κανονική άδεια κυκλοφορίας στα διάφορα εμβόλια κατά το κορωνοϊού πριν από το 2023, δεν βλέπω τον λόγο που θα πρέπει να γίνω δωρεάν πειραματόζωο κάποιων φαρμακευτικών εταιρειών που είδαν την ευκαιρία για τη μεγάλη κονόμα και βιάζονται να βγάλουν υπερκέρδη χωρίς να αναλαμβάνουν την παραμικρή ευθύνη για τις πιθανές σοβαρότατες παρενέργειες των σκευασμάτων τους.

 

Stirlitz

 

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 574


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα