Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

13 Φεβρουαρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,927
Μοίρασέ το
Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

Είμαι πλέον ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, από την στιγμή που γνωρίζω αφενός μεν πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (σχεδόν έξι εκατομμύρια κόσμου ζει στην Αθήνα, και μόνον 1,5 εκατομμύριο συμμετείχε στο συλλαλητήριο για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κι αυτό ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) και αφετέρου πως ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ.

Και δεν ξεχνώ, πως μέσα από αυτές τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, που δυστυχώς αγνοούσε ο λαός ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ, ξεπετάχτηκαν κάτι … φιντανάκια υποψήφιοι κομμάτων, που ήταν να φεύγεις μακρυά, αν γνώριζες και πέντε πράγματα γι αυτούς.

Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Το γεγονός πως ζούμε την απόλυτη παράνοια με την απάτη του κλαρινοϊού, είναι δεδομένο. Και πολύ φοβάμαι πως ακόμα δεν έχουμε ζήσει τίποτα.

Το ότι οι κυβερνώντες καταστρέφουν ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ την οικονομία της Πατρίδας μας, και αποτελειώνουν την μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της, επίσης είναι δεδομένο.

Το ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, δεν το συζητώ … το έχω γράψει χιλιάδες φορές στα σχόλια των αναρτήσεών μου.

ΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Εδώ και μέρες αναφέρθηκα στα… καινούργια “πολιτικά φιντάνια” που έχουν δημιουργηθεί από πρόσωπα που το πολιτικό τους παρελθόν, αλλά και η όλη τους παρουσία, δημιουργεί ερωτηματικά σε κάθε νοήμονα πολίτη που είναι έστω και στο ελάχιστο υποψιασμένος. (εδώ, εδώ και εδώ)

Πόση σοβαρότητα μπορεί να έχει ένας υποψήφιος πολιτικός αρχηγός, που την ώρα μετάδοσης των βίντεό του, απευθυνόμενος στο … “κοπάδι”, πίνει τα ουϊσκάκια του, τις βότκες του, τους καφέδες του και οι κινήσεις του σώματός του παραπέμπουν σε “αστεία κινηματογραφική φιγούρα”;;;

Προσωπικά, ούτε για διάλειμμα γέλιου δεν θα μπορούσα να τον παρακολουθήσω, γιατί κάτι τέτοιο θα υποτιμούσε την νοημοσύνη και την αισθητική μου.

Κι όμως ένας αριθμός “κοπαδιού”, παραληρεί ως να βλέπει τον … μεσσία…

Επίπεδο νοημοσύνης και αισθητικής στο ZERO.

Ας επιστρέψω όμως στον τίτλο της ανάρτησής μου… καθώς τα παραπάνω ήταν μια παρένθεση γενική της κατάστασης που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Πατρίδα μας και δείχνει πως ένα μέρος της κοινωνίας μας, ψάχνει για… “γιδοβοσκούς” και όχι για σοβαρές και αψεγάδιαστες προσωπικότητες να ηγηθούν μιας οργανωμένης λαϊκής εξέγερσης, που θα φέρει το ποθούμενο αποτέλεσμα της σωτηρίας της Πατρίδας μας.

Φαντάζει σαν να κυριαρχεί το ανεγκέφαλο του… “τσοπάνης να είναι κι ας είναι και γιδοτσοπάνης”…

Ένας τμήμα λαού που έχασε τελείως την δυνατότητα σκέψης, κρίσης και αισθητικής και αναζητά γενικώς “σωτήρες”, ψάχνοντας σε…  “καλάθια προσφορών της λαϊκής αγοράς…”

Πίσω στον τίτλο λοιπόν, γιατί μακρηγόρησα και δεν είναι το θέμα της ανάρτησής μου, ήταν όμως ένας αναγκαίος γενικός πρόλογος, για να θέσω τους παρακάτω προβληματισμούς μου.

Αύριο λοιπόν, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, που διοργανώνεται στην Αθήνα, όπως δεν θα πήγαινα και στις άλλες συγκεντρώσεις στις διάφορες πόλεις, αν έμενα σε κάποια απ’ αυτές.

Και οι λόγοι, είναι απλοί και δεν χρήζουν ιδιαίτερης ευφυίας… και θα τους θέσω υπό τύπον ερωτήσεων.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ;

Αν ναι, τότε… ευχαριστώ, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.

Μήπως να ψάξουμε μαζί να δούμε τι παίζει, ποιός είναι ο κομματικός αρχηγός και οι συν αυτώ;

Να δούμε βρε παιδί μου, ποιό είναι το παρελθόν τους;

Γιατί το μόνο βέβαιο είναι, πως ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ, ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ.

Και στο σημείο αυτό, να κάνω μια διευκρίνηση για να μην παρερμηνευθούν τα γραφόμενά μου.

Ο καθένας μας έχει δικαίωμα στην λάθος πολιτική επιλογή, και μπράβο του, όταν έχει το θάρρος να αναγνωρίσει το λάθος του.

Ο καθένας μας έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι… άλλωστε το ορίζει και το λαστιχένιο Σύνταγμά μας, που οι πολιτικοί κήνσορες, το έχουν μετατρέψει σε χαρτί… τουαλέτας.

Όχι αυτές οι τουαλέτες που κάνουμε εμείς οι γυναίκες τα έτσι μας και τα ωραία μας μακιγιάζ, αλλά από τις άλλες τουαλέτες… της αφόδευσης.

Πάμε παρακατούλια τώρα…

  1. Η συγκέντρωση, γίνεται στις 4 το απόγευμα, όταν η απαγόρευση κυκλοφορίας, ξεκινάει στις 6 μ.μ.!!!

Γιατί ρε παίδες στις 4, όταν για να ολοκληρωθεί ας πούμε μια συγκέντρωση και να μαζευτεί το πλήθος, θα πάει τουλάχιστον 5μ.μ. αν όχι 5.30 μ.μ. και στις 6μ.μ., πάπαλα, που σημαίνει πως για να επιστρέψει στο σπίτι του ο κάθε ανεγκέφαλος που σας πίστεψε, θέλει περίπου αν όχι μία ώρα;;;

2. Ακόμα κι αν παραβλέψουμε όλα τα παραπανούλια, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΔΕΙΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

Γιατί δεν δίνουν στην δημοσιότητα και το αίτημα αδείας συγκέντρωσης και την άδεια της Αστυνομίας;

Προσωπικά, αν επρόκειτο να καλέσω σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέσα από δημόσια ανακοίνωση, θα υπέγραφα επώνυμα την ανακοίνωσή μου, θα δημοσίευα το αίτημά μου προς την Αστυνομική Διεύθυνση, καθώς και την άδεια που θα μου χορηγούσαν.

Γιατί δεν τα δημοσιοποιούν αυτά οι διοργανωτές;;;

Μήπως κάτι άλλο υποκρύπτεται πίσω απ’ όλη αυτή την “πρωτοβουλία αντίστασης”;;;

Μήπως όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν, πρέπει να βάλουν το μυαλουδάκι τους (αν διαθέτουν φυσικά) να σκεφθεί αυτές τις αυτονόητες ερωτήσεις;

3. Και ΑΝ αυτοί που διοργανώνουν  την εκδήλωση στην Αθήνα, είναι… του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και αποσκοπούν σε βίαιες καταστάσεις που θα ξαναμαζέψουν τον κόσμο που θα συμμετάσχει στα σπίτια του, τρομοκρατημένο και ξυλοδαρμένο από τα ΜΑΤ;;;

Και για να προλάβω τους κακοήθεις, δηλώνω ξεκάθαρα πως ΝΑΙ… ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΑ.

Και σας καλώ να κάνουμε μαζί ένα flash back σε όλες τις διαδηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, σε όλα τα μνημονιακά χρόνια.

Από εκείνη την μοναδική εξέγερση στις 5 Μαϊου του του 2010, που έγινε η μαζικότερη ίσως διαδήλωση κατά του μνημονίου, όπου οι πολίτες και τα συνδικάτα (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ), διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα που πήρε τότε η κυβέρνηση Παπανδρέου, βγήκαν στους δρόμους και θρηνήσαμε τέσσερεις αθώους νεκρούς, μέχρι τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις για την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, τι επιτεύχθηκε.;

ΤΙΠΟΤΑ…ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟΔΑΡΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ.

Ξέχασα… κάτι επιτεύχθηκε… ξεπετάχτηκαν κάποια καινούργια “πολιτικά φιντάνια”, που εκμεταλλεύθηκαν την παρουσία τους ιδίως στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, δημιουργώντας νέα κινήματα.

 

Τι θα αλλάξει λοιπόν αύριο, στην συγκέντρωση που προετοιμάζουν “κάποιοι”;

Και εύλογα θα με ρωτήσετε: “Κυρία Σουφλή, εσείς συνεχώς στις αναρτήσεις σας σχολιάζετε και γράφετε για εξέγερση. Γιατί αντιδράτε τώρα που “κάτι πάει να γίνει”;

Τις απόψεις μου, τις έγραψα πιο πάνω… διαβάστε τες προσεκτικά και με νηφάλια καλοπροαίρετη και ακομμάτιστη σκέψη.

Γιατί όσα γράφω, τα γράφω με καλή προαίρεση και ακομμάτιστα, ως σκεπτόμενος άνθρωπος και κυρίως ως άνθρωπος που έχω συμμετάσχει σε δεκάδες διαδηλώσεις τα πρώτα μνημονιακά χρόνια και ΕΙΔΑ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, μας έχει μελετήσει πολύ καλά.

Άλλωστε, συμμετέχοντας στα social media, τους έχουμε ανοίξει τις καρδούλες μας, τις σκέψεις μας, τα πάντα… 

Λέτε να μην μας ξέρουν και από την καλή και από την ανάποδη, όσο δεν ξέρουμε ούτε εμείς τους εαυτούς μας;

Λέτε ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, να μην έχει “τους ανθρώπους του”, για ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ και για να εφαρμόζει το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ;;;

Έχουν ρίξει πολλά δικά τους πρόσωπα στην αρένα της διεκδίκησης ψήφων του πόπολου… 

Είμαι πλέον ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ, από την στιγμή που γνωρίζω αφενός μεν πως ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (σχεδόν έξι εκατομμύρια κόσμου ζει στην Αθήνα, και μόνον 1,5 εκατομμύριο συμμετείχε στο συλλαλητήριο για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κι αυτό ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) και αφετέρου πως ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ.

Και δεν ξεχνώ, πως μέσα από αυτές τις ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, που δυστυχώς αγνοούσε ο λαός ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ, ξεπετάχτηκαν κάτι … φιντανάκια υποψήφιοι κομμάτων, που ήταν να φεύγεις μακριά, αν γνώριζες και πέντε πράγματα γι αυτούς.

 

Θέλετε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ;

Αν όχι, τότε είμαστε άξιοι της κακής μοίρας που μας επιφυλάσσουν ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ.

ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Είχα τελειώσει το θέμα της παρούσας ανάρτησης, όταν μου ήρθαν κάποιες ενημερώσεις, για την αυριανή συγκέντρωση και τον διοργανωτή… αν είναι ο μοναδικός και δεν είναι κι άλλοι…και αποφάσισα να μην αλλάξω τα όσα έγραψα σ’ αυτή την ανάρτηση, αλλά μέσα από το υστερόγραφο, να δώσω περισσότερη τροφή για σκέψη.

Για δείτε αυτά, γιατί νομίζω πως έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, για το ποιός ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ φέρεται να διοργανώνει την αυριανή συγκέντρωση στην Αθήνα.

Από τον Καρατζαφέρη έως την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, μέχρι στο… δικό του κόμμα, κάτι κούπες και ποτάκια εν ώρα εκπομπών, δρόμος.

Τώρα είναι που, όχι μόνον ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΩ… ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! 

Δείτε τα παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Δείτε και την σχετική συνέντευξη που πήρε από τον πρόεδρα του ΛΑΟΣ, το 2018 και κρίνετε τη σχέση δημοσιογράφου που ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΚΕΙΤΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ.


το λινκ του βίντεο, εδώ

Δείτε και το πρόσφατο βίντεο από την σελίδα του, στο οποίο “κατηγορεί”, όσους υπέγραψαν μνημόνια.

ΠΟΣΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ, ΠΙΑ;;; ΠΟΣΗ;;;

ΣΕ ΖΩΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;;;

ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΛΥΒΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ;


το λινκ του βίντεο εδώ 

Και θα ολοκληρώσω αυτή την ανάρτηση, με όσα γράφει ο ΕΝΤΙΜΟΣ και επί σειρά ετών ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, Θανάσης Τσακάλης

 

Παρακολουθείστε και το παρακάτω βίντεο εδώ , γιατί έχει σημασία το γεγονός ότι αναφέρεται στα συλλαλητήρια και στο τι παίζεται από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, πίσω απ’ αυτά.

Δεν γνωρίζω ποιός μιλάει, αλλά λέει πολλά και σωστά…ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

 

Προβολές : 1,927


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα