Εισαγγελέας σε εκπαιδευτικό: οι ΚΥΑ για τα self test δεν εχουν ισχύ!

Εισαγγελέας σε εκπαιδευτικό: οι ΚΥΑ για τα self test δεν εχουν ισχύ!

15 Απριλίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Εισαγγελέας σε εκπαιδευτικό: οι ΚΥΑ για τα self test δεν εχουν ισχύ!
Εισαγγελέας απέτρεψε μήνυση κάλεσε την εκπαιδευτικό στο γραφείο του και εκπαιδευτικός πηγε με την ΚΥΑ στα χερια για να της απαντησει Εισαγγελέας: “Κυρία μου, καθήστε να διαβάσετε τους πραγματικούς νόμους, γιατί αυτά που ψηφίζει η μία και η άλλη κυβέρνηση δεν έχουν καμιά ισχύ”.

Εισαγγελέας σε εκπαιδευτικό: οι ΚΥΑ για τα self test δεν εχουν ισχύ!
Τους ελάχιστους εισαγγελείς που αντιστέκονται στην πολιτική – ιατρική – δικαστική χούντα, έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα τους με πράξεις.
Κανένας νόμος και καμία ΚΥΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Και επειδή τα πράγματα θα φτάσουν πολύ σύντομα σε τραγικά αδιέξοδα, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΕΣΤ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
Έστω και τώρα, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, προς το παρόν, με νόμιμους τρόπους, γιατί πολύ φοβάμαι πως έρχονται τέτοια τραγικά γεγονότα, που θα αναγκαστούμε ή να πάρουμε τα βουνά, η να δώσουμε μάχες με… αγκέμαχα όπλα…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Στα δυνατά χαρτιά αντίστασης, προσθέστε και την εξώδικη δήλωση άρνησης υποβολής σε τεστ, του δικηγόρου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, από εδώ
Τα δικαιώματα των παιδιών μας οι Νόμοι σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι αυτά που ισχύουν και οχι οι απαγορεύσεις εισόδου των μαθητών στα σχολεία με ΚΥΑ και εκβιασμούς…
Περιστατικά στο Ρέθυμνο και Κέρκυρα δείχνουν ποιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσουν Γονείς και Δικαιοσύνη απέναντι στη κάθε Κυβέρνηση.
Εισαγγελέας απέτρεψε μήνυση κάλεσε την εκπαιδευτικό στο γραφείο του και εκπαιδευτικός πηγε με την ΚΥΑ στα χερια για να της απαντησει Εισαγγελέας“Κυρία μου, καθήστε να διαβάσετε τους πραγματικούς νόμους, γιατί αυτά που ψηφίζει η μία και η άλλη κυβέρνηση δεν έχουν καμιά ισχύ”.
Εαν ολοι οι Δικαστικοί προστατέψουν τους πολίτες απο τους εκβιασμούς και γίνουν θεματοφύλακες του Συντάγματος ολο αυτό που συμβαίνει θα καταρρεύσει..
Διαβάστε και ανάρτηση σχετική με το θέμα
Σήμερα 13 Απριλίου 2021, είχαμε την δεύτερη πράξη στον αγώνα μας ενάντια στον παραλογισμό και την τρομοκρατία που έχει εξαπολύσει η “κυβέρνηση” των α(χ)ρίστων εναντίον των παιδιών μας, της Ελληνικής κοινωνίας, της Δικαιοσύνης και της Συνταγματικής Νομιμότητας.
Σήμερα 13 Απριλίου 2021 ο εκπαιδευτικός που εκτελεί Υποτυπωδώς χρέη διευθυντού στο 1ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου, εκάλεσε την κόρη μου στο γραφείο του και με λίγα λόγια της είπε, ότι οφείλει να μην υπακούει τους γονείς της(???) αφού είναι πλέον 16 ετών και μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό της!!!
Θαυμάστε επίπεδο και ανεπάρκεια.
Σε αυτόν τον άνθρωπο, έχει εμπιστευτεί το κράτος την διεύθυνση του ιστορικού εκπαιδευτικού ιδρύματος της πόλεως μας!
Σε λίγο θα ψηφίζεις της είπε, και πρέπει να πράξεις αυτό που σου συστήνω, κάνοντας το self test και φέρνοντας μου την βεβαίωση που αποδεικνύει ότι ακολούθησες την διαδικασία.
Όταν η κόρη μου του απάντησε, ότι ακολουθεί τις συμβουλές και τις οδηγίες που λαμβάνει από τους γονείς της, όπως οφείλει να πράττει κάθε παιδί στην ηλικία της, αυτός καταστρατηγώντας το Ελληνικό Σύνταγμα το οποίο έχει ορκιστεί να υπηρετεί σαν δημόσιος λειτουργός, παράνομα και καταχρηστικά την εκδίωξε από το σχολείο κατά παράβαση του άρθρου 16 του Ελληνικού Συντάγματος και σειρά άλλων νόμων και διατάξεων που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των παιδιών στην ελεύθερη, συνταγματικά κατοχυρωμένη, εκπαίδευση.
Όταν τον επισκέφθηκα και εζήτησα να μου αιτιολογήσει εγγράφως την παράνομη και αντισυνταγματική εκδίωξη της μαθήτριας και κόρης μου από το σχολικό συγκρότημα, με εκδίωξε απρεπώς και αρνήθηκε, παράνομα και καταχρηστικά, να μου δώσει εγγράφως, ως όφειλε, τις απαραίτητες εξηγήσεις, παραβιάζοντας και τον κώδικα λειτουργίας των δημοσίων υπαλλήλων.
Αυτές οι ενέργειες, συνιστούν αξιόποινες εγκληματικές πράξεις και διώκονται με την αυτόφωρη διαδικασία.
Ως Έλλην πολίτης έχων το δικαίωμα να προσφύγω στην δικαιοσύνη. Απευθύνθηκα εντός μιας ώρας, στον εισαγγελέα Ρεθύμνου και κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά, ζητώντας να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.
Ενημέρωσα και τον διευθυντή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ρεθύμνου για την αήθη συμπεριφορά του και αναμένω και εκ της διευθύνσεως Δ.Ε Ρεθύμνου, την διενέργεια της διαδικασίας που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ενημερωτικά σας αναφέρω την σειρά ενεργειών που έγιναν στην Κέρκυρα σε παρόμοιο περιστατικό:
Προχθές 12/4/2021 οι καθηγητές επέτρεψαν στο παιδί να παρακολουθήσει το μάθημα αλλά του έβαλαν απουσίες.
Σήμερα 13/4/2021, το κάλεσαν στο γραφείο καθηγητών και το απείλησαν, ότι αν δε φέρει τεστ, όχι μόνο θα του απαγορεύσουν την είσοδο στην τάξη αλλά και θα το αποβάλουν από το σχολείο!
Ο πατέρας δεν ολιγώρησε,
Πήγε και βρήκε την εισαγγελέα, για να καταθέσει μήνυση.
Εκείνη τους είπε να της επιτρέψουν πρώτα να ενημερώσει την καθηγήτρια και να της κάνει σύσταση. ΄
Ετσι και έγινε!
Κάλεσε την διευθύντρια στο γραφείο της και εκείνη έφερε το ΦΕΚ με τη (βλα)ΚΥΑ και έλεγε τα δικά της: ότι έτσι λέει ο νόμος!
Τότε η εισαγγελέας της είπε:
“Κυρία μου, καθήστε να διαβάσετε τους πραγματικούς νόμους, γιατί αυτά που ψηφίζει η μία και η άλλη κυβέρνηση δεν έχουν καμιά ισχύ”.
Και της έδειξε τους νόμους που περιέχονται στα “Εγκλήματα των Εκπαιδευτικών” και στην μήνυσή μας! Μάλιστα την ενημέρωσε, ότι τόσο οι εκπαιδευτικοί, όσο και οι αστυνομικοί θα βρουν τον μπελά τους, αν δεν αντιληφθούν άμεσα, ότι οι ΚΥΑ της κυβέρνησης είναι παράνομες!
Επίσης η εισαγγελέας είπε, ότι θα ενημερώσει άμεσα όλα τα σχολεία της Κέρκυρας, ότι δεν μπορούν, να απαιτούν τεστ από τα παιδιά, για να προσέλθουν στο μάθημα!
Είπε μάλιστα στον πατέρα, να πάει αύριο, να ελέγξει αν το παιδί θα μπει κανονικά στην τάξη του και αν σβήστηκαν οι χθεσινές και σημερινές απουσίες του, διαφορετικά, αν οι εκπαιδευτικοί δε συμμορφωθούν, θα προχωρήσουν στις μηνύσεις!
Έτσι λειτουργεί ο εισαγγελικός λειτουργός που σέβεται το Σύνταγμα, τους Νόμους και το λειτούργημά του.
Αναμένουμε από τον εισαγγελέα Ρεθύμνου, που έχει παραλάβει την σημερινή μήνυσή μου, αλλά και αυτές που θα κατατεθούν αύριο από τους υπόλοιπους γονείς που εκδίωξαν τα παιδιά τους από τα σχολεία της πόλεως μας να ενεργήσει με την ίδια αποφασιστικότητα στην τήρηση του Ελληνικού Συντάγματος και των Νόμων.
Κωνσταντίνος Εμμ. Βαμβουκάκης
Ρέθυμνο 13 Απριλίου 2001
Μια σκεπτόμενη Ελληνίδα εγραψε για την περίπτωση της Κέρκυρας:

 Αποφασισμένος Κερκυραίος θεμ/κας πήγε χθες στο σχολείο του παιδιού του και κατέθεσε τα έγγραφα που σας δώσαμε στο προηγούμενο άρθρο μου.

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΓΟΝΕΙΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ !!!

Χθες αιφνιδιασμένοι οι καθηγητές επέτρεψαν στο παιδί να παρακολουθήσει το μάθημα αλλά του έβαλαν απουσίες. Σήμερα το κάλεσαν στο γραφείο καθηγητών και το απείλησαν, ότι αν δε φέρει τεστ, όχι μόνο θα του απαγορεύσουν την είσοδο στην τάξη αλλά και θα το αποβάλουν από το σχολείο!

Ο πατέρας δεν ολιγώρησε αλλά πήρε το δικηγόρο του και πήγε και βρήκε την εισαγγελέα, για να καταθέσουν τη μήνυση. Εκείνη τους είπε να της επιτρέψουν πρώτα να ενημερώσει την καθηγήτρια και να της κάνει σύσταση. ΄Ετσι και έγινε! Κάλεσε τη διευθύντρια στο γραφείο της και εκείνη έφερε το ΦΕΚ με τη (βλα)ΚΥΑ και έλεγε τα δικά της: ότι έτσι λέει ο νόμος!

Τότε η εισαγγελέας της είπε: “Κυρία μου, καθήστε να διαβάσετε τους πραγματικούς νόμους, γιατί αυτά που ψηφίζει η μία και η άλλη κυβέρνηση δεν έχουν καμιά ισχύ”.

Και της έδειξε τους νόμους που περιέχονται στα “Εγκλήματα των Εκπαιδευτικών” και στη μήνυσή μας! Μάλιστα την ενημέρωσε, ότι τόσο οι εκπαιδευτικοί, όσο και οι αστυνομικοί θα βρουν τον μπελά τους, αν δεν αντιληφθούν άμεσα, ότι οι ΚΥΑ της κυβέρνησης είναι παράνομες!

Επίσης η εισαγγελέας είπε, ότι θα ενημερώσει άμεσα όλα τα σχολεία της Κέρκυρας, ότι δεν μπορούν, να απαιτούν τεστ από τα παιδιά, για να προσέλθουν στο μάθημα! Είπε μάλιστα στον πατέρα, να πάει αύριο, να ελέγξει αν το παιδί θα μπει κανονικά στην τάξη του και αν σβήστηκαν οι χθεσινές και σημερινές απουσίες του, διαφορετικά, αν οι εκπαιδευτικοί δε συμμορφωθούν, θα προχωρήσουν στις μηνύσεις!

Τι περιμένετε; Κάντε κι εσείς το ίδιο! Οι Κερκυραίοι θεματοφύλακες σας έδειξαν το δρόμο!

Πάμε να ελευθερώσουμε όχι μόνο τα δικά μας παιδιά αλλά όλα τα Ελληνόπουλα!

ΝΕ-ΝΙ-ΚΗ-ΚΑ-ΜΕΝ!!!

 

ΥΓ. Παραθέτω ξανά τα τρία έγγραφα που πρέπει να καταθέσετε στο σχολείο:

Άρνηση ιατρικής πράξης μαθητή (1)


ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑ-ΤΩΝ-ΑΘΡΩΠΙΝΩΝ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ-ΑΠΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ (1)


Μήνυση κατά εκπαιδευτικού (2)

αλλά και τρεις σημαντικότατες αποφάσεις από ένα ελληνικό, ένα γερμανικό δικαστήριο αλλά και το διεθνές ποινικό δικαστήριο της Χάγης, που δικαίωσαν ανθρώπους που αρνήθηκαν, να υποβληθούν σε τεστ:

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ-ΤΗΣ-ΧΑΓΗΣ


ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΕΡΡΩΝ-11-2021-1


Amtsgericht-Weimar-9-F-148-21-EAO-Beschluss-anonym-2021-04-08 (1)

Νομιμοι τρόποι Αντίστασης για μάσκες εμβόλια απο την Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής

Αν είστε ΓΟΝΕΙΣ, κάντε ότι έκανε ο δικηγόρος κ. Νίκος Αγαμέμνων Καραβέλος.

 

πηγή

Πηγή

 

Προβολές : 2,841


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα