Ελληνική δικαιοσύνη: Έκρινε «συνταγματικό» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Όπως και τα μνημόνια!

Ελληνική δικαιοσύνη: Έκρινε «συνταγματικό» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Όπως και τα μνημόνια!

21 Αυγούστου, 2021 35 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 756 προβολές ( Μέτρηση έως 23:17:46 )

 

Δεν προκαλεί εντύπωση που φορείς της ελληνικής δικαιοσύνης τάχθηκαν υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, άλλωστε το ίδιο συνέβη και στα μνημόνια.

Ελληνική δικαιοσύνη: Έκρινε «συνταγματικό» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Όπως και τα μνημόνια!

 

Φυσικά και δεν προκαλεί εντύπωση η κρίση της Α-δικαιοσύνης.

“Άνθρωποι” είναι κι αυτοί… εκβιάζονται, πληρώνονται, παίρνουν εντολές από στοές και λαγούμια, να συνεργήσουν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ… και καθώς το Κιλκίς δεν είναι και καμιά τεράστια πόλη, βγάλτε στην δημοσιότητα και τις φάτσες τους.

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

Η ΝΕΜΕΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Να θυμίσω πως η διαφθορά και η εξαγορά των δικαστών, είναι γραμμένη στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ;;;

Σε μία πρωτοφανή απόφαση προχώρησε δικαστήριο στο Κιλκίς, έκρινε συνταγματικό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό απορρίπτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε εργαζόμενη στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Παιονίας.

Η συγκεκριμένη εργαζόμενη προσέφυγε κατά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κιλκίς, ζητώντας την προσωρινή αναστολή της εφαρμογής του νόμου για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στο πρόγραμμα το οποίο εργάζεται, επικαλούμενη και την αντισυνταγματικότητα του νόμου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην πρώτη προσωρινή απόφαση που εκδόθηκε πανελλαδικά, το Δικαστήριο του Κιλκίς απέρριψε τις αιτιάσεις της εργαζομένης για τις διατάξεις του νόμου, επισημαίνοντας:

«… οι οποίες τέλος καμία αντισυνταγματικότητα δεν πάσχουν, όπως αβασίμως επικαλείται η αιτούσα, καθότι με αυτές προστατεύεται το υπέρτατης αξίας έννομο αγαθό της υγείας και της ζωής του συνόλου των πολιτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων. Με τα δεδομένα αυτά πρέπει να απορριφθεί το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής ως μη νόμιμο και επαλλήλως ως αβάσιμο κατ’ ουσίαν».

Δεν προκαλεί εντύπωση που φορείς της ελληνικής δικαιοσύνης τάχθηκαν υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολίου, άλλωστε το ίδιο συνέβη και στα μνημόνια.

 

Πηγή

(Visited 755 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το