Επιτέλους ένας δικηγόρος, έπραξε το καθήκον του. Απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στον Σωτήρη Τσιόδρα. “ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ”!!!

Επιτέλους ένας δικηγόρος, έπραξε το καθήκον του. Απέστειλε εξώδικη πρόσκληση στον Σωτήρη Τσιόδρα. “ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ”!!!

11 Ιουνίου, 2020 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,573
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης: “ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ !!!”

 

 
Αυτό που όφειλαν να κάνουν όλοι οι δικηγορικοί σύλλογοι της χώρας και πρωτίστως η … δικαιοσύνη, το έπραξε ο Δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης.

Έστειλε ως πρώτη κίνηση, εξώδικο στον Σωτήρη Τσιόδρα, για τις δηλώσεις του Π.Ο.Υ. περί μη μετάδοσης του κορονοϊού από ασυμπτωματικούς.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον η τυχόν απάντηση του … δεξιού ψάλτη…

Τώρα, να σας πω την άποψή μου, πως δεν θα απαντήσει… ίδωμεν…

Αφωνία όμως και από τα χρυσοπληρωμένα – μπουκωμένα ΜΜΕ… τόσα μύρια πήραν οι … “διανοούμενες πόρνες”, όπως  αποκάλεσε “ο πρύτανης” των δημοσιογράφων JOHN SWAINTON, αρχισυντάκτης των NEW YORK TIMES,  τους συναδέλφους τους.

Και μπουκωμένα δημοσιογραφικά στόματα, αλήθειες δεν λένε… τις κρύβουν…

Αυτό όμως που προβληματίζει και γεννά πολλά ερωτηματικά είναι, η πλήρης αφωνία της “δικαιοσύνης” σ’ όλη αυτή την τραγωδία που έζησε η Πατρίδα μας και τα “περίεργα” που έχουν αποκαλυφθεί για τον χρηματισμό του Τσιόδρα από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.

Και καλά… ας πούμε καλά… τα μπουκωμένα με χρήμα ΜΜΕ… αλλά και η δικαιοσύνη;;;

Και οι δικηγορικοί σύλλογοι;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ:

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ !!!

ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ !!!

ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ !!!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ, ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. – ΜΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ LOCK DOWN ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΕΣΤΑΛΗ ΗΔΗ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.

ΑΥΡΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ.

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ κ. ΤΣΙΟΔΡΑ !!!!

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ…

ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΜΩΣ !!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !! :

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

 

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Αθηνών, οδός …

ΠΡΟΣ
Σωτήριο Τσιόδρα, Ιατρό-Λοιμωξιολόγο, κάτοικο Αθηνών, εκ της ιδιότητάς του τού εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, οδός Αριστοτέλους αρ. 17.
____________________________________________

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου, η επιδημιολόγος Μαρία Βαν Κερχόφε (Maria Van Kerkhove), ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. (Acting Head of Emerging Diseases), στην ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ο.Υ., ανακοίνωσε ότι ο Π.Ο.Υ. κατέληξε, μετά από έρευνα εβδομάδων, συγκεντρώνοντας στοιχεία από όλες τις χώρες, στο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ότι ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (“Εξαιρετικά σπάνια”).

Όπως είναι τοις πάσι γνωστό, η κυβέρνηση έλαβε την απόφαση για το lock down στη χώρα, με τις δραματικές συνέπειες που αυτό είχε σε όλα τα επίπεδα της οικονομίας, κατόπιν ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ.

Επίσης, και όλα τα επί μέρους μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον Covid-19, προ, κατά τη διάρκεια, και μετά από το lock down, επιβλήθηκαν πάλι κατόπιν δικών σας εισηγήσεων.

Όπως επίσης είναι γνωστό, η απόφαση για το lock down ελήφθη επί τη βάση της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς, είτε αυτοί είχαν διαγνωσθεί είτε όχι. Είναι απολύτως ξεκάθαρο, και δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις λοιμωξιολογίας, ότι το lock down και τα λοιπά μέτρα δεν ελήφθησαν για την προστασία μας από τους συμπτωματικούς αλλά από του Α-συμπτωματικούς, αφού είναι αυτονόητη η αυτοπροστασία μας από τους συμπτωματικούς, όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις ιώσεων, της κοινής γρίπης αποτελούσης το πλέον χαρακτηριστικό και κλασικό παράδειγμα.

Πέραν των όσων έχουν έως τώρα λάβει χώρα, η καθημερινότητά μας και αυτή τη στιγμή που λαμβάνετε την παρούσα, έχει αποκλειστικά και σε όλα τα επίπεδά της διαμορφωθεί με βάση το ανωτέρω δεδομένο.

Παρά το γεγονός ότι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Π.Ο.Υ. περί της ΜΗ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, έλαβε χώρα προ δύο ήδη ημερών, εσείς ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ, καίτοι είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ προς τούτο.

Δεν έχετε λάβει θέση, καίτοι η δημόσια αυτή παραδοχή του Π.Ο.Υ., τις ανακοινώσεις και τις επιστημονικές θέσεις του οποίου επικαλείστο σταθερά καθ’ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για να δικαιολογήσετε τις σχετικές εισηγήσεις σας προς την κυβέρνηση, έχει προφανέστατα ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Πέραν των κατακλυσμιαίων συνεπειών της για όλα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα, ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ και ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ μέχρι σήμερα για το ΤΩΡΑ. Αλλάζει δραματικά σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ για τις σημερινές συνθήκες της ζωής μας, συνολικά και σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Παρά ταύτα, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, και δύο μέρες μετά την ανακοίνωση του Π.Ο.Υ. εξακολουθούμε και ζούμε υπό συνθήκες μεταδοτικότητας του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς.

 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου

Σας καλώ όπως απαντήσετε ΕΓΓΡΑΦΩΣ εάν υιοθετείτε το περιεχόμενο της δημόσιας ανακοίνωσης του Π.Ο.Υ. περί μη μεταδοτικότητας του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς.

Σε περίπτωση που την υιοθετείτε, να μου απαντήσετε για ποιο λόγο δεν έχετε έως τώρα παρέμβει προς την κατεύθυνση της ΑΡΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΟΥΝ επι τη βάση της μεταδοτικότητας του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς.

Εάν θεωρείτε ότι η επιστημονική ως άνω θέση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας είναι εσφαλμένη, να αναφέρετε τους ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ για τους οποίους την απορρίπτετε, δεδομένου ότι έως σήμερα όλες τις εισηγήσεις τις κάνατε ακολουθώντας τις επιστημονικές θέσεις του Π.Ο.Υ.

Επιφυλάσσομαι να επανέλθω, αναλόγως του περιεχομένου της εγγράφου απαντήσεώς σας, επί των συνθηκών υπό τις οποίες εισηγηθήκατε το lock down, δεδομένου ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Π.Ο.Υ., ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ για τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού από ασυμπτωματικούς, ότι ήταν σε εξέλιξη σχετική έρευνα του Π.Ο.Υ. προκειμένου να αποφανθεί επιστημονικά επ’ αυτού, και ότι ήδη προ δύο ημερών κατέληξε σε ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, με την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ να είναι ότι εν τέλει ΔΕΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ, και ότι ως εκ τούτου η απόφαση για το lock down ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ, με τις καταστροφικές συνέπειες που αυτή είχε σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και στον ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ.

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει την παρούσα στον κ. Σωτήριο Τσιόδρα, κάτοικο Αθηνών, οδός Αριστοτέλους αρ. 17, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρη την παρούσα στην έκθεση επίδοσής της.

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2020
Ο Εξωδίκως Προσκαλών Δικηγόρος

 

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

 

 

 

 

Προβολές : 3,573


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα