Η.Π.Α. – Νοσηλεύτρια της COVID Εξηγεί Πώς Έγινε Πληροφοριοδότης: «Τους κατέγραψα Να Δολοφονούν Ασθενείς»

Η.Π.Α. – Νοσηλεύτρια της COVID Εξηγεί Πώς Έγινε Πληροφοριοδότης: «Τους κατέγραψα Να Δολοφονούν Ασθενείς»

30 Απριλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Η.Π.Α. – Νοσηλεύτρια της COVID Εξηγεί Πώς Έγινε Πληροφοριοδότης: «Τους κατέγραψα Να Δολοφονούν Ασθενείς»

 

Σύμφωνα με το βίντεο, η Olzewski αποκάλυψε πώς ασθενείς που είχαν επανειλημμένα αρνητικά τεστ για το COVID-19 περιγράφονταν στους φακέλους τους ως «επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID», γεγονός που προκαλούσε υψηλότερη αποζημίωση από τις κυβερνητικές πληρωμές.

 

 

 

 

Τα ίδια γίνονται και στην Ελλάδα.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Κάποιοι, αργά ή γρήγορα, θα δώσουν λόγο γι αυτό ΤΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑ… να είναι βέβαιοι.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η.Π.Α. – Νοσηλεύτρια της COVID Εξηγεί Πώς Έγινε Πληροφοριοδότης: «Τους κατέγραψα Να Δολοφονούν Ασθενείς»

30 Μαρτίου 2021 Δείτε το άρθρο του Patrick Delaney στο Humans Are Free εδώ: https://tinyl.io/411w [1]

«Την πρώτη κιόλας μέρα [στο Elmhurst] σοκαρίστηκα. Ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί ποτέ πριν. Οι ασθενείς ήταν μόνοι τους στα δωμάτια σε αναπνευστήρες [χωρίς] να επιτρέπεται η είσοδος σε καμία οικογένεια [για να τους υποστηρίξει]. Οι άνθρωποι πέθαιναν από βαριά αμέλεια, ιατρική αμέλεια, [και] κακοδιαχείριση».

Η Erin Maria Olzewski, η νοσηλεύτρια-καταγγέλλουσα που έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι καταγράφοντας «απάτη, αμέλεια και απληστία» που «οδήγησαν σε περιττούς θανάτους» κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας COVID-19, κάθισε με το LifeSiteNews κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Health & Freedom Conference για να μοιραστεί την εμπειρία και τους προβληματισμούς της.

Η Olzewski (προφέρεται OL-CHEZ-SKEE), τα στοιχεία της οποίας είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας σε ένα viral βίντεο του Ιουνίου με τίτλο “Perspectives on the Pandemic: The (Undercover) Epicenter Nurse”, έτυχε μεγάλης αποδοχής από την εκδήλωση των 4.000 ατόμων που πραγματοποιήθηκε στο Rhema Bible College.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://tinyurl.com/53vntu8f

Η Olzewski, η οποία κατάγεται από το Wisconsin, αλλά σήμερα κατοικεί στην περιοχή της Tampa της Florida , εξήγησε πώς προσφέρθηκε εθελοντικά να εργαστεί προσωρινά ως έκτακτη νοσοκόμα (travel nurse) στη Νέα Υόρκη, λέγοντας στη Rebekah Roberts του LifeSite ότι: «δεν βλέπαμε μεγάλη εισροή ασθενών [COVID-19]» στη Φλόριντα.

Ούσα επίσης βετεράνος μάχης του στρατού που υπηρέτησε στο Ιράκ από το 2003 έως το 2004, η Olzewski ανέφερε πώς αποφάσισε να εισέλθει σε ένα άλλο είδος «πολεμικής ζώνης πρώτης γραμμής», εξυπηρετώντας εκείνους που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη στο «επίκεντρο» της πανδημίας.

Κατά την άφιξή της διαπίστωσε με έκπληξη ότι «καθόταν για τρεις ημέρες χωρίς να έχει τίποτα να κάνει» και έμαθε ότι άλλες νοσοκόμες «κάθονταν για 21 ημέρες ή για έναν ολόκληρο μήνα και πληρώνονταν 10.000 δολάρια την εβδομάδα», χωρίς καμία αποστολή.

«Αν χρειάζονταν τόσο πολύ νοσηλευτές, γιατί με φέρνετε εδώ αφού υπάρχουν νοσηλευτές που κάθονται..;;;», ρώτησε, περιγράφοντας αυτό ως το πρώτο της «κόκκινο πανί» ότι η πραγματικότητα της κατάστασης στη Νέα Υόρκη δεν ήταν αυτή που ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Και, «είμαι τυχερή», είπε με ένα χαμόγελο και μια δόση σαρκασμού:

«Μου ανατέθηκε το νοσοκομείο Elmhurst [στο Κουίνς], το οποίο κατέληξε να είναι το “επίκεντρο του επίκεντρου”» για τα θύματα που αναφέρθηκαν από το COVID-19.

«Την πρώτη κιόλας ημέρα [στο Elmhurst] σοκαρίστηκα. Ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί», δήλωσε.

«Οι ασθενείς ήταν μόνοι τους στα δωμάτια σε αναπνευστήρες [χωρίς] να επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν συγγενή [για να τους υποστηρίξει]. Οι άνθρωποι πέθαιναν από βαριά αμέλεια, ιατρική αμέλεια, [και] κακοδιαχείριση».

«Για μένα, αυτό ήταν πραγματικά δύσκολο να το καταπιώ. Εκείνη τη στιγμή όλα μου έβγαζαν νόημα γιατί υπήρχαν τόσοι πολλοί θάνατοι στη Νέα Υόρκη», είπε.

Μετά από ένα δυνατό κλάμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, επικοινώνησε τελικά με έναν δικηγόρο στη Νέα Υόρκη, εξασφάλισε ένα «ζευγάρι κατασκοπευτικά γυαλιά» και άρχισε να καταγράφει όσα έβλεπε στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://tinyl.io/413j

«Τους κατέγραψα να δολοφονούν ασθενείς. Κατέγραψα απλώς την πλήρη και απόλυτη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή», είπε.

Σύμφωνα με το βίντεο, η Olzewski αποκάλυψε πώς ασθενείς που είχαν επανειλημμένα αρνητικά τεστ για το COVID-19 περιγράφονταν στους φακέλους τους ως «επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID», γεγονός που προκαλούσε υψηλότερη αποζημίωση από τις κυβερνητικές πληρωμές.

Αντιπαρέβαλε τις θεραπείες που παρείχαν στη Florida με αυτό που συνέβαινε στη Νέα Υόρκη.

«[Στη Φλόριντα] αντιμετωπίσαμε τους ασθενείς μας με υδροξυχλωροκίνη, ψευδάργυρο … τους στείλαμε στο σπίτι τους και ήταν μια χαρά».

Στη Νέα Υόρκη, «απαγόρευαν εναλλακτικές θεραπείες όπως η υδροξυχλωροκίνη. Το μόνο πράγμα που μπορούσαν να κάνουν ήταν να βάλουν τους ανθρώπους σε αναπνευστήρες».

Εκείνη την εποχή, το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) παρείχε αυτό που ορισμένοι αποκαλούσαν «στρεβλά κίνητρα» που θεσπίστηκαν με την κυβερνητική χρηματοδότηση για την ανακούφιση από την COVID-19, η οποία χορηγούσε σημαντικά μεγαλύτερη αποζημίωση στα νοσοκομεία σε περίπτωση που οι ασθενείς ταξινομούνταν ως θετικοί στην COVID-19 (13.000 δολάρια) ή αν τοποθετούνταν σε αναπνευστήρα (39.000 δολάρια).

Η Olzewski ανέφερε ότι αυτά τα κίνητρα επηρέασαν δραματικά το τι συνέβαινε στο Elmhurst.

« Ξέρετε, 13.000 δολάρια για την εισαγωγή ασθενών [που έχουν ταξινομηθεί ως COVID-19], και απλά τους έκαναν όλους δεκτούς ».

Ισχυρίστηκε επίσης ότι με το κίνητρο των 39.000 δολαρίων, το νοσοκομείο έβαζε στη συνέχεια τους εισαγόμενους ασθενείς «σε αναπνευστήρα που ήξεραν ότι θα τους σκότωνε ».

Επιπλέον, «σε ορισμένες περιπτώσεις» υπήρχε κίνητρο «10.000 δολαρίων [για] κάθε θάνατο». Με τις οικογένειες να διώχνονται και να μην μπορούν να παρακολουθούν, ήταν «η τέλεια καταιγίδα και οι άνθρωποι το εκμεταλλεύτηκαν».

Αναλογιζόμενη τα Απαγορευτικά (lockdowns) πέρυσι και σήμερα σε ορισμένα μέρη, είπε ότι ήταν πάντα «εντελώς αδικαιολόγητα. Οι άνθρωποι έμειναν στο σπίτι και αρρώστησαν ακόμη περισσότερο, οπότε αυτό προκάλεσε ακόμη περισσότερους θανάτους».

Καθώς οι περισσότερες πολιτείες προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα Απαγορευτικά τους με στατιστικά στοιχεία που προέρχονταν από τη Νέα Υόρκη, η Olzewski επέκρινε την αδικία του να «αφαιρούνται οι ελευθερίες των ανθρώπων με βάση τους αριθμούς της Νέας Υόρκης … που τώρα ξέρουμε ότι είναι ψέματα».

Μεγάλο μέρος αυτών των υψηλών ποσοστών θνησιμότητας, είπε, προήλθε από «[τον κυβερνήτη Andrew] Cuomo που έβαλε αυτούς τους ασθενείς [COVID-19] σε οίκους ευγηρίας»  εξαπλώνοντας τη μόλυνση μέσω των μελών του πιο ευάλωτου πληθυσμού.

Οι θάνατοι σε οίκους ευγηρίας της πολιτείας της Νέας Υόρκης για την περίοδο ξεπέρασαν τους 15.000, και μετά τη συγκάλυψη των στοιχείων αυτών από τον Cuomo, υπήρξαν πολλές εκκλήσεις για την παραίτησή του ακόμη και από μέλη του ίδιου του Δημοκρατικού κόμματός του.

«Αλλά τα λουκέτα προκαλούν πολύ μεγαλύτερη ζημιά” από τον ιό, δήλωσε η Olzewski. Σε αυτά περιλαμβάνονται «συναισθηματικά ζητήματα, κατάθλιψη, αυτοκτονίες, απλώς η κακή υγεία όλων όσων ζουν μέσα στον ίδιο το φόβο. Δεν είναι τρόπος να ζει κανείς έτσι. Είναι αντιαμερικανικό να αφαιρούμε τις ελευθερίες με βάση ένα ψευδές αφήγημα».

Όσον αφορά τις συμβουλές, τόνισε την ανάγκη να εστιάζει κανείς στην υγεία του χρησιμοποιώντας φυσικές μεθόδους.

« Κανείς δεν εστιάζει στην προληπτική υγεία και στο τι μπορείτε να κάνετε. Η κερκετίνη είναι μια φυσική εναλλακτική λύση στην υδροξυχλωροκίνη, μπορείτε να την πάρετε χωρίς συνταγή, να την πάρετε μαζί με ψευδάργυρο, βιταμίνη C, να βγείτε έξω [και να κάνετε] καλή άσκηση. Γίνετε υγιείς, [και] πίνετε νερό», είπε.

« Να είστε γενναίοι. Να είστε τολμηροί. Και βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας. Αν δείτε κάτι, πείτε κάτι και σκεφτείτε τις μελλοντικές γενιές που θα έρθουν. Αν δεν αγωνιστείτε τώρα, τότε ποιος θα το κάνει; Ποιος θα αγωνιστεί..;;;

«Για μένα, [το κίνητρο] είναι τα παιδιά μου… Είναι οι μελλοντικές μας γενιές. Και τώρα είναι η ώρα να βγούμε μπροστά και να αλλάξουμε τον κόσμο. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να μας κλέψουν [την ελευθερία μας]», κατέληξε η Olzewski.

Περισσότερες πληροφορίες για τις αποκαλύψεις της μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο της Olzewski, Undercover Epicenter Nurse: How Fraud, Negligence, and Greed Led to Unnecessary Deaths at Elmhurst Hospital (Πώς η απάτη, η αμέλεια και η απληστία οδήγησαν σε περιττούς θανάτους στο νοσοκομείο Elmhurst), επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα Global Frontline Nurses (Νοσηλευτές Παγκόσμιας Εμπροσθοφυλακής) ή τη συγκεκριμένη σελίδα της Erin εδώ.

Δικτυογραφία:

1.— COVID Nurse Explains Becoming a Whistleblower: ‘I Recorded them Murdering Patients’

https://humansarefree.com/2021/04/covid-nurse-whistleblower-murdering-patients.html

 

Πηγή

Προβολές : 2,515


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα