Η φάρμα των ζόμπι

Η φάρμα των ζόμπι

3 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:454
Μοίρασέ το
Η φάρμα των ζόμπι

 

Αυτό, που απομένει είναι να βάλουν μπουλντόζες, για να γκρεμίσουν τις εκκλησιές.

Γιατί-πιστέψτε με-η φάρμα των ζόμπι του Γκέητς θα είναι τρισχειρότερη από τη «φάρμα των ζώων» του Όργουελ.

Γιατί επιτέλους τα ζώα είναι φυσιολογικά, αλλά τα ζόμπι αφύσικα.

 

 

 

 

 

 

Τα ζώα, αποδεικνύονται πιο έλλογα από τους ανθρώπους.. ή μάλλον από τους ραγιάδες.

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, την χώρα με τους περισσότερους μπολιασμένους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (σε σύγκριση πάντα με τον πληθυσμό της).

Όσοι έχουμε συνείδηση και λογική, οφείλουμε να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Είναι και η μόνη ελπίδα σωτηρίας μας, πριν μας εγκλωβίσουν στην ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΟΜΠΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η φάρμα των ζόμπι

Τα γεγονότα, που ζούμε στις μέρες μας, αναβιώνουν το μύθο του Δαίδαλου και του Ίκαρου, σύμφωνα με τον οποίο ο Ίκαρος θέλησε να ξεπεράσει τα ανθρώπινα όριά του, διαπράττοντας έτσι το αμάρτημα της «ύβρης», για να καταλήξει στον όλεθρό του.

Κάτι ανάλογο, μ’ αυτό που συνέβη και με το προπατορικό αμάρτημα, όταν ο άνθρωπος, τρώγοντας τον καρπό της γνώσης, έχασε την παραδείσια ευδαιμονία του.

Αλλά ας περάσουμε από το μύθο και το προπατορικό αμάρτημα στην πραγματικότητα των ημερών μας, που σημαδεύεται από το εν εξελίξει σε βάρος της ανθρωπότητας κακούργημα της, λεγόμενης, πανδημίας του κορωνοϊού, για το οποίο στην αρχή οι εφευρέτες του υποστήριζαν ότι είναι φυσικής προέλευσης και χλεύαζαν ως συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους οι υποστηρικτές τους όσους υποστήριζαν ότι είναι, όπως τελικά αποδείχτηκε, αποτέλεσμα εργαστηριακής επεξεργασίας.

Το πού αποσκοπεί το ανοσιούργημα αυτό, εύκολα νομίζω ότι τεκμαίρεται απ’ τους θανατηφόρoυς καρπούς του, που γευτήκαμε και γευόμαστε εμείς και ολάκερη η ανθρωπότητα, πράγμα που ασφαλώς θα έχει και οδυνηρότερη συνέχεια, αν δεν βρεθούν κάποιοι, που θα βάλουν φρένο στα άφρονα σχέδιά τους.

Ποια σχέδια; 

Αφενός τη γενοκτονία του παγκόσμιου πληθυσμού, κατά τα 9/10 τουλάχιστο και αφετέρου την ταυτόχρονη με την παγκόσμια γενοκτονία μετάλλαξη του ανθρωπίνου γένους, προκειμένου  να είναι ευχερής ο έλεγχός του, που σημαίνει ότι μια μαφία ανθρωποειδών ονειρεύονται να πραγματοποιήσουν το ιδεώδες του «υπερανθρώπου» του Νίτσε.

Κι όχι μόνο αυτό.

Αλλά ταυτόχρονα να γίνουν αθάνατοι, σύμφωνα με την υπόσχεση του Διαβόλου στους πρωτοπλάστους. 

Μάλιστα, όπως μας είπε κάποιο προϊόν της νεοταξικής πανίδας, στην εκπομπή  «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» της ΕΡΤ2, υπάρχει κιόλας ανάμεσά μας ανθρωποειδές, που έχει προδιαγραφές να ζήσει χίλια χρόνια.

Σατανικός ολοκληρωτισμός!

Τον άθλιο αυτό σκοπό φαίνεται να εξυπηρετούν και τα διαβόητα εμβόλια, αφού προέρχονται απ’ τα ίδια με τους κορωνοϊούς νεοταξικά μαγειρεία και οι  εφευρέτες τους εμφορούνται από τα ίδια εφιαλτικά οράματα.

Και μπαίνει το ερώτημα: Πώς είναι δυνατόν να θέλουν να μας σώσουν αυτοί, που ονειρεύονται τον όλεθρό και την απανθρωποποίησή μας, που ακρωτηριάζουν την πατρίδα μας και δολοφονούν το λαό μας, μεταχειριζόμενοι παράλογα και  αλλοπρόσαλλα μέτρα!

Ποδοπατώντας, κάθε έννοια νομικής, συνταγματικής και ηθικής, δεοντολογίας, κάνοντας κλοτσοσκούφι δικαιώματα, ελευθερίες, δημοκρατίες, θεσμούς και ήθη αιώνων, για τα οποία χύθηκαν ποταμοί αίματος!  

Υποστηρίζοντας, για παράδειγμα, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, ότι ο κορωνοϊός μεταδίδεται στις εκκλησιές, όπου υπάρχει ευταξία,  αλλά όχι και στα ΜΜΜ (=μέσα μαζικής μετακίνησης), όπου ο λαός στοιβάζεται.

Με συγχωρείτε, αλλά αυτούς τους σατανικούς συλητές όλων των ιερών και οσίων αδυνατώ να τους εμπιστευτώ!

Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού οι ίδιοι απομάκρυναν το απαραίτητο για τις ανάγκες του λαού υγειονομικό προσωπικό, με αποτέλεσμα η χώρα να βρεθεί ανοχύρωτη μπροστά στον υγειονομικό αρμαγεδδώνα. 

Ιδιαίτερα, επειδή  μπούκωσαν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ) με μπόλικα εκατομμύρια, για να εκθειάζουν γραικύλοι δημοσιογράφοι μονοπωλιακά το κάθε ανδρείκελο της Μέγαιρας του Βερολίνου, που το παίζει πρωθυπουργός, θυμίζοντάς μας τον Νέρωνα, που οι αλλοτινοί γραικύλοι τον ανακήρυσσαν πανελληνιονίκη!

Κι από το άλλο μέρος τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης  δεν  παραλείπουν  ν’ ασκούν επί 24ώρου βάσεως το έργο της κατατρομοκράτησης του λαού, έτσι ώστε να μεταβάλλουν τον τρόμο του σε πανικό, ενώ στο τρισάθλιο ίντερνετ  ξυλοσχίστες ασκούν προκρούστεια  λογοκρισία σε οποιονδήποτε αντιτίθεται στην «πολιτική ορθότητα» των παγκόσμιων και ντόπιων σατανοκρατών!

Ακόμη τα ΜΜΕ φροντίζουν να κρατούν στο σκοτάδι τον οποιονδήποτε έχει να πει κάποιες αλήθειες.

Και προπάντων τους παγκοσμίου φήμης επιστήμονες (Ιωαννίδη, Μοντανιέ, Μπαγκντί, κλπ), οι οποίοι θα αποκάλυπταν την επιστημονική γύμνια των εχόντων τον μονόλογο της υγειονομικής ενημέρωσης. Τους οποίους και έσπευσαν να κατοχυρώσουν «νομικά» με το ακαταδίωκτο, επειδή προαισθάνονται ότι πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης του δολοφονικού υγειονομικού τους φιάσκο.

Και ιδιαίτερα επειδή προπαγανδίζουν με περίεργη εμμονή τα δολοφονικά εμβόλια, προκειμένου να τα καταστήσουν πολιορκητικό κριό για την πολυδιαφημιζόμενη «μεγάλη επανεκκίνηση», της οποίας ένθερμος θιασώτης είναι και η «ημέτερη» πρωθυπουργική μαριονέτα.

Αφού,  όχι μόνο δεν αποσκοπούν στο να αντιμετωπίσουν την επιδημία του κορονοϊού, αλλά ακριβώς στοχεύουν στο να την διασπείρουν όσο γίνεται περισσότερο.

Επιμένουν δε στον εμβολιασμό των παιδιών και των νέων, γιατί δεν τους αρκεί που θυσιάζουν εμάς τους γεροντότερους στο Μολώχ του Γκέητς, θέλουν να δολοφονήσουν  και τις επόμενες γενιές.

Δεν τους αρκεί η παραμορφωτική της ηθικής και εθνικής συνείδησης  παιδείας, θέλουν να μεταλλάξουν οι δολοφόνοι και τον γενετικό κώδικα  του DNA. Ώστε τα παιδιά του μέλλοντος όχι Έλληνες να μην είναι, αλλά ούτε καν άνθρωποι.

Το ιδιαίτερα εξοργιστικό και αποκαρδιωτικό, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η συμπόρευση  με την σατανοκρατία και τη δεσποτοκρατία, η οποία διαρρηγνύει τα ιμάτιά της για όλους όσοι διαφωνούν με τον παραλογισμό των δολοφόνων, σε σημείο που να έχουν καταστεί «άλας μωρόν», ώστε  κανείς να μην τoυς παίρνει πλέον στα σοβαρά, παρ’ όλους τους βρυχηθμούς, που εκπέμπουν, εναντίον των κληρικών, που δεν υποτάσσονται  στα αντίχριστα θελήματα των αρνητών του Χριστού νεοταξιτών. Αυτών,που βαφτίζουν «αρνητές» όσους αρνούνται  τα δολοφονικά τους εμβόλια.

Και φαντασθείτε το κατάντημα της μεταξύ τους αλληλεξάρτησης, όταν ο πρωθυπουργός προτρέπει μητροπολίτη, «να πει στο κήρυγμά του ότι δεν θέλει κανέναν ανεμβολίαστο»!

Αυτό, που απομένει είναι να βάλουν μπουλντόζες, για να γκρεμίσουν τις εκκλησιές.

Γιατί-πιστέψτε με-η φάρμα των ζόμπι του Γκέητς θα είναι τρισχειρότερη από τη «φάρμα των ζώων» του Όργουελ.

Γιατί επιτέλους τα ζώα είναι φυσιολογικά, αλλά τα ζόμπι αφύσικα.

 

papailiasyfantis.wordpress.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 454


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα