ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΡΕΤΡΕΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΒΑΘΙΩΤΗ – ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. (βίντεο).

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΡΕΤΡΕΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΒΑΘΙΩΤΗ – ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. (βίντεο).

19 Οκτωβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:735
Μοίρασέ το
ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΡΕΤΡΕΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΒΑΘΙΩΤΗ – ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. (βίντεο).

Διεθνής Μήνυση για το Σκάνδαλο του Κορωνοϊού από Γερμανούς Δικηγόρους: Έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΡΕΤΡΕΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ – ΒΑΘΙΩΤΗ – ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. (βίντεο).

Παρακολουθώντας αυτό το σημαντικότατο βίντεο, πιστεύω πως ενισχύεται όχι μόνον η φαρέτρα των νομικών κ.κ. Νίκου Αντωνιάδη – Κωνσταντίνου Βαθιώτη – Δημήτρη Δασκαλάκη, αλλά  αποτελεί και ισχυρό ατού στα χέρια όλων εμας, που από την πρώτη σχεδόν στιγμή αντιληφθήκαμε την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , να αντισταθούμε στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
 
Επιπλέον θεωρώ πολύ σημαντικό να σταλεί το παρακάτω βίντεο στον εισαγγελέα του αρείου πάγου (όλα τα γράμματα μικρά, γιατί η ηγεσία της και όχι μόνον, αποδείχθηκαν πολύ μικροί και στο μείζον αυτό ζήτημα), ώστε να αντιληφθεί ο… “εκπρόσωπος της δικαιοσύνης” πως τις εγκυκλίους του για τον κοροϊδοϊό, αφενός μεν “να της βάλει εκεί που ξέρει” και αφετέρου, ότι θα κληθεί να απολογηθεί ως ΣΥΝΕΡΓΟΣ  ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
 
ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ, ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ… ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (ΔΙΚΑΣΤΕΣ –  ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ – ΓΙΑΤΡΟΙ – ΙΕΡΑΡΧΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ  κλπ)
 
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ.
 
Το σύνθημα όλων μας, πρέπει να είναι:
 
“ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ,
 
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΩ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.
 
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ.”
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Σε περίπτωση που κατεβάσουν το συγκεκριμένο βίντεο ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΑΧΕΣ, μπορείτε να δείτε το βίντεο και εδώ
 
Η κρίση του κορωνοϊού πρέπει να μετονομαστεί σε «Σκάνδαλο του Κορωνοϊού».
 
Ο κορυφαίος Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich αναλύει την μήνυση που ετοίμασε η ομάδα νομικών στην οποία ανήκει ενάντια στους πρωταιτίους του συγκεκριμένου σκανδάλου.
 
Αναλύει επίσης το πώς είναι έτοιμοι να παράσχουν πληροφορίες και υλικό σε νομικούς από άλλες χώρες που θα θελήσουν να προχωρήσουν σε παρόμοια μήνυση.
 
 
 
Μετάφραση-Υποτιτλισμός: Θούριος TV. Διορθώσεις: VideoTranslations (https://www.youtube.com/channel/UC06Q…)
 
 
Επιγραμματικά, αναφέρεται ότι είναι:
 
• Η μεγαλύτερη περίπτωση αδικοπραξίας στην ιστορία.
 
• Ένα από τα μεγαλύτερα έγκληματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν ποτέ.
 
Στους υπεύθυνους πρέπει να ασκηθεί:
 
• Ποινική δίωξη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
 
• Μήνυση για αστικές ζημίες. Θάνατοι
 
• Η θνησιμότητα του κορωνοϊού ισούται με την εποχική γρίπη.
 
• Το 94% των θανάτων στο Πέργαμο της Ιταλίας προκλήθηκε από τη μεταφορά ασθενών από τα νοσοκομεία σε γηροκομεία όπου μόλυναν ηλικιωμένους με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.
 
• Οι γιατροί και τα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο πληρώθηκαν για να δηλώσουν νεκρούς ως θύματα του Covid-19.
 
• Οι αυτοψίες έδειξαν ότι σχεδόν όλοι οι θάνατοι οφείλονται σε σοβαρές προϋπάρχουσες καταστάσεις και σχεδόν όλοι οι θάνατοι ήταν πολύ ηλικιωμένοι άνθρωποι.
 
• Η Σουηδία (χωρίς λοκντάουν) και η Βρετανία (με αυστηρό λοκντάουν) έχουν συγκρίσιμα στατιστικά στοιχεία για τις ασθένειες και τη θνησιμότητα. • Οι πολιτείες των ΗΠΑ με και χωρίς κλείδωμα έχουν συγκρίσιμα στατιστικά στοιχεία για τη νόσο και τη θνησιμότητα. Υγεία
 
• Τα νοσοκομεία παραμένουν κενά και κάποια αντιμετωπίζουν πτώχευση.
 
• Οι πληθυσμοί έχουν διασταυρούμενη ανοσία Τ-λεμφοκυττάρων από προηγούμενα κύματα γρίπης.
 
• Η ανοσία της αγέλης χρειάζεται μόνο μόλυνση πληθυσμού κατά το 15-25% και έχει ήδη επιτευχθεί.
 
• Μόνο όταν ένα άτομο έχει συμπτώματα μπορεί μια λοίμωξη να μεταδοθεί.
 
Τεστ:
 
• Πολλοί επιστήμονες ονομάζουν την παρούσα πανδημία ως πανδημία τεστ PCR, όχι πανδημία κορωνοϊού.
 
• Απολύτως υγιή και μη μολυσματικά άτομα μπορεί να είναι θετικά.
 
• Η πιθανότητα ψευδώς θετικών είναι 89-94% ή σχεδόν βεβαιότητα.
 
• Ο καθηγητής Ντρόστεν ανέπτυξε το τεστ PCR του από έναν παλιό ιό SARS χωρίς ποτέ να έχει δει τον πραγματικό ιό από το Γιουχάν της Κίνας.
 
Το τεστ PCR δεν βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τις λοιμώξεις.
 
Τα τεστ PCR είναι άχρηστα για την ανίχνευση λοιμώξεων.
 
• Ένα θετικό τεστ PCR δεν σημαίνει ότι υπάρχει λοίμωξη ή ότι έχει βρεθεί άθικτος ιός.
 
• Η ενίσχυση δειγμάτων άνω των 35 κύκλων πολλαπλασιασμού είναι αναξιόπιστη, αλλά ο ΠΟΥ συνέστησε 45 κύκλους.
 
Αδικοπραξίες:
 
Η γερμανική κυβέρνηση επέβαλε λοκντάουν, επέβαλε κοινωνικές αποστάσεις / μάσκα με βάση μία μόνο γνώμη, αυτή του Ντρόστεν.
 
• Το λοκντάουν επιβλήθηκε όταν ο ιός υποχωρούσε ήδη.
 
• Τα λοκντάουν βασίστηκαν σε ανύπαρκτες λοιμώξεις.
 
• Ο πρώην πρόεδρος του γερμανικού ομοσπονδιακού συνταγματικού δικαστηρίου αμφισβήτησε τη συνταγματικότητα των μέτρων κατά του κορωνοϊού.
 
• Ο πρώην δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου του Ηνωμένου Βασιλείου Λόρδος Sumption κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε πραγματική βάση για πανικό και νομική βάση για μέτρα κατά του κορωνοϊού.
 
• Το γερμανικό RKI συνέστησε να μην πραγματοποιούνται αυτοψίες.
 
• Τα μέτρα εναντίον του κορωνοϊού δεν έχουν επαρκή πραγματική ή νομική βάση, είναι αντισυνταγματικά και πρέπει να καταργηθούν αμέσως.
 
Κανένας σοβαρός επιστήμονας δεν δίνει καμία ισχύ στα ψεύτικα μοντέλα υπολογιστών του Neil Ferguson που προειδοποιούν για εκατομμύρια θανάτους.
 
Τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν ανέφεραν τα πραγματικά γεγονότα της λεγόμενης πανδημίας.
 
• Η δημοκρατία κινδυνεύει να αντικατασταθεί από φασιστικά ολοκληρωτικά μοντέλα.
 
• Ο Ντρόστεν (που ανάπτυξε το άχρηστο τεστ PCR για τον κορωνοϊο), ο Τέντρος του ΠΟΥ και άλλοι έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, όπως ορίζονται στον Διεθνή Ποινικό Κώδικα. Συνωμοσία εναντίον των λαών:
 
• Οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ οδήγησαν σκόπιμα τους λαούς σε πανικό.
 
• Τα παιδιά οδηγήθηκαν ηθελημένα να αισθάνονται υπεύθυνα «για τον οδυνηρό και βασανιστικό θάνατο των γονέων και των παππούδων τους εάν δεν ακολουθούν τους κανόνες εναντίον του κορωνοϊού».
 
• Το άχρηστο τεστ PCR χρησιμοποιείται για τη δημιουργία φόβου και όχι για διάγνωση.
 
• Δεν μπορεί να γίνεται λόγος για ένα δεύτερο κύμα.
 
 
Τραυματισμός και ζημιά:
 
Στοιχεία γιγαντιαίας βλάβης στην υγεία και οικονομία των λαών.
 
• Τα μέτρα έχουν προκαλέσει:
○ Τον θάνατο αμέτρητων άνθρωπων.
○ Την καταστροφή αμέτρητων εταιρείών και ατόμων παγκοσμίως.
 
• Παιδιά απομακρύνονται με τη βία από τους γονείς τους
 
 
Αποζημιώσεις:
 
Πρέπει να υποβληθεί μαζική αγωγή στις ΗΠΑ ή τον Καναδά, με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη παγκοσμίως να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν.
 
• Οι εταιρείες και οι αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να αποζημιωθούν για ζημίες.
 
• Οι Γερμανοί νομικοί μπορούν να παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε οποιονδήποτε νομικό ενδιαφέρεται να ασκήσει παρόμοια αγωγή στη χώρα του.

 

 

 

 

Προβολές : 735


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα