Κρέμασε στα μανταλάκια τις διαστροφές τους. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.

Κρέμασε στα μανταλάκια τις διαστροφές τους. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ.

22 Φεβρουαρίου, 2021 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,151
Μοίρασέ το

Προσπερνώ την “δημοσιογραφική γλώσσα” που δεν είναι της αισθητικής μου, και λέω: ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.

 

 

Κρέμασε στα μανταλάκια, τους ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΥ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Έβγαλε στη φόρα, αυτό που φέρεται να κυκλοφορούσε στις δημοσιογραφικές, καλλιτεχνικές, πολιτικές και διάφορες άλλες πιάτσες.

Και επειδή υποθέτω πως κανείς νοήμων φορολογούμενος πολίτης, δεν θέλει να πληρώνει τις διαστροφές και τις ανωμαλίες δημοσίων προσώπων, ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ και ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Προκαλούμε την “δικαιοσύνη” ΑΝ ΤΟΛΜΑΕΙ, να ζητήσει δήμευση των περιουσιών ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ.

ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΕΠΡΩΝ ΓΟΝΙΔΙΑΚΩΣ.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Η σχετική φωτογραφία του… “κρεμάσματος”, εδώ.

 

Προβολές : 1,151


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα