Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Αντίο ζωή”: Το μέτρημα του χρόνου στο καθημερινό μας φωσκολο-κορωνοϊκό σίριαλ ***

3 Φεβρουαρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:475
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Πάντως στο σημερινό φωσκολο-κορωνοϊκό σίριαλ, στο οποίο συμμετέχουμε εκόντες-άκοντες άπαντες, ο ισοδύναμος (προς τον αυθεντικό) τίτλος του, ένεκα του θαυμαστού ανάποδου κόσμου στον οποίο (φυτο)ζωούμε, από “Καλημέρα ζωή” θα έπρεπε να αναποδογυρίσει σε: “Αντίο ζωή”.
Άλλωστε, κάθε μέρα μπαινοβγαίνουμε με μάσκες και SMS στην στάνη μας, ζώντας με “ανεξάντλητα καρμπόν”, χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε έστω ένα αναζωογονητικό ταξίδι για να σπάσουμε τις αλυσίδες της τυραννικής συνήθειας.”

Υπάρχει και μια άλλη ματιά για τον χρόνο… 
Η αλήθεια του. Αυτή, που πάντα αποκαλύπτει την πραγματικότητα των πραγμάτων, ακόμα κι όταν αργεί να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά μας… ακόμα κι όταν η κλεψύδρα του, καταπίνει τις ζωές μας.
Καλλιόπη Σουφλή
Κωνσταντίνος Βαθιώτης:
Ένα λεπτό κορωνοϊκής εποχής μοιάζει να ισοδυναμεί με έναν μήνα προκορωνοϊκής εποχής. Δηλαδή ο χρόνος που απαιτείτο στην παλαιοκανονική περίοδο για να συντελεσθούν μεταβολές ενός μηνός, στην νεοκανονική περίοδο αντιστοιχεί στον συνεπτυγμένο χρόνο του ενός λεπτού.
Γι’ αυτό η προ κορωνοϊού εποχή θυμίζει παλαιολιθική εποχή, ενώ η εποχή του κορωνοϊού θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας, που ταυτοχρόνως ανήκει στην κατηγορία των θρίλερ με βασανιστές και μαζοχιστές, με ζόμπι και διαστημανθρώπους.
Κι αν στην παλιά ορθόδοξη εποχή ακούγαμε ότι η ζωή του Χ έγινε ταινία, στην σημερινή εποχή ισχύει το ανάποδο [ορθότερα: ένα ακόμη ανάποδο]: οι ταινίες τρόμου έγιναν οι καθημερινές ζωές μας.
Υπάρχει άραγε περίπτωση ο “κορω(παρα)νοϊκός σεναριογράφος” να έχει μιμηθεί τον δεξιοτέχνη Νίκο Φώσκολο και να πρέπει να υποστούμε τον ημερήσιο τρόμο σαν να πρόκειται για επεισόδια της καθημερινής σειράς “Καλημέρα ζωή”;
Ακόμη κι αν είναι καταφατική η απάντηση, βάσει του νέου τρόπου μετρήματος του χρόνου, η σειρά αποκλείεται να έχει βάθος δεκαετίας.
Γιατί τα δεκατρία χρόνια που διήρκεσε το σίριαλ “Καλημέρα ζωή” του αυθεντικού Φώσκολου ισοδυναμεί περίπου με μια διετία του σημερινού “νόθου Φώσκολου”.
Πάντως στο σημερινό φωσκολο-κορωνοϊκό σίριαλ, στο οποίο συμμετέχουμε εκόντες-άκοντες άπαντες, ο ισοδύναμος (προς τον αυθεντικό) τίτλος του, ένεκα του θαυμαστού ανάποδου κόσμου στον οποίο (φυτο)ζωούμε, από “Καλημέρα ζωή” θα έπρεπε να αναποδογυρίσει σε: “Αντίο ζωή”.
Άλλωστε, κάθε μέρα μπαινοβγαίνουμε με μάσκες και SMS στην στάνη μας, ζώντας με “ανεξάντλητα καρμπόν”, χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε έστω ένα αναζωογονητικό ταξίδι για να σπάσουμε τις αλυσίδες της τυραννικής συνήθειας.
Έτσι, αποδεικνύεται “προφητικός ακτινογράφος” μας ο Thomas Mann, ο οποίος στο βραβευμένο με νόμπελ μυθιστόρημά του “Το μαγικό βουνό” (μτφ.: Θόδωρος Παρασκευόπουλος, εκδ. Μεταίχμιο, Αθήνα 2017, σελ. 139) γράφει τα εξής συνταρακτικά:
«Όταν η μία μέρα είναι σαν όλες, τότε είναι όλες σαν μία· και στην πλήρη ομοιομορφία, θα βιωνόταν και η πιο μακρόχρονη ζωή ως τελείως σύντομη και θα εξανεμιζόταν χωρίς να το αντιληφθούμε.
Η συνήθεια είναι απονάρκωση ή, έστω, ξεθώριασμα της αίσθησης του χρόνου· κι αν τα χρόνια της νιότης βιώνονται αργά, ενώ η μετέπειτα ζωή περνάει όλο και βιαστικότερη, αυτό πρέπει να οφείλεται στη συνήθεια.
Ξέρουμε καλά ότι η παρεμβολή αλλαγών στις συνήθειες και νέων συνηθειών είναι το μόνο μέσο για να διατηρήσουμε τη ζωή μας, να φρεσκάρουμε την αίσθησή μας του χρόνου, να πετύχουμε ένα ξανάντωμα, μια ενδυνάμωση, μια επιβράδυνση της βίωσης του χρόνου και με αυτόν τον τρόπο την ανανέωση του αισθήματός μας της ζωής εν γένει.
Αυτό είναι ο σκοπός της αλλαγής του τόπου και του αέρα, του ταξιδιού αναψυχής, έτσι μας συνεφέρνουν η εναλλαγή και το επεισόδιο».
Προσοχή λοιπόν: Όσο ο Έλληνας βρίσκεται σε αφασία και ετοιμάζεται να φορέσει αδιαμαρτύρητα και δεύτερη μάσκα, σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, τότε ο ένας χρόνος κορωνοϊκής παράνοιας δεν αποκλείεται να κρατήσει 7 χρόνια, όσα ακριβώς και τα χρόνια που έμεινε τελικώς στο σανατόριο ο Χάνς Κάστροπ (δηλ. ο ήρωας του μυθιστορήματος του Thomas Mann), ενώ αρχικώς είχε σκοπό να μείνει εκεί μόνο 3 εβδομάδες. “Μέθησε”, όμως, από τις ιδέες που άκουσε να συζητιούνται εκεί.
Δυστυχώς, επειδή ο ελληνικός λαός είναι επιρρεπής στην μέθη, υπάρχει ο φόβος να “μεθήσει” από την καθημερινή υγειονομική πλύση εγκεφάλου και να μείνει αλυσοδεμένος στο ψηφιακό κελί του τόσο πολύ, ώστε να πρέπει να υποβληθεί σε πλύση στομάχου για να συνέλθει.
ΥΓ: Απορία για το εν εξελίξει φωσκολο-κορωνοϊκό σίριαλ: Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του “Σωτήρη” έχει διατηρηθεί ή μήπως στα ανανεωμένα επεισόδια έχει μετατραπεί σε ρόλο προορισμένο για γκεστ σταρ;

 

 

Συμπληρώνω με τα σχόλια ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που γράφτηκαν κάτω από εξαιρετικό άρθρο του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη

 

Ο σχεδιασμός τους ( από αξιόπιστη πηγή) μέχρι αυτή την στιγμή είναι τουλάχιστον για 1 χρόνο ακόμη να εφαρμόζουν το ακορντεόν «κλείνουμε – ανοίγουμε»
Επιπλέον, υπάρχει σχεδιασμός αυτή την στιγμή(που μπορεί να αλλάξει φυσικά γιατί οι εντολές τους είναι άνωθεν και εξωθεν και πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες) για ολικό αυστηρό lockdown σε όλη την Ελλάδα προς τα τέλη Φεβρουαρίου μρ όλα τα καταστήματα και non-essential services κλειστά/κλειστές και με πιθανή αλλαγή προς τα κάτω του ωραρίου των καταστηματων( 18:00 μια πιθανότητα) και πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας από την ίδια ώρα.
Προτείνω να το διαδώσετε γιατί αυτό συχνά τους φρικάρει και αναγκάζονται να αλλάξουν τους σχεδιασμούς τους μην και οργανωθεί το «πόπολο» εναντίον τους. Ξέρουν ότι αν γίνει αυτό, έχουν τελειώσει την επόμενη στιγμή.

 

Υ.Γ: Επιπλέον, όπως ξέρετε κύριε Βαθιώτη, με απασχολεί ο προϋπολογισμός του 21 και ψάχνω να τον βρω αναρτημένο αναλυτικά κάπου. Μου προξενεί εξαιρετική εντύπωση ότι δυσκολεύομαι να το βρω. Θα περίμενα ο προϋπολογισμός του κράτους να ήταν με πλήρη διαφάνεια και πλήρη ανάλυση αναρτημένος σε διάφορε επίσημα site. Ως Ελληνίδα πολίτης( και ΟΧΙ υπήκοος) θέλω να ξέρω που πάει ακόμη και το τελευταίο cent.
Αν κάποιος που διάβασε το προηγούμενο σχόλιο μου γνωρίζει κάτι επ’ αυτού(αναλυτική περιγραφή του κρατικού προϋπολογισμού για το 21) παρακαλώ είτε εδώ είτε σε προσωπικό μήνυμα δώστε μου κάποιο σχετικό link.
Με ενδιαφέρει όλος ο προϋπολογισμός αλλά καταρχήν θέλω να καταλάβω σε τι αναφέρεται ακριβως το ποσό των ~ 700 δις στην υποκατηγορία ΕΣΟΔΑ- Δάνεια και άλλα τόσα στα ΕΞΟΔΑ- Δάνεια.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

 

Cristina Elena

το εχω δει κ σε ποστ κατα την ψηφιση του προυπολογισμου προ τριμηνου.Αυτο που λετε για τα 700 δις εγγεγραμενα εσοδα εξοδα στην χρηση του 21 μεταφερονται αν δεν κανω λαθος συνεχως απο το 2012 13…Ανεξηγητο κ για μενα που δεν γνωριζω οικονομοτεχνικα..

 

Cristina Elena

οπως μας αντιμετωπιζει το Ελληνικο κρατος τουλαχιστον απο την ενταξη της Χωρας στην ΟΝΕ μαλλον μας φερονται ως υπηκοοι κ οχι πολιτες.Αλλα κ η δικη μας σταση ζωης ολα τα τελευταια 30 κ πλεον χρονια συντελεσε στο να μας αντιμετωπιζουν ετσι…

Cristina Elena

θα το αναφερω ενεκα λογου:Μονο η Ελληνων Συνελευσης ωρυονται πως ειναι οι μετοχες της τραπεζας της Ανατολης.Ουδεις αλλος εχει παρει θεση στο να επεξηγησει αυτο το γριφο τουλαχιστον στον ταλαιπωρο πολιτη αυτου του κρατους.

Aristomenis Katsigiannis

Η στάση των περισσότερων δυστυχώς. Βγάζω τον εαυτό μου απέξω γιατί απλά, έχω κάνει ότι περνά από το χέρι μου τα τελευταία 10 χρόνια να αφυπνίσω, ταρακουνήσω τους συμπολίτες μου. Και συνεχίζω μέσα στην «πανδημία» με το να μην υπακούω σε παράνομα, παράλογα, αντισυνταγματικά και εξωφρενικά μέτρα. Δεν τα καταφέρνω στο 100% αλλά σε μεγάλο βαθμό που με κάνει και νιώθω μια σχετική ικανοποίηση. Αυτό ίσως ακούγεται αυτάρεσκο και ίσως και να είναι. Αλλά την νιώθω αυτήν την ικανοποίηση και δεν θα προσποιηθώ κάτι διαφορετικό.

 

Aristomenis Katsigiannis

Νομίζω τα μέλη των ΕΣΥ λένε κάτι άλλο. Νομίζω ότι λένε ότι αυτά ή τουλάχιστον μέρος αυτών αντιστοιχούν σε ~ 600 δις δολάρια δηλαδή 500 δις € ( μαζί με τόκους δεν είμαι σίγουρη πόσο βγαίνουν) τα οποία προήλθαν (και δεν ξέρω κι αν κατατέθηκαν σε αυτή την μορφή) από ομόλογα του Αμερικανικού Δημοσίου. Ο Α. Σώρρας από ότι μου έχουν πει(γιατί δεν γνωρίζω τόσο καλά την υπόθεση) έχει δηλώσει ότι αυτά τα ομόλογα του δόθηκαν με πληρεξούσιο από μια εταιρεία με έδρα το Λονδίνο (ξεχνώ το όνομα αλλά μπορώ να το βρω).

Τα άλλα χρήματα που αντιστοιχούν στις μετοχές της Τράπεζας Της Ανατολής κατατέθηκαν από τον Α. Σώρρα στην ΔΟΥ Πατρών. Του ζητήθηκε να πληρώσει 0,5% φόρο δωρεάς και νομίζω εκεί κάπου μπλόκαρε το θέμα.
Όπως και να έχει, η υπόθεση αυτή τόσο με τα 600 δις που έχουν κατατεθεί στην Τράπεζα της Ελλάδος όσο και με τις μετοχές που κατατέθηκαν στην ΔΟΥ Πατρών φαίνεται να είναι πολύ σοβαρή και μάλλον όλοι οι συμπολίτες μας που έχουν λοιδωρηθεί ως γραφικοί, μάλλον έχουν δίκιο σε πολλά.
Πέρα από το θέμα της Τράπεζας της Ανατολής που από μόνο του φαίνεται να είναι σκάνδαλο μεγατόνων, μέλη των ΕΣΥ μιλούν για την συμφωνία του Bretton Woods, την συμφωνία Cooper, την εταιρική φύση του ελληνικού κράτους ( ισχυρίζονται ότι στην πραγματικότητα είναι ΑΕ με ΑΦΜ και έδρα στην Washington DC) όπως και πολλών άλλων κρατών και τόσα άλλα.
Προσωπικά σκοπεύω να τα ψάξω μόνη μου όλα αυτά τα θέματα γιατί διαισθητικά και μόνο νιώθω ότι υπάρχουν τεράστια απάτη και συγκάλυψη σε όλο αυτό.

 

Υ.Γ: Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι κατόπιν βουλευτικού ελέγχου που έγινε για να αποτιμηθεί η αξία των συγκεκριμένων μετοχών, η σημερινή αξία εκάστης ανέρχεται στο εξωφρενικό ποσό των 678 δις € και αυτό λέγεται είναι η πιο συντηρητική αποτίμηση

 

Επίσης αυτό που οφείλουμε όλοι μας να ψάξουμε ως πολίτες αυτής της χώρας είναι ο ισχυρισμός εκ μέρους των μελών των ΕΣΥ ότι όταν συγχωνεύτηκε η Τράπεζα της Ανατολής με την Εθνική η οποία ήταν και ιδρυτικό μέλος της, μέσω μυστικών συμφωνιών ο χρυσός που υπήρχε ως αντίκρυσμα των καταθέσεων κατέληξε στην τότε κεντρική τράπεζα της Γαλλίας

 

Cristina Elena

Πιστεψτε με συμφωνω κ προσυποφραφω τα γραφομενα σας…αλλα δυστυχως απο προσωπικη εμπειρια δεν εχω βρει τον μιτο της Αριαδνης για να καταλαβω τι κ ποιος τελικα λεει την αληθεια.Ιστορικα θα αναφερω οτι ο πρωτος που εφερε το θεμα της τραπεζας της Ανατολης ηταν ο αντισυστημικος κατα ρα αλλα στο γυαλι Μακης Τριανταφυλλοπουλος απο το 2011 12.

Εχω προσωπικα αφιερωσει ωρες μπας ν βγαλω ακρη αλλα δεν κατεστη δυνατον.Σας το αναφερω μην τυχον γλιτωσετε ολη αυτη την φθορα που βιωσα ασχολουμενος με τον Σωρρα κ την ΕΣΥ.Υ.Γ.μονο ο ιατρος Λαμπρακης ηταν ξεχωριστος απο ολους αυτους της ΕΣΥ μεχρι που τον αποχωρησαν η τους τα βροντηξε κ εφυγε αποριπτοντας τους πρωην ομοιδεατες του…

 

Βρήκα αυτό μόλις τώρα μετά από 1 λεπτού Google search:

 

 

Cristina Elena

ναι ισχυει αγαπητη.

 

Aristomenis Katsigiannis

Δεδομένου ότι δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα την όλη υπόθεση, επιφυλάσσομαι ως προς την έκφραση προσωπικής γνώμης για μέλη/ πρώην μέλη.

Αυτό θα μπορούσα ίσως να το κάνω μετά από ενδελεχή έρευνα την οποία όμως δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη.

 

Cristina Elena

βιοι παραλληλοι…αλλωστε δεν θα ακολουθουσαμε την γνωση του κ.Βαθιωτη εαν ολοι ΕΜΕΙΣ καταλαβαινουμε πλεον οτι ο υβριδικος πολεμος που βιωνουνε στην Πατριδα μας εχει να κανει αποκλειστικα με την Νοηση κ την Αντινοηση..Αυτο θελουν…ανθρωπους μη νοημονες ουτως ωστε να επικρατησουν πανω ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ.ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΛΑΟ ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ…

…………………………………………………………

Ας θυμηθούμε λίγο την ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος διαδραμάτισε για κάποια χρόνια έναν σημαντικό ρόλο, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό.

Και ο μόνος αρμόδιος να μιλήσει γι αυτόν ήταν ο Ελευθέριος Ρήνος, ο οποίος είχε ερευνήσει διεξοδικά και για τα ΨΕΥΤΙΚΑ 600 ΔΙΣ και για την Τράπεζα της Ανατολής.

Ακούστε τον στα δυο βίντεο που ακολουθούν και θα αντιληφθείτε τον βρώμικο ρόλο που διαδραμάτισε, καθώς και το γεγονός πως “στήθηκε ο Σώρρας”,προκειμένου να δυσφημίσει την πραγματική ιστορία της Τράπεζας της Ανατολής, προκειμένου κανείς να μην ψάξει διεξοδικά και σε βάθος την υπόθεση.

Για να δυσφημησει την ιστορια με την τραπεζα της ανατολης ωστε να μην κυνηγησει κανενας την υπόθεση.

Σημαντικό ρόλο στο μπέρδεμα μιας ήδη μπερδεμένης υπόθεσης, έπαιξε και το site alfeiospotamos,  που ανέδειξε τον Σώρρα.

Πολύ βρώμικη υπόθεση και δυστυχώς όλα τα στοιχεία της απάτης, βρίσκονται στο παλιό μου ιστολόγιο, που κατήργησε η google.

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ : Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ!

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΗΝΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Ε.Τ.Ε.

 

Πηγή

Προβολές : 475


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα