Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ό,τι ήταν οι κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ έ ς για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Ιωάννη Μεταξά, είναι για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη οι α ρ ν η τ έ ς του εμβολίου κατά του κορωνοϊού». “

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ό,τι ήταν οι κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ έ ς για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Ιωάννη Μεταξά, είναι για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη οι α ρ ν η τ έ ς του εμβολίου κατά του κορωνοϊού». “

27 Ιανουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ό,τι ήταν οι κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ έ ς για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Ιωάννη Μεταξά, είναι για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη οι α ρ ν η τ έ ς του εμβολίου κατά του κορωνοϊού». “
Πιστοποιητικό Εμβολιασμού: πρβλ. Πιστοποιητικό Κοινωνικών Φρονημάτων (*)!

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Ό,τι ήταν οι κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ έ ς για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Ιωάννη Μεταξά, είναι για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη οι α ρ ν η τ έ ς του εμβολίου κατά του κορωνοϊού». “
 
«Ό,τι ήταν οι  κ ο μ μ ο υ ν ι σ τ έ ς  για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Ιωάννη Μεταξά, είναι για το ‘Νέο Κράτος’ της εποχής Κυριάκου Μητσοτάκη οι  α ρ ν η τ έ ς  του εμβολίου κατά του κορωνοϊού».
 
(*) Το πιστοποιητικό αυτό, το οποίο απεδείκνυε το μη-κομμουνιστικό ή μη-φιλοκομμουνιστικό φρόνημα του πολίτη, χορηγείτο το 1936 από τον Υφυπουργό Δημόσιας Ασφάλειας και χωρίς αυτό ήταν αδύνατο να διοριστεί κάποιος στη δημόσια διοίκηση ή να προσληφθεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με κεφάλαιο πάνω από 20 εκ. δρχ. ή σε επιχειρήσεις που ήταν εξαρτημένες από το κράτος και των οποίων οι δραστηριότητες συνδέονταν άμεσα ή έμμεσα με την ασφάλεια και την οικονομική ζωή της χώρας!
 
 
 
Εξαιρετική για μια ακόμη φορά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS.
 
Μεστός και λιτός λόγος με επιχειρήματα.
Ο κ. Βαθιώτης, αναφερόμενος στον στρατιωτικό όρο του Αμερικανικού στρατού που χρησιμοποιεί το καθεστώς Μητσοτάκη για τις καραντίνες, είπε πως ο όρος αυτός δεν είναι τυχαίος και μίλησε για το τεράστιο οικονομικό κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο έλλην φορολογούμενος πολίτης.
 
Ο κ. Βαθιώτης, αναφέρθηκε στην παγίωση του αντισυνταγματικού sms καθώς και στην αντισυνταγματικότητα της μάσκας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απαγόρευση του δικαιώματος  των συναθροίσεων των πολιτών, που παραπέμπει σε ανάλογες απαγορεύσεις κατά την περίοδο της επτάχρονης δικτατορίας, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ως “συνεχιστές της δικτατορίας”, κάνοντας λόγο για ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
 
Στην συνέχεια της συνέντευξής του ο κ. Βαθιώτης, αναφέρθηκε στην Κίνα, η οποία κατάφερε να εξάγει το ολοκληρωτικό καθεστώς της στην Ευρώπη, με ότι τρομακτικό σηματοδοτεί αυτή η εξαγωγή.
 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο καθεστώς της δικτατορίας Μεταξά, παραλληλίζοντας την αντιμετώπιση των κουμμουνιστών τότε, με τους αρνητές του εμβολιασμού σήμερα…  
 
Για εμφυλιοπολεμικές τάσεις που δημιουργούνται έκανε λόγο ο Καθηγητής του Ποινικού Δικαίου και για την διχόνοια που δημιουργείται ανάμεσα σ’ αυτούς που θέλουν να εμβολιαστούν και σ’ αυτούς που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, επειδή δεν εμπιστεύονται ούτε τα εμβόλια ούτε και τους επιβάλλοντες αυτά.
 
Χαρακτήρισε τους “συνωμοσιολόγους”, τους “ψεκασμένους” και τους “αρνητές του εμβολίου” ως έξυπνους που δεν πέφτουν στις παγίδες του καθεστώτος.
 
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους εκβιασμούς που γίνονται από επιχειρηματίες, οι οποίοι αρνούνται να προσλάβουν εργαζόμενους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν, επιρρίπτοντας την ευθύνη σ’ αυτούς που οργάνωσαν την ψυχική πίεση στον λαό.
 
Για “ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΧΑΟΥΣ”, έκανε λόγο στην συνέντευξή του ο κ. Βαθιώτης, προκειμένου όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, να έλθει ο “Παγκόσμιος Σωτήρας”, δηλαδή ο “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ”, μέσα από το ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗΣ. 
 
Τέλος, κάλεσε σε ειρηνική εξέγερση τους ειδικούς ιατρούς και νομικούς που σέβονται το λειτούργημά τους, να βγουν και να μιλήσουν.
 
Προσωπικά, πολύ φοβάμαι πως η επερχόμενη εξέγερση των λαών που φαίνεται πως αφυπνίζονται, μόνον ειρηνική δεν θα είναι. 
Πότε όμως στο βάθος των αιώνων, οι εξεγέρσεις των λαών δεν βάφτηκαν με αίμα;
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ.
 
Καλλιόπη Σουφλή 
 

Παρακολουθείστε τον μεστό, λιτό και πλήρη επιχειρημάτων λόγο του Καθηγητή κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, εδώ 

 

 

Προβολές : 435


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα