Μ α ζ ί  με τους τουρκαλάδες, οι Ισραηλινοί – από κοινού – χτυπούν τους Χριστιανούς Αρμενίους !!! Εντάξει; Για να μην πιάνεστε κορόιδα...

Μ α ζ ί  με τους τουρκαλάδες, οι Ισραηλινοί – από κοινού – χτυπούν τους Χριστιανούς Αρμενίους !!! Εντάξει; Για να μην πιάνεστε κορόιδα...

30 Σεπτεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:606
Μοίρασέ το

 

Το Ισραήλ και η Τουρκία τροφοδοτούν τον επιτιθέμενο, το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Ρωσία και το Ιράν τροφοδοτούν το θύμα, την Αρμενία.

Είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον να δούμε αυτές τις δύο χώρες να συνεργάζονται, καθώς η Τουρκία είναι έντονα αντι-Ισραήλ. . . . ή είναι απλώς κάποιο είδος εξαπάτησης;…

Το Ισραήλ έχει δείξει τον χαρακτήρα του στέλνοντας αεροπλάνα στρατιωτικά εργαλεία (όπλα) στο Αζερμπαϊτζάν, μέσω της Τουρκίας.

 

Βρε, δείξτε μου σε ποιό σημείο του κόσμου γίνεται πόλεμος και δεν βρίσκεται από πίσω το Ισραήλ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;

Όπου αίμα και καταστροφή, και ο εβραίος μέσα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΙΣΡΑΗΛ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΣΤΑΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ… ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ… 

 

Πηγή

Ο πόλεμος εντείνεται μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Άλλα έθνη που συμμετέχουν!

 

 Εν μία νυκτί, ο πόλεμος μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν εντάθηκε πέρα ​​από την πεποίθηση. 

Και οι δύο πλευρές έχουν φέρει βαριά πανοπλία, πολλαπλά Launch Rocket Systems, αεροσκάφη και χιλιάδες επιπλέον στρατεύματα στον αγώνα. 

Ακόμη χειρότερα, έξω από τα έθνη, το Ισραήλ, η Τουρκία, η Ρωσία και το Ιράν, στέλνουν συνοδεία στρατιωτικών εργαλείων και στις δύο πλευρές, δείχνοντας ότι ο αγώνας διευρύνεται πολύ γρήγορα.

Το Ισραήλ και η Τουρκία τροφοδοτούν τον επιτιθέμενο, το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Ρωσία και το Ιράν τροφοδοτούν το θύμα, την Αρμενία.

Βίντεο από την πρωτεύουσα της Αρμενίας δείχνουν μαχητικά αεροσκάφη Mig-29, που πετούν χαμηλά και γρήγορα προς τις γραμμές μάχης.

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές ότι οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν κατέλαβαν την πόλη Fuzuli.

 

Άλλα έθνη ήδη μπαίνουν σε αυτήν την άσχημη κατάσταση.

Το Ισραήλ έχει δείξει τον χαρακτήρα του στέλνοντας αεροπλάνα στρατιωτικά εργαλεία (όπλα) στο Αζερμπαϊτζάν, μέσω της Τουρκίας, όπως φαίνεται από τον παρακάτω χάρτη ραντάρ πτήσης:

Είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον να δούμε αυτές τις δύο χώρες να συνεργάζονται, καθώς η Τουρκία είναι έντονα αντι-Ισραήλ. . . . ή είναι απλώς κάποιο είδος εξαπάτησης;

Με την προμήθεια του Αζερμπαϊτζάν, το Ισραήλ βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις ΗΠΑ. ένα ενδιαφέρον πράγμα για αυτούς να κάνουν, καθώς η μικρή τους χώρα φέρεται να μην μπορεί να επιβιώσει χωρίς τα δισεκατομμύρια  κάθε χρόνο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Και οι Ισραηλινοί το κάνουν αυτό για εβδομάδες   οδηγώντας στις συνεχιζόμενες μάχες. Παρακάτω απεικονίζεται ένα αεροπλάνο από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν, στο Ισραήλ για να πάρει όπλα!

Η Αρμενία διαμαρτυρήθηκε έντονα προς το Ισραήλ μετά τη χρήση του στρατού αυτοκτονίας από τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν   για να επιτεθεί σε μια αρμενική συνοδεία κατά τη διάρκεια μιας νέας μάχης, η οποία είναι ένας από τους πιο βίαιους γύρους εχθροπραξιών από τον πόλεμο που έληξε στην περιοχή πριν από 10 χρόνια.

Πιστεύουν οι Ισραηλινοί ότι δεν παρακολουθούμε τι κάνουν; Θεωρούν τις ΗΠΑ εντελώς δεδομένες – ή είναι κάτι άλλο; νομίζουν ότι μπορούν να ενεργήσουν με ατιμωρησία; Είναι λάθος. Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει να δαγκώνει το χέρι που το τρέφει.

Οι Τούρκοι αποδεικνύονται επίσης ενοχλητικοί. Παρακάτω, βίντεο των τουρκικών μαχητικών F-16 που πετούν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τα νότια σύνορα της Αρμενίας Οι Τούρκοι υποστηρίζουν το Αζερμπαϊτζάν.

Αξιωματούχοι στην Αρμενία έχουν δηλώσει άμεσα ότι τα τουρκικά F-16 εμπλέκονται στην μάχη. Ισχυρίζονται ότι οι τουρκικές αεροπορικές επιθέσεις έπληξαν χθες το επίμαχο έδαφος, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται ακόμη από εξωτερικά μέρη.

Αυτό που μπορεί να επιβεβαιωθεί είναι ότι η Τουρκία παραβιάζει τον εδαφικό εναέριο χώρο της Αρμενίας με στρατιωτικό αεροσκάφος που εμπλέκεται στη Ρεκόν, όπως αποδεικνύεται από αυτήν την πλοκή ραντάρ από χθες:

Και η Τουρκία μεταφέρει στρατιωτικά αεροπλάνα φορτίου στο Αζερμπαϊτζάν για ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. 

 
Στην πραγματικότητα, πραγματοποιήθηκε μια πρόσφατη αποστολή αεροπλάνου στρατιωτικού φορτίου καθώς η ανανεωμένη μάχη ξεκίνησε όπως αποδεικνύεται από αυτό το ρεκόρ πτήσης:

 

Η Ρωσία αποστέλλει τεράστιες ποσότητες εξοπλισμού στην Αρμενία τόσο από τη Ρωσία όσο και από το εσωτερικό του Ιράν.

Το Αζερμπαϊτζάν άρχισε να χρησιμοποιεί Multiple Launcher Rocket Systems (MLRS) σήμερα το πρωί. . . αλλά δεν χτύπησε τίποτα. . .

Αλλού, το ελληνικό κοινοβούλιο αποφάσισε να αναστείλει τις συνομιλίες με το Αzerbaijan μετά τη στρατιωτική του επίθεση εναντίον της Αρμενίας.

Καθώς μεγαλώνει αυτή η σύγκρουση, αυξάνεται ο κίνδυνος για την περιοχή και τον κόσμο. 

 

 ***** ΔΕΛΤΙΟ *****

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:08 ΜΜ EDT –  

Τουρκικά μαχητικά F-16 ξεκίνησαν πυραύλους στην Αρμενία.

Η Τουρκία παρενέβη στη στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν και ξεκίνησε αεροπορικές επιθέσεις στο έδαφος της Αρμενίας, χρησιμοποιώντας τα μαχητικά της F-16. 

Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, τα κτυπήματα των Τούρκικων μαχητικών αναπτύχθηκαν από τον εναέριο χώρο του Αζερμπαϊτζάν, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαχητικά αεροσκάφη μεταφέρθηκαν μέσω του εναέριου χώρου της  Γεωργίας  ή του γειτονικού Ιράν.

Το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε τη χρήση τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα, εκτός από την ενεργή παρακολούθηση του εναέριου χώρου του Αζερμπαϊτζάν, τα συστήματα αεροπορικής άμυνας θα παρακολουθούν τον τουρκικό εναέριο χώρο σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από τα σύνορα, τα τουρκικά F -16 δεν έχουν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Προς το παρόν, είναι γνωστό ότι η Αρμενία έχει πάρει τα νεότερα μαχητικά Su-30 στον αέρα, αλλά τα τελευταία έχουν μέχρι στιγμής χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση του εναέριου χώρου και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για την εκτόξευση πυραύλων, ωστόσο, το Υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας δεν έχει αποκλείσει τη χρήση μαχητικών αεροσκαφών για να επιτεθούν σε εχθρικές δυνάμεις …

Σήμερα, η Αρμενία διαθέτει αρκετά μεγάλο αριθμό συστημάτων αεροπορικής άμυνας και για αυτόν τον λόγο η ενεργός συμμετοχή των αεροπορικών δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν και της Τουρκίας δεν είναι ακόμη διαδεδομένη.

halturnerradioshow.com

 

Πηγή

Προβολές : 606


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα