Να γιατί πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει να φτύνει αυτούς που τόσο υψηλά τους έβαζε!!

Να γιατί πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει να φτύνει αυτούς που τόσο υψηλά τους έβαζε!!

8 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:674
Μοίρασέ το

“Ευτυχώς που σιγά – σιγά έρχεται και η αφύπνιση, έστω και μέσα από την καχυποψία, διότι έτσι οι μικροί θεοί θα πάψουν να ράβουν όλο και μεγαλύτερες στέπες σαν τους παππάδες, γιατί ο ανθρωπάκος φοβάται το θάνατο και την κόλαση.

Όταν ο ανθρωπάκος δεν θα έχει λεφτά για το καθημερινό ψωμάκι του, θα τουφεκάνε και αυτοί το φακελάκι, αλλά δεν θα υπάρχει, διότι εκτέλεσαν μια κοινωνία με την αδιαφορία τους και την επαγγελματική τους υποταγή στα αλλότρια προς το επάγγελμα τους συμφέροντα.

Έχει, λοιπόν, και τα θετικά της  η ισοπέδωση που ζούμε!!!”

 

 

Ο κορονοϊός, έριξε τις μάσκες όλων … ή σχεδόν όλων, γιατί σύντομα θα πέσουν και οι μάσκες των υπολοίπων.

ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ… ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ… ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Κυριακή πρωί στο Open και covid-19,

Καθηγητής Τζανάκης Ν. δείχνει μια γραφική παράσταση με μοντέλα πρόβλεψης εξέλιξης της θετικότητας για κορωνοϊό.

Κρητικός (σύντεκνος του κ. Πρωθυπουργού!!!), ανταγωνιστικός (ενδιαφέρουν  οι δημοσιεύσεις για να συγκρίνονται με άλλους) για αυτό και διερευνά με μοντέλα το «υγειονομικό μέλλον», προτείνει και περιμένει να διαψευστεί!!!!

Αυτή η τυχαία μας τηλεοπτική επαφή, με προβλημάτισε και άρχισα να γράφω τις σκέψεις μου για εκτόνωση.

Βλέπετε οι μελλοντολόγοι ήταν πάντα στη μόδα! Ήταν και είναι μέρος της καθημερινότητάς του απλού ανθρώπου.

Μόνο που αυτοί που λένε «το μοίρα μας», ως τσιγγάνες ή καφεντζούδες, δεν είναι αξιόπιστοι γιατί δεν βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα!

Έτσι δεν είναι;

Ενώ οι επιδημιολόγοι που κάνουν κάτι παρόμοιο με τους σεισμολόγους, επειδή βασίζονται σε «επιστημονικά μοντέλα», μας λένε «το μοίρα μας» επιστημονικά και προβλέπουν ανάλογα με το επάγγελμα τι θα μας συμβεί!

Οι σεισμολόγοι το μελλοντικό σεισμό και οι επιδημιολόγοι τον μελλοντικό μας θάνατο (φυσικό, οικονομικό, κοινωνικό).

Όμως, μας λένε, όπως και οι τσιγγάνες, ότι μπορεί να γίνει «σεισμός» ή και να μην γίνει!!!

Μπορεί να αρρωστήσουμε ή και να μην αρρωστήσουμε κτλ, κτλ.

Βέβαια όταν γίνεται ο «σεισμός» ή όταν αυξάνονται τα «κρούσματα», ο «μοντελιστής» ως «θριαμβευτής» πανηγυρίζει γιατί επαληθεύτηκε!!

Στην συγκεκριμένη κατάσταση, όμως, κάνει προβλέψεις για πρόληψη, άρα λέει ότι το κάνει για το καλό μας.

Αφού το κάνει για το καλό μας, γιατί το κάνει χωρίς να υπολογίζει το μέγεθος των παράπλευρων επιπτώσεων είτε των μοντέλων του είτε των μέτρων που απορρέουν από τα μοντέλα του;

Δυστυχώς, γιατί αυτόν τον ενδιαφέρει μόνο το δικό του πρόβλημα, όχι όσα απορρέουν από την καταστροφή των προληπτικών μέτρων!

Και για να δικαιολογήσει την καταστροφή, θα μας πει και ένα ωραίο, ότι ΑΝ αυτός δεν είχε φτιάξει το μοντέλο, ώστε να γίνει πρόληψη, η κατάσταση θα ήταν ακόμη χειρότερη!!

Βέβαια και αυτό πρόβλεψη είναι γιατί και το χειρότερο έχει διαβαθμισμένη ποιότητα, που πάντα εξαρτάται από την αξιοπιστία των στοιχείων που χρησιμοποιεί ή το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα του εντολοδόχου!

Όταν πρόκειται, όμως, για την «υγεία», κυρίως των υπερηλίκων, που τόσο πολύ «αγαπήθηκαν» από το Μάρτιο του 2020 και έκτοτε, ενώ μέχρι τότε θα ήταν άτυχοι αν πήγαιναν σε νοσοκομείο, γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους θα πέθαιναν από την «πολύ περιποίηση»,  μας φτιάχνουν «μοντέλα» πρόβλεψης, για να προστατευτούν δήθεν αυτοί που μέχρι πρότινος πέθαιναν από αδιαφορία, κυρίως αν δεν είχαν «και ένα άσπρο φακελάκι στην τσέπη»!!

Και επειδή δεν μπορούσαν να είναι όλοι Μητσόκες, ώστε να πεθάνουν στα 100, πέθαιναν ανάλογα με το πουγκί και πεθαίνουν στα 70, 80 άντε λίγο παραπάνω!

Όμως, τώρα τους αγάπησαν κάποιοι και μάλιστα πολύ βαθειά!

Μας τα είπε με δάκρυα στα μάτια ο έτερος, θεοσεβούμενος Καθηγητής, δεξιός ψάλτης, συνεργάτης της Pfizer και της Novartis, κολλητός πολλών και διάφορων από την εποχή των εμβολίων της γρίπης!!

Έτσι, λοιπόν, γίνανε πρόσφατα πολύ δημοφιλείς οι «υγειονομικοί μοντελιστές», όπως μπήκαν στη ζωή μας και οι καμπύλες πρόβλεψης!!

Βέβαια που να καταλαβαίνει ο απλός άνθρωπος, ότι οι επιστήμονες που φτιάχνουν γραφικές παραστάσεις (καμπύλες) είτε για ανάδειξη μιας «πραγματικής κατάστασης», είτε για μοντέλα πρόβλεψης, είτε για παραπλάνηση, χρησιμοποιούν υλικό (νούμερα) που επηρεάζουν με την ποιότητά τους το αποτέλεσμα.

Δηλαδή, αν αυτά είναι πραγματικά θα έχουμε το «ζωγράφισμα» μιας αρκετά κοντά στην πραγματικότητα εικόνας.

Αν όχι, τότε άντε ψάξε την αλήθεια!!

Τα νούμερα, λοιπόν, αυτά για τα υγειονομικά μοντέλα πρόβλεψης, τα βρίσκουν είτε μέσω της δικής τους  δουλειάς, είτε τους τα έδωσαν άλλοι ή  μπορεί να τα άντλησαν από πληθώρα πηγών.

Τελευταία τα αντλούν από τον φοβερό και τρομερό ΕΟΔΥ, το πνευματικό παιδί πολύ «ικανών» ανθρώπων!!

Ναι αυτών που με τη βοήθεια κάποιων άλλων εκ των ιδίας ποιότητας και ικανότητας, είχαν σχεδιάσει τα «διπλά βιβλία».

Ναι, διπλά βιβλία καταγραφής, για να μην κάνουν κανένα λάθος, βρε άνθρωπε και πεθάνουν άδικα κάποιοι παππούδες και γιαγιάδες σας!

Ναι μωρέ αυτοί, που για την υγεία μας ανέπτυξαν μια , ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία, αυτή της «μάσκας»!

Μάσκες με τη σημαία μας, λόγω της κας Αγγελοπούλου, μάσκες με διαμάντια και μπριλάντια, μάσκες  με κροκόδειλους, και ίσως τώρα που θα μπει στη ζωή μας και το «πρωκτικό τεστ», μάσκες με «κόλ@υς και μεταξωτές βράκες, συγνώμη βάρκες ήθελα να πω, (σε ήρεμο αιγιαλό!!).

Αυτοί, όλοι, λοιπόν, που βοηθούν την οικονομία των μασκών, αντισηπτικών, γαντιών, που αν και ρυπαίνουν το περιβάλλον, το οποίο οι ίδιοι προσπαθούν να σώσουν με τα χάρτινα καλαμάκια για φραπέ (ευτυχώς μας τον έκοψαν και δεν κινδυνεύει ο πλανήτης μας), φτιάχνουν και τα μοντέλα με τα «επιστημονικά δεδομένα» !!!

Με τα μοντέλα αυτά ο αδαής επιστημονικά άνθρωπος, αποσβολωμένος, φοβισμένος και πειθήνιος φοράει φίμωτρα (ακόμη και διπλά = ηλιθιότητα), τρέχει να πάρει εμβόλιο χωρίς να σκέπτεται από που και πως προήλθε, γιατί νομίζει ότι έτσι θα ζήσει (ξεχνάει ότι ζωή υπάρχει αν υπάρχει ποιότητα),  πιστεύει χωρίς να ερευνά (πίστευε και μη ερεύνα!!) και γενικώς κάνει πράγματα που αντί να τον ανυψώνουν ως είδος τον γυρνούν πίσω στις ρίζες του (κατά Δαρβίνο τετράποδο)!!

Επειδή, όμως, τα μοντέλα των επιστημονικών μοντελιστών, βασίζονται σε δεδομένα, που όπως είπε ο κ. Καθηγητής, προσπαθεί να βρει και να χρησιμοποιήσει από ανακοινωμένα / δημοσιευμένα δεδομένα, όπως κάνουν όλοι όσοι εργάζονται με αυτά,  αναρωτιέμαι αν διερωτώνται κάθε φορά κατά πόσο αξιόπιστα είναι όλα αυτά, εξ αρχής!!!

Γιατί σίγουρα, αν υπάρχει εσκεμμένη προσπάθεια παραποίησης της πραγματικής κατάστασης για αλλότριους σκοπούς (!!!!), τα «επιστημονικά τσιράκια» του απάνθρωπου συστήματος,  τα έχουν όλα σκεφτεί και λάβει υπόψη τους, ώστε η «άλλη αλήθεια» (αν υπάρχει) να μην είναι εύκολα ορατή ακόμη και από εξειδικευμένους επιστήμονες!!

Το είπε και αυτό κάπως  (!!!) ο κ. Καθηγητής, λέγοντα ότι οι «ειδικοί, που έχουν όλα τα πραγματικά δεδομένα ξέρουν καλύτερα» (!!!).

Αλήθεια πια είναι τα πραγματικά δεδομένα που ίσως αυτοί ξέρουν και εμείς δεν ξέρουμε;

Μας είπε, αν κατάλαβα καλά, ο κ. Καθηγητής ότι τα τεστ ταχείας αναγνώρισης θετικών (κακώς επονομαζομένων ως κρουσμάτων και το γνωρίζει) και αρνητικών δειγμάτων αναλογούν 1/1 με αυτά της μοριακής μεθόδου.

Δηλαδή μας είπε όσα περίπου τεστ γίνονται ημερήσια με μια μέθοδο γίνονται και με την άλλη, αλλά δεν μας είπε κάποια σοβαρότερα δεδομένα.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτοί που φτιάχνουν τα μοντέλα πρόβλεψης, έχουν κάτσει ποτέ σε «πάγκο» διάγνωσης για να συνειδητοποιούν αξιόπιστα πως επηρεάζονται οι καμπύλες τους από αναξιόπιστα αποτελέσματα, αλλά αυτοί που επί δεκαετίες κάνουν αυτή τη δουλειά γνωρίζουν ότι ακόμη και οι πλέον αξιόπιστες εργαστηριακές  μέθοδοι διάγνωσης, συγκρινόμενες μεταξύ τους, ποτέ δεν ταυτίζονται 100%, άρα ένα θετικό με μια μέθοδο δεν είναι κατ’ ανάγκη και θετικό με την άλλη.

Άρα, είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα των μεθόδων διάγνωσης σε βαθμό που με ασφάλεια θα δώσουν πραγματική εικόνα πρόβλεψης, επομένως και να δικαιολογούν τα απάνθρωπα μέτρα για να σωθούν οι υπερήλικες, που πέθαιναν μέχρι τον Μάρτιο του 2020 από την αδιαφορία ιατρών και νοσηλευτών ή και οικογενειών, ενώ τώρα ΙΣΩΣ πεθαίνουν για λόγους εφαρμογής ακατάλληλων για την ηλικία τους και τα υποκείμενα νοσήματά τους πρωτοκόλλων θεραπευτικών αγωγών covid-19;

Θα μπορούσε ο ΚΑΘΕ κ. Καθηγητής που «μοντελίζει» για την καλή μας υγεία βοηθώντας στη λήψη απάνθρωπων και οικονομικά ανθρωποκτόνων μέτρων, να μας πει αν τα δεδομένα που χρησιμοποιεί για τα επιδημιολογικά «μοντέλα» του (καλλίγραμμες ξανθιές μου θυμίζουν!!!),  είναι πράγματι αξιόπιστα;

Ας πούμε, είναι αποτελέσματα απαλλαγμένα πολιτικής σκοπιμότητας;

Διερωτώμαι για την αξιοπιστία των δεδομένων, επειδή βρε παιδί μου υπάρχει εκείνη η εισαγγελική διερεύνηση των διπλών βιβλίων (αλήθεια βγήκε κανένα πόρισμα;) και λέω εγώ τώρα, μήπως ο αριθμός των δεδομένων είναι διπλός (1/1), δηλαδή σε ένα πραγματικό ανακοινώνεται με κάποια μέθοδο και το ακριβές «είδωλο του» στον  καθρέπτη του καινούργιου κόσμου, που μας φτιάχνουν;

Δεν είμαι γνώστης, όπως τα μεγάλα ονόματα της χώρας μας σε μοντέλα και επιτροπές σοφών, άρα διαβάζω και σκέπτομαι «πτωχά», αφού και από «πτωχούς» γονείς προέρχομαι, αλλά είμαι κάπως περίεργο άτομο (κακώς, πολύ κακώς).

Έτσι είπα να ρίξω μια δειλή ματιά στην ιστοσελίδα  του ΕΟΔΥ, για να δω τις γραφικές παραστάσεις και τις πληροφορίες με τις οποίες τροφοδοτεί όσους «μοντελιστές» εξειδικεύονται στην πρόβλεψη για τα μελλούμενα.

Διαπίστωσα ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά θα αναφερθώ με απλά λόγια σε αυτά που με παραξένεψαν περισσότερο.

1. Διαπίστωσα ότι μέχρι την 31η Αυγούστου ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε τα δείγματα που εξετάστηκαν, τα θετικά που βρέθηκαν (διπλά, ξεδιπλά,  θετικά ιδίου ατόμου περισσότερες της μιας φοράς δεν έχει σημασία) και το ποσοστό θετικών (κρουσμάτων όπως τα λέει) επί των εξετασθέντων δειγμάτων. Με αυτό τον τρόπο ακόμη και μη επιστήμονες μπορούσαν να έχουν μια εικόνα του προβλήματος, έστω και αυτού του παραφουσκωμένου γιατί καταλάβαιναν το επί της 100!!

  1. Όμως, ξαφνικά, από την 1η Σεπτεμβρίου, τα θετικά δεν αναφέρονται με νούμερα που να καταλαβαίνει και ο μη ειδικός, αλλά με ακατανόητες γραφικές παραστάσεις, ενώ η ποσοστιαία αναλογία θετικών επί των εξετασθέντων δειγμάτων δεν υπάρχει πια και στη θέση αυτών αναφέρεται ο αριθμός των διεξαχθέντων τεστ ράμπιντ (rapid) (τα έμαθε και αυτά ο καθείς)!! Γιατί τώρα να μην σκεφτώ εγώ ότι με αυτό τον τρόπο κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν κάτι;
  2. Όπως για παράδειγμα, αν ανακοινώνεις τα ημερήσια ως θετικά ανά περιοχή (λίστα μακρά και δύσκολη στην πρόσθεση), αλλά δεν γνωρίζεις άμεσα τον αριθμό των δειγμάτων που εξετάστηκαν στην επικράτεια, θα είναι το λιγότερο δύσκολο να κάνει ο «καθείς» αναγωγή σε ποσοστά, ώστε να μπορεί να κάνει άμεση σύγκριση με τα παρόμοια δεδομένα μέχρι τις 31 Αυγούστου, ώστε να πειστεί εξ ιδίων οφθαλμών, ότι η κατάσταση χειροτερεύει! Διότι εδώ που τα λέμε, άλλο πράγμα είναι να βλέπεις μια μακρά λίστα με νούμερα, όπως, 100 Αθήνα, 200 Θεσσαλονίκη, 2 Αρκαδία, 5 Τρίκαλα κτλ και άλλο να βλέπεις άμεσα και καθαρά ότι τα θετικά επί των εξετασθέντων είναι πχ 1,4%, 1,2%, 3,5% κτλ. Μάλιστα πρέπει να σας πω ως παράδειγμα, ότι τα στοιχεία του ΕΟΔΥ με την επί της εκατό παρουσίαση της κατάστασης δείχνουν ότι πχ τον Μάιο (άνοιγμα της αγοράς) και Ιούνιο τα επί των εξετασθέντων θετικά (κρούσματα) κυμαίνονταν μεταξύ 1,8 και 4,8%. Από την πρώτη Ιουλίου έως 31 Αυγούστου ήταν μεταξύ 1,4 έως 1,8.
  3. Ξαφνικά, όμως, από πρώτη Σεπτεμβρίου εξαφανίζονται τα ποσοστά θετικότητας, άρα δεν είναι εύκολη η σύγκριση με τα προηγούμενα και στη θέση τους εμφανίζονται τα εκτελεσθέντα ράπιντ (τεστ ταχείας) που γίνονται στις πλατείες με συμμετοχή φοβισμένων ανθρώπων, που ούτε καν γνωρίζουν ότι αυτό το τεστ δεν λέει τίποτα για την πραγματική κατάστασή τους την επόμενη ημέρα! Δηλαδή ένα αρνητικό σήμερα δεν σημαίνει ότι θα είναι αρνητικό αύριο!!! Από την στιγμή της μόλυνσης μέχρι τη μετατροπή της σε θετικότητα σε μια διαγνωστική μέθοδο χρειάζεται κάποιος εύλογος και κατά περίπτωση χρόνος!! Άρα, επειδή κάποιος είναι αρνητικός δεν σημαίνει ότι δεν είναι στην πραγματικότητα μολυσμένος!!! Κόλπο και αυτό, αφού δεν υπάρχει σύστημα αντιμετώπισης των θετικών για πραγματική πρόληψη ενός, όπως μας λένε, πολύ επικίνδυνου παθογόνου!! Το ερώτημα τώρα που γεννάται είναι, γιατί άλλαξαν τον τρόπο ανάρτησης των πληροφοριών στην ιστοσελίδα; Φοβήθηκαν μήπως ότι αν συγκριθούν τα ποσοστά θετικών του φθινοπώρου και χειμώνα με αυτά των προηγούμενων μηνών, ο κόσμος θα δυσπιστήσει, άρα επαναστατήσει; Ή μήπως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή, που δεν θέλουν να το διαπιστώσουμε άμεσα και καθαρά;
  4. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα, χρησιμοποιούνται τα μοριακά και ράπιντ ως εξ ίσου αξιόπιστες διαγνωστικές μέθοδοι! Μπράβο μας, επιλέξαμε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά, τουλάχιστον για να ήμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και να μην αποτελειώνουμε άσκοπα μια ήδη κατεστραμμένη οικονομικά χώρα! Έχουμε καλό Πρωθυπουργό!!! Αυτό, όμως, που θα ήθελα να μάθω, εγώ που δεν πήγα στα Αμερικάνικα κολλέγια, εκ των σοφών καθηγητών, κυρίως των μοντελιστών να μου εξηγήσουν απλά τρία – τέσσερα πράγματα: α) ποιο το ποσοστό (επί της 100) θετικών στο ράπιντ και ποιο στην μοριακή μέθοδο; Το θέλω για να βεβαιωθώ ότι είναι εξ ίσου αξιόπιστες, β) σημαντικό, να μου πουν αν δηλώνουν στον ΕΟΔΥ τα ημερήσια θετικά από τα ράπιντ και τα ημερήσια θετικά από την μοριακή (PCR). Δηλαδή αν δηλώνονται όλα τα θετικά ανεξάρτητα μεθόδου, γ) να που σε όλους μας ότι δεν στέλνουν το θετικό δείγμα από το ταχείας διάγνωσης για τελική μοριακή διερεύνηση και δ) ότι, αν στέλνουν τα θετικά από τα ταχείας για μοριακή διάγνωση, δεν δηλώνουν το ίδιο δείγμα και στην μια και στην άλλη περίπτωση, άρα τουλάχιστον δύο φορές, όπως έκαναν με τα λεγόμενα κρούσματα. Η λογική λέει, ότι το θετικό στο ταχείας, δεν δηλώνεται και απλός στέλνεται για μοριακή. Αν βγει στη μοριακή θετικό τότε δηλώνεται από το αντίστοιχο εργαστήριο. Επειδή αυτό το πρόβλημα δεν φαίνεται στις αναρτήσεις του ΕΟΔΥ, μήπως οι σεβαστοί κ. Καθηγητές μοντέλων επιδημιολογίας, μπορούν να μας το διευκρινίσουν, ώστε να γνωρίζουμε και εμείς πόσο αξιόπιστες είναι οι «καλλίγραμμες καμπύλες τους»;

Και εξηγώ γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουμε,

Εξ όσων γνωρίζω, όταν βγει με την ταχεία μέθοδο (rapid) ένα θετικό, το δείγμα στέλνεται αναγκαστικά για επιβεβαίωση με την μοριακή μέθοδο!

Γίνεται έτσι, ναι ή όχι; 

Διότι αν γίνεται έτσι, όπως επιβάλλει το πρωτόκολλο, και δηλώνεται το ταχείας στον ΕΟΔΥ πριν ταυτοποιηθεί με την μοριακή, τότε,
Αν το ίδιο δείγμα βγει θετικό και με την μοριακή και δηλωθεί ως διαφορετικό από το αρχικό, αυτή είναι διπλή δήλωση του ιδίου!! ¨Έτσι δεν είναι;

Είναι επομένως το 1/1 = 2;

Δηλαδή δηλωμένο μια φορά ως θετικό στην ταχεία και μια φορά ως θετικό στην μοριακή!!

Απλούστερα, ας υποθέσουμε ότι το δικό μου δείγμα βγήκε για παράδειγμα θετικό στην ταχεία, δηλώθηκε στον ΕΟΔΥ και στάλθηκε για μοριακή από το συνεργείο της «πλατείας».

Στην εξειδικευμένη εταιρία που στάλθηκε από το συνεργείο της πλατείας για τη μοριακή μέθοδο, βγήκε πάλι θετικό και φυσικά η εταιρία έδωσε ως όφειλε το αποτέλεσμα στον ΕΟΔΥ.

Άρα, θέλω να ξέρω τώρα, εγώ είμαι δύο φορές θετική ή μια; Είμαι ένα κρούσμα ή δύο;

Μπορούν οι μοντελιστές να μου το πούνε;

Διότι αν είμαι δύο φορές κρούσμα, ενώ είμαι ο ίδιος άνθρωπος, τότε στα 1000 πχ κρούσματα αντιστοιχούν 500 θετικοί άνθρωποι που κυκλοφορούν μεταξύ μας και όχι 1000.

Οι δε 500 είναι το μισό ρίσκο των 1000!!!

Επειδή δε αυτοί οι 500 άνθρωποι πρέπει να εξεταστούν τουλάχιστον μια ακόμη φορά με ταχεία μέθοδο, και αν είναι θετικοί στη συνέχεια με μοριακή, τότε ας μου εξηγήσει κάποιος πόσες φορές το ίδιο άτομο γίνεται κρούσμα!

Μου φαίνεται τουλάχιστον 4!!!

Βέβαια, αν δεν δηλώνονται κάπως έτσι τα θετικά (κρούσματα), τότε ας μας πει ο σοφός ΕΟΔΥ με ποιόν ακριβώς τρόπο δηλώνονται για να αποφεύγονται οι διπλές και τετραπλές καταγραφές του ιδίου ατόμου, ως νέου θετικού, ώστε να καταλάβουμε και εμείς οι γαζί, πόσο αξιόπιστα είναι τα μοντέλα των μοντελιστών;

Άρα, για ποιες καμπύλες και μοντέλα μιλάμε;

Για αυτά που ότι τους ρίξεις στη χοάνη αυτό θα σου βγάλουν ως αποτέλεσμα;

Φαίνεται ότι η ποιότητα δεν μετράει πια στην επιστήμη.

Η επιστήμη, ακόμη και αν ανήκει στις εφαρμοσμένες, μεταλλάχθηκε σε πολιτική!  

Και όταν μεταλλάσσονται οι εφαρμοσμένες επιστήμες και γίνονται πολιτική, τότε πρέπει οι επιστήμονες που λένε «ότι πραγματικό είναι ότι αποδεικνύεται», (για αυτούς μάλιστα, αφού ο Θεός δεν αποδεικνύεται δεν υπάρχει!!!), ας αρχίσουν να παραδίδουν τα πτυχία τους, διότι από την στιγμή που μια εφαρμοσμένη επιστήμη γίνεται επιστήμη της πολιτικής θεωρίας, δεν έχει κανένα νόημα να υπάρχει!

Το καταλαβαίνουν όλοι οι υποταγμένοι στην πολιτική ιατροί και έμποροι της υγείας, ότι έχουν αυτοαναιρεθεί ως επιστήμονες;

Να γιατί πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει να φτύνει αυτούς που τόσο υψηλά τους έβαζε!!

Εννοώ τους ιατρούς, μικρούς θεούς της Ελληνικής κοινωνίας!

Ευτυχώς που σιγά – σιγά έρχεται και η αφύπνιση, έστω και μέσα από την καχυποψία, διότι έτσι οι μικροί θεοί θα πάψουν να ράβουν όλο και μεγαλύτερες στέπες σαν τους παππάδες, γιατί ο ανθρωπάκος φοβάται το θάνατο και την κόλαση.

Όταν ο ανθρωπάκος δεν θα έχει λεφτά για το καθημερινό ψωμάκι του, θα τουφεκάνε και αυτοί το φακελάκι, αλλά δεν θα υπάρχει, διότι εκτέλεσαν μια κοινωνία με την αδιαφορία τους και την επαγγελματική τους υποταγή στα αλλότρια προς το επάγγελμα τους συμφέροντα.

Έχει, λοιπόν, και τα θετικά της  η ισοπέδωση που ζούμε!!!

 

 

Scorpion

 

 

Προβολές : 674


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα