ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Σε θερινά τμήματα οδηγείται η ψήφιση των πρωτοκόλλων με τα Σκόπια!

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Σε θερινά τμήματα οδηγείται η ψήφιση των πρωτοκόλλων με τα Σκόπια!

13 Μαΐου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Σε θερινά τμήματα οδηγείται η ψήφιση των πρωτοκόλλων με τα Σκόπια!

Κυβερνητικοί ελιγμοί για τα πρωτόκολλα με Σκόπια: Προ της απόρριψης τους από την ΚΟ της ΝΔ τα στέλνουν στα θερινά

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου ότι θα καταψηφίσει τα πρωτόκολλα συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο έτερος πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής δεν θα ψηφίσει. Επιπλέον μία ομάδα βουλευτών της ΝΔ επίσης φέρονται διατεθειμένοι να μην ψηφίσουν την Συμφωνία.

ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Σε θερινά τμήματα οδηγείται η ψήφιση των πρωτοκόλλων με τα Σκόπια!

 

 

Βγήκε η “ωραίο κ@υλάκι ο Τσίπρας”, ν’ αποκαλύψει την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Γιατί στο θερινό τμήμα, θα βάλει όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Και δεν είναι τυχαία η σημερινή αποκάλυψη περί χρηματοδότησης του σκοπιανού διεστραμμένου πράκτορα των Σκοπιανών, από την ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΜΟΥ ΜΑΣ, Λίνα Μενδώνη…

ΠΕΛΩΝΗ… ΜΕΝΔΩΝΗ… ελληνικής ή μήπως της γνωστής ερπετογονιδιακής καταγωγής;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  Δεν ξεχνάμε και τις δηλώσεις του εβραίου Νίκου Δένδια, , ούτε ότι το βράδυ της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (25-1-2019), επί ΣΥΡΙΖΟΚΑΜΜΕΝΩΝ, γλένταγε με τα υπόλοιπα γίδιο-ερπετά σε χορό της ΝΟΔΕ.

Όπως δεν ξεχνάμε πως ο έτερος “σωτήρας” Φαίδων Βόβολης, δήλωσε πως το κόμμα του, θα μπορούσε να  συνεργαστεί με τον εβραίο Δένδια, αν μπει στην Βουλή.

Τρέξτε ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ.

 

Υ.Γ.2. Στο μόνο που θα συμφωνήσω με την “ωραίο κ@υλάκι ο Τσίπρας” είναι η τελευταία φωτογραφία της παρούσας ανάρτησης

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

 

Υ.Γ.3. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου.

 

Στις ελληνικές καλένδες οδηγούν την ψήφιση των προδοτικών πρωτοκόλλων με τα Σκόπια οι «τριγμοί» εντός ΝΔ, έπειτα και από την πρόσφατη παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 

Όπως σας είχαμε αναφέρει στο pronews.gr στις 13 Απριλίου οι αντιδράσεις από το «καραμανλικό» και «σαμαρικό» μπλοκ για την ψήφιση των προδοτικών πρωτοκόλλων της Συμφωνίας των Πρεσπών, οδηγούν την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναβάλει την ψήφιση τους, ώστε να τα περάσει… νύχτα. 

Σε σχετική ερώτηση που ετέθη στο μπρίφινγκ, με αφορμή την συνάντηση Μητσοτάκη Ζάεφ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη απάντησε: «Τα πρωτόκολλα συνεργασίας με την Βόρειο Μακεδονία θα έλθουν προς ψήφιση σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό προγραμματισμό. Το νομοθετικό πρόγραμμα της κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό, η ψήφιση των πρωτοκόλλων θα προσαρμοστεί στο νομοθετικό πρόγραμμα της κυβέρνησης».

Ανακοινώνοντας ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση θα στείλει την ψήφιση των πρωτοκόλλων με τα Σκόπια στα θερινά τμήματα, καθώς όλα έδειχναν πως η Κοινοβουλευτική Ομάδα της θα τα καταψηφίσει.

Η κυβέρνηση δηλαδή πραγματοποιεί «ελιγμούς διαφυγής», ώστε να γλυτώσει από την καταψήφιση του, καθώς μπορεί να φτιάξει θερινά τμήματα με όποια σύνθεση θέλει. Έτσι μπορεί να φτιάξει ένα αμιγώς φιλοκυβερνητικό θερινό τμήμα (τρία είναι συνολικά) με τους βουλευτές που θα θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκη και στο οποίο δεν θα βρίσκονται οι «αντιρρησίες». 

Έτσι σε αυτό το θερινό τμήμα θα μπορούν πολύ εύκολα να ψηφιστούν τα πρωτόκολλα με τα Σκόπια.

Η κ. Πελώνη ανέφερε πάντως ότι στην συνάντηση Μητσοτάκη Ζάεφ θα συζητηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στο οικονομικό και ενεργειακό επίπεδο καθώς επίσης και η καλή τη πίστη υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών που αποτελεί και προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων.

Η κ. Πελώνη δεν απάντησε ούτε στο ερώτημα για το αν η κυβέρνηση ανησυχεί για το ενδεχόμενο να μην ψηφίσουν τα πρωτόκολλα συνεργασίας, βουλευτές της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι τα πρωτόκολλα συνεργασίας θα έπρεπε να έχουν έλθει προς ψήφιση ήδη από τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του pronews.gr καθυστερούν λόγω των αντιδράσεων από βουλευτές της ΝΔ που δεν ξεχνούν την παλαιότερη στάση τους όταν ήταν στην αντιπολίτευση και συμμετείχαν στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει διαμηνύσει στο Μέγαρο Μαξίμου ότι θα καταψηφίσει τα πρωτόκολλα συνεργασίας. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο έτερος πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καραμανλής δεν θα ψηφίσει. Επιπλέον μία ομάδα βουλευτών της ΝΔ επίσης φέρονται διατεθειμένοι να μην ψηφίσουν την Συμφωνία.

 

Πηγή

 

Προβολές : 307


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα