Οι πλανήτες το προανήγγειλαν... Η «συνθήκη πανδημίας», η οποία θα έκανε όλα τα έθνη υποταγμένα στον ΠΟΥ, ΑΠΕΤΥΧΕ!!!

Οι πλανήτες το προανήγγειλαν... Η «συνθήκη πανδημίας», η οποία θα έκανε όλα τα έθνη υποταγμένα στον ΠΟΥ, ΑΠΕΤΥΧΕ!!!

29 Μαΐου, 2024 45 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,229
Μοίρασέ το

 

Εμπόδιο φαίνονται πως στέκονται πολιτικές δυνάμεις, οι οποίοι αντιτίθενται στην συμφωνία αλλά και η αδυναμία συνεννόησης των κέντρων εξουσίας του δυτικού κόσμου!
Αλλά ο ΠΟΥ δεν υποχωρεί. Θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να συμβεί αυτό.

Έρχεται σοβαρή ασθένεια, δολοφονία και θάνατος σε μεγαλο αριθμο ανθρωπων.

Η «συνθήκη πανδημίας», η οποία θα έκανε όλα τα έθνη υποταγμένα στον ΠΟΥ, απέτυχε.
Η φύση του Δία μέσω των Διδύμων, με το μπήκε από χτες, που διατηρεί την ελευθερία μέσω του πρώτου εξάγωνου στον Τοξότη.
Ο Δίας είναι ο πλανήτης που προστατεύει και επεκτείνει την ελευθερία.
Πολύ καλός συγχρονισμός. Ελπίζω μέσω των τρίγωνων με τον Πλουτωνα στον Υδροχόο , να κάνει το ίδιο.
Ότι συμβεί, θα αποκατασταθεί μέσω των εξάγωνών αργότερα με τον Χείρωνα.
Τουλάχιστον, είναι ενας καλός οιωνός.
Μαζικώς οι χώρες αποτυγχάνουν να καταλήξουν σε συμφωνία για τη νέα συμφωνία για την πανδημία.
Ειχα αναφέρει προχτέςς οτι «Από τις 27 αυτού του μήνα (Μαΐου 2024), τα κράτη-μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, θα συναντηθούν για την 77η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στην Γενεύη όπου θα εξετάσουν τροπολογίες στους διεθνείς υγειονομικούς κανονισμούς και την πανδημική συνθήκη του Π.Ο.Υ.
Εμπόδιο φαίνονται πως στέκονται πολιτικές δυνάμεις, οι οποίοι αντιτίθενται στην συμφωνία αλλά και η αδυναμία συνεννόησης των κέντρων εξουσίας του δυτικού κόσμου!
Από τις 31 Μαΐου, αν δούμε τους χάρτες, αλλάζουν από τις 27, οι πλανητικές θέσεις, μέχρι της 1 Ιουνίου.
Σελήνη/Κρόνος και Ποσειδωνας στις χειρότερες μοίρες στους Ιχθεις, είναι στεναχώρια για τους λαούς, ειδικά με τον Κρονο στις 18 μοίρες που κυβερνά τον οικο της παγκόσμιας Υγείας, στον χάρτη.
Επιπλέον, ο Ερμής (συμφωνία) διασχίζει την περιοχή του #Algol!!!
Στην κυριολεξία σημαίνει δολοφονία και θάνατος σε μεγαλο αριθμο ανθρωπων.
Ειναι η δευτερη φορα που προειδοποιω για ασθενεια.
Όταν η συνοδος Κρονου/Ποσειδωνα θα γίνεται στενότερη σαφώς θα έχουμε παρατράγουδα.
Ελπιζω, ολα να πανε καλα, γιατι αυτοι εξαναγκαζουν τους ηγετες και τους απειλουν. #αστρολογια #astrology #health #Saturn #Pisces

 

Πηγή

 

 

ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Η συνθήκη για την πανδημία του ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧ

Τεράστια ανάπτυξη καθώς οι χώρες αποτυγχάνουν να καταλήξουν σε συμφωνία για τη νέα συμφωνία για την πανδημία.

Φωτογραφία Peter Imanuelsen

Αυτή είναι μια τεράστια νίκη για την ελευθερία. Η παγκοσμιοποιητική ατζέντα της ενοποίησης του κόσμου υπό τον ΠΟΥ έχει αποτύχει – Προς το παρόν.

Μετά από αρκετά χρόνια διαπραγματεύσεων, η συνθήκη για την πανδημία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας απέτυχε καθώς οι χώρες δεν μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο ΠΟΥ ήλπιζε ότι ένα τελικό σχέδιο της συνθήκης για την πανδημία θα μπορούσε να συμφωνηθεί μέχρι τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η ετήσια συνάντηση τη Δευτέρα στη Γενεύη.

Αυτό έρχεται λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Βρετανία ΑΡΝΗΘΗΚΕ να υπογράψει τη συνθήκη λέγοντας ότι θα την υπογράψει μόνο εάν δεν υπονόμευε την κυριαρχία της.

Και η Σλοβακία είπε ότι ΑΠΟΡΡΙΨΑΝ τη συνθήκη.

Νωρίτερα, 22 Γερουσιαστές των ΗΠΑ υπέγραψαν επιστολή όπου απέρριψαν τη συνθήκη για την πανδημία.

Παρά το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία, ο ΠΟΥ εξακολουθεί να μην έχει χάσει τις ελπίδες του για τη συνθήκη για την πανδημία για το μέλλον, με τον Δρ. Τέντρος να λέει ότι «θα προσπαθήσουν τα πάντα… γιατί ο κόσμος χρειάζεται ακόμα μια συνθήκη πανδημίας».

Εν ολίγοις, η συνθήκη για την πανδημία απέτυχε, αλλά ο ΠΟΥ δεν υποχωρεί. Θέλουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να συμβεί αυτό.

Αν ρίξετε μια ματιά σε αυτό που έλεγε η συνθήκη, είναι πολύ τρομακτικό. Εάν ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία, τότε θα μπορούσαν να έρθουν με «συστάσεις» που να λένε στις χώρες να εμβολιάζουν τους ανθρώπους, να δίνουν φάρμακα, ακόμη και να θέσουν σε καραντίνα και ίχνη επαφής.

Ποιος ψήφισε τον ΠΟΥ για να έχει αυτό το είδος εξουσίας; Κανείς δεν έκανε. Είναι ένα σωρό μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες που χρηματοδοτούνται σε μεγάλο βαθμό από κανέναν άλλον από τον Μπιλ Γκέιτς!

Ο Μπιλ Γκέιτς πιέζει για ΨΗΦΙΑΚΗ ταυτότητα με δωρεά 1,27 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ατζέντα 2030 «Παγκόσμιοι Στόχοι»

··
5 Οκτωβρίου 20225 Οκτωβρίου 2022
Ο Μπιλ Γκέιτς πιέζει για ΨΗΦΙΑΚΗ ταυτότητα με δωρεά 1,27 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ατζέντα 2030 «Παγκόσμιοι Στόχοι»

Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς ανακοίνωσε δέσμευση 1,27 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την προώθηση των «Παγκόσμιων Στόχων» που είναι οι 17 στόχοι που περιγράφονται στην Ατζέντα του ΟΗΕ 2030. Ως μέρος αυτού, ένας τόνος χρηματοδότησης θα προωθήσει την παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα. Ναι, το διάβασες σωστά. Παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα.

Πέρυσι είχα μια ομιλία έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΠΟΥ στη Γενεύη σε μια διαμαρτυρία ενάντια στη συνθήκη για την πανδημία.

Έχω γράψει πολλά άρθρα ΕΚΘΕΤΩΝΤΑΣ την ατζέντα.

Τώρα η συνθήκη για την πανδημία έχει αποτύχει.

 

Πηγή

 

Δημήτρης Γάκης: Κατέρρευσε η παγκόσμια συμφωνία για τις μελλοντικές πανδημίες…

 

 

Κατι αρχιζει να κινειται…

Αλλα εχει ακομη πολλους ηλιθιους…

ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο Π.Ο.Υ

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,229


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα