ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. Ακόμα και χωρίς το βίντεο των εκτελεστών, «δια της εις άτοπον απαγωγής», αποδείχτηκε ως μόνο εύλογο ενδεχόμενο, αυτό της προμελετημένης δοκιμής ενεργειακού όπλου μαζικής καταστροφής!!!

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ. Ακόμα και χωρίς το βίντεο των εκτελεστών, «δια της εις άτοπον απαγωγής», αποδείχτηκε ως μόνο εύλογο ενδεχόμενο, αυτό της προμελετημένης δοκιμής ενεργειακού όπλου μαζικής καταστροφής!!!

8 Απριλίου, 2023 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,385
Μοίρασέ το

 

 

Η  εταιρία (ΖΙΜ) ομολογεί πως απόλυτος «κυρίαρχος του παιχνιδιού» όσον αφορά τις κινήσεις και τα φορτία της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503 δεν ήταν ούτε η κυβέρνηση, ούτε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ούτε η εταιρία που διαχειρίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, αλλά ο μη-κατονομαζόμενος «πελάτης-διαμεταφορέας» που ναύλωσε το «τρένο-φάντασμα» για την πορεία του προς το αδιανόητο φονικό στα Τέμπη.

Ακόμα και χωρίς το βίντεο των εκτελεστών, «δια της εις άτοπον απαγωγής», αποδείχτηκε ως μόνο εύλογο ενδεχόμενο, αυτό της προμελετημένης δοκιμής ενεργειακού όπλου μαζικής καταστροφής.

Ο ίδιος ο Βελόπουλος άφησε αναπάντητη αυτή τη προκλητική ομολογία παράδοσης της χώρας στην υψηλή ξένη «πελατεία», τις «μαύρες επιχειρήσεις» (black ops) και τα πειράματα τους πάνω στις διάτρητες υποδομές του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου.

 

Ποιά είπαμε πως είναι η ΖΙΜ;;;

ΠΟΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δείτε πολύ προσεκτικά δυο συνεντεύξεις…

Αυτή του Κώστα Τουρναβίτη εδώ και την συνέντευξή μου στον Βασίλη Μπαντίδη… εδώ

Και σε συνδυασμό με την παρούσα ανάρτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Γιαννόπουλου, θα αντιληφθείτε ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ…

 

Θα αντιληφθείτκε παράλληλα και το δήθεν ενδιαφέρον του Βελόπουλου που ΣΙΩΠΗΣΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ…

 

ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…

 

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ… 

«Με Εξαπάτηση θα κάνεις Πόλεμο»
Βιβλίο Παροιμιών, 24:6
Με επερώτηση του στη Βουλή στις 3 Μαρτίου, ο Κυριάκος Βελόπουλος καλούσε την Κυβέρνηση Μητσοτάκη να ανταποκριθεί άμεσα στην «Ανάγκη να διευκρινιστεί το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας που εμπλέκεται στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη της 28-02-2023».
Η απάντηση που έλαβε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στις 16 Μαρτίου δεν προήλθε (ως όφειλε) από την κυβέρνηση, τον αρμόδιο υπουργό ή τον δημόσιο φορέα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά από την Ιταλικής ιδιοκτησίας εταιρεία της Hellenic Train, η οποία όμως εμφανίστηκε να έχει απεμπολήσει την ευθύνη ελέγχου και επιβεβαίωσης του επίμαχου φορτίου!
«Σύμφωνα με τα τηρούμενα αρχεία της εταιρείας μας και κατά δήλωση του πελάτη/διαμεταφορέα… το περιεχόμενο των σφραγισμένων εμπορευματοκιβώτιων με την σειρά που αναφέρονται στο φύλλο σύνθεσης, ήταν ως εξής», σημειώνει η Hellenic Train.
Με τη διατύπωση αυτή, η εταιρία ομολογεί πως απόλυτος «κυρίαρχος του παιχνιδιού» όσον αφορά τις κινήσεις και τα φορτία της εμπορικής αμαξοστοιχίας 63503 δεν ήταν ούτε η κυβέρνηση, ούτε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ούτε η εταιρία που διαχειρίζεται το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, αλλά ο μη-κατονομαζόμενος «πελάτης-διαμεταφορέας» που ναύλωσε το «τρένο-φάντασμα» για την πορεία του προς το αδιανόητο φονικό στα Τέμπη.
Επιπλέον, η Hellenic Train επιβεβαιώνει αυτό που τεκμηριώθηκε στα προηγούμενα άρθρα αυτής της σειράς, (εδώεδώεδώεδώεδώ…) δηλαδή πως ΟΛΑ — και τα 10 — μεταφορικά βαγόνια κοντέινερ της 63503 παρέμειναν άθικτα, σφραγισμένα και αμετακίνητα στις ράγες τους μετά την τραγωδία, γεγονός που αποκλείει τόσο την «μετωπική σύγκρουση» όσο και την «έκρηξη» εύφλεκτης, τοξικής ή εκρηκτικής ύλης από το φορτίο των κοντέινερ!
Ακόμα και χωρίς το βίντεο των εκτελεστών, «δια της εις άτοπον απαγωγής», αποδείχτηκε ως μόνο εύλογο ενδεχόμενο, αυτό της προμελετημένης δοκιμής ενεργειακού όπλου μαζικής καταστροφής που έχουμε περιγράψει αλλού λεπτομερώς.
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ίδιος ο Βελόπουλος άφησε αναπάντητη αυτή τη προκλητική ομολογία παράδοσης της χώρας στην υψηλή ξένη «πελατεία», τις «μαύρες επιχειρήσεις» (black ops) και τα πειράματα τους πάνω στις διάτρητες υποδομές του ελληνικού σιδηροδρομικού δικτύου.
Αλλά η ένοχη αδιαφορία του πολιτικού κατεστημένου για τους καθ’ ομολογίαν πλέον Συνενόχους στο έγκλημα των Τεμπών, δεν κατάφερε να συγκρατήσει την αγανάκτηση του έμπειρου δημοσιογράφου και διευθυντή ειδήσεων του Alert TV Ανδρέα Καψαμπέλη.
«Κατ’ εμέ, και μόνο η αναφορά στην απάντηση της Hellenic Train που λέει “κατά δήλωση του πελάτη”, θα ήταν ένας μείζων λόγος να έχει ήδη επιδράμει πάνω τους ο εισαγγελέας… Επιδρομή!»
Επιδρομή εισαγγελέων πάνω «τους» απαιτεί ο Ανδρέας, για δύο λόγους:
Πρώτον, γιατί η Ιταλική εταιρία καλύπτει την ταυτότητα και τους δόλιους σκοπούς του μοναδικού «πελάτη-διαμεταφορέα» που ναύλωσε την εμπορική αμαξοστοιχία 63503.
Δεύτερον, γιατί η Hellenic Train (μαζί με την κυβέρνηση και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ) ομολογεί πως είχε προσφέρει σε αυτόν τον συγκεκριμένο «πελάτη», τη συγκεκριμένη στιγμή, ένα άνευ όρων πληρεξούσιο διαχείρισης των εμπορικών ρυθμίσεων, του φορτίου, των κινήσεων και των φορτωτικών πληροφοριών αυτής της αμαξοστοιχίας!
Το γεγονός ότι ο ανώνυμος «πελάτης» έχαιρε της απόλυτης «εμπιστοσύνης» των ντόπιων εξουσιοδοτών του για αυτά που σχεδίαζε, με την ευχέρεια να δηλώνει, να πράττει και να υπαγορεύει προς αυτούς οτιδήποτε ήθελε, φαίνεται και από την εξωφρενική περιγραφή των βαγονιών «κατά τη φορά κίνησης της εμπορικής αμαξοστοιχίας», που διαβίβασε στη Βουλή για λογαριασμό του, η Hellenic Train:
(α) «Από τα 13 συνολικά βαγόνια, τα πρώτα τρία (3) βαγόνια που εκτροχιάστηκαν, ήταν έμφορτα με πλατιά προϊόντα ελασματοποίησης από σίδηρο (λαμαρίνες)»!!
Σοβαρολογείτε ή μας περνάτε για ηλίθιους;
Πώς δηλαδή αφαιρέσατε από τα «13 συνολικά βαγόνια» τα δύο εμπρόσθια της μηχανοκίνησης που κονιορτοποιήθηκαν: το πρώτο της κύριας μηχανοκίνησης — εξωτερικού χρώματος ερυθρόλευκου — και το δεύτερο της βοηθητικής αποθήκης/καμπίνας των εργοδηγών με την υδροφόρα, το ψυγείο, το κλιματιστικό, τις φιάλες λαδιού, την τουαλέτα, την κουζίνα, την κουκέτα κλπ. — βαγόνι εξωτερικού χρώματος μπλε-σκούρο — που αντιστοιχούσε στο τραγικό βαγόνι «κυλικείο» του επιβατικού τρένου IC62 των 7 βαγονιών;
Αυτά ήταν τα μοναδικά βαγόνια της εμπορικής που «εκτροχιάστηκαν» κονιορτοποιημένα, με το πρώτο βαγόνι διανοιγμένο από κάτω σαν σαλάχι κολλημένο στο τοίχο εξόδου του τούνελ, και τον ογκώδη κινητήρα του άφαντο μαζί με τους δύο εργοδηγούς;
Γιατί αντικαταστάθηκαν στο «φύλλο σύνθεσης» αυτά τα βαγόνια, «κατά δήλωση του πελάτη» από τρία βαγόνια «έμφορτα» με σιδερένιες λαμαρίνες διαστάσεων 8X2μέτρων;
Προφανώς ήταν ο μόνος τρόπος να δικαιολογηθεί η παρουσία των διασκορπισμένων, παραμορφωμένων, διπλωμένων ή σκισμένων λαμαρινών δίπλα στις φαινομενικά «εκτροχιασμένες» ξυλοπαλέτες τους, όλες πάνω στις ράγες του τρένου, ΜΠΡΟΣΤΑ (και όχι πίσω) από τα κονιορτοποιημένα βαγόνια της μηχανοκίνησης!
(β) «Ακολούθως δέκα (10) βαγόνια ήταν έμφορτα με σφραγισμένα εμπορευματοκιβώτια (container), το περιεχόμενο των οποίων αναφέρονται στο «φύλλο σύνθεσης» (βλ. σχετικό πίνακα).
Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει πιστοποίηση ή οπτική ένδειξη του περιεχομένου των 10 βαγονιών, επειδή κανένα από αυτά ούτε εκτροχιάστηκε, ούτε κονιορτοποιήθηκε, ούτε αποσφραγίστηκε, ούτε καν έχασε το χρώμα και τα διακριτικά ή το λογότυπο του ιδιοκτήτη του — φαινόμενο πρωτοφανές στην ιστορία δυστυχημάτων «σύγκρουσης» ή πυρκαγιάς εμπορικών τρένων, αλλά και αντίθετο με τους νόμους της Φυσικής που διδάσκεται μέχρι το απολυτήριο Λυκείου.
(γ) 4ο-5ο-6ο-7ο βαγόνι: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ!
8ο-9ο βαγόνι: ΜΠΥΡΕΣ!!
10ο-11ο βαγόνι: ΣΥΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΔΗΡΟ!!!
12ο-13ο βαγόνι: ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΕΝΑ!!!!
Πιάσατε το υπονοούμενο;
Το 4ο, το 5ο και το 7ο βαγόνι μετέφεραν κονσέρβες τροφίμων σε κοντέινερ με τα διακριτικά που ταυτοποιούν δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου στους τομείς των Διηπειρωτικών Μεταφορών, Logistics, Big Data, Dual Use Δορυφορική Τηλε-Διεύθυνση Μεταφορικών Μέσων και Φορτίων κλπ.
Τι γυρεύουν τέτοιες θηριώδεις αλεπούδες στο παζάρι μπύρας, αλλαντικών και φρουτoσαλάτας σε κονσέρβες;
Όχι μόνο αυτό, αλλά το 4ο και 5ο βαγόνι δεν βρέθηκαν απλώς άθικτα αλλά ήταν εξαρχής και παρέμειναν κολλημένα μεταξύ τους, με πρώτο μπροστά το κοντέινερ της OOCL, δεύτερο της ZIMonitor.
Έμοιαζε σαν το δεύτερο να διαθέτει αυτόνομο ή τηλεκατευθυνόμενο σύστημα κίνησης, τεραστίου βάρους και ιπποδύναμης, ικανό να σπρώχνει το πρώτο βαγόνι πάνω στα συντρίμμια των συρμών μηχανοδήγησης του εμπορικού τρένου, για να τα μετατοπίσει μετά την τραγωδία 10-20 μέτρα μπροστά.
Σκοπός των σιαμαίων βαγονιών ήταν να μη φαίνεται πως οι ξυλοπαλέτες με τις «λαμαρίνες» δεν ήταν κυλιόμενες αλλά είχαν καρφωθεί σταθερά με δοκούς ανάμεσα στις ράγες της σιδηρογραμμής καθόδου (σε σχήμα ανοιχτού Ζ) ακριβώς στο «σημείο μηδέν» της ηλεκτρικής εκκένωσης εκατομμυρίων βολτ που προκάλεσε τον περίεργο «σταυροειδή» εκτροχιασμό μόνο της κεφαλής αμφοτέρων των τρένων πριν αυτά προλάβουν να «συγκρουστούν».
Αυτό προκάλεσε την πολύνεκρη κονιορτοποίηση των δύο πρώτων και τον εκτροχιασμό του τρίτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας σε αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη των πρώτων βαγονιών μηχανοκίνησης της εμπορικής που επίσης κονιορτοποιήθηκαν πάνω στις ίδιες ράγες.
Σημειωτέον, πως την τρίτη μέρα μετά το «δυστύχημα» τα οκτώ άθικτα βαγόνια της εμπορικής είχαν εξαφανιστεί, αφήνοντας πίσω τους μόνο τα δύο κολλητά βαγόνια της κοινοπραξίας των «πελατών» OOCL και ZIMonitor.
Γιατί;
Μήπως επειδή δεν υπήρχε διμέτωπο τρενάκι ασφαλείας ικανό να τραβήξει πίσω στη Θεσσαλονίκη το τεράστιο βάρος των «φρουτοκονσερβών» που υποτίθεται μετέφεραν αυτά τα σιαμαία κοντέινερ της ZIMonitor και OOCL;
Ή μήπως ο ανυποψίαστος μηχανοδηγός που έσυρε πίσω στη Θεσσαλονίκη τα οκτώ από τα δέκα άθικτα βαγόνια κατάλαβε αμέσως ότι ήταν κενά και διακινδύνευσε ένα απαγορευμένο ερώτημα στον τοποτηρητή του σιαμαίου «πελάτη»:
«Γιατί ρε μεγάλε να μη τραβήξω πίσω στη Θεσσαλονίκη τα άλλα δύο βαγόνια σου, αφού και τα υπόλοιπα οκτώ είναι τόσο ελαφριά σαν άδεια;»
Το γεγονός πως στο «φύλλο σύνθεσης» καταγράφηκαν τα δύο τελευταία κοντέινερ ως «κενά», πράγμα παράνομο, σημαίνει μάλλον πως ο εν λόγω μηχανοδηγός πρόλαβε να εξιστορήσει σε συναδέλφους την περίεργη εμπειρία του με τα βαγόνια του «πελάτη» στα Τέμπη.
Αυτό ίσως να τον έσωσε από τα τροχαία «δυστυχήματα» που έπληξαν τον κλάδο των σιδηροδρομικών τις επόμενες μέρες.
Το σίγουρο πάντως είναι πως τα σιαμαία βαγόνια της «κοινοπραξίας/πελάτη» παρέμειναν στον τόπο του εγκλήματος για να φυλάνε τα γύρω συντρίμμια από τυχόν αδιάκριτα βλέμματα επαγγελματιών ή ερασιτεχνών πραγματογνωμόνων και remote viewers.
Είχαν αποχωρήσει όμως και αυτά τη μέρα της πλήρους αποκομιδής και τσιμεντωσης των συντριμμιών, μαζί με τα υπολείμματα τοξικής-ραδιενεργού σκόνης από την υπερ-ιονισμένη ατμόσφαιρα που προκάλεσε το κολοσσιαίο ηλεκτρικό τόξο.
Την νύχτα προ του τσιμεντώματος, κανείς δεν αντιλήφθηκε το αξιοθέατο δύο κολλητών βαγονιών κοντέινερ να κινούνται μόνα τους σιγά-σιγά, στο αντίθετο ρεύμα καθόδου, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, χωρίς τον φόβο νέας «σύγκρουσης», αφού όλα τα δρομολόγια τρένων είχαν ακυρωθεί.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

 

Πηγή

Προβολές : 1,385


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα