Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, προκαλεί την κυβέρνηση, με 19 λόγους δημόσιου διαλόγου, για τον COVID-19

Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, προκαλεί την κυβέρνηση, με 19 λόγους δημόσιου διαλόγου, για τον COVID-19

27 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:583
Μοίρασέ το
Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, προκαλεί την κυβέρνηση, με 19 λόγους δημόσιου διαλόγου, για τον COVID-19

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ότι τα ΜΜΕ είναι ανεξάρτητα και αντικειμενικά και ότι η ίδια ενεργεί όντως με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν μία γνήσια δημοκρατία, η οποία ζει και αναπνέει από την θεσμοποίηση της διαφωνίας, σέβεται δε και δεν λοιδορεί την μειοψηφία, όσο μικρή κι αν είναι αυτή, τότε:

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, προκειμένου να φωτισθεί κάθε πτυχή της παρούσας υγειονομικής κρίσης και να λυθεί πλήθος αποριών που έχει ο μέσος πολίτης, ο οποίος μόνο δι’ αυτού του τρόπου θα μπορέσει να σταθμίσει νηφάλια τα “υπέρ και τα κατά” του πολυπόθητου για την κυβέρνηση εμβολιασμού.”

 
 
Σαφώς και ο κ. Καθηγητής, γνωρίζει πολύ καλά πως ούτε απάντηση θα λάβει από την σταλινική κυβέρνηση του ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ, ούτε κανένας δημόσιος διάλογος θα γίνει από τα χρυσοπληρωμένα τηλεοπτικά κανάλια.
 
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΟΜΩΣ, ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…
 
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
19 ΛΟΓΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ “LOCKDOWN II” ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΡΙΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΒΑΡΒΑΡΟ “LOCKDOWN III
 
 
1. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την λήψη των δρακόντειων υγειονομικών μέτρων με υπουργικές αποφάσεις και άρα την παντελή έλλειψη κοινοβουλευτικού ελέγχου σε κρίσιμα για την υγεία, την ζωή και την ελευθερία των πολιτών ζητήματα.
 
Ταυτοχρόνως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την μονολιθική οχύρωση της κυβέρνησης πίσω από την θεοποιημένη κλίκα των “ειδικών” της δικής της επιλογής σε συνδυασμό με την αλαζονική απόρριψη κάθε αντίθετης άποψης άλλων ειδικών.
 
 
2. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Τις παλινωδίες των “ειδικών”, οι οποίοι στην αρχή θεωρούσαν τις μάσκες περιττές ή και επικίνδυνες, ενώ στην συνέχεια καθολικώς απαραίτητες.
 
 
3. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την αναποτελεσματικότητα των δρακόντειων μέτρων:
Από την σύσταση για την χρήση της μάσκας, περάσαμε στην υποχρεωτική χρήση της στους κλειστούς χώρους, αλλά η εικόνα δεν βελτιώθηκε.
 
Από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στους κλειστούς χώρους περάσαμε στο σύνθημα “μάσκα παντού”, αλλά η εικόνα επιδεινώθηκε.
 
Από την νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας περάσαμε στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά η εικόνα επιδεινώθηκε.
 
Από τα “τοπικά lockdown” περάσαμε στο “γενικό lockdown”, κι όμως τα κρούσματα και οι θάνατοι δεν μειώθηκαν, αντιθέτως αυξήθηκαν.
 
Mοιάζουμε πλέον με καρκινοπαθείς στους οποίους αυξάνονται συνεχώς οι δόσεις της χημειοθεραπείας, παρότι οι ήδη εφαρμοσθείσες προκαλούν συνεχώς νέες μεταστάσεις!
 
Μας χορηγείται δηλαδή φάρμακο χειρότερο και από την ίδια την αρρώστια!
 
 
4. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την σκανδαλώδη αυθαιρεσία των αριθμών:
Π.χ. στην αρχή η ελάχιστη απαιτούμενη απόσταση μεταξύ των πολιτών ορίσθηκε στο 1,5 μ., εν συνεχεία όμως στρογγυλοποιήθηκε στα 2 μέτρα, η δε ελάχιστη απόσταση των πάγκων της λαϊκής αγοράς προσδιορίσθηκε στα 3 μέτρα.
 
Ως μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός πιστών και κληρικών εντός της εκκλησίας αρχικώς ορίσθηκε το νούμερο 9, μετά όμως αντικαταστάθηκε από το νούμερο 4 χωρίς παρουσία πιστών.
 
Ως μέγιστος αριθμός φοιτητών εντός του αμφιθεάτρου ορίσθηκε το νούμερο 50, ενώ για την άρση του “lockdown” ορίσθηκε το νούμερο 500.
 
 
5. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Τον πακτωλό χρημάτων που εισέρευσαν στα ταμεία των ΜΜΕ για να προπαγανδίζουν νυχθημερόν τα σποτάκια διαφήμισης της ομηρείας μας (“μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς”), να φιμώνουν ή να απαξιώνουν ως “ψεκασμένη” ή “συνωμοσιολογική” την αντίθετη άποψη και να καλλιεργούν ένα απάνθρωπο κλίμα φόβου με διαρκή καταμέτρηση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και νεκρών.
 
 
6. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την καθημερινή “πασαρέλα του τρόμου” από την οποία παρελαύνουν οι “θηριοδαμαστές”-ειδικοί που, επιδεικνύοντας υπερχειλή αναλγησία, απειλούν ασταμάτητα τους αθώους πολίτες με την εφαρμογή νέων εφιαλτικών μέτρων επιρρίπτοντας σε αυτούς παράλογη ευθύνη για την μη αναχαίτιση του κορωνοϊού.
 
 
7. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Το κουρέλιασμα του Συντάγματος από την λήψη και εφαρμογή περιοριστικών ή απαγορευτικών μέτρων που παραπέμπουν σε ζοφερές περιόδους της ελληνικής Ιστορίας.
 
 
8. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την αυτογελοιοποίηση του Έλληνα πρωθυπουργού, ο οποίος στην φιέστα της Σαντορίνης έναντι της δημόσιας υγείας έθεσε ως προτεραιότητά του την οικονομία, αλλά τώρα έναντι της οικονομίας έθεσε καθυστερημένα ως προτεραιότητά του την δημόσια υγεία, με αποτέλεσμα να έχει στείλει στην λαιμητόμο τόσο την δημόσια υγεία όσο και την οικονομία – φυσικά και στις δύο περιπτώσεις έχοντας όλως τυχαίως ξεχάσει να ζυγίσει τις κατακρεουργημένες ελευθερίες των πολιτών.
 
 
9. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την πρωτοφανή σκληρότητα με την οποία διώκονται ή καταδικάζονται οι πολίτες εκείνοι οι οποίοι δεν συμμορφώνονται στα προδήλως αντισυνταγματικά μέτρα.
 
 
10. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την αναστολή της θρησκευτικής λατρείας ως έκφανσης της θρησκευτικής ελευθερίας, η οποία δεν προβλέπεται ούτε κατ’ εφαρμογήν του άρθρου 48 Συντ. περί καταστάσεως πολιορκίας, κι ενώ η άσκηση αυτού του δικαιώματος αποτελεί το έσχατο καταφύγιο για την διατήρηση ψυχικής ισορροπίας πλήθους Ελλήνων πολιτών.
 
 
11. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την συστηματική απόκρυψη του υποχρεωτικού πλαισίου εμβολιασμού που έχει θεσπισθεί ήδη 15 ημέρες πριν από την κήρυξη της πανδημίας, δηλ. ήδη από τις 25.2.2020 τ.έ. με Π.Ν.Π., η οποία κυρώθηκε αυτολεξεί με τον Ν. 4682/2020 και χωρίς να τοποθετηθεί επ’ αυτού κανένας από τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου.
 
Ταυτοχρόνως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την προπετή ρητορική για την προοπτική εμβολιασμού του συνολικού πληθυσμού της χώρας με παραγγελία ήδη 25.000.000 εμβολίων, χωρίς να υπάρχει καμία εγγύηση περί μη-βλαπτικότητας του εμβολίου.
 
 
12. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Τον ανυπόφορο βιασμό της αρχής της αναλογικότητας, η οποία αποτελεί έναν από τους πυλώνες του κράτους Δικαίου: Π.χ. αναγκαζόμαστε να κυκλοφορούμε μασκοφορεμένοι σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και όταν δεν κυκλοφορεί ψυχή ζώσα σε κοντινή απόσταση. Με την λογική δηλαδή της κυβερνήσεως, η εκάστοτε μοναχική “κυρά της Ρω” θα πρέπει να φορά πάντοτε μάσκα, οσάκις βγαίνει έξω για την έπαρση της ελληνικής σημαίας!
 
 
13. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Τον ύποπτο συντονισμό σχεδόν όλων των κυβερνήσεων του πλανήτη, οι οποίες όχι μόνο εφαρμόζουν καρμπόν υγειονομική πολιτική με ελαφρές αποκλίσεις αλλά μιλούν και την ίδια μιλιταριστική γλώσσα, αποκαλώντας μιαν άψυχη οντότητα, δηλ. τον κορωνοϊό, “αόρατο εχθρό” εναντίον του οποίου υποτίθεται ότι διεξάγουμε “πόλεμο”, σαν να πρόκειται για την Αλ Κάιντα που μετά την 11η Σεπτεμβρίου έφερε το ίδιο ακριβώς “παρατσούκλι” (και τότε είχε κηρυχθεί πόλεμος κατά του “αόρατου εχθρού” της τρομοκρατίας με κόστος τον περιορισμό των δικαιωμάτων του πολίτη παγκοσμίως).
 
 
14. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Τον ασύλληπτο παραλογισμό που επικράτησε κατά την εφαρμογή των μέτρων ανάμεσα στο “lockdown I” και “lockdown II”: Π.χ. όταν ο πελάτης έμπαινε στο εστιατόριο όφειλε να φορά μάσκα, μόλις όμως καθόταν επιτρεπόταν να την βγάλει.
 
Ταυτοχρόνως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον αντίστοιχο παραλογισμό που επικρατεί και κατά την διάρκεια του “lockdown II” ιδίως σε ό,τι αφορά την καθολική υποχρέωση χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, δεδομένου ότι π.χ. οι επιδιδόμενοι σε ποδηλασία ή τρέξιμο δεν υποχρεούνται να φορούν μάσκα, σε αντίθεση με όσους έχουν επιλέξει σωματική άσκηση διά πεζοπορίας.
 
Σημειωτέον ότι οι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες όταν αγωνίζονται δεν φορούν μάσκα, ενώ την φορούν όταν κάθονται στον πάγκο, παρότι ο κίνδυνος ανταλλαγής μολυσμένων σταγονιδίων είναι πολύ μεγαλύτερος μεταξύ των παικτών που αγωνίζονται σώμα με σώμα μέσα στο γήπεδο.
 
Επίσης, οι επιβάτες αεροσκάφους οφείλουν να φορούν συνεχώς μάσκα, ενώ επιτρέπεται να την βγάλουν την ώρα του φαγητού, λες και δεν υπάρχει τότε κίνδυνος εκτόξευσης μολυσμένων σταγονιδίων.
 
 
15. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Ότι ποτέ άλλοτε σε καμία παρεμφερή ίωση του παρελθόντος δεν εφαρμόσθηκαν αντίστοιχα δρακόντεια μέτρα που οδηγούν σε αποδόμηση της παραδοσιακής μορφής της κοινωνίας μας, παρότι οι καταγραφέντες θάνατοι μαρτυρούσαν και τότε την επικινδυνότητα του ιού για την δημόσια υγεία και την ζωή των πολιτών.
 
Ταυτοχρόνως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκε τόσο γρήγορα ένα αποτελεσματικό εμβόλιο χωρίς σοβαρές παρενέργειες.
 
Στην περίπτωση, μάλιστα, του AIDS δεν βρέθηκε ποτέ μέχρι σήμερα!
 
 
16. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την σχεδόν πλήρη αφωνία συνταγματολόγων και ποινικολόγων για την καταπάτηση των θεμελιωδών δικαιωμάτων του πολίτη (ο οποίος ιδίως τον τελευταίο καιρό βιώνει την πιο στυγνή μορφή δικτατορίας) και για την μετατροπή του Συντάγματος σε κουρελόχαρτο.
 
 
17. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την μυθώδη καταστροφή που διαγράφεται στο εγγύς μέλλον για την ζωή του απλού πολίτη ως συνέπεια της δολοφονικής και απάνθρωπης επιλογής των “lockdown”.
 
Ήδη πλήθος πολιτών έχει περιπέσει σε κατάθλιψη, ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν ή θα επιλέξουν την οδό της αυτοκτονίας.
 
Σημειωτέον ότι για κάθε τέτοια αυτοκτονία είναι συζητήσιμη η ποινική ευθύνη όχι μόνο όσων λαμβάνουν και εφαρμόζουν τα δρακόντεια μέτρα αλλά και όσων εκπροσώπων των ΜΜΕ τα προπαγανδίζουν.
 
 
18. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Την ξεδιάντροπη προειδοποίηση για τρίτο κύμα επιδρομής του κορωνοϊού, μέσω της οποίας άρχισαν να μας προθερμαίνουν για το (φυσικά ακόμη πιο βάρβαρο) “lockdown III”, και ενώ ακόμη δεν έχει λήξει το δεύτερο κύμα, σαν να διαφημίζεται η κυκλοφορία του τρίτου μέρους ενός κινηματογραφικού sequel που ανήκει στην κατηγορία “θρίλερ” (προσοχή: η ταινία τρόμου “βλέπω τον θάνατό σου” έχει και νούμερο 5!).
 
19. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ’ ΟΨΙΝ
 
Τον ερχομό των Χριστουγέννων, ο εορτασμός των οποίων είναι καθοριστικός για την ψυχική ισορροπία των πολιτών. Διότι, όπως για τα ζώα ισχύουν κανόνες ευζωίας, έτσι και για τους ανθρώπους πρέπει να διασφαλίζεται ένα minimum ποιοτικής διαβίωσης.
 
Και επειδή μοιάζουμε με ακούρευτα θύματα ομηρείας που είναι κλειδωμένα στα σπίτια τους από παρανοϊκούς απαγωγείς τύπου Fritzl και Priklopil, η δήθεν προαναγγελθείσα χαλάρωση του “lockdown II” με διατήρηση των κραυγαλέα αντισυνταγματικών απαγορεύσεων (κατά την εμπεδωμένη “τακτική της φυσαρμόνικας”) συνιστά θλιβερή υποκρισία και πρωτοφανή εμπαιγμό του πολίτη.
 
Η διαφαινόμενη αποκοπή της επικοινωνίας μας με τους δικούς μας ανθρώπους που όντας σε άλλο νομό αδημονούν να νιώσουν την ζεστασιά από το άγγιγμά μας κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων δεν θα είναι παρά ένα ακόμη απάνθρωπο και σατανικό μέτρο που θα συνθλίψει τις ψυχές μας.
 
Ας ετοιμαστούμε για νέες καταθλίψεις και νέες αυτοκτονίες.
 
Εκτός από τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες, υπάρχουν και οι ψυχικά ευαίσθητοι άνθρωποι, για τους οποίους αδιαφορεί πλήρως η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
 
 
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ για την εφεξής διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στον οποίο θα συμμετέχουν από την μια πλευρά οι πολιτικοί, νομικοί και ιατροί που θα επιλέξει η κυβέρνηση και από την άλλοι πλευρά οι κύριοι εκπρόσωποι του ιατρικού και του νομικού κλάδου, οι οποίοι επί εννέα μήνες αμφισβητούν με τεκμηριωμένο λόγο την ορθότητα των εφαρμοζόμενων μέτρων.
 
Ταυτοχρόνως, θα πρέπει να επιτραπεί η υποβολή γραπτών ερωτημάτων προς τους συμμετέχοντες στον δημόσιο διάλογο προερχόμενων από τους απλούς πολίτες.
 
ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ότι τα ΜΜΕ είναι ανεξάρτητα και αντικειμενικά και ότι η ίδια ενεργεί όντως με γνώμονα τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν μία γνήσια δημοκρατία, η οποία ζει και αναπνέει από την θεσμοποίηση της διαφωνίας, σέβεται δε και δεν λοιδορεί την μειοψηφία, όσο μικρή κι αν είναι αυτή, τότε:
 
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, προκειμένου να φωτισθεί κάθε πτυχή της παρούσας υγειονομικής κρίσης και να λυθεί πλήθος αποριών που έχει ο μέσος πολίτης, ο οποίος μόνο δι’ αυτού του τρόπου θα μπορέσει να σταθμίσει νηφάλια τα “υπέρ και τα κατά” του πολυπόθητου για την κυβέρνηση εμβολιασμού.

 

Πηγή

Προβολές : 583


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα