Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ  ΜΕ ΤΑ FAKE NEWS ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ... ΓΑΜΩΝΤΑΣ!

Ο Νίκος Αντωνιάδης, ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΑ FAKE NEWS ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ... ΓΑΜΩΝΤΑΣ!

16 Σεπτεμβρίου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:678
Μοίρασέ το

 

Νίκος Αντωνιάδης: “Η συμπεριφορά του στελέχους του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στοιχειοθετεί το έγκλημα της αυτεπαγγέλτως διωκόμενης παράβασης του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα, περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Πρόκειται δηλαδή για τα “fake news”, τα οποία το ίδιο αυτό το Υπουργείο, η κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Ε. που υιοθετούν τις θέσεις της, αποδίδουν σε όλους όσοι τολμάνε να αμφισβητήσουν την σοβαρότητα και αξιοπιστία των κυβερνητικών αποφάσεων στην υπόθεση “Covid-19”.

 

 

Θα τους πάει γαμώντας…

Θα ξεσκίσει νομικά όλα αυτά τα σαθρά και βρώμικα πόδια που εξυπηρετούν τα σατανικά ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης…

Θα είναι ο τιμωρός κάθε μαριονέτας του Συστήματος.

Και είναι ο μόνος τρόπος για να γκρεμιστεί το Σύστημα…

Όταν …του κόβεις τα πόδια…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Μπελαδάκη, “τ’ αφεντικά σου” δεν πρόκειται να σώσουν…

ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ… ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ, “ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΔΡΑ…”

 

 
ΒΑΖΩ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ FAKE NEWS ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
 
ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΥΝΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΕΛΑΔΑΚΗ
_____________
 
   ΨΕΥΔΗΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ – FAKE NEWS:
 
“Πάντως, όπως ανέφερε χθες ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, για όσους γονείς δεν στείλουν επί μέρες αναίτια το παιδί τους στο σχολείο, οι διευθυντές είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν την Εισαγγελία και να κινηθεί η διαδικασία με βάση τις διατάξεις της νομοθεσίας περί παραμέλησης ανηλίκου”.
______________
Αναφορά – Ψευδείς ειδήσεις για δήθεν αρμοδιότητα της Εισαγγελίας
 
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <[email protected]>
Προς: Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Τετ, 16 Σεπ στις 12:20 μ.μ.
ΠΡΟΣ: Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
ΑΝΑΦΟΡΑ
Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.
 
Στην ιστοσελίδα “www.efsyn.gr”, έχει δημοσιευτεί άρθρο με τίτλο “Το βράδυ πογκρόμ, το πρωί σχολείο”, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα κάτωθι:
 
“Πάντως, όπως ανέφερε χθες ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλης Μπελαδάκης, για όσους γονείς δεν στείλουν επί μέρες αναίτια το παιδί τους στο σχολείο, οι διευθυντές είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν την Εισαγγελία και να κινηθεί η διαδικασία με βάση τις διατάξεις της νομοθεσίας περί παραμέλησης ανηλίκου”.
 
Ο ανωτέρω ψευδής ισχυρισμός περί της δήθεν κατά τα άνω αρμοδιότητας της Εισαγγελίας βάσει της “νομοθεσίας περί παραμέλησης ανηλίκου”, έχει τύχει ευρείας διάδοσης στο διαδίκτυο, το ίδιο αυτό άλλωστε το επίμαχο δημοσίευμα αναπαράχθηκε από πολλά μέσα στο διαδίκτυο, ενώ καταγγέλλονται πολλά περιστατικά αντίστοιχων σε περιεχόμενο απειλών από διευθυντές σχολικών μονάδων προς τους γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.
 
Η ποινική διάταξη που προβλέπει κυρώσεις για την “παραμέληση εποπτείας ανηλίκου” είναι αυτή του άρθρου 360 του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με την οποία “όποιος, ενώ έχει υποχρέωση εποπτείας ανηλίκου νεότερου από δεκαπέντε έτη παραλείπει να το παρεμποδίσει από την τέλεση αξιόποινης πράξης, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος, αν δεν συντρέχει περίπτωση να τιμωρηθεί αυστηρά με άλλη διάταξη”.
 
Είναι προφανές ότι το ανωτέρω άρθρο εφαρμόζεται μόνο στην περίπτωση τελέσεως αξιόποινης πράξης από ανήλικο νεότερο από δεκαπέντε έτη και ότι ουδεμία εφαρμογή έχει στις περιπτώσεις γονέων που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στα σχολεία.
 
Περαιτέρω, η μοναδική διάταξη που προέβλεπε ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση παράλειψης των γονέων να εγγράψουν τα παιδιά τους στα σχολεία μέχρι και τη Γ΄ Γυμνασίου ή της εποπτείας τους ως προς τη φοίτησή τους, ήτοι αυτή του άρθρου 458 του Ποινικού Κώδικα, έχει καταργηθεί με τον νόμο 4619/2019.
 
Μετά ταύτα, είναι ξεκάθαρο ότι τόσο από τις ανωτέρω δηλώσεις του διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, Μανώλη Μπελαδάκη, στις οποίες προέβη εν γνώσει του ότι θα δημοσιοποιηθούν, όσο και από όλα τα παρόμοια σχετικά δημοσιεύματα και τις απειλές από διευθυντές σχολικών μονάδων, ασκείται, χωρίς νομική βάση, τρομοκρατία στους γονείς που έχουν αποφασίσει να απέχουν τα παιδιά τους από τη φοίτηση στα σχολεία, επειδή κρίνουν ότι με βάση τις επιστημονικές παραδοχές, που έχουν λάβει ευρύρατη δημοσιότητα, των ειδικών επιστημόνων με τους οποίους συνεργάζεται η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας, τα παιδιά τους διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο.
 
Παραδοχές οι οποίες όχι μόνο δεν έχουν ανατραπεί από νεότερα επιστημονικά δεδομένα, αλλά αντιθέτως έχουν επικυρωθεί εκ νέου από τους ειδικούς επιστήμονες, οι οποίοι δικαιολογούν εν τέλει τη χρήση μάσκας από τα παιδιά ως έχουσα “παιδαγωγικό” χαρακτήρα, ενώ η αδερφή του πρωθυπουργού, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ανέφερε σε προχθεσινές δηλώσεις της, ότι έχουν και “συμβολικό”.
 
Η συμπεριφορά επομένως του ανωτέρω στελέχους του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στοιχειοθετεί το έγκλημα της αυτεπαγγέλτως διωκόμενης παράβασης του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα, περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.
 
Πρόκειται δηλαδή για τα “fake news”, τα οποία το ίδιο αυτό το Υπουργείο, η κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Ε. που υιοθετούν τις θέσεις της, αποδίδουν σε όλους όσοι τολμάνε να αμφισβητήσουν την σοβαρότητα και αξιοπιστία των κυβερνητικών αποφάσεων στην υπόθεση “Covid-19”.
 
Παρακαλώ για τις δικές σας κατά τον νόμο ενέργειες.
Παρακαλώ να μου σταλεί ο αριθμός πρωτοκόλλου της παρούσης αναφοράς μου.
 
Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2020
 
 
Ο Αναφέρων Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης

 

 

Πηγή

Προβολές : 678


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα