ο χρόνος δεν είναι... Πηνελόπη... (3 μουσικά βίντεο και μια ταινία)

ο χρόνος δεν είναι... Πηνελόπη... (3 μουσικά βίντεο και μια ταινία)

24 Φεβρουαρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:196
Μοίρασέ το

 

 

Χρόνος… ο σταλαγμίτης του εφήμερου…

ο χρόνος δεν είναι... Πηνελόπη... (3 μουσικά βίντεο και μια ταινία)

… η ανθρώπινη επινόηση…

… διόπτρα του κενού μας…

… κυνηγήσαμε όσο περισσότερο χρόνο στη ζωή μας και ξεχάσαμε να δώσουμε … ζωή στον χρόνο μας… …

γιατί ο χρόνος, δεν είναι… Πηνελόπη…

 

 

 

Καλησπέρα… εδώ ταιριάζει αυτό που είχε πει ο Γιάννης Ρίτσος: “βρες χρόνο να είσαι παιδί, για να νοιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος…”

 

Καλλιόπη

 

μουσικοί δρόμοι… εδώεδώ… κι εδώ

η ταινία, εδώ

 

Προβολές : 196

Ετικέτες:

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το