“Πίστευαν πως μπορούσαν να φιμώσουν έναν αναπληρωτή καθηγητή να εκφράσει την επιστημονική γνώμη του. Πλανήθηκαν πλάνην οικτροτάτην “! (βίντεο)

16 Φεβρουαρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:608
Μοίρασέ το

 

“Ου τοις άρχειν βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμοτέροις ούσιν.”

“Δεν κατηγορώ αυτούς που ασκούν την εξουσία, αλλά αυτούς που είναι πρόθυμοι να υπακούσουν.” ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ

 

Λόγος ευθύς και ακέραιος, παραδίδει μαθήματα ήθους όχι μόνον στον ελληνικό λαό, αλλά και στους συναδέλφους του πανεπιστημιακούς, που ουδείς έχει την δική του τόλμη και το θάρρος να ακολουθήσει το μοναδικό παράδειγμα της παραίτησης του Κυρίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το ρηθέν του μεγάλου ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ, μας αφορά όλους… κι αυτούς που υποτάχθηκαν – και ο πανεπιστημιακός χώρος έχει πολλούς υποταγμένους –  κι εμάς που αντιστεκόμαστε.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ.

Ο Καθηγητής Κύριος Κωνσταντίνος Βαθιώτης, μας έδειξε με την θαρραλέα παραίτησή του, τον δρόμο.

Όσοι πιστοί, προσέλθετε.

Δεν πρέπει να μείνει μόνος του.

Πίστευαν κάποιοι ότι θα μπορούσαν να φιμώσουν έναν αναπληρωτή καθηγητή να εκφράσει την επιστημονική γνώμη του.
Πλανήθηκαν πλάνην οικτροτάτην, αφού τα ίδια ακριβώς που (θα) έλεγε υπό εκείνη την ιδιότητά του, τα είπε και τώρα ως διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου (ακόμη και εκεί έκαναν λάθος: διότι δεν είναι διδάκτωρ αλλά μεταδιδάκτωρ). Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, cucullus non facit monachum.
Ό,τι θα ακούσετε εδώ, είναι αυτά που έλεγε και στις παραδόσεις του, όταν δίδασκε τα εγκλήματα κατά της ζωής και της υγείας.
Ο “ανένταχτος φοιτητής Νομικής” ενοχλήθηκε και κατήγγειλε την αλήθεια ως προπαγάνδα και διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Το μόνο που κατάφερε λοιπόν είναι ότι στέρησε τους φοιτητές από την διασπορά της αλήθειας, συμβάλλοντας όμως στην ακόμη μεγαλύτερη διασπορά της προς αόριστο αριθμό προσώπων…

Βαθιώτης – Οι ποινικές ευθύνες των πολιτικών και των υγειονομικών διαχειριστών της επιδημίας

 

Σημαντικά σχόλια

 

Δάσκαλε η απόφαση, η μαχητικοτητα και το θάρρος που έδειξες και δείχνεις δεν κάνει να το σκιαζει η απογοήτευση που εκφράζεις όσον αφορά την ανατροπή της εγκληματικής αυτής κατάστασης που ζούμε…
Όσοι κι αν είμαστε οι μη-τηλε-υπνωτισμενοι, λίγοι η πολλοί δεν έχει σημασία…
Έχουμε το δίκαιο μαζί μας και την Αλήθεια σύμμαχο… Και το δίκαιο δεν είναι υπόθεση κάποιων δοσίλογων… Είναι Συμπαντικος Νόμος…
Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι συντονισμός…
Δεν μας νοιάζει ούτε πόσοι είναι οι εχθροί ούτε τα όπλα τους…
Μας νοιάζει μόνο πως θα τους βγάλουμε από την κρυψώνα τους…
Και με φωνές όπως η δική σου θα τα καταφέρουμε…
Μην εγκαταληψεις το Δίκαιο Δάσκαλε μου…
Είμαστε έτοιμοι…
Ή ταν ή επί τας…
Με απεριόριστο σεβασμό και τιμή προς το πρόσωπο σου…

 

Μιχαήλ Μέλλιος

Η παραίτησή του κ.Βαθειώτη προκάλεσε όλον τον πνευματικό-πανεπιστημιακό κόσμο και τον απέδειξε πολύ χλωμό, πολύ άνευρο, πολύ εκτραπέντα από την υπηρεσία της Αλήθειας και της αυθεντικής Επιστημονικής Γνώσης.

Ειδικά τους Συνδέλφους του Δημοκριτείου (όχι λιγότερο όμως και τους λοιπούς των ελληνικών Πανεπιστημίων) τους αποκαθηλωσε, διότι η συμπεριφορά τους να ευθυγραμμισθούν με μια ανώνυμη επιστολή (και κάποιες άνωθεν, βεβαίως, κρατικές εντολές) και να στραφούν εντελώς αδίκως, παρατύπωςκαι αντιδεοντολογικώς εναντίον συναδέλφου τους και εναντίον της επιστημονικής ερεύνης και ελεύθερης επιστημονικής έκφρασης και σοβαρού διαλόγου, τους παρουσίασε πολύ μικρούς, αντιδεοντολογικούς, μετέωρους, εκτεθειμένους σε κάθε συνάδελφό τους αν την Υφήλιο, αλλά και στα μάτια των ίδιων των φοιτητών τους και της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας.

Έτσι συμπεριφέρονται σ’ένα Καθηγητή Πανεπιστημίου εγνωσμένου κύρους, αξίας και προπαντός ψυχικού σθένους και αξιοπρεπείας;;

Θα έπρεπε σύσσωμοι να σταθούν κοντά του.

Να πω ένα τολμηρό; Θα έπρεπε να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους όλοι!.

Και να μην κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του Καθηγητού Βαθειώτη.

Και με κάθε τρόπο να επανορθώσουν την προσωπική, και όχι μόνο, προσβολή Πανεπιστημιακού Διδασκάλου, και να συνετίσουν τους όποιους αναιδείς φοιτητές, που ακόμη δε βγήκαν από το αυγό τους και θέλουν να κάνουν το δάσκαλο..

Και να ενημέρωναν την σύνολη φοιτητική κοινότητα (και το Υπουργείο και τις λοιπές Σχολές Νομικής) και να έδιναν (εξ αφορμής αυτού) γραμμή πορείας για την φοίτηση στη Σχολή, την οποία οι ίδιοι με μια τέτοια ενέργεια θα κατοχύρωναν και ευεργετούσαν, καθώς θα επιβεβαίωναν το κύρος και το υψηλό επίπεδό της..

Θα τολμήσω να πω κάτι: είναι υποθετικό αλλά όχι απίθανο.

Κάποιοι καθηγητάδες από τους συμβιβασμένους με τα ευτελή ατομικιστικά συμφέροντα και παράλληλα με τη δουλικότητα απέναντι στους κρατούντες, θα σκέφθηκαν: περίφημα. αδειάζει μια θέση. έχω έναν δικό μου να τον προωθήσω.. τί ευκαιρία!..

Η δε φοιτήτρια θα σκέφθηκε τυχοδιωκτικά: ε, αυτό σύντομα σίγουρα θα μου το εξαργυρώσουν οι κομματικοί.. όπως έγινε με τους αντιστασιακούς του Πολυτεχνείου..

Λησμονεί όμως ότι ο τυχοδιωκτισμός είναι άγνωστο αν θα λειτουργήσει προς τη μία ή την άλλη ροπή..

 

 

Με αρτιότητα αναλύσατε την τραγική μας κατάσταση στην πολύ επιτυχημένη διαδικτυακή συνάντηση των σπουδαίων Επιστημόνων μας και αποτυπώσατε άριστα τον ζόφο που βιώνουμε, τονίζοντας τα επίμαχα σημεία της εφαρμοζόμενης πειθαρχίας μέσω της “ασφάλειας” για την υγεία μας!…
Οι δηλητηριώδεις εμβολιασμοί που διενεργούνται με δόλο( το αντιλαμβανόμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι )και όπως θαυμάσια το αποδείξατε, καταδεικνύουν τις εγκληματικές ενέργειες των υγιεινομικών διαχειριστών, αλλά και την ε υ θ ύ ν η όσων εξακολουθούν να ενημερώνονται από τα Μ.Μαζικής Εξόντωσης,αγνοώντας ή αρνούμενοι οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση βασισμένη σε έγκυρες μελέτες και διασταυρωμένες πληροφορίες!!!
Εχει σημάνει πλέον η ώρα της ουσιαστικής μας αντίστασης, γιατί απλά ΔΕΝ θα υπάρξει για όλους μας ζωή παρακάτω, συνυπολογίζοντας και άλλα μέτρα που έρχονται ως ο δ ο σ τ ρ ω τ ή ρ α ς της ζωής μας, όπως ο πτωχευτικός κώδικας που ξεκινά την 1η Μαρτίου 2021!!!……

Πηγή

 

Προβολές : 608


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα