ΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Ιδού τα σχέδια των «μεγάλων» για την «Ανατολική Μεσόγειο» (βίντεο)

ΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. Ιδού τα σχέδια των «μεγάλων» για την «Ανατολική Μεσόγειο» (βίντεο)

9 Απριλίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:708
Μοίρασέ το
Κώστας Τουρναβίτης: “Τα αποτελέσματα που παρήχθησαν είναι μή αναστρέψιμα και θα ακολουθήσουν και επόμενα με βάση τα τετελεσμένα.
Θεωρώ ότι οι δίκες για εσχάτη προδοσία πλησιάζουν…”

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΑΛΗ ΚΑΙ  ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΩΣ ΤΟΝ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟΝ  ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ,  ΕΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΡΦΕΤΟ.
 
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
Και φυσικά, δεν ξεχνάμε το ΣΙΩΝΙΣΤΟκρατούμενο ανθελληνικό ΕΛΙΑΜΕΠ, με τους Ντόκους, τους Παπαχελάδες και όλο τον ερπετοειδή φασιστικό συρφετό του, όπως δεν ξεχνάμε και τον  ΡΟΖΑΚΗ Ή … ΡΟΖΕΝΣΤΑΪΝ, της γνωστής γονιδιακής καταγωγής.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟ.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…
Είτε με κυβέρνηση Μητσοτάκη, είτε με ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ.
ΔΕΝ Μ’ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΕΣ, ΟΥΤΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ, ΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ, Η ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΚΡΗΤΗ.
Ούτε οι πατριωτικές φανφάρες του καναπέως μ’ ενδιαφέρουν.
Ή ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ, Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Το θέμα και κυρίως το βίντεο που ακολουθεί, αποτελούν τεράστιο ΣΟΚ.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Υ.Γ.2. Όλο το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου.
Με χρονολογική σειρά η μεθόδευση του διεθνούς παρακράτους για διαφορετική εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου της θαλάσσης στην Ανατολική Μεσόγειο, το Ιόνιο, το Λυβικό πέλαγος και το Αιγαίο.
Τα εγκλήματα καθοσιώσεως που διαπράχθηκαν από την Ελληνική (?) κυβέρνηση, όπως αυτό με την αποδοχή μειωμένης επήρειας των Οθωνών και της Ρόδου επί της οριοθετηθείσης κυριαρχίας της Ελλάδος στις συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο είναι απαράγραπτα.
Επειδή μάλιστα τα αποτελέσματα που παρήχθησαν είναι μή αναστρέψιμα και θα ακολουθήσουν και επόμενα με βάση τα τετελεσμένα, θεωρώ ότι οι δίκες για εσχάτη προδοσία πλησιάζουν…

Στο πιο κάτω εκπληκτικό βίντεο (ντοκιμαντέρ) που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, με ελληνική αφήγηση και αγγλικούς υπότιτλους, παρουσιάζεται, με απίστευτους χάρτες και ντοκουμέντα, όλο το παιχνίδι που παίζεται στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.

Εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές, εμφανείς και αφανείς, οι στόχοι και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Βλέποντας αυτό το βίντεο, όλοι πλέον θα ξέρουν τα πάντα.

Τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγούνται τα πράγματα εναντίον μας, χωρίς εμάς.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

 

Πηγή

 

Ολοκληρώνω το παρόν θέμα, με μια ανάρτηση πολύ ενδιαφέρουσα.

 

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ του ΛΑΜΠΡΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία, είναι μια ιστορία που αρχίζει επίσημα για το ευρύ κοινό από το 1996, με την αλλαγή του δόγματος της Τουρκίας από τον τότε Τούρκο ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγιά με την μυστική διπλωματία για το Αιγαίο, στο τι ζητά και θέλει η Τουρκία;
Η προτάσεις Ερκαγία ήταν οι διπλωματικές θέσεις που είχαν διατυπωθεί επίσημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας από το 1976 και εντεύθεν, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα στο Αιγαίο χωρίς Casus Belli (αιτία πολέμου).

Οπωσδήποτε ο διαμελισμός του Αιγαίου αποτελούσε ένα τμήμα ενός μεγαλύτερου σχεδίου που αφορούσε όλη την χερσόνησο του Αίμου και την Μέση Ανατολή, και όπου είχε ήδη προταθεί από τις Η.Π.Α. στην άλλοτε ΕΣΣΔ, από την δυσάρεστη επίσκεψη του τότε Πρόεδρου των Η.Π.Α. και του Χ. Κίσινγκερ στην Μόσχα, τον Μάιο του 1972.

Από τότε υπάρχουν αυτά τα σχέδια τόσο στο υπουργείο Εξωτερικών και Άμυνας της Τουρκίας, για το πώς θα γίνει αυτός ο διαμελισμός, είτε χωρίς πόλεμο, είτε με πόλεμο….

Βεβαίως σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο, και η Τουρκία πρόκειται να διαμελιστεί, διότι τα σχέδια αφορούν όλα τα κράτη που βρίσκονται μέσα στην γεωγραφική περιοχή της Χερσόνησου του Αίμου και της Μέσης Ανατολής, έστω και αν η τουρκική πολιτική ηγεσία προσπαθεί να αποφύγει με νέες συμμαχίες εκτός Ν.Α.Τ.Ο. τις βασικές δομές του υπάρχοντος εν ενεργεία και εν εξελίξει σχεδίου.
Ο εξαίρετος δημοσιογράφος (αείμνηστος πλέον) Παπαντωνίου Λάμπρος, στο βιβλίο του “Χάνουμε το Αιγαίο”, είχε αποτυπώσει ήδη από το 1992, με δεκάδες απόρρητα έγραφα του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών, τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας από το 1976 – 1981 και πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως υπουργός Εξωτερικών, με το Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο Φιλίας, παρέδιδε με πολιτικό τρόπο, το ανατολικό Αιγαίο στην Τουρκία.

Η παρούσα δημοσίευση είναι μια μικρή γεύση για αυτά που άργησαν αλλά έρχονται πολύ σύντομα… αφιερώνεται δε, σε όσους στις εκλογές 2019, ψήφισαν Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου “Χάνουμε το Αιγαίο”, γίνεται σύντομη αναφορά του περιεχομένου των επίσημων εγγράφων από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνεις ένα κατέβασμα του αρχείου φωτογραφίας και βλέπεις τι περιέχει, ανάμεσα σε αυτά περί νήσων Ρόδου – Καστελόριζου και Κρήτης!!!

....”Πρότεινε στην Τουρκία την ανταλλαγή υφαλοκρηπίδων Ν.Α. της Ρόδου η της Κρήτης, με αντίστοιχη του Αιγαίου, που θεωρούν οι Τούρκοι δικό τους”…

 

Υ.Γ. Θα ήθελα μόνο να συμπληρώσω κάτι πολύ αποκαλυπτικό που αναγράφεται στο βιβλίο… ότι ο Κων. Μητσοτάκης από το 1980 – 1981 που έγινε υπουργός των Εξωτερικών στην κυβέρνηση Γ. Ράλλη…

“Συμφώνησε με τους Τούρκους στην μη καθιέρωση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (Α.Ο.Ζ.) στα υπερκείμενα ύδατα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο”…

α) Ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 80 υπάρχει ο όρος Α.Ο.Ζ.

β) Η πλάκα είναι ότι περιμένουμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να ανακηρύξει από κοινού, Α.Ο.Ζ. με τον Ν. Αναστασιάδη!!!

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

 

kakos04 είπε…

Καλημέρα , πέρα από τα νούμερα της βουλής και όχι μόνον και τους παρτάκηδες , γνωρίζουμε όσοι νοιαζόμαστε ότι κυβερνούν ανθέλληνες τόσα χρόνια και συνεχίζουν . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι είχαμε λίγες διαρροές εδώ και 40 χρόνια για τις προδοσίες που γίνονται , που σημαίνει είναι πολλοί και οργανωμένοι να μην βγαίνουν παραέξω πολλά . Με τόσους κρατικούς υπαλλήλους που έχουμε δεν βγαίνουν πολλά που θα έπρεπε να διαρρέουν έστω φωτογραφίες από έγγραφα που περνούν από τα χέρια τους . Με βάση το παραπάνω έγγραφο καταλαβαίνουμε γιατί δεν αναπτύσσονται τα περιφερειακά αεροδρόμια και λιμάνια , Κρήτης και νήσων , ώστε να μην αναπτυχθόυν . Βλέποντας τώρα στο skyscanner θέλω 431 ευρώ το εισιτήριο Ηράκλειο – Σάμο με αεροπλάνο ή 140 ευρώ Ηράκλειο – Σαντορίνη που είναι δίπλα με το πλοίο π.χ. Που να την επισκευθείς ? (το άτομο κ θέλω 4 εισιτήρια οικογενειακώς ). Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν πολλοί ακόμα ότι είναι ή αυτοί ή εμείς , δεν θα ζησουν όλοι . Και από ότι καταλαβαίνω από το άρθρο δεν είχε μεγάλες δυνατότητες ελιγμών το κράτος μας όλα αυτά τα χρόνια με την απειλή να γίνουμε λίβανος σε περίπτωση αντίστασης του μη διαβρωμένου κρατικού μηχανισμού . Και πονάει η καρδια μου να βλέπω το προδοταριό να σουλατσάρει με τόση αναίδεια και να μην φοβάται τίποτα . Όπως οι αναφερόμενοι στο άρθρο πλέον μακαρίτες του 70-80 .

7 Αυγούστου 2019 – 10:09 π.μ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

” Και από ότι καταλαβαίνω από το άρθρο δεν είχε μεγάλες δυνατότητες ελιγμών το κράτος μας”

Αγαπητέ Νικόλα…αυτό το κράτος ΔΕΝ είναι δικό μας κράτος.! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Από εποχής Καποδίστρια έχουμε να δούμε Έλληνα Κυβερνήτη-Πρωθυπουργό σε αυτήν την χώρα. Ακόμα και αυτοί που το παίζουν “εθνικιστές” και δεν μπήκαν στην Βουλή…είναι εθνικιστές από τα Lidl.!!Στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν έχουν πάρει μέρος μόνο οι λαοπλάνοι πολιτικοί, αλλά ι ΟΛΟΙ οι δημοτικοί και κρατικοί υπάλληλοι, μιας και ορκίστηκαν στο Σύνταγμα (και όχι στους πολιτικούς) ώστε να έχουν τις μηνιαίες απολαβές τους…
Για αυτές τις μηνιαίες απολαβές τους ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ τα πάντα.! Ο κάθε πολιτικός έχει απο πίσω του ολόκληρο στρατό απο ορκισθέντες κηφήνες και έναν κομματικό στρατό που το μόνο που υπολογίζει είναι η τσέπη του και η πάρτη του.!! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΔΑ..για αυτό και δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα πολλά δημόσια έγγραφα η φωτογραφίες που περνάνε από τα χέρια τους.!

Έχω την εντύπωση ότι για να θυμηθεί κάποιος ποιος είναι, θα πρέπει να απαρνηθεί ως ακεραιότητα σε μεγάλο βαθμό την ύλη….Αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο “θεός” τους.
https://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/story/2016/03/20/25881/main/euro500.jpg

7 Αυγούστου 2019 – 6:04 μ.μ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Το αέναο και διαχρονικό πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οι άλλοι, αλλά είμαστε εμείς. Έχει περάσει προ πολλού ο καιρός της αναχαίτισης… ήδη βρισκόμαστε στο στάδιο της διαφύλαξης για το μετά τον Γ΄Π.Π. Αλλά αυτά είναι “ψιλά” γράμματα για το όρθιο δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων.

7 Αυγούστου 2019 – 6:07 μ.μ.

kakos04 είπε…

Αγαπητέ Λύκαστρε , και εμένα αυτή είναι η εντύπωση μου ότι δυστυχώς έχει περάσει ο καιρός της αναχαίτισης και δεν βλέπω και κανέναν πρόθυμο να κοπιάσει για την χώρα . Την αλήθεια ψαχουλέυουμε κάποιοι και πως θα την βγάλουμε ζωντανοί εμείς σε αυτά που έρχονται , οι οικογένειες μας και η απαραίτητη μαγιά που χρειάζεται για το μέλλον . Αλλά είναι μεγάλο το μέτωπο που πρέπει να οργανώσουμε και πολυέξοδο. Συμβουλές δεκτές να κάνουμε μια οργάνωση βασικών πραγμάτων που θα χρειαστούμε .

7 Αυγούστου 2019 – 7:40 μ.μ.

 

 

Πηγή

 

Προβολές : 708


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα