ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (βίντεο). .. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

ΣΤΟΧΕΥΣΑΝ ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΙΕΡΟΤΕΡΟ. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. (βίντεο). .. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

28 Αυγούστου, 2020 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:692
Μοίρασέ το

Όπως αναμέναμε, ήρθε η ώρα να πληρώσουν τη νύφη οι αθωότατοι μικροί μας συνάνθρωποι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η παράνοια ετούτη τελικά θα επικρατήσει.

Σιγά σιγά θα έχουμε και άλλες ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σε όλη τη Χώρα και βέβαια ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ στα Σχολεία για να παίρνουν τα παιδιά σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια τους …

Με οργανωμένο σχέδιο στο εξής θα βγάζουν θετικά κρούσματα και θα αρχίσουν οι Περιορισμοί που αναφέρονται στον Φασιστικό Νόμο 4862/20

 
 
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
 
ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
 
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.
 
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ.
 
“ΑΓΡΕ”… ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…
 
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ… ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Μέσα στο γενικό μπάχαλο και το θόλωμα των νερών για το ποιος τελικά αποφασίζει, οι ειδικοί (δηλ. εντολοδόχοι του ΠΟΥ) υποτίθεται πως συνιστούν αλλά τελικά καθορίζουν, την ίδια στιγμή που αποποιούνται την ευθύνη και περιγράφουν ότι αυτή ανήκει στους πολιτικούς.
 
Όμως, όπως πιθανότατα γνωρίζεις πλέον, κανείς από τους δυο δεν αποφασίζει πραγματικά.
 
Ταυτόχρονα, γύρω γύρω τους περιδιαβαίνει η τρομοκρατία των δημοφιλών μέσων μαζικής εξαπάτησης.
 
Όπως αναμέναμε, ήρθε η ώρα να πληρώσουν τη νύφη οι αθωότατοι μικροί μας συνάνθρωποι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η παράνοια ετούτη τελικά θα επικρατήσει.

Ετοιμάζονται βάσει του Νόμου 4862/20 να παίξουν το συνωμοσιακό τους παιχνίδι … Σήμερα στις Ειδήσεις των 12:00 στην ΕΡΤ3 ανακοίνωσαν ότι φτιάχτηκε δομή φιλοξενίας για νέους και παιδιά θετικά στον Κορωνοΐο σε παλιό αρχοντικό στην Σιάτιστα,Βοΐου για την τοποθέτηση τους εκεί ώστε να μην “μολύνουν” τις οικογένειες τους. Πραγματική ΦΡΙΚΗ.

Στη μέση του πουθενά, χτισμένοι φράχτες γύρω γύρω, καγκελα στα παράθυρα…Μονο υγειονομική εγκατάσταση δε θυμίζει … Ούτε καν Νοσοκομείο αλλά δομές Απομόνωσης … Ξεκινούν σε κάθε Περιφέρεια ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ … :

Δήμαρχος Βοΐου ειναι ο κ.Χρήστος Ζευκλης…Νεα Σπιναλόγκα για τα παιδιά μας κυριε Δήμαρχε και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου; Με τι Νομικό πλαίσιο;; Από πού θα τα πάρετε τα παιδιά για να τα κλείσετε ΦΥΛΑΚΗ;

Σιγά σιγά θα έχουμε και άλλες ΔΟΜΕΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ σε όλη τη Χώρα και βέβαια ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ στα Σχολεία για να παίρνουν τα παιδιά σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ απο την Οικογένεια τους …

Με οργανωμένο σχέδιο στο εξής θα βγάζουν θετικά κρούσματα και θα αρχίσουν οι Περιορισμοί που αναφέρονται στον Φασιστικό Νόμο 4862/20 :

 

Απομόνωση των παιδιών ΜΑΚΡΙΑ από τους γονείς, για να μη “μολυνθεί” τάχα η οικογένεια, και χωρίς ο εγκλεισμός να προϋποθέτει την έγκρισή των γονιών… Χορήγηση φαρμάκων, εμβολίων, ιατρικές πράξεις χωρίς απαραίτητη έγκριση γονέων… Νόμος 4682/2020

 

        Θα καθίσετε στο σκαμνί !

 
 

Στόχος τους είναι οι οικογένειές μας!…

 
-Σταματήστε να το λέτε “καραντίνα”
-Η Καραντίνα είναι για τους ασθενείς.
Αυτό είναι “Κατ’ οίκον κράτηση”.

-Σταματήστε να το λέτε “Κοινωνική αποστασιοποίηση”.
Αυτό είναι “Υποχρεωτική Απομόνωση”.

-Σταματήστε να λέτε “Ασφαλής στο σπίτι”
Για πολλούς πλέον το σπίτι δεν είναι ασφαλής τόπος.

Είναι η απομονωμένη απο την υπόλοιπη κοινωνία,φυλακή τους.
 
-Σταματήστε να μιλάτε “Για το ευρύτερο καλό”…
 
-Σταματήστε να λέτε “Νορμαλοποίηση”…
 
-ΤΙΠΟΤΑ πλέον δεν είναι φυσιολογικό.
 
-Στόχος τους είναι οι οικογένειές μας!…

 
 

Βρήκαν την ευκαιρία με όλη αυτή την δήθεν «κρίση υγείας» που υφιστάμεθα να στοχεύσουν -ανάμεσα σε τόσα άλλα- και κατά της οικογένειας με στρατιωτικούς πλέον όρους.

Ας μη νομίζουμε πως όλα αυτά είναι υπερβολές και πως δεν γίνονται. Όποιος το νομίζει ας συνειδητοποιήσει πρώτα πως ήδη ζούμε σε μια «υπερβολή» – ή αλλιώς πως κάθε όριο υπερβολής έχει ήδη ξεπεραστεί. Δεν συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο από την απόλυτη υποταγή.

Ας μην υπάρχει αμφιβολία, πως οι δηλώσεις που γίνονται είναι μελετημένες και δημιουργούν υποθήκες για το μέλλον.

Ας μην υπάρχει αμφιβολία πως εάν δεν αντιμετωπίσουν σοβαρά και γενικευμένα κύματα αντίδρασης και απειθαρχίας, θα έρθει η στιγμή που θα τα δούμε όλα αυτά με τα μάτια μας.

Οικογένεια έχουμε και οικογένειά μας δεν θα είναι ποτέ το κράτος.

Ας κοπιάσουν…

“Μπίλντεμπεργκ” στο Υπουργείο Παιδείας

Οι Δυτικοί έχουν τις δικές τους “Διεθνείς” όπου παίρνουν τις αποφάσεις τους υπεράνω κυβερνήσεων. Οι “Διεθνείς” αυτές αποτελούνται κυρίως από εκπροσώπους των οικονομικών κολοσσών, ορισμένους “επαγγελματίες” πολιτικούς και στρατιωτικούς, ταγμένους στην υπηρεσία του καπιταλισμού (πολλές φορές και οι ίδιοι μεγαλοκαπιταλιστές) κ. α. Αναφερόμαστε στις γνωστές αλλά μυστηριώδεις Λέσχη Bilderberg (ίδρυση το 1954) και την Τριμερή Επιτροπή, Trilateral Commission, (ίδρυση το 1973), πέρα από τη CIA και τις θυγατρικές της ή τις αντίστοιχες υπηρεσίες στα άλλα κέντρα του καπιταλισμού ή τις τοπικές οργανώσεις όπως π. χ. η ιταλική Στοά Ρ2 κ.ά.

Αν δει κανείς (όπου έχουν διαρρεύσει) τα ονόματα των μετεχόντων στις οργανώσεις αυτές, θα διαπιστώσει ότι μερικά είναι κοινά και συνεχή, όπως του Mack Namara, πρώην υπουργού Αμυνας των ΗΠΑ και επικεφαλής της Διεθνούς Τραπέζης, του Ανιέλι, ιδιοκτήτη της FIAT, του Dalles, αρχηγού της CIA, του H. Kissinger, πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, του Πρίγκιπα Βερνάρδου της Ολλανδίας, από τους πλουσιότερους στον κόσμο, του Αντρεότι, πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας και κατηγορούμενου για τις σχέσεις του με τη Μαφία και τη δολοφονία του πρωθυπουργού Aldo Moro και ένα σωρό άλλα λουλουδάκια και “αρσακειάδες”, που ίσως μας απασχολήσουν κάποια άλλη φορά.

Στα παραπάνω πλαίσια, δρουν μερικά πολύ γνωστά Ιδρύματα “ευεργετών” όπως το Ιδρυμα Ford, το Ιδρυμα Rockfeller και μερικά άλλα. [Διεθνή ιδρύματα εξαγοράς συνειδήσεων].

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, που κάθε χρόνο οργανώνει με κάθε διακριτικότητα μια διάσκεψη πολιτικών και οικονομικών παραγόντων από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, συνεδριάσε φέτος από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου στο Μοντρέ της Ελβετίας, με θέματα συζήτησης την παγκόσμια σταθερότητα, το μέλλον της Ευρώπης και το Brexit, την κλιματική αλλαγή, τις κυβερνοαπειλές, την Κίνα, την Ρωσία, το μέλλον του καπιταλισμού, την οπλοποίηση των κοινωνικών μέσων και την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης. [Η Νίκη Κεραμέως στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ – 29 Μαΐου 2019] .

Συμμετείχαν 130 προσωπικότητες από 23 χώρες, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ, ο βασιλιάς της Ολλανδίας Βίλεμ – Αλεξάντερ, ο πρόεδρος της γαλλικής Total Πατρίκ Ρουγιανέ, ο επικεφαλής της Google Τζεντ Κοέν και πολλοί άλλοι: πολιτικοί, επιχειρηματίες, τραπεζίτες και ειδικοί στην άμυνα.

Από ελληνικής πλευράς, σύμφωνα με τον κατάλογο των συμμετεχόντων, παρέστησαν η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως, ο Γιώργος Παγουλάτος, αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ. [ Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Ποιοι Ελληνες θα βρεθούν φέτος στη συνάντηση – TA NEA – 1 Ιουνίου 2019] .

Δεν πρόλαβε να περάσει καλά – καλά ούτε ένας μήνας απο τήν πρόσκληση στήν συνεδρίαση της ‘Λέσχης Μπίλντερμπεργκ’ , γιά την κυρία Νίκη Κεραμέως βουλευτή της Ν.Δ., και σήμερα παραλαμβάνει το Υπουργείο Παιδείας.

Ενα επιπλέον προσόν της, είναι πως ἀνήκει στοὺς φίλους του περιβόητου διεθνοῦς καὶ πανίσχυρου ἱδρύματος Rockefeller. [Στὴν λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller ἡ Νίκη Κεραμέως τῆς ΝΔ! – 7 Ιουνίου 2019].

Άρα τί να υποθέσουμε οι απλοί και άδολοι Έλληνες …προβατο-ψηφοφόροι;
Ότι η ‘Λέσχη’ κάνει και ρουσφέτια όπως και διορισμούς;
Γιά το καλό μας πάντα! [Δηλαδή κυρα-Νίκη, η “Λέσχη” σε ΔΙΟΡΙΣΕ; Αμέσως; -ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤV -8 Ιουλίου 2019].

Συγχαρητήρια στην υπουργό μαζί με την ευχή να ξεπεράσει σε συμμετοχές στην Λέσχη Μ. ακόμα και τον αρχηγό του κόμματός της !

Πηγές :

1. Επίσημη ιστοσελίδα BILDERBERG, συμμετέχοντες στην ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2019

2. Επίσημη ιστοσελίδα Τριμερούς Επιτροπής –Λίστα φίλων τοῦ ἱδρύματος Rockefeller (σελίδα 8 στο pdf).

 

 

Πηγή

Προβολές : 692


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα