Σχολιο για πολυ ψαγμενους. Προμελετημενη ανθρωποθυσια ηταν στα Τέμπη, οπως τοσες και τοσες καθε χρονο. Το Εθνικο κομμα του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, θα ξεζουμιστει και θα πεταχτει σαν στημενη λεμονοκουπα.

Σχολιο για πολυ ψαγμενους. Προμελετημενη ανθρωποθυσια ηταν στα Τέμπη, οπως τοσες και τοσες καθε χρονο. Το Εθνικο κομμα του ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, θα ξεζουμιστει και θα πεταχτει σαν στημενη λεμονοκουπα.

14 Απριλίου, 2023 15 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,750
Μοίρασέ το

 

 

Αυτες οι “εκλογες” (σε εισαγωγικα, διοτι ολα ειναι προαποφασισμενα απο δεκαετιες, την αριθμητικη διεκπεραιωση αναλαμβανει η εταιρα στο οβραηλ, εκεινη που παλια ονομαζοταν “Δ Πληροφορικη” με σημα την πυραμιδα και τον διευθυνοντα συμβουλο της τον αυτοκτονησαν, επειδη δεν τους βολευε) φαινεται οτι ισως να ειναι οι τελευταιες.

 

 

 

 

Είναι ένα πολύ σημαντικό σχόλιο, που αξίζει να διαβαστεί ως προς την φιλοσοφία του.

Κάποια στοιχεία όμως ας μου επιτρέψει ο σχολιαστής να μην τα αποδεχθώ, γιατί δεν έχω αποδείξεις…(περί Λάτση και τέκτονος δικαστικού)

Κατά τα λοιπά, το σχόλιο είναι λιαν αφυπνιστικό…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ανώνυμος λέει:

Τα ειπαμε, τα ξαναπαμε, τα ξαναματαειπαμε, μαλλιασε η γλωσσα μας, αλλα ποσοι μας διαβασαν; 100.000; Υπερπροσπαθεια καναμε και συνεχιζουμε απτοητοι…

Εντωμεταξυ το κοροιδιλικι με τον αριθμο των νεκρων συνεχιζεται. Οι αγνοουμενοι που πηγαν; Περιπατο στα λιβαδια και χαθηκαν; 57+56=113 (χωρια εκεινους που δεν δηλωθηκαν και δεν αναζητηθηκαν απο κανεναν).

Θα το γραφω και θα το ξαναγραφω μεχρι να κοψουν το ιντερνετ. Το κοροιδιλικι του υπ(ν)ουργου τυπου δεν περναει σε μενα. Αυτα τα φτηνιαρικα κολπα που ξερουν, τρωνε πορτα στο μυαλο μου.

https://attikanea.info/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%83/

Εξαλλου δεν εχει σημασια, αν το βιντεο ηταν ρετουσαρισμενο ή οχι. Εαν εγινε με τον ταδε ή τον δεινα τροπο. Ακομα και με απλη συλλογιστικη σκεψη προκυπτει η στυγνη αληθεια, σε οποιον εχει 2 δραμια μυαλο και αρκετες γνωσεις. Προμελετημενη ανθρωποθυσια ηταν, οπως τοσες και τοσες καθε χρονο. Αυτη η κλικα με ενα σμπαρο πετυχαινει πολλα τρυγονια.

https://attikanea.info/%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%83/

Πριν λιγες μερες ειχε πανσεληνο, παλι καποια παιδακια θυσιαστηκαν στα αμπαρια των πλοιων του Λατση.

Τα ιδια γινονται σε καθε χωρα.

Οταν καποιοι τα γραφαμε προ 15ετιας, ολοι μας ελεγαν τρελους. Μας σβηνανε και τα σχολια μας στα μπλογκς τους.

Ομως οι ατελειωτες ωρες παρακολουθησης μεσα στη νυχτα, αποδεικνυανε το αντιθετο.

Ηξερα εκ πειρας, διοτι εγω ο “τρελος” τους ειχα παρακολουθησει. Αλλα τι λεω τωρα;

Τι σημασια εχει τι γραφει ενας γερος καταδρομεας, σημασια εχει τι γραφει το καθε παιδαρελι που πουλαει μουρη με τη φραπεδια στο χερι και η καθε φεισμπουκου που παιρνει γραμμη απο την αστρολογατζου.

3 χρονια στη ζωνη του λυκοφωτος με τα θρομβολια/διαβολια, αλλα ουτε το 10% δεν ξυπνησε.

Που θα παει, μενουν ακομα λιγα χρονακια μεχρι το μεγαλο μπαμ, αλλα εγω εχω πολυ μεγαλη επιμονη.

Θα ξυπνησουμε και μερικες εκατονταδες χιλιαδες Ελληνοψυχους ακομα, ωστε να γινουν αυτα που πρεπει να γινουν την κρισιμη εσχατη ωρα υπερ Πατριδος.

Μας υποτιμουν, οπως παντα. Τοσο το καλυτερο. Το κλαμα του μεττερνιχ ακομα αντηχει στην αιωνιοτητα.

Αυτες οι “εκλογες” (σε εισαγωγικα, διοτι ολα ειναι προαποφασισμενα απο δεκαετιες, την αριθμητικη διεκπεραιωση αναλαμβανει η εταιρα στο οβραηλ, εκεινη που παλια ονομαζοταν “Δ Πληροφορικη” με σημα την πυραμιδα και τον διευθυνοντα συμβουλο της τον αυτοκτονησαν, επειδη δεν τους βολευε) φαινεται οτι ισως να ειναι οι τελευταιες.

 

Μετα παμε προς αλλα σεναρια. Σεναρια ενταγμενα σε ευρυτερους γεωπολιτικους σχηματισμους, οπως το ΥΠΑΜ, αυτα που ελεγε προ 15ετιας η “Ομαδα Ισχυς”, ξεσκεπαζοντας τα σχεδια του κιτσικη και του κισιντζερ, αλλα ποσοι ακουγανε τοτε;

Δυστυχως, οτιδηποτε ειναι να γινει θα γινει απο εμας τους 10% των Εθνικα σκεπτομενων Ελληνων, δηλαδη χοντρικα το 1.000.000 που εχουμε απομεινει.

Παροτι ειναι και αλλοι Ελληνες, αλλα δεν ειναι Εθνικα σκεπτομενοι, επειδη εχουν πεσει απο την εφηβια τους στην λουμπα της αριστεριλας, του συναισθηματισμου, του δικαιωματισμου, της γυναικουλιστικης νοοτροπιας, της χλιαροτητας, της πολιτικης ορθοτητας, της θυματοποιησης, του διεθνισμου, του υπερκρατους, του αγωνα στο δρομο και αλλα τετοια γλυκερα και ανουσια απο την πλυση εγκεφαλου της κκεδιλας των συμμοριτων που την στηνανε εξω απο τα σχολεια και οργανωνανε καταληψεις στα σχολεια. Λες και, αν ολα αυτα αλλαζαν κατι, θα τα επετρεπε ο ροτσιλντ.

Απο δαυτους βγηκε και το ρεμπελο αγραμματο φυντανι που τον προτιμησαν και τον προωθησαν επειδη ειχε “επικοινωνιακο χαρισμα”. Το οποιο “επικοινωνιακο χαρισμα” ηταν στην ουσια ψυχολογικη προκαλυψη για να κρυψει την κοινωνιοπαθεια του.

Δεν νιωθει ο κοντος με την κομμενη αλογοουρα.

Γιαυτο και με τον θανατο των πιλοτων χαζογελουσε στον Σροιτερ.

Αυτον επεσαν ολοι με τα μουτρα να προωθησουν, με εντολη απο το εξωτερικο, και ετσι φτιαχτηκε αυτο το ετεροκλητο παραμαζωμα ο σιχτυριζα.

Δολωμα ηταν για να ξεγελασουν 1-2 μυρια αφελεις και με την ευκαιρια περασαν και τις πρεσπες (ετριβε τα χερια του απο ευχαριστηση ο καραφλος οβριος διαμεσολαβητης χολμπρουκ).

Γιαυτο και το προωθουσε το ρεμπελο η “παναγιωτα η ωραια” με την στεκα και την ασπρη τουφα που παντα “επιπλεει”, οποια κομμα και αν κυβερνα.

Αφου ολα τα (απο)κομματα ειναι ενα.

Αλλα ακομα και σε εμας τους 1.000.000 υπαρχει σημαντικη διαφωνια.

Οι μισοι και βαλε θα πανε να ψηφισουν. Δεν εχουν καταλαβει ακομα την απατη του ροτσιλντ.

Δεν ειμαστε λεφτεροι, δεν λεφτερωθηκαμε ποτε, οι αγωνες του αρχιστρατηγου το 1821 πηγαν στραφι.

Μας δολοφονησαν και τον Καποδιστρια, τον τελευταιο των ικανων, οποτε παπαλα.

Δεν εχουν το πολιτευμα του Περικλη.

Δεν υπαρχει διακριση των εξουσιων.

Ολα ειναι απατη, την οποια την παπαγαλιζουν καθε μερα τα ντελμπεντερικα παπαγαλακια που τους ταιζει “καναβουρι” ο καθε λισταρχος πετσας ανα τετραετια με δικα μας λεφτα.

 

Δυστυχως η ελπιδα πολιτικης λυσης εχει κατσικωθει μεσα στα μυαλα εκατονταδων χιλιαδων που νομιζουν οτι ο ΗΚ, το πρωτοπαλικαρο του ΝΓΜ, θα τους σωσει.

Το ειπα και το ξαναλεω οτι το συστημα ροτσιλντ ειναι πανισχυρο, αμα μπεις μεσα στο λαβυρινθο που εφτιαξε. Σε εγκλωβιζει.

Ηδη το συστημα αλλαξε την ηγεσια με τον τεκτονα δικαστικο.

Δεν φτανει κανενας σε τετοια αξιωματα, αμα δεν προσκυνησει σε τελετες στοων.

Αυτος ο λεγαμενος του αγριου παγκου εχει πιασει στα χερια του κομμενο ανθρωπινο κεφαλι μεσα απο λεκανη με νερο, περιφερομενος μεσα στην στοα, οπως καποτε ο σχιζοφρενης σεχιδης εξω στους δρομους.

Καταλαβαινετε;

Ειναι τελετη μυησης καθως ανεβαινουν τους βαθμους της μασσωνιας.

Και περιμενετε να σας σωσει αυτος;

Το Εθνικο κομμα θα ξεζουμιστει και θα πεταχτει σαν στημενη λεμονοκουπα. Θα το δειτε.

 

Αντι λοιπον να απονομιμοποιουμε το συστημα, καποιοι φανταζονται οτι θα το νικησουν εκ των εσω.

Αυτη η αυταπατη τους θα μας στοιχισει καμποσα ακομα χαμενα χρονια.

Χανουμε τη ζωη μας, για να δοκιμαζουν καποιοι τις ονειροφαντασιες τους. Λες και η Ωραια Ελλας ειναι δοκιμαστηριο και ινδικο χοιριδιο για να πειραματιζεται ο καθε ενας με τις θεωριες που εφτιαξε ο ροτσιλντ στο εξωτερικο και μετα τις πασαρε σε καθε χωρα.

 

Πριν λιγα χρονια ακουσα ενα γιδι του κκε να λεει “εμεις ποτε θα δοκιμασουμε τις δικες μας θεωριες;”. Καταλαβατε; Τις αυταπατες των αφελων θα τις πληρωσουμε ολοι.

 

Καθομαι και διαβαζω προσεχτικα ολες τις αντιρρησεις.

Οι χειροτεροι απο δαυτους, οι οπαδοι αυτης της ματαιης ελπιδας του κυνοδουλιου, οι οποιοι ειναι σαν τους σκληροπυρηνικους οπαδους του Παοκ, δεν καταλαβαινουν Χριστο και μας λογιζουν για τσιρακια της ΚΝδουλας. Με αυτους δεν υπαρχει διαυλος επικοινωνιας.

 

Παω στοιχημα οτι και αφου απογοητευτουν απο το φιασκο του ΗΚ, παλι θα υποστηριζουν νεα πρωτοβουλια με τα ανθυποαπομειναρια της ΧΑ. Αμετανοητοι οπαδοι.

Οι υπολοιποι δεν εχουν καταλαβει οτι η προταση μας δεν μενει στην αποχη.

Η αποχη ειναι μονη η αρχη, ωστε να ακολουθησει γενικη παρατεταμενη απεργια, σταση πληρωμων και εξεγερση.

Αλλα τι λεω τωρα; Σαμπως εχουν ριζοσπαστικοποιηθει (για να χρησιμοποιησω την ορολογια της παπαρηγας), ωστε να καταλαβουν οτι με ψηφοδελτια δεν αλλαζει τιποτα; Οχι.

 

Να χαιρεστε λοιπον τη “δημοκρατια” σας, διοτι αν αυτη ειναι δημοκρατια εγω ειμαι ο Μεγαλεξανδρος. Τουλαχιστον δε σας κοροιδευω. Εγω ειμαι αντιδημοκρατης και το δηλωνω ευθαρσως και ξεκαθαρα. Δεν πιστεψα ποτε οτι αυτο το συστημα εφαρμοζεται, ουτε οτι μπορει να εφαρμοστει στα σημερινα δεδομενα.

 

Οι δημοκρατιες ειναι σαν τα μεταξωτα, θελουν Περικληδες.

Αντιθετως το επιπεδο ωριμοτητας των διποδων στην Ιερη μου Γη ειναι καθε χρονο και χειροτερο.

Η αλλη η ελλεεινιδα σε συνεντευξη στο δρομο δεν ηξερε που ειναι η Ελλας στον παγκοσμιο χαρτη και η αλλη η κατσιβελα η (β)ρομα δεν ηξερε ουτε τον Εθνικο Υμνο.

Θελετε και συναποφαση; Φατε συναποφαση μια φορα στα 4 χρονια.

 

 

 

Μεχρι και το δημοψηφισμα το εγραψαν στα αχαμνα τους και το ΟΧΙ εγινε ΝΑΙ.

Ξαναψηφιστε τους. Μονο οι οπαδοι τους απεμειναν, και αυτοι δεν αλλαζουν μυαλα με τιποτα.

“η αποχή προσφέρει την τελευταία προοπτική αλλαγής της πορείας της χώρας χωρίς να χυθεί αίμα.”

Συγχαρητηρια και στον κυριο Καμαρινο που καταλαβε οσα ειχα καταλαβει κι εγω πριν απο δεκαετιες.

Αλλα εγω πλεον βρισκομαι στις 3 τελευταιες λεξεις της προτασης. Ειμαι πιο μπροστα απο αυτον.

Και αυτο, διοτι δεν υπαρχει πολιτικη λυση στο κυνοδουλιο πλεον. Το μαγαζακι του ροτσιλντ ειναι ναρκοθετημενο απο ολες τις μπαντες. Η ψηφος ειναι παγιδα νομιμοποιησης του τυραννικου καθεστωτος.

Μονο η αιματηρη εξεγερη απομενει.

“Γιατί χρησιμοποίησαν αρχετυπικά μοντέλα και αυτά είναι καθαρή ενέργεια. Και η καθαρή ενέργεια δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή.

Είναι διαθέσιμη στον παρατηρητή να αναδείξει τα επιθυμητά μέγιστα… Γκρέμισέ τους το jachin και το boaz και δεν έχουν τίποτα. Κανένας δεν είναι άτρωτος….” <== σχολιο για πολυ ψαγμενους, τα ειπε πολυ ωραια η Φοιβη

Διαβασα και αλλο ενα καλογραμμενο σχολιο ενος ανωνυμου εδω μεσα, αλλα δεν το βρισκω τωρα. Σε μια παραγραφο τα ειπε ολα ωραια και επιασε το νοημα.

(το παρακάτω σχόλιο, από εδώ)

 

Ο,τι κανουμε το κανουμε για αφυπνιση και οχι για να αλλαξουμε το εκλογικο αποτελεσμα.

Καπως ετσι ηταν το νοημα, αν θυμαμαι καλα. Ετσι ακριβως ειναι, και ο νοων νοειτω.

https://attikanea.info/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BA%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF/

Μας κυβερνανε εκφυλισμενοι μιγαδες. Σας εχουν πεισει οτι το μαυρο ειναι ασπρο και το ασπρο ειναι μαυρο.

Η αληθεια ειναι τοσο αποκρουστικη που δεν μπορειτε με τιποτα να την χωνεψετε.

 

Ο αλλος ακομα δεν μπορει να αποδεχτει αυτα που βλεπουν τα ματια του. Του το λενε ολοι, αλλα το εκλογικευει μεσα του. Για ολα εχει “δικαιολογιες”.

Ακομα και τα μπολια τα εκανε γαργαρα. Δεν μπορει να το πιστεψει. Δεν μπορει να δεχτει οτι την πατησε. Μετα σε τι θα ελπιζει;

Θελει να πιστευει οτι τα μπολια του σπουτνικ δεν ειναι mRNA, παροτι αναγνωστρια του που μενει στ9ο εξωτερικο του εξηγησε οτι οι συνεπειες ειναι υπαρκτες σε συγγενεις της.

Οχι, δεν ειναι πρακτορας. Δεν ειναι ετσι οι πρακτορες. Δεν εχει τα προσοντα για αυτον τον ρολο.

Απελπισμενος οπαδος ειναι. Θελει απελπισμενα να πιστεψει σε κατι. Ειδατε ποσο πονεσε, οταν καταλαβε οτι οι Q ηταν απατη; Δε θελει ουτε να το θυμαται.

Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι δυνατοι. Καποιοι, παρα τις οποιες γνωσεις τους εστω και αργα, ψαχνουν απεγνωσμενα κατι να κρατηθουν. Αυτη ειναι η τελευταια του ελπιδα. Χωρις αυτη θα καταρρευσει.

 

Τα ιδια γινονται και με τον ΗΚ. Τα ιδια γινονταν και με τον ΝΓΜ.

Cognitive dissonance το λενε τα αμερικανακια. Ζωτικο ψεμα το ελεγε ο Ιψεν. “Μια ελπιδα για να ζω” το ελεγε ενας στιχουργος.

Αλλα αμα δεν χυθει αιμα, λεφτερια δεν ερχεται.

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/04/blog-post_93.html?showComment=1680704074884#c3230837440390788650

Ξερετε γιατι δεν απελπιζομαι εγω; Δεν απελπιζομαι επειδη αγωνιζομαι για λεφτερια στην Πατριδα μου.

Οι ανθρωποι ισως να μας απογοητευσουν, αλλα η Πατριδα ποτε!

 

Δεν ενδιαφερομαι για τους βουσμανους και τους εσκιμωους, το καλυτερο τους ευχομαι, εξαλλου δεν μου εκαναν κατι.

 

Αγωνιζομαι να διωξω τους χαζαρους κατακτητες.

Αυτους που παριστανουν τους οβριους, αλλα ειναι λατρευτες του κρονου/σατανα/βααλ.

Αυτους που παριστανουν τους αντιναζιστες, αλλα στον Β’ΠΠ ηταν συνεργατες τους και τωρα δεν εχουν κανενα προβλημα να προμοταρουν τον τακουνατο με τα ναζιστικα συμβολα.

 

Η μεσαλλινα αυτων των κατακτητων ειναι αρχιμαγισσα και εβαλε τον αδελφογιο της (που ο ζαβλακωμενος καρφωθηκε απο μονος του και ειπε οτι μεγαλωσαν με την νΤΟΡΑ “ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ”) να εκτελεσει τις εντολες του διεθνους διεθυντηριου στο οποιο ανηκε απο παππου προς παππου. Καταλαβατε τωρα;

Και κατι τελευταιο, μια σημαντικη υπενθυμιση, απο προσωπικη πειρα, προς Πατριωτες:

Ο επιασφαλτωμενος χωρος των Τεμπων παρακολουθειται (και απο ιδιωτικη εταιρεια).

Οποιοι ενδιαφερονται, θα πρεπει να φροντισουν εκ των προτερων ακομα και την λεπτομερεια των πινακιδων του αυτοκινητου, αλλιως θα αποκαλυφθει η ταυτοτητα σας.

Και την ανασα μας παρακολουθουν.

Οταν αυτα σας τα εγραφα, καποιοι ανυποψιαστοι με περιγελουσατε, αλλα σιγα σιγα αρχιζετε να ψυλλιαζεστε τι συμβαινει.

Δεν ειναι καθολου αστειο.

Μη νομιζετε οτι το ξεχασα ή το παρελειψα.

Εχω το νου μου και φυλαγομαι απο τις παγιδες που στηνουν.

Τα Τεμπη δεν ειναι οπως το Ματι, σε εκταση, οποτε οι οποιες μετρησεις ειναι πιο δυσκολες.

Απο εξω απο το χορο μπορειτε να λετε πολλα τραγουδια, αλλα εγω πηρα το αμαξι και πηγα με συναγωνιστες, και πηραμε χαμπαρι οτι παρακολουθουνται ολα ακομα και την νυχτα.

Κελαηδουσαν στους ασυρματους.

Κοροιδεψτε. Αλλα σε λιγα χρονακια που θα εχετε ξυπνησει περισσοτερο, δε θα κοροιδευετε.

Ειναι οπως τα λεω, εκ πειρας.

Γιαυτο δεν γελαω ποτε. Γιαυτο εχω συνεχεια νευρα. Γιαυτο η πιεση μου ειναι στη στρατοσφαιρα.

 

Ζουμε σε δυστοπια και σας πουλαει την ουτοπια για δολωμα ο ροτσιλντ, ωστε να τον νομιμοποιειτε.

https://i.ibb.co/RCysJmr/OVRAHDIA.png <== ολη η οβραηδια που τρωμε στη μαπα σε μια μεγαλη εικονα (κάντε αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα να μεγαλώσει και κινήστε δεξιά ή αριστερά, για να δείτε όλη την εικόνα)

Διαβαστε και για το ψευδοκαυτωμα, γραμμενο απο εναν αξιολογο Ελληνοψυχο συγγραφεα.

Αυτο το επικων διαστασεων ψεμα ειναι η πυρηνας της υπαρξης τους ψευδοκρατους των καταληψιων της Παλαιστινης.

Τα ελεγε και ο Χρησταρας ο Τσιαρτας (που εχει κι αυτος πολλα νευρα και δεν του βγαινουν σε καλο).

Παρακολουθειστε τις εκπομπες του, αναλυει με ιστορικα στοιχεια τα πρω(κ)τοκολλα του ροτσιλντισμου, ενα-ενα. Τεραστια πηγη γνωσης.

https://attikanea.info/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%B8%CE%BF%CF%85/#comment-109016

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,750


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα