Τα υποψήφια εμβόλια για την COVID μαστίζονται από θέματα ασφάλειας.Τα υποψήφια εμβόλια για την COVID μαστίζονται από θέματα ασφάλειας. Παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βάσει της Άδειας Έκτακτης Ανάγκης (ΕUA)

Τα υποψήφια εμβόλια για την COVID μαστίζονται από θέματα ασφάλειας. Παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βάσει της Άδειας Έκτακτης Ανάγκης (ΕUA)

22 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 410 προβολές ( Μέτρηση έως 11:08:34 )

Μη αποδεδειγμένες τεχνολογίες, ανασφαλή συστατικά και ανεπαρκείς δοκιμές 

Ευτυχώς, ο ισχύων νόμος απαγορεύει την υποχρεωτική επιβολή μη αδειοδοτημένων εμβολίων εγκεκριμένων για »επείγουσα χρήση».

Βασικά, τα εμβόλια mRNA προορίζονται να προκαλέσουν βιο χακάρισμα – μέσω γενετικής τροποποίησης – ενός ανθρώπου για την παραγωγή τμημάτων ενός ιού.

 

 

Ευτυχώς που όλο και περισσότεροι επιστήμονες αντιδρούν στα εμβόλια που βγαίνουν σε… πλειστηριασμό πασαρέλας και θυμίζουν… ΦΡΑΝΓΚΕΣΤΑΪΝ.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενημερώνονται και αντιδρούν στους εμβολιασμούς που ετοιμάζει η ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και ενώ σ’  ολόκληρο τον κόσμο οι λαοί ξεσηκώνονται, στην Ελλάδα, ακόμα βρισκόμαστε σε κατάσταση απάθειας και … ανάγκης να αποδεχθούμε ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΑΣ.

Δεν μπορεί… κάτι μας ψεκάζουν για να έχουμε τέτοια ανυπαρξία αντίστασης.

Τα υποψήφια εμβόλια για την COVID μαστίζονται από θέματα ασφάλειας.Τα υποψήφια εμβόλια για την COVID μαστίζονται από θέματα ασφάλειας. Παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βάσει της Άδειας Έκτακτης Ανάγκης (ΕUA)

 

Πηγή

(Visited 409 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το