Το ΚΑΡΤΕΛ των ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ... ΓΚΕΪΤΣ – ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΥΙ... Οι Γκέιτς, Φάουτσι και Σλάουι έχουν από καιρό κατασκευάσει και πωλούν σκανδαλώδη εμβόλια μαζί. Είναι καρτέλ  από Silviu “Silview” Costinescu

Το ΚΑΡΤΕΛ των ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ... ΓΚΕΪΤΣ – ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΥΙ... ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ! Μαζί ελέγχουν WHO και GAVI, τα οποία χρησιμεύουν ως κοινές πλατφόρμες και παγκόσμιοι έμποροι

2 Ιουλίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Το ΚΑΡΤΕΛ των ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ... ΓΚΕΪΤΣ – ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΥΙ... Οι Γκέιτς, Φάουτσι και Σλάουι έχουν από καιρό κατασκευάσει και πωλούν σκανδαλώδη εμβόλια μαζί. Είναι καρτέλ  από Silviu “Silview” Costinescu
 

Έχουν από καιρό κατασκευάσει και πωλούν σκανδαλώδη εμβόλια μαζί.

Είναι καρτέλ από Silviu “Silview” Costinescu

 

 

 

… ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ…

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ … ΠΙΟΝΙΑ…

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ, ΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ποιόν άκουγε ο λοιμωξιολόγος των .. 6 μ.μ.;;;

Όποτε ήθελε, τον ΠΟΥ και όποτε ήθελε έβγαζε και δικά του φιρμάνια, μια έτσι, μια γιουβέτσι… τη μια η μάσκα είναι επικίνδυνη, την άλλη είναι άχρηστη, μην την φοράτε…

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ 11ΜΕΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ;;;

ΠΟΙΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Γρήγορα ένα ψάξιμο στην εβραϊκών συμφερόντων google,  να μάθουμε το WHO IS WHO   του κυρίου…

Αυτό μου αποκαλύφθηκε ενώ ερευνούσα τον νέο «Τσάρο τωνΕμβολίων » Moncef Slaoui, στην πατρίδα του Αγκαντίρ, του Μαρόκο, υπό τον εγκλεισμό ενός κοροναϊού και μια απεργία πείνας.
 
Η ενέργεια και ο χρόνος είναι λιγοστά, θα κάνω μια σύντομη περίληψη εδώ, και για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε τις άλλες έρευνές μου σε αυτόν τον ιστότοπο.
 
Το σχέδιο είναι απλό και αποτελεσματικό:
 
Bill Gates: Χρήματα, επιρροή και οργάνωση
 
Tony Fauci (NIAID): Επιρροή, έρευνα και δύναμη
μέσω της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των μέσων ενημέρωσης με όλες τις δυνατότητές τους
 
Moncef Slaoui (GSK, Moderna), ο νέος “Vaccine Czar” των ΗΠΑ: επινοεί τα εμβόλια, συνδέει τη βιομηχανία.
 
Μαζί ελέγχουν WHO και GAVI, τα οποία χρησιμεύουν ως κοινές πλατφόρμες και παγκόσμιοι έμποροι
Τα ακόλουθα εμβόλια έχουν επεξεργαστεί και διατεθεί στην αγορά από αυτήν την ομάδα, κυρίως με καταστροφικές επιπτώσεις:
(Κάθε σύνδεσμος δείχνει πώς συνέβαλε κάθε συμμετέχων)
 
H1N1 – Pandermix
”Δεν υπήρχαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που θα μπορούσαν να αποδοθούν στο εμβόλιο. Βλέπουμε πόνο, ερυθρότητα και ίσως κάποιο πρήξιμο που βλέπουμε πολύ συχνά με ενέσιμα εμβόλια.here were no serious adverse events that could be attributable to the vaccine.  We’re seeing pain, redness and perhaps some swelling that we see very frequently with injectable vaccines. ”

Anthony Fauci

SLAOUI: δημιούργησε το Pandemrix
 
Source: Science Mag

Ελονοσία – Mosquirix

FAUCI Τελικά αναγνώρισε ότι η αδύναμη αποτελεσματικότητα αυτού του εμβολίου είναι ένα σκάνδαλο και φώναξε έναν ανταγωνιστή μετά από λίγο: https://www.nbcnews.com/health/health-news/malaria-vaccine-protects-half-who-try-it-n570656
“Αυτό δεν είναι το μεγάλο παιχνίδι αλλαγών που ελπίζαμε », δήλωσε ο Δρ Martin De Smet, εμπειρογνώμονας της ελονοσίας στο Doctors Without Borders. «Το ίδιο το εμβόλιο παραμένει απογοητευτικό, αλλά αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός”, είπε. Ωστόσο, ο De Smet είπε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του τεράστιου βάρος της ελονοσίας: υπάρχουν περίπου 200 εκατομμύρια περιπτώσεις και περισσότεροι από 500.000 θάνατοι κάθε χρόνο, κυρίως στα παιδιά της Αφρικής.

HIV

GATES+FAUCI+SLAOUI: https://www.niaid.nih.gov/news-events/large-scale-hiv-vaccine-trial-launch-south-africa


Source: NIAID

Source

Ebola

Rotarix

Source

Fauci doing damage control for the clan:

… and, of course, Moderna’s coronavirus vaccine

US makes ‘big bet’ on vaccine company that’s never brought a vaccine to market

Why this former Harvard Med prof says Moderna’s vaccine trial is ‘publication by press release’

Το GAVI ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ 

Εάν δεν έχετε ακούσει ακόμη για το Pharmafia’s Country Club γνωστό ως GAVI Alliance, θα έπρεπε.
Θα βοηθήσω με την εισαγωγή:
 
“Η διάσκεψη κορυφής στοχεύει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 7,4 δισεκατομμύρια δολάρια (περίπου 6 δισεκατομμύρια λίρες) για τον Gavi να ανοσοποιήσει άλλα 300 εκατομμύρια παιδιά στις φτωχότερες χώρες του κόσμου έως το 2025.” – https://www.gov.uk/

Source: GAVI
Surce: GAVI
Source: GAVI
 

ΜΠΟΝΟΥΣ:

Bad Medicine The Glaxo Case – CBS, 60 Minutes (2011)

For more details please read my previous investigations.
 
Αυτήν τη στιγμή πραγματοποιώ τη δουλειά μου σε αιχμαλωσία στο Μαρόκο, υπό τη νέα παγκόσμια τάξη coronavirus, χωρίς προοπτικές.
 
όλοι δεν έχουμε μέλλον και τα χρήματα είναι σχεδόν χωρίς νόημα.
 
Ωστόσο, μπορούν να βοηθήσουν στη διάδοση του έργου μου αν σας αρέσει και θέλετε να το δουν περισσότερα άτομα.
 
Κάντε δωρεά εδώ, οι δωρεές χρησιμοποιούνται τώρα για την αγορά διανομής από τους φύλακες που δεν το διατηρούν. Ευχαριστώ!
 
Τα άρθρα μου μπορούν πάντα να αποτελέσουν αντικείμενο μεταγενέστερης επεξεργασίας ως τρόπο τελειοποίησής τους
#FlattenTheLies Face Mask by Silview
#FlattenTheLies Face Mask by Silview
MASKS ARE BAD FOR YOU, USE THEM ONLY IF YOU HAVE NO BETTER ALTERNATIVE! OR AT PROTESTS. AND IF YOU DO, USE ONE THAT SENDS OUT THE RIGHT MESSAGE.

 

 

Πηγή

Προβολές : 549


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα