Τώρα όλες οι γνήσιες πατριωτικές δυνάμεις του Έθνους πρέπει να τρέξουν!  Τα τείχη του μάτριξ ράγισαν και πρέπει να τα γκρεμίσουμε εντελώς!

Τώρα όλες οι γνήσιες πατριωτικές δυνάμεις του Έθνους πρέπει να τρέξουν!  Τα τείχη του μάτριξ ράγισαν και πρέπει να τα γκρεμίσουμε εντελώς!

17 Ιανουαρίου, 2021 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:925
Μοίρασέ το

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου: “Η ανθρωπότητα με  πνευματική εμπροσθοφυλακή τους γνήσιους Έλληνες πρέπει να τρέξει ολοταχώς προς το θείον Υπερώον, το οποίο προεικόνισε ο Χριστός, όταν είπε στους μαθητές Του ότι ο Υδροχόος θα τους οδηγήσει στο Υπερώον όπου όλοι μαζί θα συναντηθούν/ούμε. 

Τι συμβολίζει η λέξη  “Υπερώον”, ποιο είναι δηλαδή το πνευματικό Υπερώον το αφήνω στη γνώση ή την αναζήτηση σας.

Ένθερμη ας είναι η προσπάθεια μας να  ανοίξει η θύρα  του θείου Υπερώου.

Όλα τα παιδιά του Φωτός, συνάντηση εκεί!

Γένοιτο!”

Αγαπημένη μου  Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, αυτό το ΘΕΙΟΝ ΥΠΕΡΩΟΝ, θα γεννηθεί, γιατί αυτό επιτάσσει το Ιερό μας Χρέος και θα είναι ευλογημένο από τον Θεό.

Κι όλοι μας, απλοί στρατιώτες του Χριστού και της Πατρίδας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

 

Όλος ο πλανήτης έχει εισέλθει σε μια πελώρια δίνη. Το δυναμικό του κέντρο, οι ΗΠΑ, έχοντας μπει σε μία άνευ προηγουμένου περιδίνηση, θα συμπαρασύρουν σε αυτήν ολόκληρο τον πλανήτη. Αλλά θα είναι μια νικηφόρα περιδίνηση, που θα φέρει την ανθρωπότητα πολλά βήματα μπροστά στην  ανελικτική της πορεία.

“Εξωτερικά” είναι μια μάχη οικονομικοπολιτικών γιγάντων. Ο Τραμπ και η ομάδα του που συμπεριλαμβάνει μεγάλο τμήμα των Ε.Δ. των ΗΠΑ από τη μια μεριά, οι Δημοκρατικοί και μέρος των Ρεπουμπλικανών από την άλλη. Και μαζί με τους δεύτερους όλες σχεδόν οι ευρωπαϊκές  χώρες, η Κίνα, το “παραδοσιακό” Ισραήλ, η Τουρκία σε διπλό ως συνήθως παιχνίδι.   Από τις μεγάλες Δυνάμεις  η Ινδία είναι στο πλευρό του Τραμπ και η Ρωσία το ίδιο, παρ’ όλο που το παίζει ουδέτερη.  Οι λοιπές δευτερεύουσες χώρες πολώνονται ανάλογα με τα συμφέροντα των ελίτ που τις κατέχουν  (που υποτίθεται τις κυβερνούν!)

Η “εσωτερική” όμως μάχη είναι η πιο συναρπαστική και η πιο ουσιαστική. Όλα, μα όλα τα γεγονότα  δείχνουν και τεκμηριώνουν ότι αυτή είναι μάχη ανάμεσα σε αυτούς που επιχειρούν να σπάσουν το σκληρό κέλυφος του γήινου μάτριξ και των δυνάμεων που θέλουν την ανθρωπότητα μέσα σε αυτό. (Παρακάτω θα αποσαφηνιστεί η έννοια του μάτριξ).

Το επιχειρούν αλυσοδένοντας με κάθε αισχρό και φασιστικό τρόπο τη νοητική διαύγεια  των ανθρώπων, την ψυχική τους ισορροπία, τη σωματική τους υγεία,  την οικονομική τους ευστάθεια και πάνω απ όλα την πνευματική τους   ενατένιση  που  οδηγεί  στην Πηγή του Πνευματικού Φωτός.

Γιατί χωρίς αυτήν την ΕΝατένιση, ο άνθρωπος είναι και θα παραμείνει τυφλός πνευματικά. Δε βλέπει και δεν αποδέχεται παρά μόνον την εφήμερη, τρισδιάστατη ύπαρξη του, πάνω σε έναν ομοίως τρισδιάστατο και εφήμερο πλανήτη. “Βλέποντας” με τα γυαλιά της τρισδιάστατης τύφλας,  δύο  ένστικτα τον επικυριαρχούν: η επιβίωση και η ηδονή/απόλαυση. Αλλά τον επικυριαρχεί και  μέγας φόβος για την απώλεια τους. Όλα αυτά είναι οι λίθοι που κάποια “όντα” (ας μην τα ονομάσω προς το παρόν)  χτίζουν γύρω του τα τείχη του μάτριξ, τη νοητικο-πνευματική  φυλακή του.

Η ηδονή/απόλαυση έχει πολλές όψεις/στόχους: κοινωνική διάκριση και δύναμη μέσω υψηλών θέσεων στην εξουσία, στους θεσμούς, στα κορυφαία επαγγέλματα, στις πανεπιστημιακές θέσεις με λαμογιά, στον υλικό πλούτο και τέλος στις σωματικές απολαύσεις που εκφεύγουν από τη τη φυσική τάξη και από κάθε μέτρο.

Οι χτίστες των τειχών του μάτριξ της γης, (ασφαλώς, συγκεκριμένοι), εργάζονται επί αιώνες αιώνων για να κρατάνε την ανθρωπότητα σταθερά μέσα σε αυτό. Άλλοτε με μαστίγιο (πόλεμοι) και άλλοτε με καρότο (σποραδικές οικονομικές ανθοφορίες), αλλά κυρίως με την υπόδουλη σε αυτούς Παιδεία και τα υπόδουλα  θρησκευτικά ιερατεία, τις κατόπιν παραγγελίας κατασκευασμένες ιδεολογίες και πολιτικο-οικονομικά συστήματα, την Οργουελιανή γλώσσα, τα υπούλως ανελεύθερα Συντάγματα, τις άκρως εξελιγμένες μεθόδους κοινωνικής μηχανικής , χειραγώγησης και διάσπασης των κοινωνιών μέχρις της πλήρους εξατομίκευσης. Και βέβαια διά των απολύτων μαριονετών τους που είναι τα κυρίαρχα σε κάθε χώρα κόμματα. Κατά δε συντριπτικό ποσοστό και τα δευτερεύοντα.

Είναι όμως μερικά χρόνια τώρα, θα το προσδιόριζα από τον Β’ Π.Π. και μετά, που η προσπάθεια τους έχει πάρει ένα άνευ προηγουμένου κρεσέντο. Φαίνεται ότι  θέλουν να τερματίσουν οριστικά την ως τότε προσπάθεια τους να κρατάνε την ανθρωπότητα μέσα στο μάτριξ και να εξασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι μέσα σ’ αυτό θα μεταβληθούν οριστικά και αμετάκλητα σε άβουλα , άνοα και άνευ πνευματικής ενατένισης “ζωύφια”.  

Η ΕΝατένιση έχει άμεση σχέση με το άνω-θρώσκω, (κοιτάζω προς τα επάνω, προς τον “Ουρανό”, προς το ΕΝ ή Θεό), δηλαδή με την ίδια τη φύση του αν-θρώπου ως πνευματικού όντος.

Οι άνθρωποι-ζωύφια  θα εργάζονται μόνον γι’ αυτούς, οι πιο “δικοί” τους συνδυασμένοι με τεχνητή νοημοσύνη, κάτω από απόλυτο έλεγχο, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο, χωρίς χρήμα σε μέταλλο ή χαρτί στην ιδιοκτησία τους παρά μόνον ηλεκτρονικό. Και αυτό ακόμη απόλυτα ελεγχόμενο, ώστε να μηδενιστεί στους τυχόν  έστω και στη σκέψη ανυπότακτους -ο έλεγχος της σκέψης τεχνολογικά καλπάζει.

Στους δούλους αυτούς θα παρέχονται τα στοιχειώδη για την επιβίωση τους,  πάντα μέσω ηλεκτρονικών καταγραφών. Και άφθονη διαστροφική σωματική ηδονή. Γιατί διαστροφική; Γιατί αυτή  σκλαβώνει. Είναι η πρωταρχική αλυσίδα που  δένει  κάποιον μέσα στο μάτριξ.  Άρα γίνεται   δούλος αυτών που του την παρέχουν εν αφθονία και άνευ περιορισμών.

 

Αυτά ακριβώς επιδιώκει το “The Great Reset”, το μεγάλο “σβήσιμο” κάθε ανθρώπινης Ελευθερίας και Αξίας. Και είναι πασίγνωστο ότι οι “ματρικο-τέκτονες” επιδιώκουν οι άνθρωποι-ζωύφια  να περιοριστούν στα  500 εκ. από τα 7,5 δισ. που είναι η ανθρωπότητα σήμερα. Πώς θα μπορούσε να ονομαστεί αυτό το πολιτικό σύστημα; Σατανική Κομμουνιστική Παγκόσμια Δικτατορία, θα ήταν έναν ταιριαστό όνομα.

Και ο άνθρωπος-ζωύφιο που το σημερινό παγκόσμιο Ματριξιανό Σύστημα προσπαθεί να “κατασκευάσει”, έχει καθιερωθεί από το ίδιο το  Σύστημα  να ονομάζεται μεταάνθρωπος. Το όνομα αυτό υποδηλώνει την επιδίωξη τους να είναι οι θεοί αντί του Θεού στον πλανήτη μας και να εξελίξουν την ανθρωπότητα στο σύνολο της, όπως αυτοί θέλουν και σχεδιάζουν.

Ωστόσο, δεν είναι σωστός ο όρος. Ο σωστός όρος είναι υποάνθρωπος ή υπάνθρωπος, γιατί δεν πρόκειται περί εξέλιξης ή ανέλιξης του ανθρωπίνου είδους αλλά, αν συμβεί (μην ταράσσεσθε δεν πρόκειται να συμβεί! Έχουν γνώση οι “Φύλακες”!) θα πρόκειται περί καθολικής μετάβασης όλων των εναπομεινάντων ανθρώπων στο πάτριον έδαφος των ματριξιανών, το “Ταρτάρου Πατρώον Έρεβος”,  όπως θαυμάσια το αποκάλεσαν, σαν να το έβλεπαν μπροστά τους και μάλλον το έβλεπαν, οι πρόγονοι μας,                οι υπέρ-οχοι, (οι υπερέχοντες) διαχρονικοί ΕΛΛΗΝΕΣ!

Κανείς ποτέ δε θα μπορέσει  να προσθέσει κάτι ως προς τη γνώση και τη φύση του μάτριξ από τον Πλάτωνα που τόσο αριστοτεχνικά το έχει περιγράψει στο “μύθο” του σπηλαίου. Και ο Χριστός, συμβολικά, σε ένα σπήλαιο γεννήθηκε, -οποία σύνδεση Πλάτωνα και Ιησού, για όσους  βλέπουν έστω και αμυδρά το Φως έξω από τη  σπηλιά! Αλλά έσπασε όλους τους περιορισμούς του σπηλαίου/μάτριξ και τελικά ανελήφθη. Και δίδαξε με το ζωντανό Του παράδειγμα και το λόγο Του όλη την ανθρωπότητα πώς να τους σπάσει κι αυτή.

Ας δούμε για παράδειγμα πόσο αυστηρός ήταν ο Χριστός στο θέμα των σαρκικών ηδονών.  Ακόμα και το μάτι σου, είπε, αν σε σκανδαλίζει σε συμφέρει να το βγάλεις, παρά να χάσεις την ψυχή σου. (Ματθ. 5/29)  Άρα μας προειδοποιεί αφ’ ενός ότι η εκτός φύσης και μέτρου ηδονή θα μας οδηγήσει σε απώλεια της ψυχή μας. Και αφ ετέρου μας βεβαιώνει ότι δε φτερουγίζει (αναλήπτεται) το σώμα έξω από το μάτριξ, αλλά η ψυχή . Κι αν δε θέλει να πετάξει, δηλαδή καλοπερνάει στη φυλακή και τη χτίζει και για άλλους,  παίρνει την κατηφόρα για όλο και πυκνότερα πεδία ύλης,  “πύρ εξώτερον” τα ονόμασε ο Χριστός. Εκεί η ψυχή χάνει την αληθινή της θέση και φύση, που είναι το αιώνιο Φως.

Είμαι κάθετα αντίθετη σε όσους νομίζουν ότι ο Χριστός έχει συμβάλει στο να παραμένει η ανθρωπότητα μέσα στη φυλακή της, του οποίου όλη  η ζωή και η διδασκαλία Του δεν είναι “παρά μάθημα ες αεί” τού πώς να περισώσει ο άνθρωπος τη ψυχή του από τον λεγόμενο δεύτερο θάνατο. Και είπαμε τι σημαίνει αυτό.

Όλοι αυτοί, αν δεν είναι εμβόλιμοι για να διαιρούν τον ελληνικό λαό, ή έχουν πλήρη άγνοια ή  συγχέουν τις “μεταλλάξεις”, που  προήλθαν από την  διείσδυση των ματριξιανών στο αρχιιρατείο του “χριστιανισμού”, με την αυθεντική  διδασκαλία  Χριστού.  

Φίλοι μου, όσοι σκέπτεσθε έτσι, ας γνωρίζετε ότι ο Λόγος είναι ο αυτός στους αιώνες. Όποια  έγχρονη μορφή λόγου και αν  πάρει, είναι πάντα Φως. Μην μπερδεύεστε με τις  ταμπέλες!

Επιστρέφω στο “μύθο” του Πλάτωνα. Τώρα  κατανοούμε ότι σε αυτόν τον “μύθο” πρέπει να αντικαταστήσουμε τις δύο διαστάσεις που μόνον αυτές έβλεπαν οι κάτοικοι του σπηλαίου, με τις τρεις διαστάσεις  του  κόσμου “μας”, τις οποίες και μόνον, ως τώρα, αντιλαμβανόμαστε. Συν μία, που είναι ο χρόνος, ο οποίος  δεν υπάρχει αυθύπαρκτα, παρά μόνον σε συνδυασμό με τις τρεις διαστάσεις και τις υλικές μεταβολές που συμβαίνουν εκεί.

Μέσα λοιπόν στο σπήλαιο των τριών διαστάσεων και της ψευδαίσθησης της τέταρτης, του χρόνου, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τίποτα από την πέμπτη διάσταση, πόσο μάλλον από τις ακόμα πιο λεπτοφυείς κραδασμικά και υλικά “Ουράνιες” διαστάσεις. 

Συμβολικός είναι ο όρος “Ουράνιες”, γιατί δεν μπορούν να περιγραφούν αλλιώς. Και όσοι απορρίπτουν τυχόν τον Πλάτωνα από μεταφυσική άποψη, ας θυμηθούν ότι ο Απόστολος Παύλος έχει γράψει  ότι , εν σώματι ή εκτός  -δεν το αντελήηφθη-  έφτασε  μέχρι  τρίτου “Ουρανού” (Β’ Κορ. 12/1-6 )  Είπαμε ήδη, ο Λόγος-Αλήθεια είναι ο Αυτός στους αιώνες και είναι κοινή η “λαλιά” όσων Τον εκφράζουν πραγματικά, έστω και αν ακόμη βλέπουν “δι’ εσόπτρου εν αινίγματι” (Α’ Κορ,13/12), όπως συμβαίνει στην τρισ/τετρα/διάστατη φυλακή μας.

 

Τώρα στον πλανήτη διεξάγεται η τελική μάχη μεταξύ των ανθρώπων που έχουν αρχίσει να διακρίνουν το Φως έξω από  τη σπηλιά/μάτριξ  και των κατασκευστών των τειχών του μάτριξ. Με τη βοήθεια αυτού του Φωτός έχουν αρχίσει να κατανοούν βαθιά τι ακριβώς συνέβαινε στον πλανήτη μας και πώς ακριβώς κορυφώνεται η τελική μάχη. Όσοι δεν έχουν αρχίσει να βλέπουν μέσω αυτου του Φωτός, έχουν μαύρα μεσάνυχτα για το τι πραματικα συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στον πλανήτη.

Είναι να φρίττει κάποιος με το τι λέγεται ή γράφεται από τους σκόπιμα παραποιούντες τα γεγονότα στις ΗΠΑ -αυτοί γνωρίζουν, αλλά είναι ματριξιανοί, που το μαύρο το εμφανίζουν πάντα ως άσπρο. Ή λέγεται η γράφεται και από αυτούς που βρίσκονται σε πραγματική άγνοια, γιατί η ψυχή τους δεν έχει κανένα άνοιγμα προς το Φως, έστω κι αν κατέχουν πολλές γνώσεις που αφορούν τον τρισ/τετρα/διάστατο κόσμο μας.

Ας τονιστεί ότι δεν είναι τόσο αυτός ο “κόσμος-μάτριξ” που μας κρατάει φυλακισμένους, αλλά κυρίως εκείνοι που εμποδίζουν τους τρόπους με τους οποίους κάποιος φτερουγίζει έξω από αυτόν, που συμβολικά τους ονόμασα “τείχη”. Εκείνοι που εμποδίζουν τον άνθρωπο να ενατενίσει προς την Ουράνια πατρίδα του, προς τον άχρονο χρόνο και τον άχωρο χώρο του Αγίου Πνεύματος.

Γι’ αυτό οι “τέκτονες” των τειχών του μάτριξ είναι ορκισμένοι εχθροί του Χριστού, που με τόση καθαρότητα έδειξε την οδό διαφυγής.“Εγώ ειμί η Οδός” είπε, δηλαδή η Χριστοποίηση μας, η διά Χριστού θέωση μας, είναι η οδός διαφυγής και η αιώνια ελευθερία μας. Τον μισούν με μίσος που μόνον ανθρωποδαίμονες σαν αυτούς μπορούν να νιώσουν.

Έχω την απόλυτη βεβαιότητα ότι στη μάχη που διεξάγεται οι θείες  Δυνάμεις, δε θα επιτρέψουν να νικήσει το σκοτάδι και να κατακλύσει τον πλανήτη μας.  Μια πρώτη νίκη θα είναι η νίκη του Προέδρου  Τραμπ  και της ευρύτερης ομάδας ανθρώπων που τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν. Απλά επειδή  κατανοούν, περισσότερο ή λιγότερο, τι σημαίνει η μάχη που δίνεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και κατ’ επέκταση σε ολόκληρο τον πλανήτη.  Οι ΗΠΑ  ήταν και θα παραμείνουν για πολύ ακόμη το παγκόσμιο κέντρο  δύναμης. Το απέδειξαν περίτρανα  με τον νικηφόρο αγώνα που δίνουν ενάντια στις παγκόσμιες καμπαλικές δυνάμεις  ή “βαθύ κράτος” στις ΗΠΑ -και παντού!

Και ποιος σωστός άνθρωπος δε θα χαρεί από τα τρίσβαθα της ψυχής  του αν αυτή η χώρα, το  απόλυτο όργανο του σκότους και των σατανικών/καμπαλικών δυνάμεων, περάσει στην εξουσία του Φωτός και των θείων δυνάμεων;  Και αυτό έχω τη βεβαιότητα ότι ήδη συντελείται.

Μόνον αυτή η χώρα και ο “νεαρός” ιστορικά λαός της, που αποδεικνύεται ότι είναι ένας πολύ δυναμικός λαός, θα μπορούσαν να είναι το κεντρικό πεδίο της μάχης που διεξάγεται. Όλα τα πνευματικά πτώματα του πλανήτη είχαν συγκεντρωθεί κατ’ εξοχήν εκεί και η πτωμαΐνη τους έπνιγε  όλη την ανθρωπότητα, που  ασφυκτιούσε και σπάραζε.

Άλλ’ όμως, “όπου το πτώμα εκεί επισυναχθήσονται και οι αετοί”!(Ματθ. 24/28) Επισυνάχθησαν αετοί, έβαλαν μπροστά τον Ντόναλντ Τζ. Τράμπ και ήδη μπροστά στα μάτια μας η καμπαλική πυραμίδα, που στεγάζει όλους τους κατασκευαστές των τειχών του μάτριξ και πολλούς ακόμα υποτακτικούς και κολλητούς τους, παίρνει φωτιά.

Ωστόσο η μάχη για την “εν δυνάμει” Φωτεινή ανθρωπότητα δεν τελείωσε. Θα έλεγα πως θα συνεχιστεί με αρκετή ένταση για αρκετό καιρό ακόμα. Γιατί στον πλανήτη μας δεν πρέπει να μείνει ενεργός ούτε ένας καμπαλιστής. Oύτε ένας που επεδίωκε ή συνεργαζόταν να πνίξει την ψυχή και το πνεύμα των ανθρώπων και να πιει το ενεργειακό δυναμικό του μόχθου και του πόνου τους ως  αδιαφιλονίκητος επικυρίαρχος.  Και δη  επικυρίαρχος με εξουσία από το απόλυτο σκοτάδι.

Τώρα η Ελλάδα οι αληθινοί Έλληνες πρέπει να αναζητήσουν το ρόλο τους μέσα στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.  Κυρίως τον πνευματικό της ρόλο. Επειδή αυτόν το ρόλο είχε και αυτόν  πρέπει να ξαναπάρει η Ελλάδα: του πνευματικού ηγέτη της ανθρωπότητας. Και  δεν μπορεί να συμβεί αν όλος ο γνήσιος Ελληνισμός δεν είναι ολόκληρος παρών, εδώ και τώρα.  Διά του Λόγου που διαχρονικά έχει εκφράσει.  Χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς κανενός γνήσιου εκφραστή του Λόγου, αρχαιότερου ή νεότερου.

Όμως πριν από αυτό πρέπει να καθαρίσουμε τη γη της πατρίδος μας από τα σατανικά καμπαλιστικά φίδια, όποια θέση και αν κατέχουν. Το έργο αυτό δεν είναι εύκολο. Γιατί  θα αμυνθούν με χίλιους δύο σκοτεινούς τρόπους, ποντάροντας  στην άγνοια και αφέλεια του ελληνικού λαού. Έτσι τον κατάντησαν, (με τους τρόπους  που αναφέραμε): από πνευματικό ηγέτη της ανθρωπότητας  σκουπιδοφάγο των τηλεοπτικών αποβλήτων.

Για το έργο αυτό χρειάζεται θάρρος και αποφασιστικότητα, χρειάζεται ενότητα όλων των υγιών πατριωτικών δυνάμεων, γερό “τιμόνι” και κυρίως ανυστεροβουλία και παραμέριση κάθε εγωϊστικού κινήτρου. Η εποχή δε σηκώνει αυτοπροβολές και αρχηγιλίκια.

Μόνον οι “εκ των άνω επίλεκτοι” θα προβληθούν για να επιτελέσουν το έργο που πρέπει. Αν δεν είστε μέσα σε αυτούς, περιττή κάθε αυτοπροβολή σας! Η εποχή επιτάσσει: μακριά από τους αυτοπροβαλλόμενους ως ικανούς να καθαρίσουν την κόπρο που θανατώνει τη χώρα.  Οι ικανοί θα το επιτελέσουν χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες.

Εδώ στην Ελλάδα, όπως σε κάθε χώρα, κάποιοι κορυφαίοι καμπαλιστές θα “αποχωρήσουν” από θέσεις πολιτικής ή θεσμικής εξουσίας. Αλλά ακόμα και αν δεν αποχωρήσουν, μέσα στο “γενικό  χαμό” τους, θα αποδυναμωθούν πάρα πολύ.  Δεν είδατε ο Ιερώνυμος, μόλις έμαθε τα νέα για το  Βατικανό, πήρε στροφή 180 μοιρών. Κι εκεί που είχε πάει χωρίς εγκόλπιο να “καλωσορίσει” τους μουσουλμάνους στην πατρίδα μας, άρχισε τώρα να κατηγορεί  τον Ισλαμισμό ότι είναι πολιτική οργάνωση και όχι θρησκεία.  Όμως ο Ισλαμισμός είναι και τα δύο. Και το γνωρίζει πολύ καλά.  Ωστόσο, είναι πολύ αργά πια για παιχνίδια τέτοιου είδους.

Και κάτι ακόμα. Η εποχή για δράση είναι εδώ και τώρα. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Όταν το ημιθανές “πολιτικό  σώμα” θα σβήνει οριστικά, τότε κάποιοι γνήσιοι Έλληνες πρέπει να είναι έτοιμοι να εμποδίσουν κάποιο νεκραναστημένο πολιτικό πτώμα να πάρει την εξουσία. Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να συστρατευτούμε όλοι και κυρίως οι απλοί πατριώτες πολίτες.

Εξ’ άλλου τώρα που αποκαλύφθηκε  ότι το ΝΑΤΟ ήταν υπό καμπαλική εξουσία και οσονούπω θα διαλυθεί, όπως ακριβώς και η Ευρωπαϊκή Ένωση,  ελευθερώνονται από κάθε “δεσμό” τα πατριωτικά αισθήματα των Ελλήνων αξιωματικών. Και ένας όρκος υπερέχει: αυτός για την εξασφάλιση  της ελευθερίας της Πατρίδος από εξωτερικούς, αλλά και εσωτερικούς εχθρούς. Και οι δεύτεροι είναι οι πιο επικίνδυνοι ως οι πιο ύπουλοι. Και πρέπει να σταματήσουν να καμώνονται πως δεν τους βλέπουν! Αλλιώς είναι και οι ίδιοι υπεύθυνοι ενώπιον του Ελληνικού λαού.

Η ανθρωπότητα με  πνευματική εμπροσθοφυλακή τους γνήσιους Έλληνες πρέπει να τρέξει ολοταχώς προς το θείον Υπερώον, το οποίο προεικόνισε ο Χριστός, όταν είπε στους μαθητές Του ότι ο Υδροχόος θα τους οδηγήσει στο Υπερώον όπου όλοι μαζί θα συναντηθούν/ούμε. 

Τι συμβολίζει η λέξη  “Υπερώον”, ποιο είναι δηλαδή το πνευματικό Υπερώον το αφήνω στη γνώση ή την αναζήτηση σας.

Ένθερμη ας είναι η προσπάθεια μας να  ανοίξει η θύρα  του θείου Υπερώου.

Όλα τα παιδιά του Φωτός, συνάντηση εκεί! Γένοιτο!

 

Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

 

 

Προβολές : 925


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα