Χρήστος Τσιάρτας: “Γραφείο διεκπεραίωσης των υποθέσεων του ιδιοκτήτη της Ελλάδος, Ρότσιλντ, το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Ιδιοκτησίας Ρότσιλντ και οι ΗΠΑ” (βίντεο)

Χρήστος Τσιάρτας: “Γραφείο διεκπεραίωσης των υποθέσεων του ιδιοκτήτη της Ελλάδος, Ρότσιλντ, το “ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. Ιδιοκτησίας Ρότσιλντ και οι ΗΠΑ” (βίντεο)

5 Νοεμβρίου, 2020 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:981
Μοίρασέ το

 

Όσο υπάρχουν φωνές που αποκαλύπτουν την αλήθεια, πάντα θα υπάρχει ελπίδα σωτηρίας.

Από την σελίδα της ΑΡΙΣΤΕΙΑ, ο Αντώνης Παπαϊωάννου, μια ακόμη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ στον διαδικτυακό χώρο, έχει καλεσμένο τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ κ. Χρήστο Τσιάρτα

Ένα ΚΙΝΗΜΑ, που έχει αφήσει το χνάρι της αγωνιστικότητάς του και έχει ξεχωρίσει για την δυναμική του και τις μεγάλες ιστορικές και πολιτικές αλήθειες που έχει αποκαλύψει ο Πρόεδρός του.

Και είναι το μοναδικό ΚΙΝΗΜΑ, που ο Πρόεδρός του Χρήστος Τσιάρτας, είναι κάθετα αντίθετος και καταγγέλει ΜΑΣΣΟΝΙΑ και ΣΙΩΝΙΣΜΟ.

Θα σας προτείνω να ακούσετε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο που ακολουθεί.

Έχετε να μάθετε πολλά, που δεν θ’ ακούσετε ποτέ σε κανένα συστημικό ΜΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τα όσα ζούμε τα τελευταία δέκα χρόνια, μου έδωσαν την δυνατότητα να γνωρίσω γενναίες φωνές ανάμεσά τους,  ο κ. Τσιάρτας, ο κ. Νασιούλας αλλά και δημοσιογράφους που το λέει η ψυχή τους, όπως ο Γιάννης Παπαζήσης, ο Αντώνης Παπαϊωάννου, ο Χρόνης Προσαλέντης κ.α. και να συνεργαστώ μαζί τους.

Από τις ελάχιστες έντιμες πολιτικές και δημοσιογραφικές φωνές.

Πηγή

Προβολές : 981


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα