Ἔχουν βαλθῆ νά μᾶς ἀποτελειώσουν !

Ἔχουν βαλθῆ νά μᾶς ἀποτελειώσουν !

27 Ιουλίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:787
Μοίρασέ το

Η προκαταρκτική αξιολόγηση της Health Canada για τη διαθέσιμη έρευνα διαπίστωσε ότι τα εισπνεόμενα σωματίδια γραφενίου είχαν κάποια πιθανότητα να προκαλέσουν πρόωρη τοξικότητα στους πνεύμονες σ᾿έρευνες που ἐγιναν σε ζώα.

 

 

 

 

Μας έχουν ως ζώα, ή μάλλον σε κάτι χειρότερο

Οι μάσκες έχουν γραφένιο…

Τα τεστ της απάτης έχουν γραφένιο…

Τα εμβόλια του θανάτου και των παρενεργειών έχουν γραφένιο…

Όσοι βάλατε στη ζωή σας μάσκες, τεστ και μπόλια, αρχίστε να μετράτε αντίθετα…

 

Καλλιόπη Σουφλή


Η Health Canada συμβουλεύει τους Καναδούς να μην χρησιμοποιούν μάσκες προσώπου που περιέχουν γραφένιο, επειδή υπάρχει πιθανότητα να εισπνεύσουν σωματίδια γραφενίου, τα οποία μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

 

Το γραφένιο είναι ένα κρυσταλλικό πλέγμα ατόμων άνθρακα σε κυψελωτή διδιάστατη διάταξη.

Το Γραφένιο είναι ένα νέο νανοϋλικό (υλικά κατασκευασμένα από μικροσκοπικά σωματίδια) που αναφέρεται ότι έχει αντιϊκές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Η Health Canada διενήργησε μια προκαταρκτική επιστημονική αξιολόγηση αφού ενημερώθηκε ότι οι μάσκες που περιέχουν γραφένιο έχουν πωληθεί για προστασία,υποτίθεται, COVID-19 και έχουν χρησιμοποιηθεί από ενήλικες και παιδιά σε σχολεία και νηπιαγωγεία.

Η Health Canada πιστεύει ότι μπορεί επίσης να έχουν διανεμηθεί για χρήση σε χώρους υγειονομικής περίθαλψης.

Η προκαταρκτική αξιολόγηση της Health Canada για τη διαθέσιμη έρευνα διαπίστωσε ότι τα εισπνεόμενα σωματίδια γραφενίου είχαν κάποια πιθανότητα να προκαλέσουν πρόωρη τοξικότητα στους πνεύμονες σ᾿έρευνες που ἐγιναν σε ζώα. 

Ωστόσο, η πιθανότητα των ανθρώπων να εισπνεύσουν σωματίδια γραφενίου από μάσκες προσώπου και οι σχετικοί κίνδυνοι για την υγεία δεν είναι ακόμη γνωστές και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το σχεδιασμό της μάσκας.
Ο κίνδυνος για την υγεία των ατόμων κάθε ηλικίας δεν είναι σαφής.
Οι μεταβλητές, όπως η ποσότητα και η διάρκεια της έκθεσης, καθώς και ο τύπος και τα χαρακτηριστικά του υλικού γραφενίου που χρησιμοποιούνται, επηρεάζουν όλες τις πιθανότητες εισπνοής σωματιδίων και τους σχετικούς κινδύνους για την υγεία.

Η Health Canada έχει ζητήσει δεδομένα από κατασκευαστές μασκών για να αξιολογήσει τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με τις μάσκες τους που περιέχουν γραφένιο.

Έως ότου το Τμήμα ολοκληρώσει μια εμπεριστατωμένη επιστημονική αξιολόγηση και αποδείξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των μασκών προσώπου που περιέχουν γραφένιο, ακολουθεί την προληπτική αντιμετώπιση για απομάκρυνσή τους από την αγορά, ενώ συνεχίζει να συλλέγει και να αξιολογεί πληροφορίες.

Η Health Canada έχει δώσει εντολή σε όλους τους γνωστούς διανομείς, εισαγωγείς και κατασκευαστές να σταματήσουν την πώληση και να αποσύρουν τα ανάλογα προϊόντα.

Επιπλέον, η Health Canada έστειλε επιστολή σε επαρχίες και την επικράτεια, συμβουλεύοντάς τους να σταματήσουν τη διανομή και τη χρήση μασκών που περιέχουν γραφένιο.

Το Τμήμα θα συνεχίσει να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να σταματήσει την εισαγωγή και πώληση μασκών προσώπου που περιέχουν γραφένιο. (ἀπό ἐδῶ)

Καταλάβατε τί γίνετε; Καί καλά ἄν ἔχῃς ἕνα κράτος πού δείχνει μία κάποια σοβαρότητα,ἰδίως στό θέμα τῆς ὑγείας,πιθανῶς καί νά μπορέσῃ ὁ πολίτης κάπως νά προστατεύσῃ τήν ζωή του.

Τί γίνεται ὅμως γιά κάποιες χώρες ὅπου ἔχουν λάβη θέσεις «ἀποφασίζομε καί διατάσσομε » ἄτομα τύπου Χαρδαλιᾶ καί Παγώνης ;

Ἐννοεῖται πώς δέν περιμένουμε καμμία σοβαρότητα,καμμία εὐαισθησία γιά τήν ἀσφάλεια τῆς ὑγείας τῶν πολιτῶν.

Σιγά νά μήν δώσουν έντολή γιά ἔρευνα περί τῆς ἀσφαλείας τῶν μασκῶν !

Ἀπεναντίας,ξέρουν νά βγάζουν ἀποφάσεις περί ἐπιβολῆς διπλῆς μάσκας !

Δῆλα δή,διπλοῦ κινδύνου ὄχι μόνον γιά τούς ἐνήλικες ἀλλά κυρίως γιά τά φουκαριάρικα τά παιδάκια πού τά ἔχουν ἀναγκάση νά φοροῦν αὐτό τό φίμωτρο, γιά πολλές ὥρες ἀνά 24ωρον καί νά εἰσπνέουν ὅλα τά μικρόβια καί ὅλες τίς ἐπικίνδυνες οὐσίες ἀπό τίς ὁποῖες εἶναι κατασκευασμένες.

Κατασκευασμένες σέ χῶρες τριτοκοσμικές ὑπό ἀνύπαρκτες ἕως ἄθλιες συνθῆκες ὑγιεινῆς ! 

Τί νά πῶ; Αὐτοί ἔχουν βαλθῇ,μέσῳ αὐτῆς τῆς ἀπάτης τοῦ ψευδοϊοῦ,νά μᾶς ἀποτελειώσουν ὅλους ! ! ! Ἀπό κάθε ἄποψιν,ἐννοεῖται…

 

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 787


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα