19 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Άλλος ένας άσσος στο μανίκι της Άγκυρας που θα πρέπει η Αθήνα να ” ακυρώσει ” .

19 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Άλλος ένας άσσος στο μανίκι της Άγκυρας που θα πρέπει η Αθήνα να ” ακυρώσει ” .

19 Οκτωβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:174
Μοίρασέ το
 
Το 2001 η Τουρκική Εθνοσυνέλευση ψήφισε το Ν. 24611, σύμφωνα με τον οποίο ορίστηκε μονομερώς το μισό Αιγαίο και το βόρειο τμήμα του FIR Λευκωσίας, ως περιοχή ευθύνης της Τουρκίας για θαλάσσια Έρευνα και Διάσωση.
 

 
 
 
Εκείνο τον καιρό, ο ΓΑΠ, χόρευε ζεϊμπέκικο με τον Τζέμ… στα ζεϊμπέκικα του οβριού Γιώργου Παπανδρέου, γίνονται οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ… και ο Κώστας Σημίτης, ο έτερος Χαζαρο-εβραίος, υπέγραφε παραχωρήσεις στους Τούρκους.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Για “πεφτοσυννεφάκηδες”:
 
Εμφανίστηκε χάρτης που μοιράζει το Αιγαίο στη μέση, με αιτία την έρευνα & διάσωση .
 
Όμως έχει μακρά ιστορία που ξεκινά το 1980 !
 
Όταν η Τουρκία ζήτησε από τον ΙΜΟ να εγκρίνει τον χάρτη αυτό, όπως και τη δημιουργία 11 θαλασσίων πεδίων βολής, αίτημα το οποίο είχε απορριφθεί.
 
Όμως το 2001 η Τουρκική Εθνοσυνέλευση ψήφισε το Ν. 24611, σύμφωνα με τον οποίο ορίστηκε μονομερώς το μισό Αιγαίο και το βόρειο τμήμα του FIR Λευκωσίας, ως περιοχή ευθύνης της Τουρκίας για θαλάσσια Έρευνα και Διάσωση.
 
Ο ΙΜΟ ( Διεθνής Οργανισμός Ναυτιλίας δηλ ο ΟΗΕ της Ναυτιλίας με έδρα το Λονδίνο ) , χωρίς αντίδραση της Αθήνας, συμπεριέλαβε τον Τουρκικό νόμο στο διεθνές εγχειρίδιο που αφορά στη θαλάσσια Έρευνα & Διάσωση.
 
Η Άγκυρα το ενεργοποίησε και είναι νομιμοφανές αν όχι ” νόμιμο ” αφού δεν έχει υπάρξει αντίδραση επί 19 χρόνια .
 
Τώρα , τρεχάτε ποδαράκια μου
 
* το γαλάζιο χρώμα αποτυπώνει την υφιστάμενη αρμοδιότητα . Το μωβ χρώμα την επέκταση αυτής.
 
** Σχόλιά μου απόψε στις ειδήσεις του OPEN και αύριο το πρωί 08:00πμ στον ΑΝΤ1 .
Στις 11:10′ στην ΕΡΤ Πάτρας και 11:30 με το Γ. Σαχίνη στον 984 fm Ηράκλειο Κρήτης.
 

Για “πεφτοσυννεφάκηδες”: Άλλος ένας άσσος στο μανίκι της Άγκυρας που θα πρέπει η Αθήνα να ” ακυρώσει ” ….

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Stathakopoulos στις Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Δείτε το βίντεο στην πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 174


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα