“ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ;” Εξαιρετική συνέντευξη του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη (βίντεο)

“ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ;” Εξαιρετική συνέντευξη του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη (βίντεο)

23 Ιουνίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 396 προβολές ( Μέτρηση έως 00:08:12 )

 

 

 

Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, φωνές καθαρές σαν του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνου Βαθιώτη, αποτελούν φως στα σκοτάδια.

“ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ;” Εξαιρετική συνέντευξη του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη (βίντεο)

“Επί 30 χρόνια κοιμόμουν … και ξαφνικά συνειδητοποίησα πως βρισκόμουν σε ένα ψεύτικο κόσμο.. και από πείσμα για αυτή την κοροϊδία είπα “τέλος!”, θα αφοσιωθώ στην ανακάλυψη της αλήθειας στο πλευρό όσων αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά”.
Αφυπνιστικά τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Βαθιώτης στην σημερινή του παρουσία.
Και μπορεί η  συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων να έχει μετατραπεί σε ανθρωποχυλό, υπό τον τρόμο του κορονοϊού και όχι μόνο, υπάρχουν όμως κι εκείνοι που διψούν για την Αλήθεια.
Κι αυτή την Αλήθεια, αποκαλύπτει ο κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης. Ακούστε τον προσεκτικά.
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

“ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ: ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ;” – “ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ” με τον Γ. Αυγουστάτο 23/06/21

 

(Visited 395 times, 1 visits today)

Ετικέτες: , , , ,

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το