Αυτά, δεν τα γν

Αυτά, δεν τα γνωρίζετε όμως...

18 Φεβρουαρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:752
Μοίρασέ το
Αυτά, δεν τα γν

 

Μηταράκης : “Θά σᾶς δείξω ἐγώ,θά ᾿δεῖτε τί θά πάθετε…”

Ἐν τάξει,Ἕλληνες; Ἔχετε καταλάβη ποῦ ἔχετε πέση; Ἔχετε πιάση τό νεοταξίτικο μήνυμα ;
Ἤ μήπως ἀκόμη κοιμᾶστε τόν ὕπνον τοῦ …δικαίου καί παρακολουθεῖτε Εὐαγγελάτους καί Τατιάνες ;
Καί γιά νά σᾶς τό ᾿πῶ ὡμά .Ἡ νεοταξίτικη ἐπιταγή λέει : ἐμβολιασμός καί ἀντικατάστασις πληθυσμοῦ. Τελεία καί παύλα.-

Και το μήνυμα θα γίνει απόλυτα σαφές, με την επόμενη ανάρτηση.
Έτσι, για να σας φύγει και η τελευταία αναστολή.
Για να βεβαιωθείτε για “ποιούς” μιλάμε.
Για ποιά… “ράτσα”…
Και τότε θα αντιληφθείτε τι σημαίνει η απειλή Μηταράκη…
Καλλιόπη Σουφλή

Τί συνέβη προχθές ὅταν ὁ Μηταράκης πῆγε στόν Ἕβρο;

Με γιουχαρίσματα και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν και στην Αλεξανδρούπολη τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη κάτοικοι της περιοχής που αντιτίθενται στην επέκταση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο…

Να σημειωθεί οτι κάτι ανάλογο έζησε και εχθές στην Ορεστιάδα ο Υπουργός όταν κάποιοι από το συγκεντρωμένο πλήθος, κατά την έξοδο του από το δημαρχείο Ορεστιάδας, του πέταξαν μπουκάλια με νερό, καφέδες αλλά και αβγά!…(ἐδῶ)

Καί τί εἶπε μετά ἀπό αὐτό τό …κράξιμο ; Τό ἀκοῦμε διά στόματος προέδρου τῆς τοπικῆς κοινότητος Φυλακείου,Χρήστου Τυρμπάκη  -ἀπό ἐδῶ ὅπου καί τό βίντεο-:

Καί πῶς θά ἐπιτύχῃ νά κάνῃ πρᾶξιν τήν ἀπειλή του; Εὔκολο πρᾶγμα,πανεύκολον !

Δηλαδή ένα lockdown τέτοιο ενδεχομένως όπως του προηγούμενου Μαρτίου που θα μπορέσει να φέρει σύντομα αποτελέσματα και σύντομα να αποκλιμακώσει και να μαζέψει την κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας. (Εισήγηση Κικίλια για καθολικό lockdown…)

Ἐσεῖς,καταλάβατε τό μήνυμα πού ἔστειλε ὁ Κικίλιας;
Ἕνα «lockdown τέτοιο όπως του προηγούμενου Μαρτίου» σημαίνει σ᾿ὅλη τήν ἐπικράτεια.
Καί τί θά κάνῃ αὐτό;« να αποκλιμακώσει και να μαζέψει την κατάσταση»,δῆλα δή ποιά κατάστασιν θά ἀποκλιμακώσῃ;
Ἅν λάβετε ὑπ᾿ὅψιν τί ἔγινε στήν Ἰκαρία καί στόν Ἕβρο ( Μητσοτάκης,Μηταράκης),θά καταλάβετε πώς ἡ ἀποκλιμάκωσις καί τό μάζεμα ἀφορᾷ τούς Ἕλληνες πού ἀντιδροῦν καί ὄχι βεβαίως τήν ἀπάτη/ covid !
Αὐτή τήν ἀποκλιμάκωσιν ζητοῦν,αὐτή ἐπιθυμοῦν καί μέ τόν τρόμο πού θά περάσουν μέσῳ τῶν βρωμερῶν καί ἐλεεινῶν,ὑποταγμένων στίς νεοταξίτικες ἐπιταγές μμε νά ἐπιτύχουν τόν στόχο τους.Ποιόν; Μά τό εἶπε ὁ Κικίλιας :
«Δηλαδή μέχρι να εμβολιάσουμε το 60%-70% του πληθυσμού
Ἐν τάξει,Ἕλληνες; Ἔχετε καταλάβη ποῦ ἔχετε πέση; Ἔχετε πιάση τό νεοταξίτικο μήνυμα ;
Ἤ μήπως ἀκόμη κοιμᾶστε τόν ὕπνον τοῦ …δικαίου καί παρακολουθεῖτε Εὐαγγελάτους καί Τατιάνες ;
Καί γιά νά σᾶς τό ᾿πῶ ὡμά .Ἡ νεοταξίτικη ἐπιταγή λέει : ἐμβολιασμός καί ἀντικατάστασις πληθυσμοῦ. Τελεία καί παύλα.-
«ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ» ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ !!!
ΕΔΩ γιά τό βίντεο.
Υ.Γ. Νά θυμηθοῦμε καί τούς Μηταράκη, Κικίλια καί ἀπό ποῦ κρατᾷ ἡ σκούφια τους ἤ τέλος πάντων ὅποιο …καπελάκι κι᾿ἄν φοροῦν ;
Διαβάζουμε ἐδῶ ( καί μέ ῥίζα ἀπό τό σόϊ Μπέν-άκη, ἐννοεῖται…) κι᾿ἐδῶ.
Καί ὅπως θά καταλάβατε ὅλοι ἔχουν ἀφετηρία τόν Μοάτσο καί τά Κύθηρατό μάτι τῆς Κρήτης». Ἔ,τώρα σίγουρα καταλάβατε…
Ἡ Πελασγική

 

Σχόλιο σημαντικό

O Mηταράκης γ΄εξάδελφος του Αν.Σαμαρά και του Παύλου Γερουλάνου. Προέρχεται από αδελφή του Εμ. Μπενάκη.
Απόφοιτος του αμερικανικού προτεντεσταντικού Deree, τύποις ΙΕΚ, στο οποίο καταφεύγουν όσοι δεν διαθέτουν επαρκή νοημοσύνη ώστε να εισέλθουν με εξετάσεις στα ΑΕΙ.
Ο κυρ Αντωνάκης τον εισήγαγε στην επαγγελματική πολιτική.

Μέτων

 

Πηγή

Προβολές : 752


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα