Για να τελειώνουμε με τους Χρυσοχοϊδηδες και τους Φουρθιώτηδες

Για να τελειώνουμε με τους Χρυσοχοϊδηδες και τους Φουρθιώτηδες

9 Απριλίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:569
Μοίρασέ το

Τι έχουμε Μιχαλάκη;;; “Κράτος δικαίου”;;;

Από πότε είναι “κράτος δικαίου”, ένα κράτος που αφανίζει ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ  ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Διαβάζοντας το παρακάτω θέμα, δεν μπορούσα παρά να απαντήσω σε “ελληνική”(;;;) αστυνομία και Χρυσοχοϊδη, για την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ.

Μια αστυνομευση, που ξεπερνά τα όρια της λογικής, προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα που μάλλον αμφότεροι (ΕΛ.ΑΣ. και Χρυσοχοίδής) και καθιστά σαφές στον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Θέλετε να προστατεύσετε έναν ΙΔΙΩΤΗ, ο οποίος αφενός μεν και την οικονομική δυνατότητα έχει να προσλάβει ιδιωτική φύλαξη και αφετέρου, έχει και κάποιες σοβαρές δίκες σε βάρος του για απάτες, όπως λέγεται στο διαδίκτυο από κάποιους δημοσιογράφους.

Και ξοδεύετε χρήματα του βαριά και ΠΑΡΑΝΟΜΑ φορολογούμενου έλληνα πολίτη, για να … φυλάνε τον… “εκλεκτό σας” δεκάδες αστυνομικοί, την στιγμή που η εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων και των διάφορων συμμοριών, βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο εγκληματικής δράσης,  από ποτέ.

Δεν θα αναφερθώ στο αυτοξευτίλισμα του Χρυσοχοϊδη, με το οποίο αυτοδιαψεύδεται.

Μια θλιβερή “ανθελληνική πολιτική καρικατούρα” ήταν ανέκαθεν.

Θα σταθώ όμως, σε όσα ειπώθηκαν από το… “αγαπημένο παιδί της CIA”, όπως τον χαρακτηρίζουν πολλοί:

«Να είναι πολύ προσεκτικοί κάποιοι διαπρύσιοι ηθικοπλάστες.

Η Αστυνομία στην υπόθεση φύλαξης, αξιολογεί κινδύνους όχι πρόσωπα και χαρακτήρες.

Αλίμονο εάν οι υποκειμενικές κρίσεις για την προσωπικότητα του κάθε αιτούντος προστασία, παρεισφρέουν στην αξιολόγηση του κινδύνου» είπε.

«Έχουμε κράτος δικαίου, δεν στιγματίζουμε, δεν λυντσάρουμε, είναι βαθιά αντιδημοκρατικό, είναι αδιανόητο να βγαίνουν έντυπα με τίτλους “μας κυβερνούν αυτοί που έδωσαν προστασία στον τάδε”».

Τολμάς να μιλάς για… “διαπρύσιους ηθικοπλάστες”, ΕΣΥ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;;;

Με τι μετράς το… “ηθικόμετρο”;;;

Με τα δικά σου μέτρα;;;

ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ, ΤΩΡΑ Ή ΜΕΤΑ;;;

Τολμάς να δηλώνεις, ότι ηΑστυνομία στην υπόθεση φύλαξης, αξιολογεί κινδύνους όχι πρόσωπα και χαρακτήρες”;;;

Και αξιολογήσατε ρε Χρυσοχοϊδη, εσύ και η Αστυνομία τους … “κινδύνους” στον Φουρθιώτη πως θα τον “φάει” η … 17 Νοέμβρη, και όχι στον Νίκο Αντωνιάδη που δέχεται συνεχώς απειλές και σας έχει ζητήσει επανειλλημμένα φρούρηση ;

Δηλαδή, θέλετε να μας πείσετε πως ο … Μένιος, είναι πολυτιμότερος από τον Αντωνιάδη;

Κι αφού αξιολογήσατε “κινδύνους” και όχι πρόσωπα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΪΒΑΖ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΦΡΟΥΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ;

 

Σ’ αυτούς γιατί αρνείστε την φύλαξη;;;

Τι έχουμε Μιχαλάκη;;; “Κράτος δικαίου”;;;

Από πότε είναι “κράτος δικαίου”, ένα κράτος που αφανίζει ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ “ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ”, ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ  ΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ένα κράτος που ηγείστε ΕΣΕΙΣ…

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;;;

ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΙΚΙΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ…

Σας έχει πάρει χαμπάρι όμως και Ο ΘΕΟΣ, και σας έχει ετοιμάσει στασίδι στην ΚΟΛΑΣΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τελείως συμπτωματικά και τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ, ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ…

Έλα μωρέ, συμπτώσεις είναι…

 

 

Διαβάστε το θέμα που ακολουθεί…

 

 

Ο Μ.Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε ύπαρξη φρουράς στον Μ.Φουρθιώτη και διέψευσε ξανά τον εαυτό του: «Αυξήθηκε λόγω Κουφοντίνα»

 

Διαψεύδει ξανά τον εαυτό του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Στις 24 Μαρτίου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διέψευδε πως φυλάσσουν αστυνομικοί δημοσιογράφους (δηλαδή τον Μένιο Φουρθιώτη), λίγες ημέρες αργότερα το ίδιο υπουργείο έδινε εντολή να αποσυρθεί η φρουρά του Μένιου Φουρθιώτη. 

Μία φρουρά που φυσικά κόστιζε δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα στον Έλληνα φορολογούμενο. Σήμερα ο αρμόδιος υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις επί του θέματος και παραδέχθηκε πως όντως υπήρχαν αστυνομικοί που προσέφεραν υπηρεσίες φύλαξης στον Μένιο Φουρθιώτη και όντως αυξήθηκαν λόγω των κινητοποιήσεων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, όμως αυτοί δεν ήταν 14. Ενώ ο υπουργός διέψευσε και την διάθεση τεθωρακισμένου τζιπ.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι τον Μάϊο του 2020 τον φυλούσε ένας αστυνομικός ενώ αργότερα έπειτα από εμπρησμό στο σπίτι του, που έγινε τον Αύγουστο, η αρμόδια Επιτροπή (που συνεδριάζει ανά τρίμηνο) αποφάσισε τον Νοέμβριο τη διάθεση ενός ακόμα αστυνομικού. Τον Ιανουάριο τελικά του 2021, έπειτα από εμπρησμό αυτοκινήτου στο κανάλι που εργαζόταν διατάχθηκε η διάθεση και τρίτου αστυνομικού και μιας μοτοσικλέτας και η επιτήρηση της οικίας του.

Εν τέλει στα μέσα Μαρτίου λόγω λόγω των κινητοποιήσεων για τον Κουφοντίνα και των επιθέσεων που γίνονταν σε σπίτια βουλευτών και άλλων προσώπων αυξήθηκε η συνοδευτική δύναμη με 4 αστυνομικούς και διατάχθηκε και η πλήρης φύλαξη του σπιτιού του. «Ποτέ δεν φύλαξαν 14 αστυνομικοί τον παρουσιαστή, ποτέ δεν υπήρξαν θωρακισμένα αυτοκίνητα, στους 10 από 12 μήνες, δηλαδή στο 90% που φυλάσσεται είχε έναν ή δύο άτομα χωρίς αυτοκίνητα», τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης.

Για την ανακοίνωση διάψευσης που εξέδωσε η αστυνομία στα τέλη Μαρτίου, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν διαψεύσθηκε η φύλαξη, αλλά τα περί επτά περιπολικών και τεθωρακισμένων, που γράφτηκε ότι διατίθενται για τη φύλαξη του, παρόλο που στην ανακοίνωση ξεκάθαρα γράφει πως: «Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Βέβαια ο υπουργός δεν έδωσε κάποια εξήγηση για τις αποκαλύψεις του pronews.gr περί ύπαρξης μέχρι και φυλακίου στο σπίτι που χρησιμοποιεί ο παρουσιαστής για τα «ιδιαίτερα» του, καθώς εάν -όπως λέει- υπήρχαν μόνο 3-4 αστυνομικοί με 1-2 αυτοκίνητα γιατί χρειαζόταν να υπάρχει ειδικό φυλάκιο έξω από το σπίτι του; 

«Πότε η αστυνομία δεν διέψευσε τη φύλαξη, θα ήταν εντελώς παράλογο. Δεν υπάρχει καμία αντίφαση ανάμεσα στην εντολή που έδωσα εγώ να συνεδριάσει εκτάκτως επιτροπή πριν το καθορισμένο τρίμηνο, για να επανεξετάσει την αναγκαιότητα φύλαξης για το συγκεκριμένο. Και η έρευνα που διέταξα για να δούμε τι έγινε σε κάθε στάδιο είναι και για να ελεγχθούν τυχόν παρατυπίες, και για να χρησιμοποιήσουμε την συγκεκριμένη περίπτωση στις νομοθετικές βελτιώσεις που θα προτείνουμε».

Μάλιστα, στην προστασία των ιδιωτών το ποσοστό αυτό είναι μονοψήφιο ενώ σε εκδότες δημοσιογράφους διατίθεται λιγότερο από το 2% της συνολικής αστυνομικής δύναμης που υπηρετεί στην υπηρεσία φύλαξης προσώπων.

Πήγε να βγει και από πάνω

Μάλιστα, επιχείρησε να βγει και από πάνω «κουνώντας το δάχτυλο» σε όσους αποκάλυψαν την υπόθεση. «Να είναι πολύ προσεκτικοί κάποιοι διαπρύσιοι ηθικοπλάστες. Η Αστυνομία στην υπόθεση φύλαξης, αξιολογεί κινδύνους όχι πρόσωπα και χαρακτήρες. Αλίμονο εάν οι υποκειμενικές κρίσεις για την προσωπικότητα του κάθε αιτούντος προστασία, παρεισφρέουν στην αξιολόγηση του κινδύνου» είπε.

«Έχουμε κράτος δικαίου, δεν στιγματίζουμε, δεν λυντσάρουμε, είναι βαθιά αντιδημοκρατικό, είναι αδιανόητο να βγαίνουν έντυπα με τίτλους “μας κυβερνούν αυτοί που έδωσαν προστασία στον τάδε”».

Κάνοντας λόγο για «αντιαισθητικές ανορθογραφίες» που εμφανίζονται στη δημοσιότητα για το θέμα φύλαξης, ο Μ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε ότι «δεν έχουν να κάνουν με υποτιθέμενα σκάνδαλα και εύνοιες» καθώς «όλα γίνονται με απέραντη τυπική νομιμότητα».

Για το λόγο αυτό, προανήγγειλε ότι θα φέρει το επόμενο διάστημα σχέδιο νόμου για την εκπαίδευση των αστυνομικών και την αλλαγή οργάνωσης του Σώματος και του υπουργείου, στο οποίο θα περιλαμβάνονται διατάξεις και για τη φύλαξη προσώπων.

Παράλληλα, ο υπουργός απάντησε με αοριστολογίες για το πόσοι είναι συνολικά οι αστυνομικοί που απασχολούνται στη φύλαξη «ευπαθών στόχων». Όπως είπε, «το σύνολο του απασχολούμενου αστυνομικού προσωπικού στη φύλαξη δεν ξεπερνά μικρό μονοψήφιο ποσοστό του συνόλου των αστυνομικών δυνάμεων της χώρας», με την κατανομή να είναι 60% σε πολιτικούς, 30% σε άλλους κρατικούς αξιωματούχους και ιδιώτες, 10% σε διπλωμάτες. «Ειδικότερα σε δημοσιογράφους-εκδότες διατίθεται λιγότερο από το 2% του συνόλου των δυνάμεων, δηλαδή μερικές μικρές δεκάδες αστυνομικού προσωπικού» είπε.

«Η Ελλάδα και ο κόσμος όλος καταπιέζονται αφόρητα περισσότερο από ένα χρόνο από την πανδημία. Όχι από την Αστυνομία» ισχυρίστηκε δικαιολογώντας τα «παρατράγουδα» όπως τα χαρακτήρισε από το ότι ειδικές επιχειρησιακές μονάδες, όπως η ΔΙΑΣ, η ΔΡΑΣΗ και η ΟΠΚΕ «αναγκάζονται να τρέχουν και με τα μπλοκάκια για πρόστιμα ή συνετισμό στις πλατείες».

Προανήγγειλε τέλος ότι οι αστυνομικοί θα βάλουν διακριτικά, τα οποία «θα έρθουν σε λίγες εβδομάδες», καθώς και κάμερες οι οποίες θα εφαρμοστούν «στο σύνολο της χώρας σε ένα χρόνο».

 

Πηγή

Προβολές : 569


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα