Δημόσια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εναντίον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. “Ο Νίκος Αντωνιάδης πλέον φέρει στην πλευρά του δυο τεράστιες σκιές τις οποίες αν δεν ανατρέψει άμεσα, κινδυνεύει να αναδειχθεί στον μεγάλο προδότη, στον μεγάλο “Ιούδα” των ημερών αλλά και ολόκληρου του ΑΓΩΝΑ μας για επιβίωση!”

6 Ιουνίου, 2021 36 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,896
Μοίρασέ το

 

Φώτης Μπόμπολας: “Δεύτερον (και το χειρότερο από όλα πλέον) είναι το μεγάλο ερωτηματικό που τίθεται στον “Ρόλο του Αντωνιάδη” και την “Φύση του Αγώνα του Αντωνιάδη”, το κεφάλαιο των οποίων έχει περίπου ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, καθώς από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς ο Αντωνιάδης ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ και ξανα-ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ και ματα-ξανα-ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ το ΤΕΛΟΣ του μαρτυρίου των μαζικών ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ των Ελλήνων με την “επικείμενη” / “άμεση” κατάθεση της “ΜΗΝΥΣΑΡΑΣ” των 200 ή 2000 σελίδων η οποία και θα συγκλόνιζε τα θεμέλια της Παγκόσμιας Συνωμοσίας του Μαζικού Αποπληθυσμού των Ανθρώπων.”

 

Αυτή η ανάρτηση – σεισμός, έρχεται να προστεθεί στην ανάρτηση που είχα κάνει ένα μήνα πριν με τίτλο “Γιατί όλο και περισσότεροι αμφισβητούν τον κ. Νίκο Αντωνιάδη;;; (βίντεο)” και μέσα σ’ αυτήν είναι ενταγμένες και όλες οι αναρτήσεις μου (λινκς) με στοιχεία που δεν αμφισβητούνται από κανέναν, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητήσει και ο ίδιος ο Νίκος Αντωνιάδης.

Οφείλει πλέον δημοσίως να απαντήσει, τουλάχιστον στα όσα καταγγέλλονται στην παρούσα ανάρτηση του κ. Φώτη Μπόμπολα.

Και οφείλει να απαντήσει στα καταγγελλόμενα και όχι στο πρόσωπο.

Στις δικές μου αναρτήσεις, κράτησε σιγή ιχθύος ο Νίκος Αντωνιάδης. Ένα μήνα μετά την πρώτη ανάρτηση και όλες όσες ακολούθησαν, απέφυγε να απαντήσει δημόσια.

Και ερωτώ δημοσίως τον Νίκο Αντωνιάδη:

Ισχύουν όσα καταγγέλλονται πιο κάτω και είναι πολύ σοβαρά;

Αν ναι, τότε, μήπως ισχύουν και οι φωτογραφίες που επέλεξα;

Ίδωμεν.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Σε μια εποχή σκοτεινή για το σύνολο του ελληνικού λαού που έχει βιαστεί από το πολιτικό καθεστώς και τους πυλώνες του (δικαιοσύνη – μέσα μαζικής εξαπάτησης – ιεράρχες κ.λ.π) δεν μπορώ να δεχθώ πως “κάποιοι εν γνώσει ή εν αγνοία τους, παίζουν με την ψυχή και την νοημοσύνη του.”

 

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβλήματα στο δικό μας μέτωπο…
Το “πανίσχυρο” μέτωπο ΜΑΧΗΣ για την ΑΛΗΘΕΙΑ, με επικεφαλής τους Νίκο Αντωνιάδη (Marianna Roupalioti Antoniadi – Μαριάννα Ε. Ρουπαλιώτη) – Φαιδων ΒοβοληςDimitrios Pontikas μόλις αποκεφαλίστηκε κατά το ένα τρίτο (αποκαλύφθηκε ό ρόλος του “διπλού πράκτορα” Φαίδωνα Βοβολη ο οποίος ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ από τις αποδείξεις και την τεκμηρίωση της ύπαρξης σοβαρότατων προβλημάτων μυοκαρδίτιδας σε εμ bολιασμένα παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία (προβλήματα, ο Βόβολης) αρνούνταν μετά βδελυγμίας, με την σύμπραξη των καθεστωτικών / σκληροπυρηνικών χόαξις.
Πάει λοιπόν ο Βόβολης… στο καλάθι των αχρήστων του εθνικού μας αγώνα ανατροπής και επιβίωσης!
Αναγκαστικά το “βάρος” και η προσοχή πέφτει πλέον ολοκληρωτικά στον Νίκο Αντωνιάδη (τον οποίον στήριξα 100% σε ολόκληρο τον μέχρι σήμερα κοινό μας αγώνα).
Ο Νίκος Αντωνιάδης πλέον φέρει στην πλευρά του δυο τεράστιες σκιές τις οποίες αν δεν ανατρέψει άμεσα, κινδυνεύει να αναδειχθεί στον μεγάλο προδότη, στον μεγάλο “Ιούδα” των ημερών αλλά και ολόκληρου του ΑΓΩΝΑ μας για επιβίωση!
Πρώτον εξέθρεψε και ανέδειξε “δίπλα” του, έναν ψευδο-επιστημονικό ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ο οποίος εξαρχής προμοτάριζε “γενικώς” τα εμ bόλια, μετά το γύρισε στο γνωστό σε όλους μας βδελυρό επάγγελμα του “πωλητικού” υποψήφιου στις επερχόμενες εκλογές, και τελικά προσπάθησε να δολοφονήσει τον χαρακτήρα του “συναγωνιστή” του στην τριάδα, εξαιρετικού ερευνητή Dimitrios Pontikas , τρώγοντας τελικά τα μούτρα του, καθώς η σοβαρή μεταξύ τους “επιστημονική” διαφωνία, έληξε με την αναμενόμενη νίκη του Δημήτρη Ποντίκα, έναντι της οποίας ο Βόβολης δεν ζήτησε και ούτε πρόκειται ποτέ να ζητήσει δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!
Δεύτερον (και το χειρότερο από όλα πλέον) είναι το μεγάλο ερωτηματικό που τίθεται στον “Ρόλο του Αντωνιάδη” και την “Φύση του Αγώνα του Αντωνιάδη”, το κεφάλαιο των οποίων έχει περίπου ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ, καθώς από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς ο Αντωνιάδης ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ και ξανα-ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ και ματα-ξανα-ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ το ΤΕΛΟΣ του μαρτυρίου των μαζικών ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ των Ελλήνων με την “επικείμενη” / “άμεση” κατάθεση της “ΜΗΝΥΣΑΡΑΣ” των 200 ή 2000 σελίδων η οποία και θα συγκλόνιζε τα θεμέλια της Παγκόσμιας Συνωμοσίας του Μαζικού Αποπληθυσμού των Ανθρώπων.
Αποπειράθηκα να επικοινωνήσω πολλές φορές με τον ίδιον τον Αντωνιάδη και με την γυναίκα του, να τους εξηγήσω ότι το “παράθυρο” πραγματικής συνεισφοράς τους στον υπερ πάντων κοινό μας αγώνα έχει περίπου ΚΛΕΙΣΕΙ!!!
Και η “Μήνυση” του πλέον ΔΕΝ θα μπορούσε να έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για δυο (2) θεμελιώδεις λόγους!
Πρώτον (και το λιγότερο σημαντικό), το να καταθέσεις μια τέτοιας ΣΗΜΑΣΙΑΣ μήνυση Μαζικών Δολοφονιών στα 58 δημόσια νοσοκομεία, εν μέσω θερινής ραστώνης, την οποία τα ΜΜΕ θα εξαφανίσουν και τα χόαξις επίσης θα εξαφανίσουν στο διαδίκτυο… είναι ωσάν να πυροβόλησε (ο Αντωνιάδης) τα πόδια του, ή όπως θα το λέγαμε ωμά… να ΠΟΥΛΗΣΕ τον ΑΓΩΝΑ!!!
Δεύτερον (και σημαντικότερο όλων!)
Οι διαθέσιμες αυτή την στιγμή επιστημονικές αποδείξεις ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ την οποιαδήποτε πραγματική συνεισφορά της “Μήνυσης” του Αντωνιάδη, γιατί:
– Η ανεξέλεγκτη υπερπαραγωγή της θανατηφόρας πρωτεινικής ακίδας στον οργανισμό των ανυποψίαστων
εμ bολιασμένων θα τους σκοτώσει ή αχρηστεύσει μέσα σε χρονικό ορίζοντα μηνών!
– Ο παράλληλος μηχανισμός του “A.D.E.” που ενεργοποιούν τα εμ bόλια, στρέφει τον οργανισμό εναντίον του εαυτού του, και ο άνθρωπος αυτο-καταστρέφεται.
Είναι ο γνωστός μηχανισμός των ΑΥΤΟΑΝΟΣΩΝ που ήδη βρίσκονται σε ανεξέλεγκτη – εκθετική έξαρση! και το τρίτο και χειρότερο…
– Μπορεί παγκοσμίως το μαζικό έγκλημα του
εμ bολιασμού να έχει συναντήσει σθεναρή αντίσταση και να έχει περιοριστεί μεταξύ 10%-20% του παγκόσμιου πληθυσμού, αλλά αυτό δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ για την σωτηρία των ανθρώπων (και για την μήνυση του Αντωνιάδη).
Τα εμ bόλια είναι “ΑΥΤΟΔΙΑΔΙΔΟΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”, δηλαδή οι εμ bολιασμένοι μετρέπονται σε “Υγειονομικές Βόμβες” μεταφέροντας (μολύνοντας) με κάθε τρόπο, με σωματική επαφή, με υγρά και μέσω του αέρα (της απλής ανάσας), την θανατηφόρα πρωτεινική ακίδα σε εκατοντάδες συγχρωτισμένους (γύρω από τον μολυσματικό εμ bολιασμένο) υγιείς ανεμ bολίαστους!!!
Αγαπητέ, Νίκο Αντωνιάδη, ακόμα κι αν “υπάρχει” η περίφημη Μήνυση σου, ακόμα κι αν την καταθέσεις “εν μέσω θερινής ραστώνης για να εκδικαστεί από έναν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πλέον θεσμό, την πουλημένη (πρώην) “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, το τελικό της αποτέλεσμα δεν έχει πλέον ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Λυπάμαι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για αυτό, για τον ΡΟΛΟ που έπαιξες, για την πραγματική ΑΙΤΙΑ που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε άγγιξε και δεν σε αγγίζει από το Δικαστικό (Εισαγγελικό) και το Αστυνομικό σώμα (και ούτε σε δολοφόνησαν).
Απλά σε “ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ”, για να χαθεί ο κρίσιμος και ουσιαστικός χρόνος αντίδρασης της κοινωνίας… πριν από την διενέργεια ενός ελάχιστου ποσοστού εμ bολιασμών!
Αν δεν μπόρεσες να τα κατανοήσεις όλα αυτά, είσαι απλά ΗΛΙΘΙΟΣ, ή έστω το κλασσικό “έξυπνο πουλί, που απ’ την μύτη πιάστηκε!” (και μας κατέστρεψε τον ΑΓΩΝΑ).
Αν αντιθέτως, είσαι ΚΑΙ εσύ Συνωμότης και Συνεργός της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ενάντια στον Ελληνικό Λαό, αυτό θα φανεί Άμεσα…
Από τον τρόπο που θα απαντήσεις δημοσίως στην παρούσα!
Με χαρά σου προσφέρω τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ (σσ. ΔΕΝ θα δευτερολογήσω), για να είναι οι ίδιοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, οι ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΡΙΤΕΣ… φυσικά και η ΙΣΤΟΡΙΑ !!!
Δημόσια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εναντίον ΒΟΒΟΛΗ – ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (σε pdf, για την περίπτωση που εξαφανιστεί όπως συνήθως) η προηγούμενη σχετική ανάρτηση.

 

 

Προβολές : 3,896


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα