ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΟΝ “ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ” Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ

ΗΧΗΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΟΝ “ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ” Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ

5 Ιουνίου, 2020 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,010
Μοίρασέ το

Στους ΑΘΩΩΘΕΝΤΕΣ, ήταν και ο πρ. Διευθυντής της ΕΥΠ, Κώστας Αγγελάκης… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ, όπως τον έχω αποκαλέσει εδώ και χρόνια.

Αποδείχθηκε περίτρανα έστω και μετά από οκτώ χρόνια ταλαιπωρίας, ότι οι καταγγελίες του “πάτου της δημοσιογραφίας” ήταν παντελώς ψευδείς και αστήρικτες.

Η Δικαιοσύνη στην συγκεκριμένη περίπτωση, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί το ύψος των περιστάσεων, να καταδικάσει το άδικο και να αθωώσει το ΔΙΚΑΙΟ.

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή

 

Μετά από οκτώ χρόνια δικαστικής ταλαιπωρίας, ΑΘΩΟΙ ο πρώην Διευθυντής της ΕΥΠ, και άλλοι πέντε που κατηγορήθηκαν από τον “δημοσιογράφο” Κώστα Βαξεβάνη.

“Το άδικο, δεν ευλογείται”, λέγαν οι παλιοί και είχαν δίκιο…

Και σήμερα, στο Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, οι κατηγορούμενοι για… “Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης”, από τον “πάτο της δημοσιογραφίας”, όπως έχει χαρακτηριστεί από τον δημοσιογραφικό χώρο, ο “δημοσιογράφος” Κώστας Βαξεβάνης, κηρύχθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ. (στο τέλος της ανάρτησης, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, για τον… “πάτο της δημοσιογραφίας” Κώστα Βαξεβάνη.

Στους ΑΘΩΟΘΕΝΤΕΣ, ήταν και ο πρ. Διευθυντής της ΕΥΠ, Κώστας Αγγελάκης… Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΤΡΕΫΦΟΥΣ, όπως τον έχω αποκαλέσει εδώ και χρόνια.

Αποδείχθηκε περίτρανα έστω και μετά από οκτώ χρόνια ταλαιπωρίας, ότι οι καταγγελίες του “πάτου της δημοσιογραφίας” ήταν παντελώς ψευδείς και αστήρικτες.

Η Δικαιοσύνη στην συγκεκριμένη περίπτωση, απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί το ύψος των περιστάσεων, να καταδικάσει το άδικο και να αθωώσει το ΔΙΚΑΙΟ.

Το χαστούκι της αθωωτικής απόφασης, ήταν ηχηρότατο για τον Κώστα Βαξεβάνη, που η αλαζονική συμπεριφορά του, έδειχνε σαν να … “είχε στο τσεπάκι την δικαιοσύνη”…

Η πολύκροτη δίκη, είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2020 και χρειάστηκαν τέσσερις συνεδριάσεις, για να λήξει σήμερα, για τους έξι κατηγορούμενους.

Το κατηγορητήριο, βάσει της μήνυσης του Κώστα Βαξεβάνη, το 2012, ήταν βαρύτατο… “ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εξαιρετική ήταν η αγόρευση της Εισαγγελέως, η οποία έκρινε ότι οι έξι κατηγορούμενοι, δεν τέλεσαν τις αξιόποινες πράξεις για τις οποίες τους είχε καταγγείλει ο “δημοσιογράφος” Κώστας Βαξεβάνης και η έδρα, έκανε δεκτή ΟΜΟΦΩΝΑ την πρόταση της Εισαγγελέως και απεφάνθη:

ΑΘΩΟΙ!

Η περιπέτεια των κατηγορουμένων, ξεκίνησε πριν οκτώ χρόνια, το 2012, μετά από καταγγελίες που υπέβαλε σε βάρος τους ο Κώστας Βαξεβάνης.

Όταν όμως κλήθηκαν στην Ειδική Ανακρίτρια Διαφθοράς, με την κατηγορία της σύστασης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, που αποσκοπούσε δήθεν στην … “φυσική εξόντωση του Κώστα Βαξεβάνη”, με την κατηγορία της δήθεν κατάρτισης πλαστών αποδείξεων με τις οποίες φαίνεται πως … δημοσιογράφοι λάμβαναν χρήματα από την ΕΥΠ, και ότι δήθεν τοποθέτησαν ναρκωτικά σε κατάστημα της πρώην διευθύντριας της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζάκυνθο κ. Αγγελικής Αγούλου, η Ανακρίτρια και η εισαγγελέας, μετά το πέρας της ανάκρισης, τους άφησαν ελεύθερους, χωρίς περιοριστικούς όρους.

Αξίζει στο σημείο αυτό να τονισθεί, πως η πρώην διευθύντρια της Τράπεζας Πειραιώς Αγγελική Αγούλου, έχει καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επί πλέον ποινή έξη ετών για την τεράστια υπεξαίρεση στην Τράπεζα…

Μεγάλη και ιδιαίτερα σημαντική η σημερινή μέρα για τους αθωωθέντες…

Σημαντική όμως ήταν και η νίκη των δικηγόρων που τους υπερασπίστηκαν.

Τους κατηγορούμενους Κωνσταντίνο Αγγελάκη, Σοφοκλή Κουκουλίτσιο και Γεώργιο Πολύζο εκπροσώπησε ο δικηγόρος Γεώργιος Χρ. Παπατσώρης.

Τον κατηγορούμενο Άλ.Κ. η δικηγόρος Σοφία Κατσίνα, που ήταν και δική μου δικηγόρος στην δίκη που είχα με τον … Παναγιώτη Δημητρά.

Τον κατηγορούμενο Γεώργιο Δημητριάδη, εκπροσώπησε ο δικηγόρος Μαργαρίτης Θεοδώρου,  και τον κατηγορούμενο Αντ.Κ. η δικηγόρος Βασιλική Δουβαρά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθώ και στα μέλη της έδρας του Δικαστηρίου, που επετέλεσαν το καθήκον τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΑΥΓΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΕΛΗ: ΜΑΛΛΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ & ΛΥΓΚΑ ΜΑΡΙΑ

Άραγε τώρα, οι ΑΘΩΩΘΕΝΤΕΣ,   θα στραφούν νομικά κατά του Κώστα Βαξεβάνη, να… “του πάρουν και τα σώβρακα”,, για την τεράστια ψυχική και οικονομική περιπέτεια που τους έβαλε,  όπως λέει ο σοφός λαός, για τους ΑΔΙΚΟΥΝΤΕΣ;;;

Όλα θα εξαρτηθούν από τις χρονικές διαδικασίες που θα χρειαστούν μέχρι να καθαρογραφεί η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΙΔΩΜΕΝ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 1,010


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα