Η Ιερά Μόνη Εσφιγμένου τού Αγίου Όρους είναι η εξαίρεση σε έναν κανόνα εκμαυλισμού και νεοταξισμού. Πάτερ Μεθόδιε κρατά γερά! ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ”

1 Ιουλίου, 2020 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:694
Μοίρασέ το

Και όλα αυτά επειδή δεν δέχονται τις επιχορηγήσεις τής Ευρωπαϊκής Ενωσης (που άλλοι πουλούν την ψυχή τους για να τις παίρνουν), και κυρίως την προσπάθεια αποδόμησης τής Ορθοδοξίας υπό έναν ψευδεπίγραφο “εκσυγχρονισμό” και “προοδευτισμό”.

Δεν δέχονται, επίσης, τον παγκοσμιοποιητικό οικουμενισμό τού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και την προσέγγισή του με τον Πάπα.

Με λίγα λόγια δεν πουλάνε την πίστη τους.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και οι μεγαλοδεσποτάδες, πώς ανέχονται όλους αυτούς τους ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ διωγμούς;;;
 
ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ;;;
 
Κύριε Ιερώνυμε, κύριοι δεσποτάδες…
 
Χάσατε την εκτίμηση και τον σεβασμό του Ελληνικού λαού…
 
ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ.
 
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Υ.Γ. ΜΠΑΤΣΟΙ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
 
 
Thanasis Gordis

 

ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ,
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ”
(Σάς προτρέπει σε αυτό ένας νεοημερολογίτης, η ταπεινότητά μου).

 

Τούς έκοψαν το ρεύμα και τα τηλέφωνα (που πλήρωναν κανονικά).

Τούς έκοψαν το ταχυδρομείο (παρακρατείται παρανόμως, οτιδήποτε τούς αποστέλλεται).

Τούς πήραν το τρακτέρ (όχημα πρώτης ανάγκης γεωργικών και άλλων αναγκών).

Τούς πήραν τα λίγα ενοίκια που ελάμβαναν από περιουσιακά στοιχεία τής Ιεράς Μονής.

Τούς απαγόρεψαν το ψάρεμα (μπροστά στα «πόδια» τους).

Τούς κατάσχεσαν τις λίγες βάρκες αμέσου ανάγκης και
επιβιώσεως.

Τούς απαγόρεψαν οιανδήποτε είσοδο τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης (καταδικασμένοι εις τον δια λιμού θάνατον).

Τούς απαγόρεψαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απελαύνοντας τον ιατρό τής Μονής με εγκληματικές συνέπειες, ώστε οι θάνατοι που ακολούθησαν μετά το 2005 να παραμένουν αδιάγνωστοι σε αβοήθητους ανθρώπους!..

Απαγορεύουν την είσοδο προσκυνητών και όλων όσων θέλουν να επικοινωνούν με την Ι.Μ. Εσφιγμένου.

Απαγορεύεται η είσοδος – έξοδος ακόμα και των ιδίων πατέρων τής Μονής.

Τούς αφαίρεσαν την ατέλεια των καυσίμων, αντιθέτως πληρώνουν αυτά σε μαύρη αγορά.

Τούς αναγκάζουν, προκειμένου για την επιβίωσή τους, να κινούνται με δικό τους τρόπο, όχι τον ενδεδειγμένο (τούς εξαναγκάζουν δηλαδή σε παρανομία).

Εξεδίωξαν μοναχούς τής πατροπαράδοτης Ι.Μ. Εσφιγμένου από το Κονάκι στις Καρυές (Αντιπροσωπείο), με βαριοπούλες πρωτίστως, αργότερα με λοστούς και πέρυσι με μηχανοκίνητα οχήματα κατά παράβασιν τής μοναχικής ιδιότητος τού Όρους τού Άθω.

Και όλα αυτά επειδή δεν δέχονται τις επιχορηγήσεις τής Ευρωπαϊκής Ενωσης (που άλλοι πουλούν την ψυχή τους για να τις παίρνουν), και κυρίως την προσπάθεια αποδόμησης τής Ορθοδοξίας υπό έναν ψευδεπίγραφο “εκσυγχρονισμό” και “προοδευτισμό”.

Δεν δέχονται, επίσης, τον παγκοσμιοποιητικό οικουμενισμό τού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και την προσέγγισή του με τον Πάπα.

Με λίγα λόγια δεν πουλάνε την πίστη τους.

Η Ιερά Μόνη Εσφιγμένου τού Αγίου Όρους είναι η εξαίρεση σε έναν κανόνα εκμαυλισμού και νεοταξισμού.

Πάτερ Μεθόδιε κρατά γερά!

 

 

Προβολές : 694


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα