Η Μετάλλαξη Δέλτα και τα απίστευτα ψεύδη για τα οποία δεν επεμβαίνει κανείς. Οι φρούδες ελπίδες ένθεν κι εκείθεν…

Η Μετάλλαξη Δέλτα και τα απίστευτα ψεύδη για τα οποία δεν επεμβαίνει κανείς. Οι φρούδες ελπίδες ένθεν κι εκείθεν…

3 Ιουλίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:612
Μοίρασέ το

Και δεν επεμβαίνει κανείς Εισαγγελέας, Ιατρικός Σύλλογος, αλλά ούτε τους μηνύει και κάποιος απ΄ τους φερόμενους σωτήρες….Να τους μηνύσει όχι μόνο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά επίσης για :

 • Εμβολιασμούς κατόπιν απάτης, ψευδούς ενημέρωσης (Ν. 3418/2005 κι άρθρο 5 Σύμβασης Οβιέδο)

 • Έκθεση των εμβολιασμένων σε κίνδυνο, που είναι κακούργημα, καθώς τους κοροϊδεύουνε ότι τάχα έτσι θα είναι πολύ ασφαλείς (θα δώσουνε και free pass σ΄αυτούς, εκθέτοντας σε κίνδυνο και τους ανεμβολίαστους)

 

 

 

 

 

 

Το παιχνίδι είναι πολύ καλά στημένο σε βάρος όλων των λαών.

Ευτυχώς που κάποιοι άρχισαν να αφυπνίζονται.

Όσο για τους… “σωτήρες”, κι αυτοί δημιουργίες των παγκοσμιοποιητών είναι και παίζουν το δικό τους παιχνίδι της… καθυστέρησης.

Κι όποιος το κατάλαβε, έκοψε δρόμο κι ακόμα τρέχει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προχωρώντας το σχέδιο διαχωρισμού των πολιτών και της δημιουργίας έχθρας ανάμεσά τους, καθώς και τους εκβιασμούς προς τους ανεμβολίαστους για αυτά τα πειραματικά κι επικίνδυνα βόλια, δίνουνε το τελευταίο διάστημα κρεσέντο ψεύδους και στο θέμα της μετάλλαξης Δέλτα.

Ότι τάχα τα υπάρχοντα εμβόλια παρέχουνε μεγάλη προστασία απέναντι σ΄αυτή (μας βεβαίωσε ακόμη κι ο Πρωθυπουργός) κι είναι επιτακτική ανάγκη να εμβολιαστούμε όλοι, ως μέσο προστασίας από αυτή (!!!) Κι ότι τάχα τυχόν νέο κύμα, λόγω μετάλλαξης Δέλτα, θα πλήξει σχεδόν αποκλειστικά τους ανεμβολίαστους (!!!).

Και δεν επεμβαίνει κανείς Εισαγγελέας, Ιατρικός Σύλλογος, αλλά ούτε τους μηνύει και κάποιος απ΄ τους φερόμενους σωτήρες….Να τους μηνύσει όχι μόνο για διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά επίσης για :

 • Εμβολιασμούς κατόπιν απάτης, ψευδούς ενημέρωσης (Ν. 3418/2005 κι άρθρο 5 Σύμβασης Οβιέδο)

 • Έκθεση των εμβολιασμένων σε κίνδυνο, που είναι κακούργημα, καθώς τους κοροϊδεύουνε ότι τάχα έτσι θα είναι πολύ ασφαλείς (θα δώσουνε και free pass σ΄αυτούς, εκθέτοντας σε κίνδυνο και τους ανεμβολίαστους)

Να τους είχε  μηνύσει επιπλέον εδώ και πολλούς μήνες και για τα προηγούμενα, δηλαδή τα αναξιόπιστα tests, που αποτελούνε το κεντρικό πυρήνα – στήριγμα του αφηγήματος (με δεδικασμένα εναντίον τους σε άλλες Χώρες), καθώς και για τα τάχα δοκιμασμένα κι ασφαλή εμβόλια που προμοτάρανε εδώ κι αρκετούς μήνες σε δημόσια μέσα, όταν διαβάζουμε άλλα πράγματα στα επίσημα έγγραφα FDA, ΕΟΔΥ, Pfizer κ.α. Με τα δικά τους δηλαδή θα τους κάνανε μηνύσεις. Όμως τους αφήσανε ανενόχλητους να προχωράνε τα σχέδια τους και στο παρά 1 λένε θα μας σώσουνε, χτυπώντας παράπλευρα θέματα κι όχι τον “πυρήνα”.

Το πολύ-πολύ, να βάλουνε κάποιους μεμονωμένους γιατρούς φυλακή κι αυτό θα είναι όλο.

Κι εν τω μεταξύ, θα χαθεί κι άλλος υπερπολύτιμος χρόνος (καθώς θα καθυστερήσει κι η εκδίκασή τους), με εφησυχασμό από φρούδες ελπίδες…

Σύμφωνα λοιπόν με επίσημα στοιχεία που θα παρατεθούνε, θα αναδειχθεί παρακάτω ότι :

 • H πλειοψηφία των νεκρών λόγω μετάλλαξης Δέλτα στη Μεγ. Βρετανία είναι οι εμβολιασμένοι (!!!). 

Ενδιαφέρουσα κι η πολύ μικρή θνητότητα της διαφημιζόμενης τάχα ως φοβερής και τρομερής μετάλλαξης Δέλτα….. 

 • Στο Ισραήλ, σχεδόν τα μισά νέα κρούσματα είναι εμβολιασμένοι κι επανέρχονται οι μάσκες

Kαι πριν ξεκινήσει η παράθεση στοιχείων, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι μπορεί στους οίκους ανοχής (που άνοιξαν πάλι) να πηγαίνεις χωρίς test κι ούτε να υπάρχει υποχρέωση εμβολιασμού των Ιερόδουλων, όμως για να πας σε καφέ ή εστιατόριο, θα πρέπει να είσαι εμβολιασμένος ή να πληρώσεις 20 ευρω για test (!!!). Ούτε πειράζει αν για να πας στο καφέ-εστιατόριο θα έχεις χρησιμοποιήσει πίτα τρένο – λεωφορείο 

Οίκοι ανοχής: Ανοίγουν με γάντια, μάσκα και το… ρολόι – Το νέο Kama Sutra και τα μέτρα που ισχύουν | in.gr

Ας δούμε λοιπόν τι λένε τα επίσημα στοιχεία σε Μεγ. Βρετανία κι Ισραήλ, δεχόμενοι ότι αυτά δεν τυγχάνουνε “κοντρολαρίσματος”, όπως στο Ελλάντα….

Αν και στη Μεγ. Βρετανία φαίνεται να τηρούνε τουλάχιστον κάποια προσχήματα.

Δε θέλουμε να πιστέψουμε κι αυτά που λένε αυτόπτες μάρτυρες στα Ελληνικά νοσοκομεία, ότι αποκρύπτονται δηλαδή συμβάντα με διπλά εμβολιασμένους σε ΜΕΘ, λόγω κορωνοϊού.

Προς Θεού,  τίποτα θλιβεροί συνωμοσιολόγοι θα είναι.

Ξεκινάμε λοιπόν από επίσημα στοιχεία Υπουργείου Υγείας Βρετανίας

Guardian graphic. Source: Public Health England

https://www.theguardian.com/world/2021/jun/11/delta-variant-is-linked-to-90-of-covid-cases-in-uk

 • 12 στους 42 νεκρούς με μετάλλαξη Δέλτα της εξεταζόμενης περιόδου (από αρχές Φεβρουαρίου μέχρι 07 Ιουνίου 2021), ήτανε διπλά εμβολιασμένοι κι είχανε περάσει τουλάχιστον 2 βδομάδες

 • 7 στους 42 είχανε τη 1η δόση κι είχανε περάσει τουλάχιστον 3 βδομάδες

Δηλαδή περίπου οι μισοί νεκροί (19 στους 42) ήτανε εμβολιασμένοι

Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα για τους εμβολιασμένους τις 2 επόμενες βδομάδες. 

Α) Έτσι λοιπόν, στο κάτωθι επίσημο σχεδιάγραμμα, με στοιχεία από αρχές Φεβρουαρίου εώς 14 Ιουνίου 2021, (δηλαδή προστίθεται μια βδομάδα) με μολύνσεις και θανάτους με μετάλλαξη Δέλτα στη Μεγάλη Βρετανία.

 

            Πίνακας 2

Παρατηρούμε λοιπόν σ΄αυτό το αναλυτικότερο διάγραμμα, που παρουσιάζει κι αριθμό θετικών, ότι υπάρχουνε μεν περισσότεροι φορείς του ιού ανεμβολίαστοι (35.521),  όμως ο λόγος των νεκρών είναι :

 • 35/35.521 = περίπου 1 νεκρός στους χίλιους θετικούς για τους ανεμβολίαστους **

 • 10/9.461 = περίπου πάλι 1 στους χίλιους για εκείνους με μία δόση, απ΄την οποία πέρασαν τουλάχιστον 3 βδομάδες

 • 26/4.087 = 6,4 στους χίλιους για εκείνους με διπλή δόση, απ΄την οποία πέρασαν τουλάχιστον 2 βδομάδες

Ο λόγος των νεκρών είναι που μετράει, μαζί και με το ποσοστό εκείνων που νοσούν βαριά, καθώς για τα μολυσματικότητα τάχα των ασυμπτωματικών (η οποία κι είναι ελάχιστη), τα είπαμε άλλη φορά, με επίσημα στοιχεία και σοβαρές μελέτες απέναντι στα χονδροειδή ψεύδη τους….Για αυτό λοιπόν έχει μικρή σημασία ο συνολικός αριθμός θετικών κι ειδικά με αυτά τα τόσο αναξιόπιστα tests.

Αθροιστικά, οι εμβολιασμένοι νεκροί (26+10, χωρίς να υπολογίσουμε τον έναν, που δεν είχε κλείσει 3 βδομάδες από 1η δόση) είναι περισσότεροι από τους 34 νεκρούς ανεμβολίαστους.

Πέθανε μόλις ένας στους χίλιους ανεμβολίαστους  τεσταρισμένους θετικούς σε μετάλλαξη Δέλτα, ενώ στη πραγματικότητα θα υπάρχουνε πολλοί ακόμη θετικοί εκεί έξω, δηλαδή η θνητότητα είναι μικρότερη κι από 0,1%.

Για να μην μιλήσουμε για τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματα που έχουνε πάρα πολλοί απ΄τους νεκρούς, αλλά τους χρεώνουνε στη λίστα covid, σύμφωνα με τις νέο-“επιστημονικές” μεθόδους που ισχύουνε από πέρσι.

Αρκεί το πλήρως αναξιόπιστο test να δείξει θετικό, έστω σε μία από 2,3 ή περισσότερες προσπάθειες τους, ακόμα κι αν ακολουθήσει αρνητικό. Δηλαδή, η πραγματική θνητότητα είναι πάρα πολύ μικρή κι όμως, για αυτήν εκβιάζουνε και απατάνε το κόσμο με ψεύδη, ώστε να εμβολιαστεί (!!!)

Προσθέτοντας άλλη μία βδομάδα, δηλαδή από αρχές Φεβρουαρίου εώς 21 Ιουνίου 2021, βλέπουμε τα κάτωθι :

Δηλαδή :

 • Δηλαδή 50 στους 117 νεκρούς με μετάλλαξη Δέλτα ήτανε διπλά εμβολιασμένοι κι είχανε περάσει τουλάχιστον 2 βδομάδες

 • 19 στους 117 είχανε τη 1η δόση κι είχανε περάσει τουλάχιστον 3 βδομάδες

Aθροιστικά, είχαμε 69 στους 117 νεκρούς από Μετάλλαξη Δέλτα, δηλαδή το 59%,  να είναι εμβολιασμένοι (παραβλέποντας τον έναν που δεν είχε συμπληρώσει 3 βδομάδες από 1η δόση)

Κι οι “έγκριτοι” αντιπαραβάλλουνε τη χαζή δικαιολογία Δημοτικού, ότι όλοι οι νεκροί εμβολιασμένοι ήτανε άνω των 50 ετών, όταν και στους νεκρούς ανεμβολίαστους μόλις 6 στους 44 ήτανε μικρότεροι των 50 ετών. Άσε που νομίζαμε ότι φτιάξανε τα εμβόλια για να προστατέψουνε τις ευπαθείς ομάδες…Και μέσω αυτού, τους προβάλλουνε και την αναγκαιότητα περί 3ης δόσης, αποδεχόμενοι ουσιαστικά την αποτυχία τους, όμως πολλοί δεν θα αντιληφθούνε ούτε κι αυτό….

Στο δε Ισραήλ, όπου είναι πλήρως εμβολιασμένοι το 60% του πληθυσμού κι αρκετοί επιπλέον έχουνε μονή δόση, το 40% των “κρουσμάτων” είναι εμβολιασμένοι κι επανέρχεται το μέτρο της μάσκας.

Με τις μεταλλάξεις που οι ίδιοι δημιουργούνε εμβολιάζοντας εν καιρώ έξαρσης της γρίπης, που είναι βασική αρχή της Ιατρικής, που δεν παραβαίνεις. 

Για μεταλλάξεις παραδέχτηκε κι ο Βασιλακόπουλος, εδώ :

Βασιλακόπουλος: «Προσοχή σε όσους έκαναν την α’ δόση εμβολίου» – Γιατί δεν πρέπει να μολυνθούν | LiFO

Δηλαδή οι ίδιοι συντηρούνε τον ιό, όμως δεν επεμβαίνει κανείς ούτε και για αυτό. Και μιλάνε για δημιουργία τείχους ανοσίας οι αθεόφοβοι (!!!) 

Όπως δεν επεμβαίνει κανείς και για φάρμακα, που αντιμετωπίστηκαν με ξεκάθαρη μεροληπτική στάση σε σχέση με τα εμβόλια. Παρότι υπήρχανε φάρμακα αρκετά αποτελεσματικά κι ελεγμένα, με τα οποία θα είχανε σωθεί ζωές, οι οποίες οδηγήθηκαν στο θάνατο λόγω εγκληματικής “αμέλειας”. Τα εμβόλια, ακόμη κι αν ήτανε αξιόπιστα κι αποτελεσματικά, δεν μπορούσανε προφανώς να σώσουνε ανθρώπους που είχανε ήδη μολυνθεί.

Και προφανώς δε θα λήξει αυτή η κατάσταση ούτε στη 3η δόση, αλλά θα εκβιάζουμε όλο και περισσότερο τους ανεμβολίαστους, ότι τάχα φταίνε εκείνοι, με παιδική (και πάλι) προπαγάνδα. Καθώς ακόμη κι αν δέχονταν όλοι να εμβολιαστούνε μ΄αυτά, (μαζί κι οι μετανάστες, που συνωστίζονται ανενόχλητοι κι ουδείς τους πιέζει για το βόλι) θα χρειάζονταν τουλαχιστον 8 μηνες. Δηλαδή πάλι μεταλλάξεις, όταν ο εμβολιασμένος (σε πρώιμο στάδιο) έρχεται σε επαφή με τον πραγματικό ιό.

Επίλογος 

Βλέπουμε ότι με όλα αυτά τα εγκληματικά ψεύδη και πρακτικές τους, προωθούνε φασιστικά κι αλλοπρόσαλα μέτρα και προετοίμασαν ήδη το έδαφος και για τα παιδάκια….

Αν δε ξεφύγει ο κόσμος από το κάθε μαντρί (που εκτός των άλλων, διαιρούνε και το κόσμο), εάν δεν αναλάβει ο ίδιος την ατομική του ευθύνη και δεν δραστηριοποιηθεί κι όχι να περιμένει από σωτήρες ή άλλους να βγάλουνε το φίδι απ΄τη τρύπα, μη περιμένετε τίποτα. Ούτε να κοιτάει τη βόλεψή του, παρότι προβληματισμένος με αυτά που συμβαίνουνε, γιατί αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση μόνο λίγοι αποφασισμένοι θα τη γλιτώσουνε. Ούτε καν τα πολύ μικρά παιδάκια, για τα οποία ήδη ακονίζουν τα δόντια τους και σπέρνουνε τα χαζή προπαγάνδα τους. Και με τις αντιδράσεις να μην πρέπει να επικεντρώνονται μόνο στο δικαστικό πεδίο, όπου εκεί παίζουμε εκτός έδρας κι ήδη υπήρξανε μεγάλες καθυστερήσεις. 

Και κυρίως, να προσελκύσουμε το έλεος του Κυρίου, γιατί η μάχη είναι Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, ειδικά τώρα πια, με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξανε σε ουσιώδη αντίδραση. 

Για το δικαστικό πεδίο και άλλα θέματα, είχαμε γράψει περισσότερα εδώ :

Μην φτάσουμε να πούμε το οριστικό “Εάλω η Λογική, η Επιστήμη, τα Δικαιώματα, οι Ελευθερίες”… | Scripta Manent : (scripta—manent.blogspot.com)

 

Πηγή

Προβολές : 612


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα