Η Ρωσία του ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! Για να τελειώνουμε με τους ... Πουτινολάτρεις!!!

Η Ρωσία του ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!! Για να τελειώνουμε με τους ... Πουτινολάτρεις!!!

21 Μαρτίου, 2023 26 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,143
Μοίρασέ το

 

Εβραίοι στην Ρωσική κυβέρνηση. Γιατί οι Εβραίοι παίρνουν ρωσικά ονόματα και επώνυμα;

Μπόρις Μιχαήλοβιτς Μοϊσέεφ

 

Οι πρώτοι, λόγω ηλιθιότητας, δικαιολογούνται εν μέρει…
Οι δεύτεροι είναι οι προπαγανδιστές των… “σωτήρων”… ΠουτινοΤραμποΜελόνιδων…
Αυτοί φαίνεται πως παίρνουν το χαρτζιλικάκι τους… άντε να τους στείλουν και καμιά εκδρομή στη Μόσχα, για να υπερηφανεύονται πως… “μιλούν” με την Κάτω Δούμα… δεν εξηγείται αλλιώς τόση Πουτινολατρεία…
Αχ Παναγιά μου, ευτυχώς που έχω πλούσια μαλλιά και να μου πέσουν και λίγα, δεν τρέχει τίποτα…
Αφιερωμένο εξαιρετικά… “αυτοί”, ξέρουν…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό, από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Οι Εβραίοι θέλουν να κρύψουν τα αληθινά τους ονόματα

Στο Ισραήλ είναι εξοργισμένοι γιατί στη χώρα μας, της οποίας η νομοθεσία επιτρέπει στους πολίτες να αλλάζουν τα ονόματα και τα επώνυμά τους (το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από Εβραίους), συχνά αποκαλούνται τα πραγματικά ονόματα των εγκληματιών.

Θα μπορούσε βέβαια κανείς να γελάσει με τους Ισραηλινούς που εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τέτοιες περιπτώσεις.

Αλλά αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, αποδεικνύεται ότι οι κάτοικοι ενός ξένου κράτους για εμάς, έχοντας ένα ισχυρό εθνικό εβραϊκό λόμπι στη χώρα μας, προσπαθούν να επηρεάσουν τα τρέχοντα γεγονότα στη Ρωσία, ακόμη και με το βλέμμα στην αλλαγή νομοθεσίας στη μελλοντικός.

Θέλω απλώς να ρωτήσω – είστε ανόητοι, αυθάδειοι άνθρωποι ή θεωρείτε τη Ρωσία παρακλάδι σας;

Τι κάνει λοιπόν; Πιο πρόσφατα, το φθινόπωρο του 2016, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της ρωσικής κυβέρνησης Hasid Χλοπονίνη δήλωσαν ότι είναι απαραίτητο να αποσιωπηθεί η εθνικότητα των εγκληματιών, λένε, ότι το έγκλημα δεν έχει εθνικότητα. Khloponin, για ποιον είσαι;

Τον Ιανουάριο του 2017, μετά από υπόθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα βουλευτής Πίτερ Τολστόιγνωστό σε όλα τα γεγονότα του περασμένου αιώνα, στον οποίο οι Εβραίοι έκαναν επανάσταση Ρωσική Αυτοκρατορία, D.A. Medvedevάφησε να εννοηθεί ότι είναι αδύνατο να πούμε την αλήθεια για τους Εβραίους: https://youtu.be/4dwB7JtHX4w – “… η εθνική, θρησκευτική ξενοφοβία παίρνει μια νέα άσχημη μορφή – τη μορφή της τρομοκρατίας.

Σε οποιαδήποτε χώρα, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας, Τα αντισημιτικά αισθήματα και οι εθνικιστικές δηλώσεις θα πρέπει να εξαλειφθούν από την αρχή.

Σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Έχουμε μια πολύ δύσκολη χώρα. Πρέπει να αγαπάμε την ηρεμία της”.

– «Μα τι γίνεται με την αλήθεια για τους Εβραίους;»

Δηλαδή, οι Εβραίοι μπορούν να διαπράξουν θηριωδίες (ξεκινώντας από την τρομοκρατία στη δεκαετία του ’60 του 19ου αιώνα – “Οι Εβραίοι είναι οι ιδρυτές της τρομοκρατίας”), αλλά δεν χρειάζεται να τα θυμόμαστε – αυτό είναι ήδη μια «μορφή τρομοκρατίας».

Αλλά αν το καλοσκεφτείτε, τι μπορεί να επιτευχθεί με τέτοιους υψηλόβαθμους υποστηρικτές σε ένα άλλο κράτος να κάνουν δηλώσεις για τα συμφέροντα της μειονότητας, η οποία θεωρείται από καιρό ξένος λαός στη Ρωσία.

Και αν, επιπλέον, αυτή η μειοψηφία χαρακτηρίζεται «κυβερνούσα»; Πράγματι, μεταξύ των 200 πλουσιότερων εκπροσώπων της Ρωσίας, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας εκπρόσωπος του λαού, ένας Σλάβος: – «Οι κορυφαίοι 200 ​​εκατομμυριούχοι guss».

Και το συμπέρασμα υποδηλώνει ότι δεν είναι καθόλου σημαντικό κάτω από ποια σάλτσα οι Εβραίοι που ζουν στη Ρωσία, καθώς και οι Ισραηλινοί, δείχνουν τη δυσαρέσκειά τους …

Η FEOR ανησυχεί για την απαξίωση της Ρωσίας 18/05/2017

Επικεφαλής του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας (FEOR) Μπορούχ Γκόρινσχολίασε τη δήλωση του βουλευτή Η Κρατική Δούμα Κωνσταντίν Ζατούλινπου όρισε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο «Βαλςμαν».

«Ελπίζω ότι η ηγεσία της Δούμας θα απαντήσει άμεσα σε μια τέτοια δήλωση, όπως έχει κάνει στο παρελθόν».

Σημειώστε ότι ο ομιλητής του FEOR, σε αυτή την περίπτωση, παραδέχεται και πάλι μια αυθαίρετη ερμηνεία των γεγονότων. Η ηγεσία της Κρατικής Δούμας, του κύριου νομοθετικού σώματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ποτέ δεν καταδίκασε επίσημα τον αντισημιτισμό.

Αντισημιτικά βιβλία που εκδόθηκαν στη Μόσχα

Στην καλύτερη περίπτωση, ήταν μια προσωπική συγγνώμη ενός βουλευτή – όπως ένας αντιπρόεδρος Πίτερ Τολστόιενώπιον στελέχους της FEOR ( Αλεξάντερ Μπορόντα).

Όπως έγραψε ο «Cursor», αυτή η περίσταση ανησύχησε πολύ τον αρχιραβίνο της Μόσχας Pinchas Goldschmidt

«Αντί για συνάντηση Πίτερ Τολστόιμε τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας Εβραϊκών Κοινοτήτων της Ρωσίας Αλεξάντερ Μπορόντα, όπου ο πρώτος έκανε μια προσωπική συγγνώμη, θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο εάν οι επικεφαλής των φατριών της Κρατικής Δούμας, οι ομιλητές και άλλοι πολιτικοί αποστασιοποιούνταν από την εν λόγω δήλωση, καθιστούσαν σαφές ότι δεν συμφωνούσαν με αυτήν την άποψη». ,– δήλωσε Goldschmidtσε μια συνέντευξη στο RIA Novosti στις 8 Φεβρουαρίου, μετά την οποία συνέχισε: «Αλλά επικράτησε απόλυτη σιωπή από την πλευρά τους. Εάν συνέβαινε παρόμοια κατάσταση σε άλλη χώρα, τότε, πιθανότατα, θα βλέπαμε αμέσως πώς άλλοι μη Εβραίοι πολιτικοί αποστασιοποιούνται από αυτή τη δήλωση. Είναι κρίμα που αυτό δεν συνέβη τώρα».

Επιπλέον, αν κρίνουμε από τη σειρά των λέξεων στο δελτίο τύπου του Gorin, ανησυχεί πολύ περισσότερο για την “αξιοποίηση της Ρωσίας” και “τον λόγο για τις επόμενες κατηγορίες για κρατικό αντισημιτισμό” παρά για το ίδιο το γεγονός του αντισημιτισμού ” τρέξιμο» του νομοθέτη από την «Ενωμένη Ρωσία»

Ας υπενθυμίσουμε στον αντιπρόεδρο της FEOR ότι δεν χρειάζεται να αναζητηθούν «λόγοι» για «περαιτέρω κατηγορίες» των ρωσικών αρχών για κρατικό αντισημιτισμό – υπάρχουν ήδη υπεραρκετοί.

Εκτός από το να λέει Ζατουλίνα, αυτή είναι η απαγόρευση των εβραϊκών βιβλίων, και οι δικαστικές αποφάσεις για την απέλαση ραβίνων με ένα «τραβηγμένο πρόσχημα» (τα λόγια του ίδιου του Gorin) και αντισημιτικών ταινιών στα κρατικά κανάλια της ρωσικής τηλεόρασης, και πολλά άλλα, τα οποία Η FEOR προτιμά να σιωπά για να μην καταστρέψει τον μύθο της «όμορφης θέσης των Εβραίων» στη σύγχρονη Ρωσία.

Και έτσι αποδεικνύεται ότι κάποιοι Εβραίοι (στην προκειμένη περίπτωση η FEOR) σηκώνουν φασαρία για έναν τραβηγμένο λόγο, και ο λόγος είναι τραβηγμένος, αφού το πραγματικό όνομα του Χαλαχή Εβραίο Πέτρο Ποροσένκο είναι Βάλτσμαν… Και ο Ποροσένκο είναι το όνομα της μητέρας του ολιγάρχη, επίσης Εβραϊκής.

Πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας: Μην εμπιστευθείτε τον Πούτιν, ποτέ!

Πίσω το 1956, ο Πάπας Βάλτσμαν παντρεύτηκε την Ευγενία Σεργκέεβνα Ποροσένκο (Εβραία από τη μητέρα της) και ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΗΣ! Και έτσι αποδεικνύεται ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ– Αλεξέι Ποροσένκο – VALTSMAN. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΤΕΡ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ – ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΟΥΑΛΤΣΜΑΝ!

Το FEOR δεν μπορούσε παρά να γνωρίζει αυτές τις πληροφορίες για τον Poroshenko-Valtsman. Έχουν πληροφορίες για όλους τους υψηλόβαθμους Εβραίους… Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ίδιος ο Berl Lazar έδωσε την άδεια στον Borukh Gorin για chutzpu – είναι απίθανο να το είχαν εκφράσει αυτό χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Άλλοι Εβραίοι, “εισαγόμενοι”, σε αυτήν την περίπτωση – οι Ισραηλινοί, υποστηρίζουν τους πρώτους (αν και δημιουργούν μια ορισμένη εμφάνιση κάποιας διαφωνίας μαζί τους), αναλαμβάνουν αυτό το θέμα και αρχίζουν να απαιτούν συγγνώμη και τιμωρία για την αλήθεια. Προχθές στο άρθρο «FEOR Against» αναρωτήθηκα τι προκάλεσε την 5ήμερη παύση ανάμεσα στα όσα είπε ο Ζατούλιν και τον σάλο. Προφανώς σκέφτηκαν πώς να ωφεληθούν … τραγούδησαν ένα παλιό τραγούδι για τον αντισημιτισμό.

Και η τρίτη, η λεγόμενη απόφαση, πραγματοποιεί επίσημη υποστήριξη του πρώτου και του δεύτερου στη Ρωσία, αυστηροποιώντας τη νομοθεσία και ταυτόχρονα τιμωρώντας όλους τους δυσαρεστημένους, καθώς και λέγοντας την αλήθεια για τις φρικαλεότητες των Εβραίων, όπως συνέβη πολύ πρόσφατα με τον εχθρό της αίρεσης Chabad Ρομάν Γιουσκόφ, το οποίο μπορείτε να βρείτε στο άρθρο του Anton Blagin

Επίσης, την προσοχή τράβηξε η εικόνα με την οποία συνόδευσαν το άρθρο τους οι Ισραηλινοί. Η εικόνα, η οποία είναι μια συλλογή από εξώφυλλα βιβλίων διαφόρων συγγραφέων, η οποία ήταν ανάγλυφη προφανώς για να δώσει μια ιδιαίτερη «ναζιστική γοητεία» και ψυχολογική επίδρασηMein Kampf «Αδόλφος Χίτλερ, παραπέμπει, λες, στην πληθώρα των φασιστικών εντύπων στη χώρα μας. Αλλά το ίδιο «Σημείωμα για τις τελετουργικές δολοφονίες» του Dahl, το οποίο αναφέρει πολυάριθμες περιπτώσεις θρησκευτικών εκτελέσεων μη Εβραίων από Εβραίους, δεν προσελκύει με κανέναν τρόπο τη φασιστική λογοτεχνία και ο Χίτλερ δεν είχε γεννηθεί ακόμα όταν άρχισαν να αιμορραγούν μωρά, όπως στο αυτή η φωτογραφία από την υπόθεση Andryusha Yushchinsky, που βασανίστηκε από τους Εβραίους.

Είναι γνωστά και τα συγκλονιστικά στοιχεία ότι στις ΗΠΑ, στη Βοστώνη, ΕΒΡΑΙΟ ΙΔΡΥΜΑ Jewish Family & Children’s Service of Greater Boston ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ από τις πωλήσεις του «MEIN CAMPF» του Χίτλερ.

Και είναι επίσης απαραίτητο να υπενθυμίσουμε ότι στην Ουκρανία, όπου ο σημερινός πρόεδρος είναι ο ίδιος ο Ποροσένκο (Βάλτσμαν), υπάρχουν πολλά φασιστικά στοιχεία («Τσιγκ γκικ») και ο ίδιος ο Ποροσένκο ήρθε στην εξουσία μόνο χάρη σε αυτούς… Ρωτήστε οποιονδήποτε πολίτη στο LDNR (εκτός από αυτούς που κατηγορήθηκαν Alexey Mozgovoyσε σχέση με τους εχθρούς), και θα σας πουν – Ο Ποροσένκο είναι εγκληματίας… Αλλά οι Εβραίοι θέλουν να κρύψουν το γεγονός ότι αυτός ο εγκληματίας – είναι Εβραίος, γιατί το όνομα του Ποροσένκο μπορεί να ανήκει σε οποιονδήποτε, αλλά Waltzman – μόνο σε έναν Εβραίο.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους άρχισα να γράφω για τις θηριωδίες και τα εγκλήματα των Εβραίων είναι τα γεγονότα στην Ουκρανία το 2014, όταν ο υφιστάμενος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εβραϊκής Ένωσης Κολομοίσκιείπε αυτά τα λόγια για τους μη Εβραίους:

Λοιπόν, τα λόγια του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα με την αλαζονεία και τον κυνισμό τους. Εχούντ Όλμερτ,είχε δηλώσει δημοσίως ότι ήταν οι Εβραίοι που κατέστρεψαν την Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών[έχοντας καθίσει τους Εβραίους συμπατριώτες του να κυβερνούν το κράτος]:

Οι πιο διάσημοι Εβραίοι της Ουκρανίας!

Εβραίοι στη ρωσική τηλεόραση Και πολλοί δεν ξέρουν

Πιο αναλυτικάκαι μια ποικιλία πληροφοριών σχετικά με τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στη Ρωσία, την Ουκρανία και άλλες χώρες του όμορφου πλανήτη μας, μπορείτε να λάβετε στη διεύθυνση Διασκέψεις Διαδικτύου, διατηρείται συνεχώς στην ιστοσελίδα «Κλειδιά Γνώσης». Όλα τα Συνέδρια είναι ανοιχτά και πλήρως Ελεύθερος… Προσκαλούμε όλους όσους ξυπνούν και ενδιαφέρονται…

Νέα σύνθεση της κυβέρνησης της Ρωσίας. Χωρίς ελπίδα για ισότητα και ελευθερία του ρωσικού λαού …

(Όλες οι βασικές θέσεις της κυβέρνησης ανήκουν σε Εβραίους και ξένους πάλι, κάτι που δεν αντιστοιχεί στις αναλογίες του πληθυσμού), οι Εβραίοι θα πρέπει να βρίσκονται στις βασικές θέσεις του ρωσικού κράτους … Δεν έγινε αλλαγή προέδρου ή μέλη της κυβέρνησης, εκτός από την αναδιάταξη και την αντικατάσταση μεμονωμένων ατόμων, το θέμα των ανθρώπων που ήταν στην κυβέρνηση, και μάλιστα προήχθησαν σε βαθμό.)

Σχεδόν αμέσως μετά τα εγκαίνια, η κυβέρνηση παραιτήθηκε. Στη συνέχεια, ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπέβαλε στην Κρατική Δούμα την υποψηφιότητα του Ντμίτρι Μεντβέντεφ για τη θέση του αρχηγού της κυβέρνησης. … Ωστόσο, επί πρωθυπουργίας Μεντβέντεφ εμφανίστηκαν άλλοι παράγοντες που απαξιώθηκαν πολιτικό ρόλοκυβέρνηση είναι η ενίσχυση μεγάλων ομάδων επιρροής εκτός της κάθετης που διαθέτουν σημαντικούς πόρους και είναι σε θέση να επιλύσουν τα ζητήματά τους απευθείας με τον πρόεδρο. … Κάποτε μπερδεύονταν μαζί, αλλά τώρα τσαντίζονται μακριά ο ένας από τον άλλον…

Το δικό μας στη νέα κυβέρνηση; Οι ρωσικές εθνοτικές αναλογίες δεν ταιριάζουν καθόλου με τον αριθμό τους.

Το «Ημερολόγιο Πετρούπολης» αποφάσισε να το μάθει Ρωσική κυβέρνησηστο ενημερωμένο line-up θα διαφέρει από το προηγούμενο και πόσοι από τους δικούς μας μπήκαν σε αυτό:

“Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης. Οι τυμβωρύχοι της ιατρικής, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού – Skvortsova, Vasilyeva και Medinsky – παρέμειναν στη θέση τους, ο υπουργός Πολιτισμού Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, αυτός ακριβώς ο υπουργός από τον οποίο κλάπηκαν όλοι οι υφιστάμενοι. Siluanov, ο οποίος χρηματοδοτεί η κηδεία κοινωνική σφαίρα– προήχθη σε πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Ο Μούτκο, που κατέστρεψε το άθλημα, προήχθη και σε αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τις κατασκευές.

Νέο κεφάλαιοΥπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης – Evgeny Zinichev. Ο ίδιος ο Zinichev, πρώην σεκιουριτάς του Πούτιν, ο οποίος τρεις μήνεςΔεν μπορούσα να καθίσω ως κυβερνήτης της περιοχής του Καλίνινγκραντ, αφού ζήτησα ένα οικείο περιβάλλον. Στη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής του FSB, πέρασε ενάμιση χρόνο. Η πιο πολυτελής επιλογή είναι το Υπουργείο Γεωργίας. Επικεφαλής του θα είναι ο γιος του Νικολάι Πατρούσεφ Ντμίτρι. Κατά τη γνώμη μου, για πρώτη φορά διορίστηκε υπουργός ο γιος εν ενεργεία αξιωματούχου, αλλά αυτό δεν είναι εξαίρεση, αλλά κανόνας, γιατί σχημάτισαν μια νέα αριστοκρατία. Η ομάδα της νεολαίας μας, η ομάδα με την οποία δεν μπορούμε να ζήσουμε».

Νέα σύνθεση της κυβέρνησης της Ρωσίας. Χωρίς ελπίδα για…

russboss.livejournal.com ›35617.html

Τις προάλλες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ συμφώνησαν για μια νέα σύνθεση της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. … Εθνοτική σύνθεσητο Υπουργικό Συμβούλιο έχει ως εξής: 18 Ρώσοι, 7 Εβραίοι … Θα επιβλέπουν επίσης όλα τα εθνικά έργα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 και … Τις προάλλες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ συμφώνησαν σε ένα νέο σύνθεση της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τώρα μας είναι γνωστός. … Η εθνοτική σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου έχει ως εξής: 18 Ρώσοι, 7 Εβραίοι (χωρίς τον Πρωθυπουργό, φυσικά) με τον Πρωθυπουργό των Εβραίων – 8., Ουκρανοί 2, Αρμένιοι 1. Επιπλέον, στους 7 Εβραίους – 4 κατέχουν τις θέσεις των Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης και εποπτεύουν σχεδόν όλους τους κλάδους. … Θα επιβλέπουν επίσης όλα τα εθνικά έργα όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, καθώς και το Skolkovo κ.λπ. και τα λοιπά. ο κύριος στόχοςόλων αυτών των έργων για να τραβήξουν την προσοχή της κοινωνίας, και ελλείψει της τελευταίας, να κόψουν ομοσπονδιακά λάφυρα και να δημιουργήσουν την εμφάνιση θετικών μεταρρυθμίσεων, με ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα

Λόγω του γεγονότος ότι επί Πούτιν η στήλη “ιθαγένεια” αφαιρέθηκε στα διαβατήρια και δεν παρουσιάζονται πιστοποιητικά γέννησης (μετρήσεις σε σοβιετικό στυλ), έτσι ώστε Εβραίοι και άλλοι ξένοι να πηγαίνουν σε βασικές θέσεις αντί για Ρώσους, οι Ρώσοι υφίστανται διακρίσεις και αντικατάσταση και άλλου είδους γενοκτονία … έτσι ώστε Εβραίοι και άλλοι ξένοι να μπορούν να προαχθούν σε βασικές θέσεις αντί για Ρώσους … Δεν είναι ακόμη δυνατό να προσληφθούν όλες οι εθνικότητες χωρίς μακρά μελέτη και έρευνα. Αλλά ο αριθμός των Εβραίων δεν πρέπει να είναι στην κυβέρνηση του ρωσικού κράτους …

*ΕΝΑ. Siluanov – Πρώτος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Υπουργός Ρωσικής Ομοσπονδίαςοικονομικά (άγνωστη υπηκοότητα), φέρεται να είναι Ρώσος.

Φωτογραφία 1. Αντιπρόεδροι της κυβέρνησης:

* Golikova – Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για κοινωνική πολιτική– Εβραίος
* O. Golodets – Αντιπρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού – Εβραίος.
* A. Gordeev – Αντιπρόεδρος για το Αγροτικό Συγκρότημα (πρώην Υπουργός Γεωργίας – το κατέστρεψε, ήταν ο κυβερνήτης) – Εβραίος.
*ΠΡΟΣ ΤΟ. Τσουτσέικο – Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης – Αρχηγός του Επιτελείου της Κυβέρνησης, Εβραίος.
*YU. Trutnev – Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, πληρεξούσιοςΠρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Περιφέρεια της Άπω Ανατολής (άγνωστη υπηκοότητα), φέρεται Ρώσος.
* M. Akimov – Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Μεταφορών, Επικοινωνιών και Ψηφιοποίησης της Οικονομίας (άγνωστη υπηκοότητα;) Δήθεν Ρώσος
* D. Kazak – Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης για τη βιομηχανία και το συγκρότημα καυσίμων και ενέργειας – Εβραίος. …
* Γιούρι Μπορίσοφ – Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Άμυνας βιομηχανικό συγκρότημα(άγνωστη υπηκοότητα), φέρεται Ρώσος.
* V. Mutko – Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης για τις Κατασκευές (άγνωστης εθνικότητας), – Εβραίος.

2.3. ομοσπονδιακούς υπουργούς


* V. Klokoltsev – Υπουργός του Υπουργείου Εσωτερικών (ιθαγένεια κρυφή – άγνωστη;) Δήθεν Mordvin, ή Ρώσος.
* E. Zenichev – Υπουργός Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (άγνωστη ιθαγένεια;), Δήθεν Ρώσος.
* Β. Σκβόρτσοβα – Υπουργός Υγείας – Εβραίος.
* Σ. Λαβρόφ – Υπουργός Εξωτερικών – Γεωργιανός Αρμένιος.
* V. Medinsky – Υπουργός Πολιτισμού – Εβραίος
* S. Shoigu – Υπουργός Άμυνας, Ελευθεροτέκτονας, Ιππότης του Τάγματος της Μάλτας – Χαλαχικός Εβραίος.
* M. Kotyukov – Υπουργός Επιστημών και Παιδείας (εθνικότητα – άγνωστη;), Δήθεν Ρώσος
* O. Vasilieva – Υπουργός Παιδείας (εθνικότητα, κρυφή – άγνωστη;), Δήθεν Ρώσος
* S. Chebotaryov – Υπουργός για τις Υποθέσεις του Βορείου Καυκάσου (ιθαγένεια κρυφή – άγνωστη;), Δήθεν Ρώσος.
* D. Kobylkin – Υπουργός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος (εθνικότητα, κρυφή – άγνωστη;), Δήθεν Ρώσος
* D. Manturov – Υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου (άγνωστη εθνικότητα;), Εβραίος.
* K. Noskov – Υπουργός Ψηφιακής Ανάπτυξης, Επικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (εθνικότητα, κρυφή – άγνωστη;), Δήθεν Ρώσος.
* D. Patrushev – Υπουργός Γεωργίας (άγνωστη εθνικότητα;), Εβραίος.
* V. Yakushev – Υπουργός Κατασκευών και Στέγασης και Υπηρεσιών κοινής ωφέλειας (άγνωστη εθνικότητα;) – φέρεται να είναι Ρώσος.
* Pavel Kolobkov – Υπουργός Αθλητισμού (άγνωστης εθνικότητας;), Υποτίθεται ότι είναι Ρώσος;
* Ε. Ντίτριχ – Υπουργός Μεταφορών – Εβραίος.
* Maxim Topilin – Υπουργός Εργασίας και κοινωνική προστασία(άγνωστη υπηκοότητα), φέρεται Ρώσος.
* A. Konovalov – Υπουργός Δικαιοσύνης (άγνωστης υπηκοότητας), φέρεται Ρώσος.
* M. Oreshkin – Υπουργός οικονομική ανάπτυξη(ιθαγένεια κρυφή – άγνωστη;) δήθεν Ρώσος.
* Α. Νόβακ – Υπουργός Ενέργειας (άγνωστης εθνικότητας;), Δήθεν Ουκρανός, αλλά πιθανώς και Εβραίος.
* A. Kozlov – Υπουργός Ανάπτυξης Της Άπω Ανατολής(άγνωστη υπηκοότητα;), φέρεται Ρώσος.

Ανοίγοντας την τηλεόραση, παρακολουθούμε κάθε λογής εκπομπές, παραστάσεις αγαπημένων μας καλλιτεχνών χωρίς καν να γνωρίζουμε την εθνικότητα τους. Όλοι οι ήρωες του άρθρου μας είναι Εβραίοι και αυτό δεν είναι καθόλου κακό, απλά κοιτάζοντας αυτούς τους καλλιτέχνες είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις ότι γεννήθηκαν Εβραϊκή οικογένειαή τουλάχιστον ένας από τους γονείς ήταν Εβραίος. Σας παρουσιάζουμε μια λίστα με διάσημους καλλιτέχνες που δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ να είναι Εβραίοι.

Leonid Agutin (Leonty Nikolaevich Chizhov)

Σοβιετικός και Ρώσος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης, επίτιμος καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Γεννήθηκε στη Μόσχα, σε μια εβραϊκή οικογένεια μουσικού και διευθυντή περιοδειών Νικολάι Πέτροβιτς και δασκάλου δημοτικές τάξεις Lyudmila Leonidovna (νεα Shkolnikova).

Angelica Varum (πραγματικό όνομα Maria Yurievna Varum)

Γεννήθηκε στο Lvov στην οικογένεια του συνθέτη Yuri Ignatievich Varum και της θεατρικής σκηνοθέτιδας Galina Mikhailovna Shapovalova. Κονσερβοποιημένος καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Ο πατέρας Yuri Ignatievich (Itskhakovich) Varum θυμάται: “Το επώνυμο του παππού μου είναι Robak, κατάγεται από τη Βαρσοβία, όπου γεννήθηκε ο πατέρας μου. Όταν ο δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος, τα αδέρφια και οι αδερφές του, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Πολωνία, αποφάσισαν να πάρουν το σπάνιο επώνυμο «Βαρούμ» ώστε μετά τον πόλεμο να τα βρουν ευκολότερα. Ο παππούς μου ο Γιούντκα, που ήταν κολλημένος στη Βαρσοβία, πέθανε στο γκέτο με όλη του την οικογένεια. Άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος, απολάμβανε μεγάλο κύρος, οι άνθρωποι έρχονταν κοντά του, σαν ραβίνος, για συμβουλές, επίλυση αμφιλεγόμενων ζητημάτων».

Larisa Aleksandrovna Dolina (Larisa Aleksandrovna Kudelman)

Σοβιετική και Ρωσική ποπ και τζαζ τραγουδίστρια, ηθοποιός. Λαϊκός καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Γεννήθηκε στο Μπακού στην εβραϊκή οικογένεια του οικοδόμου Alexander Markovich Kudelman και της δακτυλογράφου Galina Izrailevna Kudelman (το γένος Dolina). Σε ηλικία τριών ετών μετακόμισε με τους γονείς της στην Οδησσό. πατρίδαγονείς.

Όλεγκ Μιχαήλοβιτς Γκαζμάνοφ

Σοβιετικός και Ρώσος ποπ τραγουδιστής, συνθέτης και ποιητής, τιμώμενος καλλιτέχνης Ρωσική Ομοσπονδία, Λαϊκός Καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Υποψήφιος Τεχνικών Επιστημών. Ο πατέρας, ταγματάρχης Mikhail Semyonovich Gazmanov, ήταν επαγγελματίας στρατιωτικός, Τατάρ στην εθνικότητα. μητέρα, Zinaida Abramovna (1920-2006) – καρδιολόγος σε στρατιωτικό νοσοκομείο, κατά εθνικότητα – Εβραία.

Tamara (Tamriko) Mikhailovna Gverdtsiteli

Σοβιετικός, Γεωργιανός και Ρώσος τραγουδιστής, ηθοποιός, συνθέτης, Επίτιμος Καλλιτέχνης της Γεωργιανής ΣΣΔ (1989), Λαϊκός Καλλιτέχνης της Γεωργίας (1991), Λαϊκός Καλλιτέχνης της Ινγκουσετίας, Λαϊκός Καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
“Είμαι ένας άνθρωπος του κόσμου. Μεγάλωσα σε μια διεθνή οικογένεια. Ο μπαμπάς είναι Γεωργιανός. Είμαι τόσο συναισθηματικός όσο αυτός. Και η μητέρα μου είναι Εβραία. Εδώ είμαι στο μυαλό της. Για τους Γεωργιανούς, είμαι η Tamara Gverdtsiteli Και για τους Εβραίους, η Tamara Kofman είναι η Gverdtsiteli. Γεννήθηκα και μεγάλωσα από μια Εβραία μητέρα, και με τα χρόνια νιώθω όλο και περισσότερο τα εβραϊκά μου γονίδια. Εβραίοι? Φυσικά. Πρώτα απ ‘όλα – με αίμα. Η μητέρα μου είναι μια καθαρόαιμη Εβραία από την Οδησσό. Μπορώ να το νιώσω. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο από τα συναισθήματα που έχω για τη μητέρα μου και τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους… Ο παππούς μου Βλαντιμίρ Αμπράμοβιτς, τον οποίο θυμάμαι πολύ καλά, ανήκε στην οικογένεια Κάουφμαν. Μετά την επανάσταση, μέρος της οικογένειας μετανάστευσε από τη Ρωσία».

 

Γιασεμί

Ρωσίδα ποπ τραγουδίστρια, ηθοποιός, μοντέλο, τηλεοπτικός παρουσιαστής. Τιμώμενος Καλλιτέχνης της Δημοκρατίας του Νταγκεστάν Γεννήθηκε σε οικογένεια Βουνών Εβραίων. Η προγιαγιά ζει στο Ισραήλ.

Λεονίντοφ Μαξίμ Λεονίντοβιτς

Γεννήθηκε σε μια οικογένεια ηθοποιών του Ακαδημαϊκού Θεάτρου Κωμωδίας του Λένινγκραντ, Τιμημένων Καλλιτεχνών της RSFSR Lyudmila Alexandrovna Lyulko και ενός από τους ιδρυτές των διάσημων σκετς Leonid Efimovich Leonidov (πραγματικό όνομα Shapiro). Ο διάσημος Ρώσος τραγουδιστής έζησε στο Ισραήλ για έξι χρόνια, ηχογράφησε δύο μουσικά άλμπουμ (στα εβραϊκά και τα ρωσικά), έπαιξε σε ένα μιούζικαλ και πρωταγωνίστησε σε μια ταινία. Και μετά επέστρεψε στον πατρικό του Πέτρο, ηχογράφησε την επιτυχία του για το “The Girl-Vision”. Τώρα ο Μαξίμ ζει στη Ρωσία, αλλά συνεχίζει να αγαπά το Ισραήλ

Lolita Markovna Milyavskaya (Lolita Markovna Gorelik)

Ρωσίδα ποπ τραγουδίστρια, ηθοποιός, τηλεοπτική παρουσιάστρια και σκηνοθέτης Η μαμά, τραγουδίστρια, εργαζόταν σε τζαζ συγκρότημα. Ο πατέρας μου δούλευε με τη μητέρα μου ως διασκεδαστής, διηύθυνε την ορχήστρα. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας των γονιών της, η μικρή Λολίτα μεγάλωσε η γιαγιά της. Το 1972, οι γονείς χώρισαν, το 1974, ο πατέρας μετανάστευσε στο εξωτερικό στο Ισραήλ.

Μπόρις Μιχαήλοβιτς Μοϊσέεφ

Σοβιετικός και Ρώσος χορευτής, χορογράφος, ποπ τραγουδιστής. Τιμώμενος Καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Το αγγλικό wiki περιέχει έναν υπαινιγμό εθνικότητας, το ρωσικό όχι. Γεννημένος στη φυλακή, καθώς η μητέρα του, δυσαρεστημένη από τις αρχές, ήταν πολιτική κρατούμενη εκείνα τα χρόνια. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε ένα μικρό εβραϊκό γκέτο στο επαρχιακό Μογκίλεφ.

Μαρίνα Arnoldovna Khlebnikova

Σοβιετικός και Ρώσος ποπ τραγουδιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής.
Η Khlebnikova προσκλήθηκε στο εβραϊκό θέατρο Sholom “- Γιατί πιστεύεις ότι κλήθηκες να παίξεις σε αυτήν την παράσταση;
– Δεν ξέρω. Ο λόγος ήταν μάλλον το γεγονός ότι ήμουν μαθητής του Joseph Davydovich Kobzon. Δεύτερον, τώρα έχω ένα όνομα. Και για το θέατρο αυτή η σειρά παραστάσεων θα ήταν ένα φωτεινό σημείο. Ίσως έπαιξαν ρόλο και οι συστάσεις της Klara Novikova. Και το κύριο πράγμα, φυσικά, είναι οι ρίζες».

 

Μιχαήλ Μπορίσοβιτς Τουρέτσκι

Ρώσος τραγουδιστής και μαέστρος. Ιδρυτής, καλλιτεχνικός διευθυντής και καλλιτεχνικός διευθυντής της καλλιτεχνικής ομάδας «Turetsky Choir» και «Soprano 10». Εθνικός καλλιτέχνης RF. Γεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια μεταναστών από τη Λευκορωσία. Πατέρας – Boris Borisovich Epstein. Φέρει το όνομα της μητέρας της, αφού όλοι οι συγγενείς της στο πλευρό της πέθαναν κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος και μοιάζει και με το ρωσικό.

Μιχαήλ Ζαχάροβιτς Σουφουτίνσκι

Ρώσος ποπ τραγουδιστής, πιανίστας και συνθέτης. Τιμώμενος Καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Γεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια βετεράνου πολέμου και γιατρού Zakhar Davidovich

Β2

Alexander Nikolaevich Uman και Igor Mikhailovich Bortnik – και οι δύο έφυγαν για το Ισραήλ, ο Bortnik υπηρέτησε στο στρατό.

Elena Vorobei (πραγματικό όνομα Elena Yakovlevna Lebenbaum)

Ρωσίδα ποπ ηθοποιός, τιμώμενος καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Γεννήθηκε στην εβραϊκή οικογένεια του Yankel Movshevich Lebenbaum και της συζύγου του Nina Lvovna.

Κλάρα Νοβίκοβα

Γεννημένος στο Κίεβο, στην οικογένεια ενός στρατιώτη πρώτης γραμμής, διευθυντή ενός καταστήματος παπουτσιών στο Podol, ο Boris Zinovievich Herzer.Η Εβραία Κλάρα Νοβίκοβα κυριαρχεί μεταξύ των γυναικών στο βασίλειο του είδους συνομιλίας της Ρωσίας. Το ρωσικό επώνυμο Novikova προήλθε από τον πρώτο της μουσικό σύζυγο.

 

Μαξίμ Αλεξάντροβιτς Γκάλκιν

Δημοφιλής Ρώσος παρωδός, κωμικός, τηλεοπτικός παρουσιαστής, ηθοποιός και τραγουδιστής. Αυτή τη στιγμή είναι παντρεμένος με την Alla Pugacheva. Μια οικογένεια από ένα μικρό χωριό κοντά στο Τσελιάμπινσκ. Κατάφερα μάλιστα να γράψω κάτι από τις αναμνήσεις της γιαγιάς μου. Από την πλευρά του πατέρα μου, είχαμε τους Larins στην οικογένειά μας. Σύμφωνα με τους Εβραίους της μητέρας μου – της Οδησσού

Alexander Viktorovich Kutikov

Διάσημος Σοβιετικός και Ρώσος μουσικός, συνθέτης, τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός. Τιμώμενος Καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Γεννήθηκε σε εβραϊκή οικογένεια.

Βαλέρι Μιλάντοβιτς Σιούτκιν

Ρώσος τραγουδιστής και μουσικός, τραγουδοποιός του ροκ εν ρολ γκρουπ “Bravo”. Επίτιμος Καλλιτέχνης της Ρωσίας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Τμήματος Ποικιλίας του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες Μ.Α. Ο Σολόχοφ.
Η μαμά γεννήθηκε στη Μόσχα, στο Samoteka. Το πατρικό της όνομα είναι Brzezidska, είναι πολωνικού και Οδησσικού αίματος. Για να το πω και του στραβού (γέλια). Είμαι λοιπόν ένας κανονικός πολωνός πολίτης της Οδησσού. Έχω εβραϊκές ρίζες. Σύμφωνα με τη μητέρα μου … Είμαι εξοικειωμένος με τις εβραϊκές παραδόσεις.

Ukupnik Arkady Semenovich

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1953, Kamyanets-Podilsky, περιοχή Khmelnitsky. Συνθέτης, ποπ τραγουδιστής, παραγωγός του συγκροτήματος KAR-MAN, διευθυντής των στούντιο Galla και Alla. “Γεννήθηκα στην Ουκρανία. Από την ηλικία των 5 έμαθα τι σημαίνει να είσαι Εβραίος, να είσαι “ξένος” μεταξύ μου “Έχοντας φτάσει στη Μόσχα ως ενήλικας, παρατήρησα αμέσως ότι δεν υπάρχει τόσο σκληρή στάση απέναντι στους Εβραίους όπως στην Ουκρανία. Από τότε έχω πετύχει πολλά στη ζωή. Και πολλά έχουν αλλάξει στη χώρα. Και, ωστόσο, εγώ Είμαι πολύ ανήσυχος για το ότι υπάρχει ΜΕΟΤΣ, και ότι εδώ είμαι πάντα “μεταξύ των δικών μου”.

 

Vladimir Natanovich Vinokur

Σοβιετικός και Ρώσος κωμικός, τραγουδιστής και τηλεοπτικός παρουσιαστής. Τιμώμενος Καλλιτέχνης της RSFSR, Λαϊκός Καλλιτέχνης της RSFSR. Γεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια του οικοδόμου Natan Lvovich Vinokur.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ πολλοί… Αλλά, ποιος θα καταλάβει… ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ…

κόρη του Εβραίου Alexander (Abram) Avraamovich Shkrebnev

1917-1926
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ή ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)1. Πρόεδρος του Συμβουλίου των Λαϊκών Επιτρόπων (Πρωθυπουργός) – Ουλιάνοφ (Λένιν). Καταχωρήθηκε στα ρωσικά. Στην πραγματικότητα, ο Λένιν ήταν μισοεβραίος από τη μητέρα του (Blank), και αυτό είναι σύμφωνα με τους ραβινικούς νόμους: ένας πλήρης Εβραίος. Γιατί πιστεύετε ότι το μαυσωλείο δεν έχει κατεδαφιστεί ακόμα; Γιατί εκεί είναι ξαπλωμένος ένας Εβραίος. Ο τάφος Zhidovskaya κοντά στο ρωσικό Κρεμλίνο.

Περαιτέρω – Υπουργοί (Επίτροποι)
2. Επίτροπος Εξωτερικών Υποθέσεων – Chicherin. Καταχωρήθηκε στα ρωσικά. Ο Τσιτσέριν ήταν από την παλιά αριστοκρατία από τον πατέρα του και εντελώς Εβραίος από τη μητέρα του. Ήταν παντρεμένος με μια Εβραία.
3. Επίτροπος για τις εθνικότητες – Dzhugashvili (Στάλιν). Αναφέρεται ως Γεωργιανή.
4. Πρόεδρος του Ανώτατου Οικονομικού Συμβουλίου – Lurie (Larin). Εβραίος.
5. Επίτροπος για την αποκατάσταση – Schlichter. Εβραίος.
6. Επίτροπος Γεωργίας – Πρωτιάν. Αρμενικός.
7. Επίτροπος Κρατικού Ελεγκτικού Γραφείου – Ομοσπονδίας. Εβραίος.
8. Επίτροπος Στρατού και Ναυτικού – Μπρονστάιν (Τρότσκι). Εβραίος.
9. Επίτροπος Κρατικών Κτημάτων – Κάουφμαν. Εβραίος.
10. Επίτροπος Δημοσίων Έργων – Schmitt. Εβραίος.
11. Επίτροπος Δημοσίων Προμηθειών – Ε. Λιλίνα (Knigisen). Ιουδαΐα.
12. Επίτροπος Δημόσιας Εκπαίδευσης – Lunacharsky. Καταχωρήθηκε στα ρωσικά.
Στην πραγματικότητα – ένας Εβραίος από τον σταυρό.
Ήταν παντρεμένος με μια Εβραία Ρόζενελ.
13. Επίτροπος Θρησκευμάτων – Spitsberg. Εβραίος.
14. Λαϊκός Επίτροπος – Apfelbaum (Zinoviev). Εβραίος.
15. Επίτροπος Δημόσιας Υγιεινής – Ανβελάτ. Εβραίος.
16. Επίτροπος Οικονομικών – Γκουκόφσκι. Εβραίος.
17. Επίτροπος Τύπου – Κοέν (Βολοντάρσκι). Εβραίος.
18. Επίτροπος εκλογικών υποθέσεων – Radomyslsky (Uritsky). Εβραίος.
19. Επίτροπος Δικαιοσύνης – Steinberg. Εβραίος.
20. Επίτροπος εκκένωσης – Fenigstein. Εβραίος.
21. Βοηθοί του οι Ράβιτς και Ζασλάβσκι. Εβραίοι.
Συνολικά, από τους 22 δύο κορυφαίους ηγέτες της χώρας, 17 άτομα ήταν Εβραίοι, 3 Ρώσοι (Λένιν, Τσιτσέριν, Λουνατσάρσκι), 1 – Γεωργιανός (Στάλιν) και 1 Αρμένιος (Πρωτιανός).

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Υπουργείο Άμυνας) αποτελούνταν από 35 Εβραίους, 7 Λετονούς και 1 Γερμανό, δεν υπήρχαν Ρώσοι.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (ΜΙΑ) αποτελούνταν από 43 Εβραίους, 10 Λετονούς, 3 Αρμένιους, 2 Πολωνούς, 2 Γερμανούς και 2 Ρώσους.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (MFA) αποτελούνταν από 13 Εβραίους, 1 Λετονό, 1 Γερμανό και 1 Ρώσο.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ αποτελούνταν από 24 Εβραίους, 2 Λετονούς, 1 Πολωνό και 2 Ρώσους.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ αποτελούνταν από 18 Εβραίους και 1 Αρμένιο, δεν υπήρχαν Ρώσοι.

ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ – 21 Εβραίοι, 1 Λετονός και 1 Ρώσος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ αποτελούνταν από 19 Εβραίους, 3 Λετονούς, 1 Αρμένιο, δεν υπήρχαν Ρώσοι.

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 4ου ΡΩΣΙΚΟΥ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ (ΣΥΝΕΔΡΙΟ) ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ αποτελούνταν από 33 Εβραίους και 1 “Ρώσο” – (Λένιν).

Από τους 42 υπαλλήλους (συντάκτες και δημοσιογράφους) των εφημερίδων που υπήρχαν τότε
(Pravda, Izvestia, Znamya Truda κ.λπ.) μόνο ο Μαξίμ Γκόρκι δεν ήταν Εβραίος.

1935-1938.
ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ.

(Χρόνια «σταλινικών» καταστολών)

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΚΚΣΕ (β) κατά εθνοτική σύνθεση αποτελούνταν από: Εβραίους – 61, Μη Εβραίους – 17, Άγνωστο. -7.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ (Υπουργικό Υπουργικό Συμβούλιο):
Εβραίοι – 115, Μη Εβραίοι – 18, Αδιευκρίνιστο – 3.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ:
Εβραίοι – 106, Μη Εβραίοι – 17, Άγνωστοι – 8.

ΠΟΛΡΩΣΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (VTSIK): Εβραίοι – 17, Μη Εβραίοι – 3, Δεν είναι σαφές. – 2.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (OGPU-NKVD):
Εβραίοι – 53, Μη Εβραίοι – 6, Αδιευκρίνιστο – οκτώ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Εργατικού και Αγροτικού Κόκκινου Στρατού:
Εβραίοι – 20, Μη Εβραίοι – 1, Αδιευκρίνιστο – ένας.

ΛΑΤΡΕΙΑ. ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ:
Εβραίοι – 40, Not-lie – 0, Μη ξεκάθαρο – ένας.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ: Συντάκτες Εφημερίδων:
Εβραίοι – 12, Μη Εβραίοι – 0, Αδιευκρίνιστο – 0.

ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΣΔ 9 λαϊκοί κομισάριοι (υπουργοί) και 12 βουλευτές ήταν Εβραίοι.

Από τους 8 διπλωμάτες στο “LEAGUE of NATIONS” ήταν 7 Εβραίοι και 1 Γεωργιανός, Ρώσοι – 0.

Πληρεξούσιοι εκπρόσωποι (πρεσβευτές) σε ξένα κράτηαποτελούνταν επίσης κυρίως από Εβραίους.

Η OGPU (NKVD) και όλα τα άλλα εκτελεστικά και σωφρονιστικά όργανα, συμπεριλαμβανομένης της κύριας διοίκησης των στρατοπέδων (GULAG), ήταν επίσης υπό τον πλήρη έλεγχο των Εβραίων.

Εδώ είναι η απάντηση στο ερώτημα ποιος είναι ένοχος για μαζικούς πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια του η μεγαλύτερη καταστολή(1935-1938) – η εξουσία ήταν στα χέρια των Εβραίων. Οι Εβραίοι οργάνωσαν σφαγή στη Ρωσία, όπως τους δίδαξαν το Ταλμούδ και η Τορά!

ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΕΘΝΩΝ
(πρόσωπο Σοβιετική Ένωσηστο εξωτερικο)

1. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της ΕΣΣΔ – Litvinov – Finkelstein. Εβραίος.
Μέλη αντιπροσωπείας:
2. Ρόζενμπεργκ. Εβραίος.
3. Στάιν. Εβραίος.
4. Μάρκους. Εβραίος.
5. Μπρένερ. Εβραίος.
6. Hirschfeld. Εβραίος.
7. Galfand. Εβραίος.
8. Σβανίτζε. Γεωργιανή.
Και έτσι: από 8 άτομα – 7 Εβραίοι, Γεωργιανοί – 1, Ρώσοι – 0.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ OGPU (NKVD).
Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων στην ΕΣΣΔ – Genrikh Grigorievich Yagoda, Λιθουανός Εβραίος.
Ο Yezhov, ο οποίος αντικατέστησε τον Yagoda, ήταν παντρεμένος με μια Εβραία (σύμφωνα με τον Halakha, οι απόγονοι από αυτόν τον γάμο είναι Εβραίοι).
Πρώτος Αναπληρωτής – Agranov (Sorenzon) Yakov Saulovich, Εβραίος.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Επικεφαλής του Ειδικού Τμήματος – Guy Miron Ilyich
Επικεφαλής του Οικονομικού Τμήματος – Mironov Samuil
Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών – Arkady Arkadyevich Slutsky
Επικεφαλής του Τμήματος Μεταφορών – Shanin Abram Moiseevich
Επικεφαλής του Τμήματος Επιχειρήσεων – Pauker Karl Veniaminovich
Επικεφαλής του Ειδικού Τμήματος – Dobroditsky Veniamin Isaakovich
Επικεφαλής του Αντιθρησκευτικού Τμήματος – Ioffe Isai Lvovich.
Επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πολιτοφυλακής Εργατών και Αγροτών – Bialsky Lev Naumovich.
Επικεφαλής του Τμήματος Εγκληματικών Ερευνών του NKVD της ΕΣΣΔ – Vul Leonid Iosifovich.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Επικεφαλής – Mogilsky Boris Efimovich,
Επιθεωρητής συνοριακά στρατεύματα NKVD USSR – Shirvindt Semyon.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ NKVD

Στην Izvestia, με ημερομηνία 29 Νοεμβρίου 1935, τυπώθηκε: “Οι ακόλουθοι τίτλοι απονέμονται στους εργάτες της NKVD”:

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – Yagoda G. G. – Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΣΣΔ (Εβραίος).

ΒΑΘΜΟΣ Ι ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Agranov Ya.S. – Αναπληρωτής. Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΣΣΔ (Εβραίος)
Balitsky V.A. – Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ουκρανικής ΣΣΔ
Deribas T.G. – Επικεφαλής της Διεύθυνσης Άπω Ανατολής του NKVD.
Γ.Ε.Προκόφιεφ – Αναπληρωτής. Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΣΣΔ (Εβραίος).
Redens S.F. – Επικεφαλής της Διεύθυνσης της Μόσχας του NKVD (Εβραίος).
Zakovsky L.M. – Επικεφαλής του Γραφείου Λένινγκραντ του NKVD (Εβραίος)

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ II
Gai M.S. – Επικεφαλής του Ειδικού Τμήματος του GUBG NKVD της ΕΣΣΔ (Εβραίος)
Goglidze S.A. – Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων του ZSFR
Zalkis L.V. – Επικεφαλής του Τμήματος NKVD της Καζακικής ΑΣΣΔ (Εβραίος)
Katsnelson – Αναπληρωτής. Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ουκρανικής ΣΣΔ (Εβραίος)
Karlson K.M. – Επικεφαλής του Γραφείου Kharkov του NKVD
Leplevsky – Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της BSSR (Εβραίος)
Molchanov G.A. – Επικεφαλής του Ειδικού Τμήματος του NKVD της ΕΣΣΔ
Mironov Y. G. – Επικεφαλής Οικονομίας. Τμήμα του NKVD της ΕΣΣΔ (Εβραίος)
Pauker B.V. – Επικεφαλής του Τμήματος Επιχειρήσεων του NKVD της ΕΣΣΔ (Εβραίος)
Slutsky A. – Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών του NKVD της ΕΣΣΔ (Εβραίος)
Shanin A.I. – Επικεφαλής του Τμήματος Μεταφορών του NKVD της ΕΣΣΔ (Εβραίος)
Belsky A.I. – Επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης της πολιτοφυλακής R.K. (Εβραίος)
Pilar R.A. – Επικεφαλής του Τμήματος Saratov του NKVD

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ NKVD ΣΤΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 1935 ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1936 ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ:
Frinovsky, Komkor – Αναπληρωτής. Ο Λαϊκός Επίτροπος Β.Δ. και ο διοικητής των συνοριακών στρατευμάτων.
Berman Boris, επίτροπος του βαθμού III – Επικεφαλής του Τμήματος NKVD της ΕΣΣΔ.
Berman Matvey, Επίτροπος ΙΙΙ – Επικεφαλής της Κεντρικής Διεύθυνσης Σωφρονιστικών Στρατοπέδων Εργασίας (GULAG).
Ostrovsky Joseph – Επικεφαλής του Τμήματος του NKVD της ΕΣΣΔ.
Shpigelglas – Αναπληρωτής Επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών του NKVD.
Shapiro – Γραμματέας του Λαϊκού Επιτρόπου V.D. Η ΕΣΣΔ.

ΚΑΤΕΣΤΙΑ 1936 -1939

Μέχρι το τέλος της υπό όρους διακυβέρνησης του Στάλιν, υπήρχαν περίπου 20 εκατομμύρια άνθρωποι στα στρατόπεδα, «εχθροί του λαού».

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ NKVD:

Επικεφαλής – Berman Yakov Matveyevich.
Μέχρι το 1936, ο επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης των σωφρονιστικών στρατοπέδων εργασίας – GULAG – ήταν ο επίτροπος III βαθμού Berman Matvey και ο επικεφαλής του Τμήματος NKVD της ΕΣΣΔ ήταν ένας άλλος επίτροπος III βαθμού Μπόρις Μπέρμαν. Προφανώς, αυτό ήταν το οικογενειακό συμβόλαιο Μπέρμαν.
Αναπληρωτής και επικεφαλής της διοίκησης ελεύθερου διακανονισμού του NKVD της ΕΣΣΔ – Firin Samuil Yakovlevich.
Επικεφαλής στρατοπέδων και οικισμών στο έδαφος της Αυτόνομης Σοβιετικής Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας της Καρελίας, ταυτόχρονα επικεφαλής του πολιτικού στρατοπέδου της Λευκής Θάλασσας – Kogan Samuil Leonidovich.
Επικεφαλής των στρατοπέδων και των οικισμών της Βόρειας Επικράτειας είναι ο Finkelstein.
Αρχηγός στρατοπέδων και οικισμών Περιφέρεια Σβερντλόφσκ– Πογκρεμπίνσκι.
Αρχηγός στρατοπέδων και οικισμών Δυτική Σιβηρία– Σάμπο.
Επικεφαλής των στρατοπέδων και των οικισμών του Καζακστάν είναι ο Βολίν.
Ο επικεφαλής του ΕΛΕΦΑΝΤ (στρατόπεδο Solovetsky για ειδικούς σκοπούς) είναι ο Serpukhovsky.
Ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής απομόνωσης Verkhne-Uralskiy για ειδικούς σκοπούς είναι ο Mezner.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ:
Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
Η “ΤΙΜΗ” ΤΗΣ ΕΦΕΥΡΕΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΩΝ ΖΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΝΑΘΑΝ (ΝΑΦΘΑΛΙΑ) ΑΡΟΝΟΒΙΤΣ ΦΡΕΝΚΕΛ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΦΩΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ “ΜΕΤΡΙΑΙΑ”.

ΕΒΡΑΙΟΙ – ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ NKVD ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ:

Περιφέρεια Μόσχας – Ρέντενς
Περιφέρεια Λένινγκραντ – Ζακόφσκι
Δυτική Περιφέρεια – Μπλατ
Βόρεια Επικράτεια – Ritkovsky
Αζοφική Επικράτεια της Μαύρης Θάλασσας – Friedberg
Επικράτεια Σαράτοφ – Πυλώνας
Επικράτεια του Στάλινγκραντ – Ράποπορτ
Περιοχή Όρενμπουργκ – Rayskiy
Επικράτεια Γκόρκι – Αμπράμπολσκι
Επικράτεια Βόρειου Καυκάσου – Fayvilovich
Περιφέρεια Sverdlovsk – Shklyar
Μπασκίρ ΑΣΣΔ – Ζελίκμαν
Δυτική Σιβηρία – Γκόγκολ
Ανατολική Σιβηρία – Τρότσκι
Κεντρική Ασία – Κρούκοφσκι
Λευκορωσία – Λεπλέφσκι

Η καταστολή του ρωσικού πληθυσμού, που οργανώθηκε από Εβραίους τη δεκαετία του ’30, συνεχίζεται σήμερα.

1991-1993
Πρόεδρος – Γέλτσιν (παντρεμένος με Εβραία).
Naina Iosifovna Yeltsina, Εβραία – σύζυγος πρώην Πρόεδρος

Η Ρωσία του Μπόρις Γέλτσιν

Οικονομικός σύμβουλος του προέδρου – ο Livshits είναι Εβραίος.
Σε όλη την περίοδο της διακυβέρνησης του Γέλτσιν (1991-1999), οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν Εβραίοι.
Επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης Filatov, Chubais, Voloshin – όλοι Εβραίοι

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Υπουργός Οικονομίας – Γιασίν – Εβραίος
Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας – Urinson – Εβραίος
Υπουργός Οικονομικών – Panskov – Εβραίος
Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών – Βαβίλοφ – Εβραίος
Πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας – Paramonova – Εβραίος
Υπουργός Εξωτερικών – Kozyrev – Εβραίος
Υπουργός Ενέργειας – Shafrannik – Εβραίος
Υπουργός Συγκοινωνιών – Bulgak – Εβραίος
Υπουργός για φυσικοί πόροι– Danilov-Danilyan – Εβραίος
Υπουργός Μεταφορών – Εφίμοφ – Εβραίος
Υπουργός Υγείας – Nechaev – Εβραίος
Υπουργός Επιστημών – Saltykov – Εβραίος
Υπουργός Πολιτισμού – Σιντόροφ – Εβραίος

Δύναμη προπαγάνδας
Πρόεδρος της Επιτροπής ΜΜΕ – Τρωκτικά – Εβραίοι

 

ΤΥΠΟΣ

“Izvestia” – Golembiovsky – Εβραίος
“Komsomolskaya Pravda” – Fronin – Εβραίος
“Moskovsky Komsomolets” – Gusev (Drabkin) – Εβραίος
“Επιχειρήματα και γεγονότα” – Starkov – Εβραίος
“Trud” – Potapov – Εβραίος
“Moscow News” – Karpinsky – Εβραίος
“Kommersant” – Yakovlev (Ginzburg) – Εβραίος
“New Look” – Dodolev – Εβραίος
“Nezavisimaya Gazeta” – Tretyakov – Εβραίος
“Βράδυ Μόσχα” – Lisin – Εβραίος
“Literaturnaya Gazeta” – Udaltsov – Εβραίος
“Glasnost” – Iziumov – Εβραίος
“Συνομιλητής” – Κοζλόφ – Εβραίος
“Rural Life” – Ο Kharlamov είναι Εβραίος.
«Ακρως απόρρητο» – Ο Μπόροβικ είναι Εβραίος.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:
Κρατική Τηλεοπτική και Ραδιοφωνική Εταιρεία, “Ostankino” – A. Yakovlev – Εβραίος.
Ρωσική εταιρεία τηλεόρασης και ραδιοφώνου – ο Ποπτσόφ είναι Εβραίος.

1996-1999 – «SEMIBANKIRSHINA».

Δεν έχει νόημα να μιλάμε για κυβέρνηση.
Όλα τα ρωσικά οικονομικά ήταν συγκεντρωμένα στα χέρια των Εβραίων.

Η χώρα διοικούνταν από επτά τραπεζίτες, έξι από τους οποίους ήταν Εβραίοι:
1. Ο Έιβεν είναι Εβραίος
2. Ο Μπερεζόφσκι είναι Εβραίος
3. Ο Γκουσίνσκι είναι Εβραίος,
4. Potanin (σύμφωνα με την Potanin, τα δεδομένα ποικίλλουν).
5. Ο Σμολένσκι είναι Εβραίος,
6. Ο Φρίντμαν είναι Εβραίος
7. Ο Χοντορκόφσκι είναι Εβραίος.
Οι επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης είναι Εβραίοι: ο Chubais, ο Voloshin και η κόρη του Προέδρου ( νέα θέση από την εβραϊκή κυβέρνηση) Tatyana Dyachenko (σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο – Halakha, ως κόρη Εβραίου – Εβραία).

ΤΩΡΑ (Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΣΤΕΙΝ

Η Political Education – Central Jewish Resource – ισχυρίζεται ότι η μητέρα του Πούτιν: «… κουρασμένη από το αιώνιο ταξίδι, άφησε τον Pechersky και παντρεύτηκε τον Εβραίο Epstein (αυτός, ο Epstein, πήρε το επώνυμο της γυναίκας του), ο οποίος υιοθέτησε τον Vova Putin, τον πατέρα του Putin.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα Petersburg News έγραψε: «Ο Πούτιν έχει ήδη πει ότι οι Εβραίοι του προκαλούν από καιρό συμπάθεια και θυμάται με χαρά πώς στη λεωφόρο Baskov στο κοινόχρηστο διαμέρισμα μεγάλωσε ανάμεσα σε Εβραίους γείτονες, τους πιο γλυκούς και ευχάριστους ανθρώπους».

Η σύζυγος του Πούτιν, Lyudmila Abramovna (Aleksandrovna) Shkrebneva – Εβραία,

κόρη της Ekaterina Tikhonovna (Mikhailovna) Shkrebneva,

κόρη του Εβραίου Alexander (Abram) Avraamovich Shkrebnev

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Τώρα οι Εβραίοι έχουν απλώς αγοράσει ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο και τους βουλευτές.
Ο διορισμός νέου υπουργικού συμβουλίου είναι μια προεκλογική κωμωδία.

 

ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ:

Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της RAO “UES of Russia” – Chubais – Εβραίος
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της JSC “GAZPROM” – Miller – Εβραίος

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Πούτιν ως Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, υπήρξε συγκέντρωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στα χέρια των Εβραίων, οι οποίοι εσκεμμένα ταυτίζονται με το κράτος (λένε – στα χέρια του κράτους).

Τα δεδομένα παρέχονται μόνο μέσω “κρατικών” καναλιών ή καναλιών που ελέγχονται από εταιρείες με έλεγχο συμμετοχής στο “κράτος”.

Η συντριπτική πλειοψηφία τους βρίσκεται υπό τον έλεγχο Εβραίων ηγετών (οι οποίοι προσκαλούν τους κατάλληλους «ειδικούς»):

«Βρεμένα» (1 κανάλι) – Ο Πόσνερ είναι Εβραίος.

“Towards the Barrier” (NTV) – Ο Solovyov είναι Εβραίος. Coddling με τον ίδιο τρόπο όπως ο Posner.

“Κυριακάτικο απόγευμα” (NTV) – Solovyov (παρεμπιπτόντως, το φανατικό χόμπι του Vladimir Rudolfovich για το εβραϊκό μυστικιστικό δόγμα – Kabbalah “η στέγη έχει φύγει”, επομένως η μετάδοση ξεκινά στις 22.22)

“Τι να κάνω” (Πολιτισμός) – Tretyakov – Εβραίος

«Εν τω μεταξύ» (Πολιτισμός) – Αρχάγγελσκι – Εβραίος

“Πολιτιστική Επανάσταση” (Πολιτισμός) – Shvydkoy – Εβραίος

“Versty” (TVC) – Mlechin – Εβραίος

“Εβδομάδα” (REN-TV) – Maksimovskaya – Εβραϊκή

 

Πηγή

Προβολές : 2,143


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα