Η σάπια άρχουσα τάξη της Χώρας μας πάει στο μοίρασμα του Ορυκτού μας πλούτου με πολεμικό Λοκ Νταουν. Με απλά λάγια, προετοιμάζουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ…

19 Ιουνίου, 2020 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:562
Μοίρασέ το

Ο Μητσοτάκης εκτελεί εντολές ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ…Παράλληλα διατηρούν την Κοινωνία τρομαγμένη με τον ΚΟΡΟΙΔΟ – ΙΟ για να τα δώσουν ΟΛΑ χωρίς αντίσταση.

Και το πετυχαίνουν με οργανωμένο σχέδιο Αντικατάστασης του πληθυσμού με την Ισλαμοποίηση της Χώρας βάζοντας Σαρία για την αλλοίωση μας .

Βάζοντας όλη αυτή την αραβίλα για να ασχολούμαστε με αυτά και τα Ελληνόφωνα Καθάρματα να μοιράζουν το Αιγαίο και τον Ορυκτό μας πλούτο.

Εδώ και δεκαετίες, μετά την Μεταπολίτευση, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ … ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ “ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”, ΑΝ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΜΕΡΚΕΛ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η Ελληνόφωνη κυβέρνηση Βερολίνου είναι έτοιμη να ξεπουλήσει και να μοιράσει το Αιγαίο..

Οι αρμόδιοι Υπουργοί του Μητσοτάκη έχουν εντολές προωθούν το ασταθές ενεργειακό πρότυπο των ΑΠΕ και κυρίως τις εισαγωγές φυσικού αερίου , είτε Ρωσικού, είτε μέσω Τουρκίας διότι ο δικός μας πλούτος δηλαδή η αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ σε Ξένα Κέντρα και πολυεθνικές.

Ο Μητσοτάκης εκτελεί εντολές ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ…Παράλληλα διατηρούν την Κοινωνία τρομαγμένη με τον ΚΟΡΟΙΔΟ – ΙΟ για να τα δώσουν ΟΛΑ χωρίς αντίσταση.

Και το πετυχαίνουν με οργανωμένο σχέδιο Αντικατάστασης του πληθυσμού με την Ισλαμοποίηση της Χώρας βάζοντας Σαρία για την αλλοίωση μας .

Βάζοντας όλη αυτή την αραβίλα για να ασχολούμαστε με αυτά και τα Ελληνόφωνα Καθάρματα να μοιράζουν το Αιγαίο και τον Ορυκτό μας πλούτο.

Το είπε και από τι Ισραήλ ο Κυριάκος…θα μοιράσουμε όπως το κάναμε με τους Ιταλούς..Με περιορισμένη Κυριαρχία..

Λες και είναι τα Χωράφια της Οικογένειας του..

Η μοναδική Κυβέρνηση που πληρώνει τόσα εκατομμύρια ευρώ για να κρατά ένα λαό στα σπίτια του Φοβισμένο και φτωχοποιημένο.

Ο Ελληνας δεν έχει καταλάβει ότι μας θέλουν γονατισμένους στη ξεφτίλα..

Μας θέλουν Νέους ραγιάδες ..

Πλήρωσαν τα Μέσα εξαπάτησης και ξεχωριστά ορισμένους Δημοσιογράφους με τεράστια ποσά για να δημιουργού ενα ΚΛΙΜΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ .

Προετοιμάζουν τους Ελληνες στη αποδοχή της σαλατοποίησης του πληθυσμού και το κάνουν με νύχια και με δόντια.

Προετοιμάζουν με όπλο το ιό την μετατροπή μας σε ρομποτακια που θα ρυθμίζουν τη διάρκεια ζωής μας και θα εκχίσουν και στειρότητα για την μείωση του πληθυσμου…

Με απλά λάγια, προετοιμάζουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ…

Όλα αυτά δεν γίνονται τυχαία ..

Οργανώθηκαν και εκτελούνται από το Πολιτικό μας σύστημα ..

Εκαναν και επίδειξη ισχύος χρησιμοποιώντας την αστυνομία να δηλώνουμε που πάμε και ζητάμε άδεια για να κατουρήσουμε…

Η σάπια άρχουσα τάξη της Χώρας με επικεφαλής τον Μητσοτάκη είναι το Υπαλληλικό προσωπικό του Σόρος ,Bill Gates και Βερολίνου.

Μας το δείχνουν με Νόμους για το υποχρεωτικό τσιπάρισμα και με δεκάδες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου κάνοντας ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ το Σύνταγμα και τις θεμελιώδεις Δημοκρατικές μας ελευθερίες..

Η Υποταγή σε αυτές τις ομάδες μείωσης πληθυσμού είναι ξεκάθαρη πια..

Θα χρησιμοποιήσουν και βία .Κάθε καθεστώς που πέφτει προχωρά σε ακρότητες και θα το κάνουν..

Θα παίξουν τα ρέστα τους για να μας υποτάξουν .

Να προετοιμαστείτε γι αυτά που ερχονται .

Να είστε σε επιφυλακή.

Χρειάζεται επαγρύπνηση και δύναμη ..

Μοιράζουν το Αιγαίο ..

Θα έχουμε σχεδιασμένη στρατιωτική εμπλοκή θα έχουμε εσωτερικές επιθέσεις από τα λαθροπηθίκια που είναι ο εν δυνάμει εσωτερικός εχθρικός στρατός που θα κτυπήσει τους Ελληνες.

Παμε ολοταχώς για ΠΟΛΕΜΙΚΟ Λοκ Νταουν μέσα στο Καλοκαίρι..

Ο Ελληνισμός και η πατρίδα δεν πρέπει να χαθεί από πουλημένα ΤΟΜΑΡΙΑ του Πολιτικού συστήματος και από νοσηρούς Καναλάρχες και Δημοσιογράφους που δεν προστατεύουν τους πολίτες αλλά αυτό το Βρώμικο σύστημα επ αμοιβή..

Οι επιθέσεις στο Δημοσιογραφο Γ.Τραγκα και η εκδίωξη του από Τηλεοραση και Ραδιόφωνο η επίθεση στη δική μας Ηλεκτρονική Εφημερίδα amazonios.net από τα συνεργαζόμενα XOAXES με τον Μητσοτάκη-Μοσιαλο-Δημητριάδη, Πέτσα κ.α για να μπλοκάρουν στο facebook το σύνδεσμο της ώστε να μην αναπαράγονται απο τον οποιοδήποτε τα δημοσιεύματα μας για την Κυβέρνηση της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ και τα άρθρα μας επιβεβαιώνει ότι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ είναι προς το ΤΕΛΟΣ του…

Η επιχειρούμενη ΦΙΜΩΣΗ δεν γίνεται για τους λίγους Δημοσιογράφους που τους αποκαλύπτουν και έχουν διαφορετική άποψη και τα λίγα μέσα ενημέρωσης..

ΓΙΝΕΤΑΙ για όλους εσάς…

Είναι η ΦΙΜΩΣΗ για όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ..

 

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα