Η Τελική Αναμέτρηση μόλις ξεκίνησε! Ο Κόσμος εναντίον Ρωσίας, η Νέα Τάξη Πραγμάτων εναντίον Ορθοδοξίας!

Η Τελική Αναμέτρηση μόλις ξεκίνησε! Ο Κόσμος εναντίον Ρωσίας, η Νέα Τάξη Πραγμάτων εναντίον Ορθοδοξίας!

2 Μαρτίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:963
Μοίρασέ το

 

Ιδού λοιπόν η απάντηση στο ΓΙΑΤΙ η Ρωσία, βρίσκεται στο στόχαστρο όλων! Γιατί αποτελεί τον μέγιστο ΚΙΝΔΥΝΟ για την πορεία της ολοκλήρωσης της επικράτησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ονειρεύεται η παρέα του Κλάους Σβάμπ και των Προτεσταντών που τη στηρίζουν.

Ο Καθολικισμός του Βατικανού, έχει γίνει υποχείριο των Προτεσταντών και έχει «συνθηκολογήσει» προ πολλών αιώνων. Και ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν αποτελεί κίνδυνο, αλλά τουναντίον, ενισχύει το έργο της Παγκοσμιοποίησης. Η μόνη που αντιστέκεται σθεναρά, είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

 

 

 

Σ’ αυτή την τελική αναμέτρηση, ας δώσουμε στους εαυτούς μας την δύναμη της Πίστης στην Ορθοδοξία κι ας ευχηθούμε να είμαστε ζωντανοί για να γιορτάσουμε τον πλήρη αφανισμό της σατανικής πόρνης Βαβυλών.

Ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος… κάποιες φορές και ανελέητος γιατί αυτά τα ερπετά θα χρησιμοποιήσουν όλες τις σατανικές δυνάμεις που έχουν, αλλά εμείς, ας μείνουμε προσκολλημένοι στα ιδεώδη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Όσο κι αν κάποιοι επιμένουν πως ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος δεν άρχισε ακόμα ή όπως αναφέρουν «δεν είναι ακόμη η ώρα του», λυπάμαι αλλά έχω δυσάρεστα νέα.

Ο Μεγάλος Πόλεμος, η επονομαζόμενη (από εμένα) Τελική Αναμέτρηση, είναι όχι μόνο εδώ, αλλά αποτελεί και την τελευταία πράξη που θα κρίνει την πορεία της ίδιας της Ανθρωπότητας.

Ένας πόλεμος που επιδίωξε η ίδια η παρέα των ψυχασθενών του Σβάμπ (βλέπε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) για να προκαλέσει το απόλυτο χάος, την κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, την κατάρρευση του ενεργειακού συστήματος και την προσδοκώμενη άμεση μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μόνο αυτά; Όχι βέβαια!

Διότι στο βάθος όλης αυτής της ιστορίας, υπάρχει μόνο η Ορθοδοξία.

Αυτή θέλουν να καταστρέψουν και να εξαφανίσουν οι Νεοταξίτες ψυχασθενείς.

Πώς; Μέσω της κατάρρευσης και ολοκληρωτικής καταστροφής της Ρωσίας. Θα τα καταφέρουν;

Η Μεγάλη Περιπέτεια μόλις ξεκίνησε!

 

Γράφει ο
Πύρινος Λόγιος

Όταν στη πρόσφατη μελέτη μου «2022-Η χρονιά της Ρωσίας και της Τελικής Αναμέτρησης» είχα αναφερθεί στο ότι η Ρωσία είναι ο μεγάλος στόχος αλλά και η αεί επιδιωκόμενη από το αγγλοσαξωνικό μπλόκ εξαφάνιση και εξοβελισμού της στα βάθη της βόρειας και κεντρικής Ασίας, αρκετοί με θεώρησαν ως υπέρμετρα υπερβολικό. Ίσως να με θεωρούν ακόμη ως τέτοιο.

Αλλά η φρενήρη βρώμικη προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας μέσω των δοτών και ελεγχόμενων ΜΜΕ από την κλίκα του Κλάους Σβάμπ, τους διαψεύδει καταλυτικά.

Ποτέ διαχρονικά δεν άρεσε στο δυτικό μπλόκ των Αγγλοσαξώνων και των Φράγκων (Γαλλογερμανοί) η ύπαρξη μιας δυναμικής αυτοκρατορίας που αντικατέστησε την διαλυμένη Ελληνική (Βυζαντινή).

Το δυτικό μπλόκ ήθελε πάντοτε να έχει την πρωτοκαθεδρία και να σφετερίζεται όχι μόνο την έννοια του Ευρωπαϊσμού, αλλά και την ίδια την Γηραιά Ήπειρο.

Παίρνοντας πάντοτε γραμμή από το Βατικανό που επίσης ελέγχονταν από αυτό το ίδιο μπλόκ, η ύπαρξη της Ορθόδοξης Ρωσίας ήταν ανέκαθεν ένα αγκάθι στα πλευρά τους.

Μη ξεχνάμε πως ήδη από τον 18ο αιώνα και μέχρι τις αρχές του 20ού, υπήρχαν μόνο ως μεγάλες δυνάμεις με παγκόσμια επιρροή η Βρετανική Αυτοκρατορία, η Γαλλική και η Ρωσική.

Η Γερμανική Αυτοκρατορία του Κάιζερ που τόλμησε να σηκώσει «κεφάλι» αμφισβητώντας τις άλλες τρείς, απλά καταποντίστηκε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Και όταν ξανασήκωσε και πάλι το ανάστημα της μέσω του Εθνικοσοσιαλισμού, ισοπεδώθηκε εκ νεόυ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Ρωσία μέσω της Οκτωβριανής Επανάστασης των Μπολσεβίκων, μπορεί να …αποθρησκειοποιήθηκε (φαινομενικά βεβαίως), αλλά παρέμεινε ως «αυτοκρατορία» απλά αλλάζοντας πρόσημο. Έγινε η περίφημη ΕΣΣΔ ή αλλιώς Σοβιετική Ένωση. Παρέμεινε όμως και πάλι ως θανάσιμος εχθρός της Δύσης, αλλάζοντας απλά τη θρησκεία με την ιδεολογία. Μετά την κατάρρευση όμως του Σοβιετικού Μπλόκ, τα πάντα αναθεωρήθηκαν.

Η Δύση νόμισε ότι …καθάρισε επιτέλους με τον βραχνά της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, ποντάροντας στη δύναμη του Χρήματος και την επιρροή του προτεσταντισμού και της ήδη επικρατούσης κουλτούρας του άκρατου Υλισμού για να την αφομοιώσει.

Εργαλειοποιώντας τους παραπάνω παράγοντες, πίστεψε πως η Ρωσία θα μπορούσε να ελεγχθεί. Απέτυχε, γιατί δεν έλαβε υπ’ όψη της δύο πάρα πολύ σημαντικούς παράγοντες: Την Ορθοδοξία και τον δυναμισμό της και την αυτοκρατορική ταυτότητα της Ρωσίας.

Από δω ξεκινάει το «παραμύθι», το οποίο έχει…πολύ ζουμί. Κι επειδή γνωρίζουμε πως το πρώτο θύμα ενός πολέμου είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, εδώ στο παρόν πόνημα θα μιλήσουμε με ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι με παραπλανητικά ρητορικά τερτίπια.

 

Η Θρησκεία ως Γεωπολιτικός Παράγοντας

 

Στην Γεωπολιτική και την Οικονομική Γεωγραφία, ο παράγων «Θρησκεία» κατέχει ίσως την πιο σημαντική θέση. Κι αυτό διότι επί της ουσίας, όλοι οι πόλεμοι που είχαν λάβει χώρα την Μετά Χριστόν εποχή και πιο συγκεκριμένα μετά το 1000 μ.Χ όπου στον τότε γνωστό γνωστό κόσμο είχαν ήδη επικρατήσει δύο θρησκείες, ο Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός, οι πόλεμοι είχαν θρησκευτικό πρόσημο.

Κατακτητικοί πόλεμοι του Ισλάμ για την διάδοση της θρησκείας τους, Σταυροφορίες, Πόλεμοι μεταξύ Χριστιανών (Δ’ Σταυροφορία, κατάλυση Βυζαντινής αυτοκρατορίας), Τριακονταετής Πόλεμος (Καθολικοί εναντίον Διαμαρτυρομένων), Εκατονταετής Πόλεμος (Αγγλικανοί Προτεστάντες εναντίον Γάλλων Καθολικών), κατακτητικοί πόλεμοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κλπ.

Περί τα μέσα του 20ού αιώνα και τη λήξη και του Β’ ΠΠ και πέρα, οι πόλεμοι μπορεί να απέκτησαν ιδεολογικό πρόσημο κατά τεκμήριο, αλλά πάντοτε υπέβοσκε και ο παράγων «Θρησκεία».

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, όσοι πόλεμοι έλαβαν χώρα μεταξύ χριστιανικών και μουσουλμανικών χωρών τον 20ο και αρχές 21ου αιώνων, οι μουσουλμάνοι αποκαλούσαν τους χριστιανούς ως «Σταυροφόρους».

Όχι μόνο επειδή υπήρχε έντονο το κατάλοιπο των Σταυροφοριών του Μεσαίωνα, αλλά επειδή επιθυμούσαν διακαώς το θρησκευτικό πρόσημο στους πολέμους αυτούς για να ενισχύσουν το φρόνημα των λαών τους.

Ουδείς λοιπόν σώφρων αναλυτής δεν παραλείπει τον παράγοντα «Θρησκεία» στις αναλύσεις του και όποιος το πράττει, απλά ΔΕΝ είναι αναλυτής αλλά …κομπογιαννίτης.

Χάρτης Α’

Ο παραπάνω χάρτης, μας δείχνει τις θρησκευτικές ζώνες που καλύπτουν την ανθρωπότητα.

Όπως βλέπουμε, ο Χριστιανισμός (μέσω των διαφόρων δογμάτων του) κατέχει την συντριπτική πλειονότητα των κρατών του κόσμου και ακολουθεί κατά πόδας ο Ισλαμισμός, ο Ινδουισμός, ο Βουδδισμός και ο Ιουδαισμός που περιορίζεται μόνο στο Ισραήλ.

Αυτό σε γενικό πλαίσιο.

Χάρτης Β’

Στον Β’ Χάρτη, βλέπουμε την απεικόνιση των χριστιανικών δογμάτων στο σήμερα. Με μπλέ χρώμα οι Καθολικοί, με μώβ οι προτεστάντες και με…κόκκινο χρώμα οι …Ορθόδοξοι!

Γιατί με κόκκινο χρώμα και όχι με λευκό ή κίτρινο ή κάποιο άλλο ανοιχτόχρωμο;

Ο χάρτης αυτός είναι επίσημος και δημοσιεύτηκε σε ιστοχώρο υπό την αιγίδα της ΕΕ.

Άρα, έχει εκ των πραγμάτων μια…ιδιαιτερότητα, διότι οι χώρες που την απαρτίζουν, είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Καθολικές ή προτεσταντικές.

Γιατί επέλεξαν και εξακολουθούν να επιλέγουν και σε άλλους χάρτες τους το κόκκινο χρώμα για την Ορθοδοξία; Αναρωτηθήκατε ποτέ;

Τι συμβολίζει το κόκκινο χρώμα;

Η ψυχολογία μας λέει ότι το χρώμα αυτό συμβολίζει την Αγάπη, την …ενότητα(!), την ωριμότητα(!!) αλλά και την …ΟΡΓΗ και τον ΘΥΜΟ!

Επίσης, το κόκκινο είναι το κατ’ εξοχήν χρώμα της φωτιάς (βεβαίως) αλλά κυρίως του…συναγερμού, του Alert δηλαδή του κινδύνου!

Όλοι μας ξέρουμε πως όταν χτυπάει…συναγερμός, ανάβει ΚΟΚΚΙΝΟ φωτάκι. Κόκκινο της Φωτιάς και όχι…μπλέ ή μώβ ή πράσινο ή κίτρινο.

Ε, αυτή είναι λοιπόν και η καθολικοπροτεσταντική αντίληψη για την Ορθοδοξία. Ένας εν δυνάμει ΚΙΝΔΥΝΟΣ που την απειλεί εδώ και αιώνες!

Σήμερα, η Ορθοδοξία περιορίζεται στα ελληνικά και στα σλαβικά εδάφη, δηλαδή στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Ευρώπη και ΜΟΝΟΝ.

Και μετά την είσοδο της μεγάλης πλειοψηφίας των κρατών αυτών στην Δύση και στην ΕΕ πλην της Σερβίας και άρα επιρρεάζεται διαδραστικά από τον δυτικό τρόπο σκέψης και δράσης, αυτή που απομένει να κρατά κραταιά τη σημαία της Ορθοδοξίας είναι φυσικά η ΡΩΣΙΑ!

Ιδού λοιπόν η απάντηση στο ΓΙΑΤΙ η Ρωσία, βρίσκεται στο στόχαστρο όλων! Γιατί αποτελεί τον μέγιστο ΚΙΝΔΥΝΟ για την πορεία της ολοκλήρωσης της επικράτησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ονειρεύεται η παρέα του Κλάους Σβάμπ και των Προτεσταντών που τη στηρίζουν.

Ο Καθολικισμός του Βατικανού, έχει γίνει υποχείριο των Προτεσταντών και έχει «συνθηκολογήσει» προ πολλών αιώνων. Και ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν αποτελεί κίνδυνο, αλλά τουναντίον, ενισχύει το έργο της Παγκοσμιοποίησης. Η μόνη που αντιστέκεται σθεναρά, είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Η βρόμικη προπαγάνδα των Νεοταξιτών και οι απαγορεύσεις στο διαδίκτυο

 

Η υπόθεση του κορωνοϊού εκτός των άλλων δραματικών καταστάσεων που επέφερε, μας έμαθε με απόλυτα τραγικό τρόπο, ότι η παρέα των ψυχασθενών βασίζεται κατά κύριο λόγο στο Ψέμμα και στην Απάτη για να περάσει ό,τι αυτή ήθελε στους υπηκόους των κρατών της Δύσης. Μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που ελέγχονταν από δικούς τους ανθρώπους (καθ΄ομολογίαν Κλάους Σβάμπ), οι πάντες έκαναν το…μαύρο άσπρο, ανατρέποντας βιαίως την κοινή λογική και εγκαθιστώντας ένα παρανοϊκό στάτους που μηδένιζε ό,τι λογιζόταν ως ορθό.

Ακριβώς η ίδια συνταγή εφαρμόζεται από την πρώτη κι όλας στιγμή που η Ρωσία πάτησε το πόδι της στην Ουκρανία.

Οι νεοταξίτες, μόλις κατάλαβαν ότι το παιχνίδι του κορωναϊού έλαβε άδοξο τέλος (είχαν πολλά ακόμη να κάνουν με το θέμα αυτό αλλά τους τα χάλασε η παραλλαγή Όμικρον και τα πλαστά εμβόλια που σκότωναν αντί να προστατεύουν), αμέσως ενεργοποίησαν το χαρτί «Ουκρανία» για να μπορέσουν να σύρουν τη Ρωσία σε πόλεμο, προκειμένου να προχωρήσουν έκον-άκον στην επόμενη φάση του Σχεδίου για την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη Νέα Εποχή που σχεδιάζουν.

Ο Πούτιν είχε καταλάβει εδώ και καιρό το τι ετοίμαζαν και ποιά είναι τα σχέδια τους, ιδίως όταν είχε απορρίψει τις προτάσεις που του έγιναν για τη συμμετοχή της Ρωσίας στο παγκόσμιο αυτό εγχείρημα. Άλλως τε, τις προθέσεις του τις είχε δείξει με κραυγαλέο τρόπο, όταν δεν ενέταξε τους παρανοϊκούς νόμους για τους ομοφυλόφιλους στο νομοθετικό πλαίσιο της Ρωσίας και όταν έφραξε το δρόμο για την λαθρομετανάστευση. Και φυσικά με την άρνηση του να εντάξει τα εμβόλια της Δύσης για τον κορωναϊό. Όλοι ξέρουμε το γιατί το Sputnik 5 απαγορεύτηκε στη Δύση και ότι όποιος είχε εμβολιαστεί με αυτό, λογίζονταν ως…ανεμβολίαστος στις άλλες δυτικές χώρες.

Με το «καλημέρα» λοιπόν της επίθεσης στην Ουκρανία, στη Δύση ξεκίνησε μια φρενίτιδα άνευ προηγουμένου για τη Ρωσία και μια υποκριτικά δακρύβρεχτη προπαγάνδα υπέρ της Ουκρανίας.

Η παράνοια έφτασε μέχρι του σημείου να …απαγορευτεί η βότκα στις αγγλοσαξωνικές χώρες, το εθνικό ποτό των Ρώσων που είχε κατακτήσει την οικουμένη εδώ και ενάμισι αιώνα, σε ένδειξη…διαμαρτυρίας!

Η δε υπουργός πολιτισμού της Ελλάδας Μενδώνη, αυτό το θλιβερό γύναιο που έχρισε έναν παιδόφιλο κακούργο (Δημήτρης Λιγνάδης) ως διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου αμαυρώνοντας το έργο τόσο του Καρόλου Κούν όσο και του Νίκου Κούρκουλου, κατήργησε με εντολή Μητσοτάκη ό,τι είχε σχέση με εκδηλώσεις ή παραστάσεις που αφορούσαν τη Ρωσία και τους καλλιτέχνες της, όπως η παράσταση της «Λίμνης των Κύκνων» του Τσαϊκόφσκι με τα μπαλέτα Μπολσόι πάλι ως ένδειξη…διαμαρτυρίας! Αγνοώντας φυσικά πλήρως ότι ο Τσαϊκόφσκι ΔΕΝ ήταν Ρώσος, αλλά Ουκρανό-Πολωνός!

Για τέτοιες γελοιότητες μιλάμε.

Πρόσφατα έμαθα ότι η Google μέσω του YouTube και το Facebook, απαγόρευσαν επίσης να αναρτώνται βίντεο που βγαίνουν από το Russia Today ή το Sputnik (λες και δεν υπάρχουν άλλες πλατφόρμες για να αναρτηθούν) προκειμένου ο κόσμος να ΜΗΝ πληροφορείται την «άλλη πλευρά», παρά μόνο την …μία, δηλαδή την ουκρανική! Για τόση …δημοκρατία και σεβασμό στην ενημέρωση μιλάμε.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του αξιολογότατου συναδέλφου καθηγητή Ιωάννη Μάζη, ο οποίος αψιμάχισε με την γνωστή «ξανθιά» σύζυγο του Νίκου Ευαγγελάτου και «δημοσιογράφο» του Alpha, όταν εκείνος προσπαθούσε να τεκμηριώσει τις απόψεις του που δεν ήταν σύμφωνες με τη γραμμή του καναλιού, αναγκάζοντας τη «θλιβερή ξανθιά» να διασυρθεί ενώπιον του ψελλίζοντας πως…δεν έχει άλλο χρόνο να του δώσει!

Και δεν είναι φυσικά το μόνο παράδειγμα.

Ο ΣΚΑΙ, καθώς και άλλες συστημικές ηλεκτρονικές εφημερίδες, είχαν φτάσει στο έσχατο σημείο κατάπτωσης, δημοσιεύοντας άσχετες φωτογραφίες δήθεν από το δράμα του…ουκρανικού λαού(!), αναγκάζοντας μέχρι και τα Ελληνικά Hoaxes να τους…κράξουν όπως δημοσίευσε προ ημερών το ιστολόγιο μας.

Μέχρι και σκηνές από πολεμικό video game παρουσίαζαν ως …μάχες των Ουκρανών εναντίον των Ρώσων! Για τέτοιο διασυρμό μιλάμε. Και εννοώ το να τους διασύρει με αυτό τον τρόπο ο απόλυτος υποστηρικτής τους, τα Ελληνικά Hoaxes! Αν αυτό δε είναι κατάντια, τότε τι ακριβώς είναι;

Τη μέρα που ο Πούτιν απείλησε ανοιχτά τους Ρόθτσάιλντ

Δυστυχώς, ως λαός έχουμε πράγματι κοντή μνήμη. Τα μόνα που θυμόμαστε, είναι αυτά που θέλουν να θυμόμαστε όσοι ελέγχουν την ελληνική κοινή γνώμη, δηλαδή τα συστημικά ΜΜΕ.

Πολλοί εξ ημών, ασφαλώς και δεν θυμούνται πως την πρώτη μέρα μετά τις εκλογές του 2018, όταν ο σκληρός Βλαδίμηρος είχε πάρει για άλλη μια φορά την εντολή για να προεδρεύσει της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τα επόμενα άλλα 4 χρόνια, η ομιλία – διάγγελμα προς τον Ρωσικό λαό ήταν συνταρακτική. Και εκεί νομίζω πως βρίσκεται και ένας από τους σοβαρότερους λόγους που οδήγησαν τον ηγέτη της Ρωσίας στο να ξεκινήσει ως έσχατη πράξη την εισβολή σε μια αδελφή χώρα όπως είναι η Ουκρανία, η οποία κάποτε δεν ήταν απλά μια ακόμη επαρχία της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, αλλά η ίδια η μήτρα του Ρωσικού Έθνους.

Αυτός ο Μάης του ‘18, θα μείνει στις μνήμες όλων των Ρώσων και πιστεύω ότι αυτή η μέρα ήταν η μέρα όπου τα σχέδια της κλίκας Σβάμπ, με εντολή άνωθεν (των αφεντικών τους δηλαδή) μπήκαν σε πλήρη εφαρμογή.

Ο Βλαδίμηρος τους είχε πετάξει ανοιχτά το γάντι και που το …πρώην «χαιδεμένο» παιδί του Σβάμπ (σύμφωνα με τη λίστα των ονομάτων του Young Global Leaders που παρουσίασε το ιστολόγιο «Κανένα Ζόρι» στις 16/2/2022), έγινε ο Νο1 εχθρός των Παγκοσμιοποιητών.

Ο ίδιος ο Κλάους Σβάμπ είχε πεί σε μια συνεδρίαση του WEF τα εξής:

Ο ηγέτης της Ρωσίας λοιπόν, την ημέρα της ορκομωσίας του, είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει μάχη για την αποδολλαριοποίηση επειδή είχε εντοπίσει τις πραγματικές προθέσεις αυτών που κρατούσαν το μονοπώλιο της διαχείρισης των κεφαλαίων ανά τον κόσμο. Απευθυνόμενος στο ρωσικό κοινοβούλιο μετά την ορκωμοσία του είπε ότι:

«Η απόλυτη ανεξαρτησία από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ και τους παγκόσμιους οργανισμούς παροχής χρημάτων που ανήκουν στην οικογένεια Rothschild θα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούμε να προσφέρουμε στις μελλοντικές γενιές. Παλιά συμπεριφερόμασταν αφελώς, αλλά τώρα βλέπουμε ότι οι κανόνες του ΠΟΕ παραβιάζονται πολύ συχνά (σ.σ. Λόγω των κυρώσεων που είχε υποστεί η Ρωσία για την Ουκρανία και τη Συρία) και οι περιορισμοί επιβάλλονται για πολιτικούς λόγους, τους οποίους ονομάζουν «Κυρώσεις». Επιπλέον, όλο και περισσότερα από αυτά επιβάλλονται για να εξασφαλίσουν τα αγαπημένα τους ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Οι ολοκαίνουργοι περιορισμοί που παραβιάζουν κατάφωρα τις αρχές του Παγκόσμιου Εμπορίου, κάνουν τον κόσμο να δεί ότι το μονοπώλιο του Δολλαρίου ΗΠΑ απειλεί κι άλλους τομείς. Η αποδολλαριοποίηση πρέπει να προωθηθεί επί της αρχής, προκειμένου να προστατευθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας»

Τι άλλο θα έπρεπε δηλαδή να πεί ο Πούτιν για να του κηρύξουν ολοκληρωτικό πόλεμο τα καρτέλ των Rothschild;

Όλοι επίσης ξέρουμε ότι ο κορωναϊός δεν ήταν τίποτε άλλο από την πρώτη σοβαρή επίθεση της Νέας Τάξης Πραγμάτων μέσω των δικών τους Golden Boys (σημερινοί κυβερνήτες και αρχηγοί κρατών της Δύσης δηλαδή) προς την ανυποψίαστη Ανθρωπότητα, επιχειρώντας μέσα σε ένα τραγικά μικρό χρονικό διάστημα να υποδουλώσουν τους πάντες και να τους δηλητηριάσουν με εμβόλια που σκοτώνουν είτε στιγμιαία, είτε μακροπρόθεσμα και να τους καταγράψουν σε μια κεντρική βάση δεδομένων με σκοπό την ψηφιακή τους υποδούλωση.

Στον Πούτιν, παρά την εγγενή εχθρότητα προς τη Ρωσία και το πρόσωπό του, πρόσφεραν…γή και ύδωρ προκειμένου να τον φέρουν στο δικό τους στρατόπεδο.

Ο Βλαδίμηρος δεν «μάσησε», κατάλαβε ότι το μόνο που ζητούσαν είναι απλά …υποταγή (ο ίδιος επιθυμούσε ανάλογη θέση με αυτή που κατέχει η Ρωσία ήδη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ κάτι που δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό) κι έτσι αντιμετώπισε ο ίδιος τον κορωναϊό με τα δικά του όπλα της ρωσικής επιστήμης, δημιούργησε το δικό του εμβόλιο που δεν είχε καμμιά σχέση με τα mRNA εμβόλια της Δύσης και δεν τήρησε παρά ένα μικρό μέρος των οριζόντιων μέτρων που επέβαλε ο ΠΟΥ παντού.

Αυτή πρέπει να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Νεοταξίτες.

Και μετά το φιάσκο της παραλλαγής ‘Όμικρον που θα ήταν…τρομερότερη(!) από αυτή της Δέλτα και που επέφερε το απόλυτο ξεβράκωμα τους, αμέσως και χωρίς χρονοτριβή, ξεκίνησαν τις προκλήσεις με το θέμα της Ουκρανίας, προκειμένου να τον αναγκάσουν να μπεί σε πόλεμο για να τον εξαντλήσουν στρατιωτικά και οικονομικά, αδιαφορώντας αν ο ίδιος αναγκαστεί κάποια στιγμή να ξεκλειδώσει τη κλειδαριά του πυρηνικού του οπλοστασίου και δημιουργήσει το δικό του «Ζάλογγο» για όλους.

Ο ίδιος ο Πούτιν προειδοποίησε τους πάντες, ότι κάθε προσπάθεια βοήθειας προς την Ουκρανία, θα αντιμετωπιστεί στρατιωτικά κι αυτό αντί να …συνετίσει τους Νεοταξίτες, τους ερέθισε ακόμη περισσότερο.

Μέχρι και ο μέχρι προχτές αδιάφορος Σόλτς, ανακοίνωσε πως «ανασταίνει» την…Βέρμαχτ με 100 δις ευρώ και η Γαλλία μίλησε για άμεση στρατιωτική εμπλοκή. Σημείωση: Αμφότερες και οι δύο χώρες «διοικούνται» από «παιδιά» της κλίκας Σβάμπ.

Τι επιλογές είχε ο Πούτιν στην υπόθεση της Ουκρανίας; Λογίκα δύο.

Ή να προσπαθήσει διπλωματικά και με ελιγμούς όπως αυτός ξέρει να κάνει, επαναφέροντας στο τραπέζι τη Συμφωνία του Μίνσκ, η οποία και σημειωτέον είχε ως εγγυητές τη… Γαλλία και τη Γερμανία και η οποία παραβιαζόταν συστηματικά από τους νεοναζί του τάγματος Αζόφ…

Ή να επέμβει δυναμικά για τελειώσει μια και καλή το ζήτημα με πλήρη οφέλη για τη Ρωσία, αλλά με μεγάλο ρίσκο (στρατιωτικό-οικονομικό) διότι η επιχείρηση αυτή έπρεπε να είναι το δυνατόν ακίνδυνη για τον Ουκρανικό λαό για να μην κατηγορηθεί και ως εγκληματίας πολέμου.

Επέλεξε το δεύτερο.

Διότι η διπλωματία της πρώτης επιλογής, θα επέφερε αναπόφευκτα πίστωση χρόνου τόσο στην Ουκρανική κυβέρνηση όσο και στους Νεοταξίτες που θα την εκμεταλλεύονταν τα μάλα. Μέσα σε αυτό τον χρόνο που θα κέρδιζαν οι νεοταξίτες, θα μπορούσε να ολοκληρωθεί εσπευσμένα και η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ και σε μια τέτοια εξέλιξη ο Πούτιν θα βρισκόταν με τη πλάτη στο τοίχο.

Το ρίσκο του Πούτιν, έφερε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Δηλαδή να αντιστρέψει την εξέλιξη που επιθυμούσαν οι νεοταξίτες και να βρεθούν εκείνοι πλέον με τη πλάτη στο τοίχο. Να γιατί το «κλινικά νεκρό» ΝΑΤΟ ξαφνικά…αναγεννήθηκε και να γιατί ξέσπασε αυτή η εμετική προπαγάνδα της Δύσης εναντίον της Ρωσίας. Επειδή ακριβώς βρέθηκε η Δύση στη θέση που έπρεπε να βρεθεί ο Πούτιν.

Η Μεγάλη και Τελική Αναμέτρηση μόλις ξεκίνησε… Τον λόγο έχουν από …χτες τα κανόνια, οι πύραυλοι και τα στρατηγικά όπλα.

Επίλογος

Όποιος τα βάζει με τον Θεό, τον μόνο Αληθινό και Ζωοποιό Τριαδικό Θεό, έχει μόνο μια κατάληξη: Ο Θάνατος και η εξαφάνιση από προσώπου Γης.

Αυτές τις μέρες, θα ζήσουμε την απόλυτη Οργή Του για το αμαρτωλό και ξεπεσμένο ανθρώπινο είδος, παρασυρόμενο από το «ποτό της αμαρτίας» που προσέφερε σε όλους η Μεγάλη Πόρνη της Νέας Βαβυλώνας, η «Μήτηρ των πορνών και των βδελυγμάτων» (Αποκάλυψη, 17, ιζ’)

Αναμφίβολα, ζούμε την έναρξη του Μεγάλου πολέμου που θα μείνει στην Ιστορία του μέλλοντος ως ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Μέχρι το 2020, ζούσαμε απλά τα προεόρτια του.

Ο πόλεμος στη Συρία, η «Επανάσταση» του Μεϊντάν στην Ουκρανία, ο Πόλεμος στη Λιβύη, η ανίερη συμμαχία Τουρκίας – Ρωσίας, οι προκλήσεις της Τουρκίας προς την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ, οι εισβολές της Τουρκίας σε Συρία και Ιράκ, το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο, ο πόλεμος στην Αρμενία, η συμφιλίωση Ισραήλ με Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες της αραβικής χερσονήσου, οι απειλές Ισραήλ κατά του Ιράν και άλλα γεγονότα μικρότερης σημασίας, αποτέλεσαν τη δρομολόγηση ενός πολέμου με ανυπολόγιστες συνέπειες για την Ανθρωπότητα.

Με αυτόν τον πόλεμο τι θέλει να πετύχει ο Ύψιστος; Την εξάλειψη από προσώπου γης της ανθρώπινης ύπαρξης;

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ!

Αυτό που θέλει να πετύχει ο Ύψιστος με αιχμή του δόρατος Του την Ρωσία του Πούτιν, είναι Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ, δηλαδή την Πτώση της Μεγάλης Πόρνης της Νέας Βαβυλώνας.

Ο Άγιος Παΐσιος δεν παρουσίαζε την κατάσταση όπως την παρουσίαζε ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη. την παρουσίαζε ως ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ στο ΣΥΣΤΗΜΑ. Μ’ άλλα λόγια, ο Εθνικός μας Άγιος, την Πόρνη της Βαβυλώνας την αποκαλεί «ΣΥΣΤΗΜΑ», για να μην μπερδέψει τους πιστούς και να μην τους βάλει σε σύγχυση. Τόσο απλά και τόσο σοφά.

Η Ρωσία θα καταφέρει να ξαναφέρει την Ουκρανία στην αγκαλιά της Αυτοκρατορίας, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Από αυτό όμως το γεγονός καίριας σημασίας, θα έρθουν και τα υπόλοιπα που προείπαν οι Μεγάλοι Γέροντες και που θα καταλήξουν στην ανάκτηση της Πόλης και την αναγέννηση του Ρωμαίικου.

Ο Θεός, μίλησε στους Ανθρώπους Του. Κι αυτοί με τη σειρά τους, μίλησαν σε μας. Δυστυχώς για τους Νεοταξίτες, η CIA και οι υπηρεσίες της που είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τους τα βιβλία που μιλούσαν για τον Άγιο Παΐσιο προσπαθώντας να βρούν μιαν …άκρη, δεν τη βρήκαν τελικά. Δεν είχαν την ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ για να τη βρούν.

Κι έτσι, τα γεγονότα εξελίσσονται … «ομαλά» χωρίς κανένα εμπόδιο και σύμφωνα με τα σχέδια του Υψίστου.

Η Πόρνη της Βαβυλώνας, δηλαδή το ΣΥΣΤΗΜΑ που γέννησε και εξέθρεψε η Αμερική και πιο συγκεκριμένα ο ΟΗΕ (χάρτα των ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που επέφερε και την Σεξουαλική Επανάσταση), το ΠΚΕ ( δηλαδή οι Δίδυμοι Πύργοι που κατέρρευσαν), ο ΠΟΕ (παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου, δηλαδή το πρώτο βήμα για την Παγκοσμιοποίηση), το WEF (δηλαδή το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που γέννησε και την παρέα των διεστραμμένων του Κλάους Σβάμπ) θα πέσει και με γδούπο. Διότι είχε γίνει:

«Κατοικητήριο δαιμόνων», δηλαδή πλήρης και ελέυθερη σεξουαλική ζωή με όλες τις διαστροφές που την περιφέρουν

«Φυλακή παντός πνεύματος ακαθάρτου», δηλαδή η λατρεία προς τον Σατανά, η παιδοφιλία, η παιδεραστία, ο φόνος και η εξαφάνιση παιδιών κλπ

«Πάντα τα έθνη έχουν πιεί από τον οίνο του θυμού της πορνείας αυτής», δηλαδή όλη η Δύση είχε ενστερνιστεί την κουλτούρα του ελεύθερου σεξ, της ξέφρενης διασκέδασης αλλά και των σατανοποιούμενων εισβολών των Αμερικανών σε χώρες όπως το Βιετνάμ, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Γιουγκοσλαβία κλπ

«Οι βασιλείς της γης έχουν πορνεύσει μετ’ αυτής», δηλαδή όλοι οι σύγχρονοι ηγέτες που βγήκαν μέσα από τα σατανοκρατούμενα άδυτα του WEF που διηύθυνε ο άρρωστος ψυχικά Κλάους Σβάμπ και ταυτόχρονα προειδοποιεί ο Θεός τους πιστούς Του:

«Να μη συγκοινωνήσητε εις τα αμαρτίας αυτής» και «Να μη λάβητε εκ των πληγών αυτής», διότι «Αι αμαρτίαι αυτής έφθασαν έως του ουρανού» και διότι «Ενεθυμήθη ο Θεός τα αδικήματα αυτής». Τόσο απλά, τόσο καθαρά.

Εγώ προσωπικά, ένα μόνο έχω να πώ σε όλους: Γυρίστε ΟΛΟΙ πίσω στον Θεό. Γιατί αν δεν βρούν οι Άγγελοι Του τον νοητό Σταυρό να λάμπει μέσα στα σπίτια μας, αλίμονό μας! Το ποτήρι του οίνου του θυμού της Πόρνης θα μας βρεί απροστάτευτους.

 

Πύρινος Λόγιος
[email protected]

 

Πηγή

Προβολές : 963


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα