Η χώρα, ήδη το βλέπουν όλοι, πεθαίνει στα χέρια του Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος είναι ξένο σώμα στη ΝΔ.

Η χώρα, ήδη το βλέπουν όλοι, πεθαίνει στα χέρια του Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος είναι ξένο σώμα στη ΝΔ.

23 Νοεμβρίου, 2020 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:952
Μοίρασέ το

Η οικογένεια Μητσοτάκη (και ειδικά αυτός που είναι σήμερα πρωθυπουργός) αποδείχθηκε δύο φορές στην πράξη ότι είναι ξένο σώμα για τον οργανισμό της ιστορικής ΝΔ.

Ο γιός, όπως και ο πατέρας, είναι εξόχως αντιλαϊκός στις αποφάσεις και τις επιλογές του και λίαν επικίνδυνος στον χειρισμό των εθνικών θεμάτων. Είναι δια γυμνού οφθαλμού «μαριονέτα» της Καγκελαρίας του Βερολίνου.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΩΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.

ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είναι τόσο δύσκολο να γίνει κατανοητό αυτό;

Όσο για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τον Καραμανλισμό που υπερασπίζεται ο Γιώργος Τράγκας, μάλλον ξεχνάει ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

Μισές αλήθειες και αγιοποιήσεις ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

Κανένας θυμός και καμία οργή δεν υπάρχει κατά του Μητσοτάκη στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Για να τελειώνουν οι … αγιογραφίες των ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ … ΣΤΟΕΣ…  και… όλο και κάποια “κουσούρια” έχουν που τους κρατάνε τα … ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ … ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ … DNA…

 

 

 

Του Γιώργου Τράγκα

Η πολιτικο-οικονομική ζωή της χώρας είναι …διασωληνωμένη και ουδείς γνωρίζει αν θα διασωθεί ή θα καταλήξει σε μια αέναη ύφεση, ένα ρακένδυτο και πεινασμένο λαό, και ένα συρρικνωμένο κράτος.

Το mRNAcovid19, εκτιμώ θα μεταλλάξει πρώτα το πολιτικό σκηνικό.

Ο Κυριάκος, ως ξένο σώμα στον Καραμανλικό οργανισμό του ιστορικού, πολιτικού φορέα της ΝΔ, θα αποβληθεί και θα ακολουθήσει τη μοίρα του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Ο ιός Μητσοτάκης ούτε θα γίνει αγιογραφία στο μέλλον ούτε θα διδάσκεται στα θρησκευτικά βιβλία ως αρχάγγελος- προστάτης της υγείας του Ελληνικού λαού.

Ο κόσμος έχει θυμώσει σε όλη την επικράτεια. Πίσω από τους τοίχους λέγονται πολλά εναντίον του. Τόσο από Καραμανλικούς όσο και από Σαμαρικούς.

Η οργή έχει φουντώσει, επειδή όλοι βλέπουν ότι όχι μόνο είναι ανίκανος και πολιτικά ατάλαντος αλλά προσπαθεί με τη βοήθεια του Χρυσοχοΐδη να προσεταιριστεί και να απορροφήσει το ΠΑΣΟΚ παραμερίζοντας τις ιστορικές – ιδρυτικές δυνάμεις.

Όσα εξαγγέλλει καθημερινά αποδεικνύονται φαιδρά και επιζήμια στην εφαρμογή τους και αρκεί να σηκώσεις το χέρι εκεί που φυσάει ο άνεμος για να αισθανθείς τον λαϊκό τυφώνα που έρχεται να σαρώσει τον γερμανόφιλο και την κυβέρνησή του.

Ο κορωνοϊός πλήττει καίρια τη Δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά ταυτόχρονα παράγει θηριώδη αντισώματα.

Δηλαδή, όπως προβλέπω, νέα κόμματα, νέες πολιτικές δυνάμεις, καινούργια πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς οξειδωμένους πολιτικούς φορείς και τα κατάμαυρα- καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια.

Η ΝΔ του Μητσοτάκη θα φτάσει στα σημερινά επίπεδα του ΠΑΣΟΚ. Θα αντικατασταθεί από άλλον ευρύ πολιτικό συνασπισμό. Είναι προδιαγεγραμμένο.

Η οικογένεια Μητσοτάκη (και ειδικά αυτός που είναι σήμερα πρωθυπουργός) αποδείχθηκε δύο φορές στην πράξη ότι είναι ξένο σώμα για τον οργανισμό της ιστορικής ΝΔ.

Ο γιός, όπως και ο πατέρας, είναι εξόχως αντιλαϊκός στις αποφάσεις και τις επιλογές του και λίαν επικίνδυνος στον χειρισμό των εθνικών θεμάτων.

Είναι δια γυμνού οφθαλμού «μαριονέτα» της Καγκελαρίας του Βερολίνου.

Ειδικά στη διάρκεια της κρίσης του covid19, ο Ελληνικός λαός κατάλαβε ότι πέραν του δολοφονικού για την οικονομία lockdown, δεν έπραξε τίποτα για να βελτιώσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ προκειμένου να είναι απόλυτα εντάξει με τις δημοσιονομικές και πολιτικές εντολές των Γερμανών.

Ούτε επαναλειτούργησε τα απαραίτητα νοσοκομεία λοιμωδών ούτε έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για να μην εγκαταλειφθούν χιλιάδες καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς χωρίς περίθαλψη.

Η αναστολή του 80% των προγραμματισμένων χειρουργείων ήταν κατά κοινή εκτίμηση των γιατρών έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές εναντίον πολιτών που σπρώχτηκαν (λόγω αναβολής χειρουργείου) σε επιδείνωση της υγείας τους, σε μείωση του προσδόκιμου ζωής και σε πρόωρο θάνατο.

Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο εκκωφαντικά νάρκισσος και χείριστος υπουργός Υγείας, εξαπάτησαν τον κόσμο, είπαν ψέματα ότι προσέλαβαν επαρκή αριθμό γιατρών και νοσηλευτών και αντί να δημιουργήσουν τις απαραίτητες ΜΕΘ για το πολυαναμενόμενο δεύτερο κύμα του κορονοϊού, αποψίλωσαν από αναπνευστήρες και άλλα όργανα ολόκληρες νοσοκομειακές μονάδες και χειρουργεία, προκειμένου να φτιάξουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, αποκλειστικά για covid19.

Είμαστε η μόνη χώρα πλέον που «κλείνει», ενώ οι άλλες δειλά δειλά ανοίγουν.

Ακόμη και αξιωματούχοι του ΠΟΥ επαναλαμβάνουν σχεδόν καθημερινά ότι το lockdown είναι μέτρο που φέρνει χειρότερα αποτελέσματα.

Είναι θερμοκοιτίδα που συντηρεί και μεγαλώνει για ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού κατάθλιψη, μελαγχολία, αυτοκτονικές σκέψεις και κρίσεις πανικού. Αυτό σημαίνει «γόνιμο» έδαφος για σοβαρά καρδιαγγειακά νοσήματα και καρκίνους διαφόρων μορφών.

Η χώρα, ήδη το βλέπουν όλοι, πεθαίνει στα χέρια του Μητσοτάκη.

Τα νοσοκομεία είναι σε ασφυξία. Η Θεσσαλονίκη θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Όλοι οι γιατροί ομολογούν ότι το Μαξίμου και κυρίως ο Βασίλης Κικίλιας τα έκαναν μούσκεμα.

Είναι εκπληκτικό αλλά απολύτως αληθινό το γεγονός ότι στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, που μετατράπηκε σε νοσοκομειακή μονάδα covid19, λειτουργεί μόνο ένας αξονικός τομογράφος και δεν υπάρχει στεφανιογράφος.

Οι ασθενείς για να φτάσουν στον αξονικό τομογράφο διασχίζουν θαλάμους γεμάτους νοσηλευόμενους με covid19!

Εκατοντάδες άνθρωποι με συμπτώματα καρκίνου ή άλλων ασθενειών δεν μπορούν να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Επί ημερών Μητσοτάκη αν δεν έχεις τα απαραίτητα χρήματα για να πας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο πεθαίνεις!

Έχουμε πρωθυπουργό που ως μοναδική λύση για όλη την κατάσταση προκρίνει ως ισχυρισμό την άποψη του Σωτήρη!

Δεν λαμβάνει υπόψιν του άλλες επιστημονικές απόψεις για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Είναι σίγουρο πλέον ότι δεν διαβάζει ούτε τις επίσημες ιστοσελίδες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Και αρνείται επιδεικτικά να συμβουλευτεί τον παλιό συμμαθητή του στο κολλέγιο Γιάννη Ιωαννίδη, καθηγητή του Πανεπιστημίου του Stanford.

Δείχνει ότι επιδιώκει την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς για να επιζήσουν οι δυνατότεροι οικονομικά και οι φίλοι του στους τομείς της πληροφορικής, των φαρμάκων και της πράσινης ανάπτυξης, αλλά θα τον καταπιεί η άβυσσος της λαϊκής απελπισίας.

Αν μάλιστα, ω μη γένοιτο, έχουμε απώλεια εθνικών, κυριαρχικών δικαιωμάτων, θα φύγει, όπως λένε, νύχτα και με ελικόπτερο.

Όπως έπεσε ο πατέρας του, θα πέσει και αυτός. Θα ανατραπεί ως ανίκανος να διαχειριστεί την γενική οργή του λαού.

Είτε θα αναζητήσουν άλλους οι πάτρωνές του, είτε θα ξεπηδήσουν νέες ελπιδοφόρες πολιτικές δυνάμεις, ο Κυριάκος θα ενταφιαστεί για πάντα.

Ήδη δεν εξυπηρετεί στο βαθμό που ο ίδιος νομίζει.

Τα έχει κάνει θάλασσα.

Όλο το διαδίκτυο γελάει μαζί του, και αυτό είναι η χειρότερη αντιπολίτευση. Δεν τραβάει ούτε από φάτσα ούτε από ομιλία.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνει το Μαξίμου είναι ότι το lockdown έχει κουράσει.

Η κόπωση έχει φέρει πρωτοφανή θυμό. Τώρα πια οι ανάγκες της ζωής ξεπερνούν τους φόβους της μόλυνσης.

Τώρα πια στους περισσότερους αρχίζει να φταίει ο Μητσοτάκης και όχι ο ιός.

Τα κανάλια πασχίζουν να διατηρήσουν τον φόβο και τον τρόμο, αλλά όσα προτείνει ως εναλλακτικές το Μαξίμου καταρρέουν.

Κανείς δεν μπορεί να ζήσει με οικονομικά αντίδωρα.

Ουδείς μπορεί να μένει επί ώρες στο σπίτι του.

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει.

Η τηλεκπαίδευση γελοιοποιήθηκε.

Οι άρρωστοι δεν πάνε στα νοσοκομεία μήπως κολλήσουν covid19. Η ενδοοικογενειακή βία αυξήθηκε.

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται ούτε την Προεδρία της Δημοκρατίας ούτε τα μέσα ενημέρωσης ούτε το Κοινοβούλιο ούτε την Εκκλησία ούτε τη Δικαιοσύνη. Μόνο τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Οι περισσότεροι περιμένουν έναν καινούργιο πολιτικό φορέα που θα απαλλάξει τη χώρα από τον πολιτικό ζόφο, από «τον πολύ λίγο» Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εδώ που τα λέμε, ανεξάρτητα από τον covid19, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αυτός και η κυβέρνησή του ισοπέδωσαν την ελληνική οικονομία και απέδειξαν ότι η χώρα είναι γερμανικό προτεκτοράτο.

 

Πηγή: crashonline.gr

 

Πηγή

Προβολές : 952


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα