ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ, από τον Σεπτέμβριο του 2019!  Κανένας κατ’ ελάχιστο εκ των κάτωθι αναφερομένων, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σώσει έστω και μια ζωή. Και μάλλον πάνω από 4 εκατομμύρια πέθαναν άδικα ενώ θα μπορούσαν να σωθούν.

ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ, από τον Σεπτέμβριο του 2019! Κανένας κατ’ ελάχιστο εκ των κάτωθι αναφερομένων, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σώσει έστω και μια ζωή. Και μάλλον πάνω από 4 εκατομμύρια πέθαναν άδικα ενώ θα μπορούσαν να σωθούν.

17 Νοεμβρίου, 2020 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,029
Μοίρασέ το
 
 
Nick Kilo : “Αυτά τα ανθρωπάκια, που εκτέλεσαν τη κλικ.δοκ., υποβαθμίζουν την αποτελεσματικότητα της ενδοφλέβιας χορήγησης Vit-C σε απαράδεκτο βαθμό, με γελοίες δικαιολογίες και το ότι ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ τη χορήγηση της στις 4 μέρες επειδή το έλεγε το πρωτόκολλο αποδεικνύει ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και δεν διστάζουν να βλάψουν ανθρώπους και να πάρουν ζωές, αν δούνε ότι απειλείται το διεφθαρμένο και διεστραμμένο σύστημα υγείας που έχουν κατασκευάσει και που όλα κινούνται ΠΑΝΤΑ με γνώμονα το κέρδος και όχι την υγεία και την ανθρώπινη ζωή.

 

Food containing vitamin C. Healthy eating. Top view

 
Παρακαλώ τους αναγνώστες μου στα ATTIKANEA.INFO και στις σελίδες μου στο f.b. και VK. να αποθηκεύσουν αυτήν την ανάρτηση του NICK KILO και στην περίπτωση που νοσήσουν από κορονοϊό, να απαιτήσουν την εφαρμογή της Vit-C για την θεραπεία τους..
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
 
ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ, ΘΑΥΜΑ
ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΙΑ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ, από τον Σεπτέμβριο του 2019
 
Παρακαλώ Διαβάστε προσεκτικά την ανάρτηση, ειδικά όσοι είστε Ε.Υ.
 
Για να διαπιστώσετε με τα ίδια σας τα μάτια και πραγματικά δεδομένα πως κανένας κατ’ ελάχιστο εκ των κάτωθι αναφερομένων, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να σώσει έστω και μια ζωή. Και μάλλον πάνω από 4 εκατομμύρια πέθαναν άδικα ενώ θα μπορούσαν να σωθούν.
 
Ο βαθμός ευθύνης (λόγω αδιαφορίας για τη σωτηρία μιας ζωής) για όσα αποδεικνύονται εξ των κάτωθι δεδομένων από πάνω προς τα κάτω ….
 
Ο Π.Ο.Υ., όλοι οι οργανισμοί υγείας ανά χώρα, οι Ρυθμιστικές αρχές υγείας ανά χώρα, οι αρχές που εκδίδουν κατευθυντήριες οδηγίες, οι ιατρικές εταιρείες, τα έγκριτα υψηλής ποιότητας ιατρικά έντυπα, οι ερευνητικές ιατρικές ομάδες και τέλος οι ιατροί που θα ακολουθήσουν ή πιο σωστά θα πρέπει να ακολουθήσουν όλους τους άνωθεν πάντα στο βαθμό όμως ΚΡΙΣΗΣ κατά τον θεράποντα ιατρό.
 
Αν νομίζετε ότι ΟΛΟΙ αυτοί (τη τελευταία κατηγορία ας ΜΗΝ την βάλουμε στο ΟΛΟΙ προς το παρών) ενδιαφέρονται να ΣΩΣΟΥΝ ζωές δυστυχώς είστε πολύ γελασμένοι.
 
Και η αδιάσειστη απόδειξη της κατηγορίας αυτής ακολουθεί.
 
Κατ’αρχάς μια εισαγωγή.
 
Κάθε χρόνο πεθαίνουν από (Sepsis) πάνω από 11 μύρια (screenshot WHO, data) και από ARDS ακόμα περισσότεροι, αν και ΔΕΝ έχω βρει συγκεκριμένα νούμερα γιατί το ARDS εμπίπτει στη κατηγορία της πνευμονίας.
Φάρμακα που να έχουν αναδειχθεί αποτελεσματικότητα στο να μειώνουν τη θνητότητα της SEPSIS αλλά και ARDS, ΔΕΝ Υπάρχουν και από όσα έχουν δοκιμαστεί για δεκαετίες κανένα δεν ανέδειξε στατιστικά σημαντική μείωσης θνητότητας (ας πούμε 10% κάτι που θα αναλογούσε στη σωτηρία μόνο από SEPSIS 1μυριων ζωών ετησίως).
 
Για Ελλάδα μια παραπομπή:
 
“Data on mortality stratified by cause of death during 2003–2010 was obtained from the Hellenic Statistical Authority….45,451 deaths due to infections were recorded in Greece during the 8-year period of time, among which 12.2% were due to septicemia, 69.7% pneumonia..this study shows that the mortality rate due to septicemia has almost DOUBLED after 2007 in Greece.” ((από το 2010 ως το 2020 πιθανόν να έχει 5πλασιαστει)) ήτοι στη κατηγορία θανάτων από SEPSIS αν βάλω πάνω από 10.000 θανάτους για το 2019 μάλλον υπολογίζω λίγα (όποιος βρει δεδομένα από Ελ.Στατ. για το 2019, 2018 ή 2017 ας βάλει τον ακριβή αριθμό).
 
Επίσης μια παρατήρηση.
 
Όποιο γιατρό και να ρωτήσετε ειδικά ιατρούς ΜΕΘ θα σας πούμε ότι πάντα οι πρώτες μέρες είναι οι πιο κρίσιμες και όσο πιο πολύ μένεις σε ΜΕΘ, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η πιθανότητα να πας στον άλλο κόσμο.
 
Το επισυναπτόμενο είναι μια κλινική δοκιμή που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2019 και αφορούσε την χορήγηση ενδοφλέβιας Βιταμίνη C σε ασθενείς που βρίσκονται ΗΔΗ στο στάδιο SEPSIS και ARDS.
 
Όπου ως Primary Outcome οι ερευνητές είχαν μεταβολες στο SOFA score!!! (έλα μννι στο τόπο σου!!!) ενώ η θνητότητα ήταν ένα από τα πολλά Secondary outcomes (46! το σύνολο), όποιος δε το κατάλαβε, όση αξία και να δώσεις σε bio-markers, SOFA scores δεν έχει καμία αξία ως προς τη πραγματική μεταβολή θνητότητας και ότι έθεσαν τη θνητότητα ως κάτι δευτερεύον εξηγεί πολλά για τις ελεεινες προθέσεις τους ….
 
Λοιπόν, μια ομάδα ΗΔΗ (ξαναβάλω το ΗΔΗ γιατί είναι πολύ σημαντικό) ασθενών έλαβε Standard of care και πλασεμπο και η αλλη Standard of care και ενδοφλέβια Vit-C για 96 ώρες!!!! (50mg/kg ανα 6 ωρες μόνο και μετά θα τη ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ !!! τη χορήγηση την 4η ημέρα). ((Να το θυμάστε αυτό, μπορεί κάποια μέρα να σωσει μια ζωή))
 
Σε τέτοιες κλικ.δοκ. υφίσταται πάντα (υποτίθεται ανεξάρτητη) Επιτροπή ασφάλειας που ελέγχει (σπάζοντας τη τυφλοτητα ανά διαστήματα) τη θνητότητα (επί το πλείστον) κσι στις δύο ομάδες.
Δείτε τον πίνακα. Κάθε γωνία στις γραμμές των ασθενών που έλαβαν VIT-C και των ασθενών που δεν έλαβαν (ceteris paribus, όλα τα υπόλοιπα ίδια και στις 2 ομάδες) αντιπροσωπεύει στον οριζόντιο άξονα μια ημέρα και στο κάθετο τη πιθανότητα θανάτου ως ποσοστό του συνόλου των ασθενών.
 
Οι 4 πρώτες μέρες τα ποσοστά ανά ημέρα ήταν στο περίπου
Ναι VitC=1%
Όχι VitC=11%
 
Ναι VitC=2%
Όχι VitC=11%
 
Ναι VitC=3%
Όχι VitC=15%
 
Ναι VitC=4.5%
Όχι VitC=19.5%
 
Η διαφορά σε βάθος 4 ημερών ΧΡΗΣΗΣ της VitC ήταν περίπου 430%.
 
Ήτοι η πιθανότητα του ασθενή να πεθάνει τις πρώτες 4 μέρες ήταν ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ αν ΔΕΝ του είχαν χορηγήσει Vit-C.
 
Η διαφορά στον αριθμό θανάτων στις 4 μέρες που χορηγουσαν Vit-C ήταν τεράστια (αν ένα φάρμακο είχε αναδείξει τέτοια διαφορά, οι “επιστήμονες” θα άνοιγαν σαμπάνιες μέσα στις ΜΕΘ).
 
Αυτά τα ανθρωπάκια (ειδικά της δήθεν ανεξάρτητης επιτροπής ασφάλειας), δήθεν ιατροί, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ τη χορήγηση, αντί να αλλάξουν το πρωτόκολλο και να συνεχίσουν τη χορήγηση μέχρι να μην υπάρχει κανένας στις ΜΕΘ.
 
Και φυσικά άρχισαν να πεθαίνουν όλο και περισσότεροι.
 
Ακόμα και μετά από αυτή την εγκληματική πράξη, η θνητότητα στις 28 ημέρες στην ομάδα που έλαβε VitC ήταν πολύ μικρότερη (σε απόλυτα νούμερα 29.8% vs 46.3%), σε αναγωγή στα 11 μύρια θανάτους αν χορηγουσαν Vit-C θα ΕΣΩΖΑΝ κάπου 4-ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ζωές πολύ περισσότερους από όσους έχουν βάλει τη ταμπέλα του κορονοθανατου.
 
Για την Ελλάδα αν πέθαναν πέρυσι Π.χ. 10.000 τότε ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
 
Επισης η ομάδα της Vit-C είχε λιγότερες μέρες με διασωληνωση, λιγότερες μέρες στις ΜΕΘ, γρηγορότερη έξοδο από ΜΕΘ και γρηγορότερη έξοδο από το νοσοκομείο (άρα και πολύ λιγότερη επιβάρυνση του συστήματος υγείας
 
Επίσης, αυτά τα ανθρωπάκια, που εκτέλεσαν τη κλικ.δοκ., υποβαθμίζουν την αποτελεσματικότητα της ενδοφλέβιας χορήγησης Vit-C σε απαράδεκτο βαθμό, με γελοίες δικαιολογίες και το ότι ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ τη χορήγηση της στις 4 μέρες επειδή το έλεγε το πρωτόκολλο αποδεικνύει ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και δεν διστάζουν να βλάψουν ανθρώπους και να πάρουν ζωές, αν δούνε ότι απειλείται το διεφθαρμένο και διεστραμμένο σύστημα υγείας που έχουν κατασκευάσει και που όλα κινούνται ΠΑΝΤΑ με γνώμονα το κέρδος και όχι την υγεία και την ανθρώπινη ζωή.
 
ΑΛΛΑ και έτσι όπως έχουν δημοσιευθεί αυτά τα δεδομένα, (μιας και ήταν RCT), ΟΛΟΙ οι αρμόδιοι που αναφέρω στην αρχή, θα έπρεπε από πέρυσι τέτοιο καιρό να έχουν εισάγει στο “Standard of care”.
 
Και τη χορήγηση ενδοφλέβιας Vit-C
 
Και πολύ περισσότερο ο Παγκόσμιος Οργανισμος Υγειας (οταν δήθεν μας την έπεσε ο Φαντομας ιός) θα έπρεπε να είχε αυτή τη σύσταση για τους σοβαρά ασθενείς με ισχυρές αποδείξεις και με κεφαλαία.
 
Έχω ελέγξει πληθώρα ΟΔΗΓΙΏΝ και ΣΥΣΤΆΣΕΩΝ ως προς τις θεραπευτικές προσεγγίσεις σχετικά με τους κορονοασθενεις και ΚΑΜΙΑ δεν βάζει την ενδοφλέβια χορήγηση Vit-C έστω ως σύσταση με μέτρια ποιότητα αποδείξεων.
 
ΟΥΤΕ ΜΙΑ.
 
Θα βρείτε όμως πληθώρα συστάσεων για πληθώρα τοξικών και αποτυχημένων φαρμάκων που θα μπορούσαν να δίνονται όταν στήνουν (και κονομάνε) κλινικές δοκιμές.
 
 
Και φυσικά πλέον το μόνο φάρμακο που έχει πάρει ας πούμε έγκριση ως δήθεν θεραπευτικό μέσο είναι το Remdesivir, ενα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΦΑΡΜΑΚΙ για εμπολα (που στη τελευταία κλικ.δοκ. προ-κορονα, η Επιτροπή ασφάλειας είχε σταματήσει τη χορήγηση του διότι απλά τυχαία η ομάδα που το λάμβανε είχε 50% μεγαλύτερη θνητότητα) που όμως έχει γερές πλάτες και παίζονταν μύρια και δις.
 
Και που πιθανολογώ ότι αν έχει αρχίσει και χορηγείται ευρέως ειδικά σε ασθενείς με σοβαρή νόσο (με την κορονοταμπέλα) ίσως να αυξάνει πάλι 50% τη θνητότητα (απλά σύμπτωση θα είναι).
 
Βάλτε στη θέση των ιατρών της “ανεξάρτητης επιτροπής ασφάλειας” όποιον γιατρό θέλετε, ειδικά αν εργάζεται σε ΜΕΘ και ρωτήστε τον τι θα κάνατε γιατρέ αν είσαστε σε αυτή την Επιτροπή και βλέπατε αυτό το δεδομένο (Το πίνακα στη φώτο)?
 
 
Οι απαντήσεις από ιατρικής πλευράς ως προς τον όρκο τους θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι, να συνεχίσω να χορηγώ VitC έως ότου να μην υπάρχει κανένας στη ΜΕΘ και στις δύο ομάδες για το καλό όλων (Άρα η ομάδα που δεν έλαβε εξ αρχής να αρχίσει να λαμβάνει) ή λαμβάνοντας υπόψη τα 1 μύρια θανάτους ετησίως και τη σωτηρια εκατομμύριων ζωών να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΊ Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ της Μόνο στην ομάδα παρέμβασης μέχρι το τέλος, για να είμαστε βέβαιοι για το συνολικό όφελος σε βάθος χρόνου της ασθένειας (παραμονή σε ΜΕΘ) και να συνεχιστεί η καταγραφή επιπρόσθετα της υγείας όσων επέζησαν σε βάθος χρόνου για να μάθουμε πιο πολλά.
 
Οποιαδήποτε άλλη απάντηση δεν έχει καμία σχέση με το Ιατρικό λειτούργημα, την ΕΠΙΣΤΗΜΗ και το μέγιστο καλό για την ανθρωπότητα.
 
Υ.Γ. συζήτησα το θεμα και ρώτησα τον εξαίρετο, ΑΝΘΡΩΠΟ και ΙΑΤΡΟ, (το καρδιολόγο που δε φοβάται να πει την αλήθεια) εδώ και καιρό και εξέλαβα φυσικά τη σωστή απάντηση που θα έπρεπε να δώσει κάθε ΙΑΤΡΟΣ που σέβεται την ΙΑΤΡΙΚΗ.
 
Εκανα την ίδια ερώτηση σε διευθυντή ΜΕΘ (Δεν έχω καμία σχέση μαζί του, ούτε καν στο φατσοβιβλιο και που μάλιστα αρέσκεται εξ αρχής να γράφει διαφορά για την επικινδυνότητα του ιού, παραθέτοντας ακόμα και λανθασμένες συγκρίσεις με τη γρίπη, Π.χ.) και φυσικά ακόμα περιμένω απάντηση ή ένα βρε παιδί μου, Εγώ δε ξέρω, Εγώ δε κρίνω δεδομένα απλά ακολουθώ κατευθυντήριες οδηγίες.
 
Ο συγκεκριμενος πλεον με εχει μπλοκαρει, γιατί του επισήμανα με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ότι μπερδεύει (ή εσκεμμένα ή λόγω άγνοιας) σε αναρτησεις του, CFR, IFR, MORTALITY γρίπης και κορόνας, πουλώντας εσφαλμένα ότι ο Φαντομας Ιός είναι 1000 φορές πιο επικίνδυνος και εκεί έφαγα delete & block😱.
 
Δε γνωρίζω τα πρωτόκολλα των ΜΕΘ στην Ελλαδα και το βαθμό ευελιξίας των ιατρών, σε καταστάσεις ασθενών, οπως αυτών που εξέτασε η κλικ.δοκ. αλλά σε ένα πρωτόκολλο που βρήκα από τον άνωθε διευθυντή ΜΕΘ (για κορονοασθενεις αναφέρομαι), η χορήγηση VitC ή και ακόμα ο έλεγχος των επιπέδων της, δεν αναφέρονταν ΚΑΘΟΛΟΥ και αυτό από μόνο του λέει πολλά.
 
Αφησα τους γιατρούς της πρώτης γραμμής σχετικά εκτός από το ΟΛΟΙ, γιατί υπόκεινται σε δυο αρχές,
 
1ον να ακολουθούν κατευθυντήριες οδηγίες και εγκεκριμένα πρωτόκολλα και
 
2ον αλλά πάντα έχουν τη δυνατότητα να πράξουν “Κατά τη κρίση του θεράποντα Ιατρού” και λαμβάνοντας υπόψη ότι η Vit-C δεν είναι φάρμακο, δεν έχει παρενέργειες, δε προκαλεί βλάβες ακόμα και σε σούπερ δόσεις και τυπικά είναι συμπλήρωμα, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ έχουν τη δυνατότητα να την ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ (τουλάχιστον ως προς τα δεδομένα των ασθενών αυτής της κλινικής δοκιμής) και αν διαβάσετε τη μελέτη θα δείτε ότι ΟΛΟΙ οι ασθενείς στην ένταξη τους είχαν ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C στο πλάσμα
“Plasma vitamin C levels in all patients were subnormal at enrollment (<28 μmol/L)”
 
Για αυτό δε τους δίνω συγχωροχάρτι, αλλά το αφήνω στην κρίση σας αν και θεωρώ ότι για τα παράλογα που συμβαίνουν τώρα ως προς τον αριθμό της ταμπέλας που βάζουν σε κάθε βαριά άρρωστο με πλείστα υποκειμένα νοσήματα ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ.
 
Υ.Γ. όποιος πιστεύει μετά από όσα διάβασε, ότι οι αρμόδιοι νοιάζονται να σώσουν μια ζωή, μάλλον πιστεύει ότι υπάρχουν γοργόνες και νεράιδες.
 
Και όσοι σας πουλάνε προπαγάνδα λέγοντας σας να φοράτε μάσκα εσείς και τα παιδιά σας (ήτοι να βλαψετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας) γιατί είναι κοινωνική ευθύνη του καθενός, μπας και σώσουμε έστω μια ζωή, σας δουλεύουν ψιλό γαζί.

 

Πηγή

Προβολές : 1,029


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα