“ΘΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ” Νίκος Αντωνιάδης προς Χρυσοχοϊδη και Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας.

“ΘΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ” Νίκος Αντωνιάδης προς Χρυσοχοϊδη και Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας.

17 Νοεμβρίου, 2020 24 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:995
Μοίρασέ το
 
“Μήπως τελικά με αφήνετε να με σκοτώσουν;
Αν είναι έτσι και με δολοφονήσουν, και ο κορωνοϊός είναι ο λόγος που δεν είχα προστασία, γράψτε αιτία θανάτου “Covid-19”, να μπω και εγώ στη λίστα.
 
Λοιπόν, εγώ αυτούς ζήτησα, μου τους απορρίψατε, άλλη προσπάθεια δεν θα κάνω, και αν με φάνε, η αποκλειστική προσωπική ευθύνη θα είναι δική σας.”

 
 
Ένας εβραίος και ένα “όργανο της τάξης”, παίζουν παιχνίδια θανάτου με τη ζωή του Νίκου Αντωνιάδη.
 
Θα ταυτιστώ πλήρως με την δήλωση της συζύγου του κ. Αντωνιάδη.
 
ΑΚΟΥΣΤΕ “ΛΑΜΟΓΙΑ”…
 
ΟΥΤΕ ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΑΣ, ΑΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
 
 
ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ :
 
ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ & ΑΠΟΡΡΙΨΕΙΣ,
ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.
 
ΘΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ
 
-Μου εγκρίνατε αστυνομικό για την προσωπική μου ασφάλεια τον Αύγουστο.
 
-Όταν ΜΕΤΑ την απόπειρα δολοφονίας του, εγκρίνατε προστασία για τον Στέφανο Χίο, ο οποίος έφαγε δύο σφαίρες ενώ σας είχα ήδη από τον Νοέμβριο προειδοποιήσει ότι θα τον σκοτώσουν, αλλά εσείς από τον Ιούλιο, που του αφαιρέσατε τον έναν αστυνομικό που είχα πετύχει να έχει, μέχρι την ημέρα της απόπειρας, τον είχατε αφήσει στο έλεος των δολοφόνων.
 
-Έκανα πίσω τον Αύγουστο στην προσωπική μου ασφάλεια, για να δώσω τη δυνατότητα στη Γενική Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων & Ευπαθών Στόχων (η μόνη διεύθυνση που δεν φταίει), να βρει αστυνομικούς για τον Στέφανο Χίο, γιατί αυτός έφαγε τις σφαίρες και όχι εγώ και είχε απόλυτη προτεραιότητα.
 
-Και όταν ακόμη του δώσατε αστυνομική “προστασία” και αυτή ήταν προσκλητήριο στους δολοφόνους, έχασα όλες τις διακοπές μου, τρεις ώρες πήγαινε και τρεις ώρες έλα, όλο τον Αύγουστο, για να σας πιέσω και να σας πείσω να του δώσετε επιτέλους σοβαρή φύλαξη.
 
-Και όταν του τη δώσατε και έπρεπε και εγώ επιτέλους να επιλέξω αστυνομικό, είχε μπει πλέον ο Σεπτέμβριος και εγώ, όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να εργαστώ σαν το σκυλί για να ζήσω την οικογένειά μου και να υπερασπιστώ τους ανθρώπους που μου έχουν εμπιστευτεί τις ζωές τους, και δεν είναι η μόνη δουλειά μου να αναζητώ και να επιλέγω αστυνομικούς.
 
-Και βάζοντας λυτούς και δεμένους να βρω αστυνομικό, γιατί οι αστυνομικοί δεν είναι προϊόντα στα ράφια των super market να μπεις μέσα να επιλέξεις έναν, και μου βρήκαν αστυνομικό από την Αθλητική Βία, μου τον απορρίψατε γιατί “δεν γίνονται αποσπάσεις από υπηρεσίες της ΓΑΔΑ”.
 
-Αλλά κάνατε πάνω από δύο εβδομάδες για να τον απορρίψετε, αφήνοντάς με ακάλυπτο και πάλι, χωρίς να έχει καμία απολύτως λογική η καθυστέρηση αυτή.
 
-Και όταν βρήκα άλλον αστυνομικό, αυτή τη φορά ήδη σε προστασία, και συγκεκριμένα στην προστασία πολύ γνωστής δημοσιογράφου, που είχε ήδη επιλέξει άλλον αστυνομικό και ο δικός της είχε συμφωνήσει να έρθει σε μένα, και ενώ περνούσαν οι μέρες και περίμεναν όλοι την τυπική υπογραφή σας,
μόλις πριν από λίγο με ενημέρωσε ο αστυνομικός που θα έφευγε από τη δημοσιογράφο και θα ερχόταν σε μένα, ότι ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΑΤΕ, γιατί, λέει, δεν γίνονται αποσπάσεις αυτήν την περίοδο …λόγω κορωνοϊού!!
 
Τι δουλειά έχει ο κορωνοϊός, κύριοι Καραμαλάκη και Χρυσοχοΐδη;;
 
Ας τους κάνετε ένα τεστ να τελειώνουμε.
 
Μήπως ΚΑΙ ΑΥΤΗ η απόσπαση μπλόκαρε όχι λόγω κορωνοϊού, αλλά λόγω Αντωνιάδη;
 
Μήπως μου εγκρίνατε αστυνομική προστασία, για να έχετε να λέτε ότι μου την εγκρίνατε, αλλά προστασία να μην έχω;
 
Και όπως γνωρίζετε, κύριε Καραμαλάκη, πέρασε μήνας από τότε που ζήτησα να σας δω, και για τη δική μου ασφάλεια, και για την ασφάλεια του Στέφανου Χίου, αφού ξέρετε ότι παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί και είναι εκτεθειμένος, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
 
Λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου, υπό τη σκιά και το βάρος των προειδοποιήσεων που σας είχα κάνει για την απόπειρα αυτή, με καλέσατε στο Αρχηγείο.
 
Τώρα;
 
Και αν ο κορωνοϊός είναι εμπόδιο για τις αποσπάσεις αυτές, τότε καμία απόσπαση δεν θα γίνει, ούτε ακόμη και από απλά αστυνομικά τμήματα, στα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ με παραπέμπατε, ενώ γνωρίζετε ότι οι αστυνομικοί αυτοί δεν έχουν την παραμικρή εμπειρία στη φύλαξη στόχων.
 
Μήπως τελικά με αφήνετε να με σκοτώσουν;
 
Αν είναι έτσι και με δολοφονήσουν, και ο κορωνοϊός είναι ο λόγος που δεν είχα προστασία, γράψτε αιτία θανάτου “Covid-19”, να μπω και εγώ στη λίστα.
 
Λοιπόν, εγώ αυτούς ζήτησα, μου τους απορρίψατε, άλλη προσπάθεια δεν θα κάνω, και αν με φάνε, η αποκλειστική προσωπική ευθύνη θα είναι δική σας.

 

 

Πηγή

Προβολές : 995


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα